søndag , 1 august 2021
Forside / Lesbisk / Fantasi – virklighet – Aldersforskjell

Fantasi – virklighet – Aldersforskjell

Fantasi / virklighet –  Aldersforskjell :

Jeg er en dame på 64 år. Jeg eier min egen foretning og har det godt økonomisk, bor godt og kan vel unne meg det jeg ønsker av materielle goder. Jeg var gift i 38 år før den slasken av en mann fant seg en litt yngre modell enn det jeg er og forsvant ut av mitt liv for godt.

Jeg har det som sagt bra på alle måter, trener regelmessig og holder meg i god form. Det er klart at kroppen min er ikke like yppig nå som den var når jeg var 35- 30, men når jeg ser meg i speilet ser jeg en slank kvinne med litt store bryster, en skank midje og passe store hofter. Jeg elsker å bruke eksklusivt undertøy med strømper, hofteholdere, truser og BH`r under drakter og kjoler fra diverse kjente designere. Jeg må innrømme at jeg får endel blikk fra menn som ikke bare ser på ansiktet mitt.

Alt er bra bortsett fra sexlivet mitt, eller rettere sagt mangel på det. Etter min eks mann flyttet har jeg hatt noen menn uten at det har vært noen stor opplevelse. Jeg har en sterk fantasi om en mann og en kvinne som ser bra ut og som elsker sex i alle mulige (og umulige) former. Det å oppleve å kose med en annen kvinnes pupper ved å suge, klemme og kose på de, samtidig som en mann ligger mellom mine bein og slikker og suger på klitorisen min er en fantasi som bestandig gjør meg kåt (jeg merker bare ved å skrive disse linjene at det pirrer i kroppen og at jeg begynner å bli fuktig mellom beina).

Det hele begynner at jeg sitter og drikker et glass vin eller to på en restaurant når paret på bordet ved siden begynner å snakke med meg. Samtalen utvikler seg og før den første vinflasken er halv tom snakker vi åpent om sex. De er to åpne mennesker som er glad i livet og elsker å prøve ut nye ting. Vi blir enige om å dra hjem til meg for å fortsette praten. I taxi`n blir jeg sittende mellom de og umiddelbart har jeg en hånd på vært lår som stryker opp og ned. Hendene blir dristigere og dristigere og forsøker også å komme opp under skjørtet mitt. Jeg reiser meg litt opp og drar skjørtet lenger opp så de skal komme til. Endelig er vi fremme, vi setter oss godt til rette i sofaen min og før jeg aner ordet av det sitter jeg kun ikledd truse, hofteholder, strømper og BH. Jeg ber andre å også kle av seg. Mannen er velbygd i 40 åra og har den største penisen eg noen gang har sett. Jeg fikk nok et lite sjokk av å se en slik stor manndom, men damen bare ler og sier at bare vent så skal du få smake den langt inne i deg. Damen har i likhet med meg på seg et meget lekkert undertøysett. Hun er slank, har små, men meget sexy pupper.

Hun tar av meg BH`n og begynner å slikke mine store pupper, biter i brystvortene og knar og koser med de. Jeg er nå klissvåt og vil også smake på henne. Jeg legger henne bakover, drar ned trusen hennes og begynner å slikke henne. Det må sies her at jeg har ikke noe erfaring med sex med mitt eget kjønn siden jeg studerte og det var noen nachspiel som utartet.

Det smaker godt og jeg merker godt klitorisen hennes som vokser mellom mine lepper. Hun er meget opphisset nå og det virker som det er like før hun får sin første orgasme. Jeg trekker meg litt tilbake og tar tak i en penis som jeg nesten må bruke begge hendene for å klare å holde rundt. Jeg ber mannen å legge seg på ryggen, forsiktig sklir jeg nedover det monsteret av et kjønnsorgan. Det gjør vondt, samtidig som det er utrolig godt. Damen begynner å gni klitorisen min og kose med puppene mine samtidig som jeg rir han sakte og forsiktig. Dette blir for mye for meg og jeg får den deligste orgasmen jeg noen gang har hatt i hele mitt liv.

Kvelden er langt fra slutt, men resten får dere høre om i del 2.

Sjekk også

To lekne jenter – lesbisk

To lekne jenter – lesbisk : Alle ville knulle henne. Hun var fantastisk å se …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *