mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Den reisende – Par

Den reisende – Par

Den reisende – Par :

Jeg kjente Ingvilds halvtørre skjød mot den slappe pikken min, dette skjødet som for en stund siden hadde vært så drivende vått, mykt og åpent at pikken min hadde kunnet spalte det som en kniv i varmt smør. Med en kraftanstrengelse dro jeg dyna lenger over oss, og på tilbaketuren lot jeg hendene fatte om rumpeballene hennes – de himmelske silkeballene hennes. Hun gryntet godmodig ned i barten min og hvisket: – Kan vi ikke gjøre det en gang til, geitebukken min ? -Herregud, nei, du din lille, kåte kanin. Du har slitt meg helt ut. Vi…

Lengre kom jeg ikke, for en bestemt banking på døren avbrøt meg. Ingvild rullet seg raskt av meg og trakk dyna godt opp over brystene, som alltid minnet meg om to søte kaker, fyllt med sukker og krem og med et rødt kirsebær på toppen. -Kom inn, ropte hun. Døren åpnet seg og pensjonat-vertinnen selv åpenbarte seg, bærende på en finere utgave av en fjøslykt.

-Je beklage at je førrstyrre herr overinspektøren og frua, men det e oppstått et lite probblem. Det har se så at en ung mann, en handelsresandes, e ankommen, åsså har je itte flere rom, uheldigenvis, åsså kan je itte la ‘en bli ståandes ute heller, for væl e det august og varmt i været, men jommen regne det lell.

Dama fortsatte å legge ut om været og vanskelighetene, men jeg fulgte ikke med, fordi Ingvilds hånd hadde, under dyna, funnet veien bort til min mage, som den sakte kjærtegnet, mens den beveget seg nedover mot skrittet, Vel nede tok den et godt tak i pikken og begynte å dra den. Jeg kikket bort på

Ingvild, men ingenting røpet hva hun holdt på med. Det søte ansiktet, innrammet av mørkebrunt, lettkrøllet hår. stirret lyttende og avventende mot døra, hvor ensjonat-vertinna avsluttet talen sin med: – Åsså tenkte je at døkk, som har den største senga, kanskje kunne ha plass tel ‘en ?

Ingvild var mer fri av seg (erotisk sett også, må jeg innrømme) enn det som var vanlig for kvinner på den tiden, men at hun så fort skulle gå med på å ta denne fremmedkaren opp i senga, det hadde jeg ikke ventet. – Her på landet tar man det ikke så nøye med sømmeligheten, kniste hun, da vertinna var gått for å hente den omtalte personen.

Ganske snart trådte han inn i rommet. Det var en ung mann, kanskje ti år yngre enn oss, altså i begynnelsen av tyve-årene, kledd i en våt, medtatt dress og med kort, rød-blondt hår. Han så hyggelig ut. På det dypeste beklaget han at han var oss til bry. Han presenterte seg, og det viste seg at han var reisende i børster, noe han hadde et stort utvalg av i kofferten. Kristoffer var navnet hans og det var helt tydelig at han stirret interessert på Ingvild. Mens vi pratet la jeg merke til at han hadde en væremåte som skiftet mellom flåset unggutte-kåthet og blyg beskjedenhet.

Han satte sakene sine fra seg og begynte å kle av seg. Ingvild fulgte ham med øynene og han så ikke ut til å ha noe i mot det. Avkledningen avslørte en hvit og senet, snarere enn muskuløs, kropp. Avkledd til underbuksa, et uformelig, blått plagg, la han seg i senga ved siden av meg. ingvild hadde trukket hånda si vekk fra pikken min, men den var fortsatt stiv. Kristoffer blåste ut lyset på nattbordet,men det ble ikke riktig mørkt i sensommernatten. Vi lå begge to og kikket opp i lufta. Foruten den svake lavendel-duften fra sengetøyet kjente jeg lukten av Kristoffer: En svak svettelukt blandet med duften av vått tøy og høy.

Jeg hørte at han ikke sov og snudde meg mot ham. Med lav stemme begynte jeg å snakke med ham om arbeidet hans. Han snudde seg også mot meg. Mens han fortalte kunne jeg studere de tiltalende ansiktsdragene hans og se inn i de dypblå øynene. – Blir det noe særlig med jenter på deg, da, når du farer omkring slik på bygdene, spurte jeg etter en stund. Han ble litt forlegen, men fortalte at det ble en og annen tjenestejente i ei uteløe hist og her. Men ikke noe å skryte av, sa han og satte opp et kjekt fjes, som ble til et resignert, uhyrlig bedårende smil.

– Kunne du tenkt deg en omgang med kona mi, hvisket jeg, vel vitende om at Ingvild hørte alt vi sa.

Rødmen steg opp i kinnene hans mens han hvisket: -Slikt går da ikke an? Jeg forklarte ham at Ingvild var en vilter, ung hoppe og at jeg var for trøtt til å oppfylle henns ønsker, så det var bare å forsyne seg. – Er du helt sikker, spurte han med munn og øyne vidåpne. – Ja, sa jeg, mens jeg kjente hvordan Ingvild kjærtegnet rumpa mi som tegn på samtykke. Jeg rådet ham til først å ta av seg underbuksa.

Det gjorde han i en fart, fikk av seg dyna og på alle fire krabbet han over beina mine og bort til Ingvild. I det svake lyset la jeg merke til en halvstiv pikk mellom beina hans, omkranset av rødt kjønnshår og en søt, hvit rumpe. Til min forbauselse så jeg at han løftet opp Ingvilds dyne og forsvant inn unde den. Ingvild har alltid likt litt lyd og nå begynte hun ganske riktig å puste tungt, sukke, stønne og hikste. Dyna beveget seg litt opp og ned og jeg begynte å lure på hva som skjedde. Ingvild stønnet stadig dypere og orket til slutt ikke mer, men rev bort dyna og blottet Kristoffer. Og jeg skal si at han mesket seg. På kne, med rumpa i været, lå han med hodet begravd mellom Ingvilds bein. Med munn og tunge slikket han det nok en gang våte kjønnet hennes. Han kikkket opp og ansiktet, vått av kvinnelige safter, lyste av begjær.

Han forlot skjødet og kysse-slikket seg oppover magen mot brystene, som han ivrig behandlet med hender og munn. Nå så jeg at pikken hans var blitt hard. Som en hvit stake stakk den ut av det krusete, rustrøde kjønnshåret. Etter det jeg kunne se var den litt lengre, men tynnere enn min. Jeg betraktet også musklenes linjer i ryggen, den smekre midjen og de spente musklene i overarmen. Etter en snartur innom halsgropene kysset han henne på munnen, rått og grådig suget han på leppene hennes.

Plutselig tok hun tak i ham og dro seg opp i sittende stilling. De satt ansikt til ansikt og hun tok om hodet hans og befølte det, samtidig som hun presset seg mot ham slik at pikken hans kom borti magen hennes. Hendene hennes gikk rastløst over brystet hans, den flate magen og fattet til slutt om pikken. Han nøt det tydelig, men hun avbrøt behandlingen og snudde seg helt rundt. Hun stilte seg på kne, med hendene på sengens hodegjerdet. Med spredte bein og framskutt bak bød hun seg fram.

Han nærmet seg, på kne som henne og senket hodet mot rumpa hennes. Suget på huden og lot tennene fare over den. Så stakk han en arm inn mellom beina hennes og gjorde ting som fikk henne til å puste i korte støt. Med armene rundt livet hennes dro han seg mot henne og med svake støtbevegelser lot han pikken fare opp og ned i kløften mellom rumpeballene hennes.

Men det var ikke bare Kristoffer som nå hadde en pinnnhard pikk. Jeg var like opphisset, der jeg lå og betraktet hvordan han gjorde seg klar til å ta Ingvild. Nå stilte han seg like bak henne, tok tak i pikken og ledet den inn mellom beina hennes. Jeg hørte at han fant åpningen, for Ingvild gispet. Jeg så den hvite staken forsvinne inn mellom bein hennes samtidig som Kristoffer sukket dypt. Jeg holdt det ikke ut lenger. Jeg måtte se det. Jeg krabbet bort til Ingvild og la hodet ned på puten hennes, mellom henne og

hodegjerdet. Rett over meg hang brystene , så fulgte den skrånende magen og til slutt smalnet det inn mot skjødet.

Ut av henne kom nå en hvit pikk, glinsende av safter. Da den var nesten helt ute, stoppet den et øyeblikk og forsvant inn igjen. Jeg måtte bare strekke hånden ut og berøre klitten hennes

Jeg lekte litt med klitten hennes og hun stønnet enda høyere enn før, ja hun brølte nærmest. Jeg kjælte med leppene før jeg stakk hånda inn i fitta, som nærmest rant over av velduftende væske. Det var plass til både pikken til Kristoffer og en av mine fingre der inne. Da han skulle til å støte den inn igjen grep jeg fatt i den igjen og holdt den der. Han stoppet øyeblikkelig å støte, men jeg ledet ham fram til inngangen igjen og han begynte igjen å knulle henne. I stedet tok jeg tak i pungen hans og kjælte med den. Jeg kjente at han vred seg i vellyst og hørte de dype halsstønnene hans.

jeg trakk meg ut av min lille hule og kysset den svette og pesende Ingvild på kinnet. – Åh, slik som han kjører spydet sitt i meg, hvisket hun. Bak henne stod Kristoffer, rød og svett, med hendene på hoftene hennes. -Hun er som et kremmerhus fullt av jordbæriskrem. Ikke noen stålbørste her, nei, sa han hikstende mellom to støt. Jeg la merke til at Kristoffer ikke øket takten i støtene sine, snarere motsatt. Det så ut som om han var trøtt av å stå så lenge på kne og at han holdt på å synke sammen.

Jeg stilte meg bak ham, så nær at pikken min berørte rumpeballene hans. Med armene rundt brystet hans holdt jeg ham oppe og jeg hjalp til å støte hardere og fortere. Han lot meg rolig hjelpe ham. Styrken i armene mine førte til en merkbar forandring. Etter en stund flyttet jeg den ene armen inn under rumpa hans og brukte den til å prese ham innover i Ingvild. Han snøftet, hikstet, pustet og peste og det gikk stadig fortere. Pikken min gned seg mot rumpa hans, som riktignok ikke var så bløt og god som Ingrids,

men like glatt.

Hver gang Kristoffer støtte seg inn i Ingvild, traff underlivet hans rumpa hennes, og til slutt hvisket han til meg: – Ikke bare er hun vidunderlig inni, men den rumpa er også så forbasket deilig. Plutselig skrek Ingvild ut og dro seg sammen. Like etter kjente jeg hvordan Kristoffers pung spente seg og så støtte han til for siste gang. Kroppen spente seg, han gispet og tømte seg i Ingvild. Jeg var like opphisset som de andre og fikk også utløsning. Jeg kjente at jeg fallt mot Kristoffer og sprutet ut i rumpesprekken hans.

Utkjørt hadde vi fallt sammen som en rad domino-brikker. Jeg husker bare at vi la oss sammen og at jeg med en siste kraftanstrengelse dro teppet over oss. Med en hånd på Ingvilds silkemyke rumpe og den andre på Kristoffers nesten like deilige, sovnet jeg.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *