torsdag , 15 april 2021
Forside / Hetero / En dag man ikke skulle tro jeg skulle ha sex – Utroskap

En dag man ikke skulle tro jeg skulle ha sex – Utroskap

En dag man ikke skulle tro jeg skulle ha sex – Utroskap

Det var fredag ettermiddag, jeg var lei meg og følte meg ikke bra. Dagen før hadde jeg mistet min far i et hjerteinfarkt, min mor (som var skilt fra min far) er i Spania og kjæresten min er på besøk hos sin familie i Nord-Norge. Det er hardt å miste sin far brått, og det er ikke bedre når de nærmeste er borte, man føler seg veldig alene. Jeg har vært sammen med kjæresten min i et halvt år og vi har det veldig bra sammen på alle måter, og jeg savner henne ekstra nå. Takk og pris har jeg god kontakt med mine venner og et par av gutta kom på besøk i går kveld for å støtte. I vennegjengen er det også ei jente, Lena, hun har alltid vært en av gutta og jeg har egentlig aldri tenkt på henne som jente, hun er verdens beste venn. Hun har vært med gutta på skogsturer, ligget i samme telt som oss, badet naken med oss i skogs-tjern, og alle har sett på henne som en av gutta, hun har aldri vært kjæreste med noen av gutta heller. Jeg fikk en melding fra en av gutta, Emil, tidligere i dag og fikk spørsmål om jeg ville være med en tur ut i kveld, men takket nei, følte meg ikke i form til det. Jeg ruslet en tur i butikken, for å slå i hjel litt tid, jeg orket ikke gå på jobb i dag. Ettermiddagen kom og jeg prøvde å spise litt, men følte meg kvalm og maten vokste i munnen på meg. Jeg slappet litt av foran tv og så kom det en sms, fra Lena. Hun hadde hørt av en av gutta hva som hadde skjedd og kondolerte meg med tapet og spurte om jeg ville snakke litt. Jeg tenkte, hvorfor ikke og ringte henne.

 

Vi snakket en liten stund og så spurte hun om hun skulle komme til meg. Jeg følte meg alene og takket ja. En liten stund senere ringer det på døra og Lena kommer. Vi satte oss i sofaen og snakket en times tid, og jeg følte meg bedre i hennes selskap, vi snakket litt om forskjellige ting og hun klarte å få meg til å spore av de vonde tankene for en stund. Jeg ringte og bestilte en pizza, hun hadde tatt med rødvin. Vinen gjorde godt, pizzaen smakte faktisk godt og timene gikk veldig fort. Klokken nærmet seg midnatt og jeg merket at hun tenkte på å gå. Med en gang sank humøret, jeg ble grøtet i stemmen og kjente jeg ikke ville være alene. Jeg har aldri følt meg så liten før, og synes så synd på meg selv. Lena så på meg med medlidenhet i øynene, jeg ser du har det vondt nå sa hun. Ja, sa jeg, men takk for en kjempefin kveld Lena, det var fantastisk av deg. Bare hyggelig, du ville gjort det samme for meg sa hun og jeg visste jo at det var sant. Hun gikk ut i gangen og jeg tuslet etter. Hun tok på seg sko og snudde seg mot meg, jeg stod der med hendene dypt begravet i lommen og en tåre i øyekroken. Uff Lars, du har det ikke bra sa hun. Vil du at jeg skal bli her spurte hun, jeg gjør gjerne det. Vil du spurte jeg med håp i stemmen. Ja selvsagt vennen sa hun, la armen rundt meg og ga meg en god klem. Du er verdens beste venn hvisket jeg og klemte henne godt. Vi klemte lenge og så tok hun av seg skoene igjen. Har du noe sengetøy jeg kan låne, så tar jeg sofaen sa hun. Du kan da gjerne ligge i senga sa jeg, vi har da delt seng før. Det hadde vi gjort flere ganger, og aldri rørt hverandre. Litt annerledes nå da vennen, du har kjæreste nå, det hadde du ikke i tidligere tider.

 

Jeg skjønner hva du tenker sa jeg, men ikke er hun her, ikke trenger hun vite det og du er kompis. Jeg deler gjerne seng med deg vennen sa Lena, jeg skjønner du trenger en kompis i natt. Ja det gjør jeg, og så er jeg så heldig at den beste kompisen er her sa jeg. Lena humret litt over den kommentaren. Vi gikk på badet for å stelle oss, takk og pris hadde jeg en helt ny tannbørste i skapet som Lena kunne få. Etter tannpuss kledde vi av oss. Jeg tok av skjorte, bukse og sokker og beholdt bare boxeren, Lena tok av seg genser, bukse, sokker før hun løsnet bhen og tok den av seg også. Kan jeg låne en t-skjorte av deg spurte hun, kun iført truse. Selvsagt sa jeg og hun ble med meg inn på soverommet. Lena med lite eller ingen klær hadde jeg sett mange ganger, så jeg tenkte ikke over en gang at hun stod der med naken overkropp, det er tross alt Lena, kompis, kunne like gjerne vært søsteren min. Jeg fant fram en ren t-skjorte til henne og hun tok den på, den var litt stor til henne. Flott pysj sa hun og gliste. Vi krøp opp i senga og la oss til rette under den store dobbeltsengdyna. Tanken slo meg at for mindre enn en uke siden hadde jeg hatt sex med kjæresten min i den samme sengen, men tanken forsvant igjen med en gang. Vi la oss på siden med ansiktene vendt mot hverandre og fortsatte den gode praten fra stua og jeg smøg meg nesten umerkelig nærmere henne, armene våre rørte hverandre. Hun la den ene armen rundt meg og hånden hennes la seg til rette ved korsryggen min. Jeg gryntet fornøyd. Hun strøk meg over håret, går det bedre med deg nå vennen spurte hun. Jeg takket henne for at hun kunne bli hos meg, jeg har aldri følt meg så liten før sa jeg til henne. Det er klart det er tøft for deg vennen sa hun, glad jeg kan være litt hjelp for deg sa hun. Jeg la armen rundt henne og la hånden til rette på hennes korsrygg og krøp enda litt nærmere. Det var godt å kjenne kroppskontakten med Lena, hånden hennes på ryggen min, hun flettet bena sine med mine med et mellom mine ben og et over begge mine, hun krøp nærmere meg og ga meg en god lang klem. Det kjentes trygt. Vi lå tett sammen og fortsatte å prate. Jeg kjente pusten hennes vibrere i nesen min, den svake lukten av hennes hud, hun luktet godt, kjente brystene hennes igjennom t-skjorten mot min brystkasse. Jeg fikk lyst til å kysse henne, men lot være. Jeg har aldri kysset henne før, hun er venn, kompis, ikke kjæreste. Jeg har aldri følt det samme som nå ved å være i nærheten av henne, det har aldri vært så intimt som nå, så nært. Hun snakket, jeg hørte det som i en tåke, fikk nesten ikke med meg hva hun sa, tenkte mer på at hun strøk meg på benet med foten. Jeg kjente det, at intimiteten og nærheten gjorde utslag, hun strøk meg over ryggen mens vi snakket, jeg var nesten i tåkeland, og nesten sjokkert over meg selv.

 

Jeg kjente bevegelse, jeg merket at den stivnet, jeg kjente at den vokste. Hun beveget benet sitt litt og hun må ha kjent det, at den var stiv. Hun så på meg, sa ingenting, hun brukte det ene benet sitt til å dra oss nærmere hverandre, mens vi så på hverandre, som to usikre tenåringer. Min stivhet ble stående, jeg følte at den rykket mot hennes ben som lå mellom mine ben. Hun hadde kjent det. Benet hennes presset svakt mot min stivhet. Hun så på meg, litt undrende, vi snakket ikke lenger, vi bare så på hverandre i stillhet en liten stund. Hun beveget seg litt igjen, jeg kjente det, hennes underliv ned mot benet mitt som lå mellom hennes ben. Jeg besvarte invitasjonen, jeg lot benet mitt presse svakt mot hennes kjønn. Et lite gisp fra hennes munn, jeg kjente varme mot mitt lår. Dette var nært, intimt, erotisk. Min sorg var blåst på havet for en stakket stund, jeg var tilstede, i nuet, og allikevel ikke, var dette en drøm? Nei, det var ingen drøm. Jeg kjente en hånd gli nedover mellom oss og der, der grep fingre tak, rundt min stive, varsomt og så klemte litt. Jeg møtte blikket hennes, et blikk med usikkerhet men også med lyst. Hun så på meg, bet seg i leppen, litt usikker. Hun klemte litt igjen og jeg sukket. . Fingrene hennes fortsatte å holde rundt min stive i flere minutter, mens vi ventet, hva ventet vi på? At usikkerheten skulle slippe taket? Ventet hun på et tegn fra meg? Jeg presset låret mitt svakt mot hennes underliv igjen, og jeg kjente straks at hun presset i mot. Vi ble liggende å se på hverandre, et lite forsiktig smil over hennes lepper. Usikkerheten, skal eller skal ikke. Var vi klare for dette, to veldig nære venner, skulle vi gi hverandre det mest intime, skulle vi dele noe vi aldri har delt før? Og for å gjøre det mer komplekst, jeg har kjæreste, men det er ikke hun jeg skal dele intimiteten med nå. Skal jeg dele den med en kompis? Vi så på hverandre, ingen sa noe, vi ventet, ventet på hva, det som snart så ut til å ikke kunne unngås? Et lite forsiktig press fra mitt lår mot hennes underliv, hun besvarte med å klemme min stive, jeg sukket eller nærmere gispet. Hun smilte til meg, slapp taket i min stive et lite sekund og så kjente jeg hånden hennes komme innenfor bokseren og hun tok et fast grep i min stive.

 

Hun dro i den fra roten og helt opp noen ganger, smilet hennes lyste av lyst. Jeg la meg over mot henne, med knærne under meg for å gjøre plass for henne, mine lepper berørte hennes, vi smeltet sammen i et kyss, tungene våre fant hverandre i en leken dans, hun dro i min stive. Hånden min fant raskt veien ned i hennes bomullstruse, hun spredde bena automatisk og mine fingre gled ned i hennes våte kjønn. Fingrene mine lekte seg ivrig rundt og på klitoris, og to fingre fant veien inn i hennes våte grotte. Hun stønnet svakt, og hun ronket meg hardt. Vi kysset kontinuerlig og med den ledige hånden dro jeg t-skjorten opp og jeg begynte å massere det ene brystet hennes. Jeg avbrøt kyssingen og begynte å slikke brystvortene hennes. Hun stønnet, det er godt, å ja, kom det fra henne, min stive var stiv som en påle og hun behandlet den med raske tak, mens to av mine fingre for inn og ut i hennes våte grotte. Vi stønnet i kor, våre kropper skrek av lyst, jeg kjente jeg snart måtte ha henne. Jeg tok tak i trusen hennes og dro den nedover bena hennes, forbi knærne, og hun sparket den av. Hun tok tak i bokseren min og dro den nedover, jeg satte meg opp på kne et øyeblikk og dro den lenger ned. Jeg bøyde meg ned over henne igjen, min stive berørte hennes skritt, mens jeg kysset henne voldsomt, vi var begge gale av kåtskap, hennes hender på min rygg som presset meg mot henne. Jeg beveget mitt underliv mot hennes, min stive gled fram og tilbake i hennes våte sprekk, traff klitoris, hun stønnet, hun sa, ta meg nå, jeg må ha deg nå, hun spredde bena maksimalt. Jeg tok tak i min stive og la den til rette i hennes våte grotteåpning, jeg presset forsiktig og min stive gled innover hennes kjærlighetskanal, den gled langt, den gled helt inn og jeg kjente godt presset rundt min stive. Hun presset meg mot hennes underliv og samtidig sitt underliv mot meg. Jeg holdt litt, bare presset på før jeg trakk utover igjen før neste støt inn i henne. Jeg presset inn igjen og nøt, holdt inne et ekstra sekund før jeg trakk meg utover igjen. Hun presset godt rundt min stive, det var deilig, vått og trangt. Vi stønnet, vi nøt, vi kysset hemningsløst, jeg presset inn igjen, hun sukket, stønnet, det var himmelsk. Igjen så presset jeg den stive inn i henne, og ut igjen omsvøpet av hennes deilige våte underliv. Jeg økte farten og hun svarte med mot-jokk og et fantastisk deilig press mot min stive.

 

Hennes hender hadde tak i mine rompeballer og presset meg inn i henne, det var godt, deilig, hett, intimt, sensuelt, vakkert. Farten økte, nytelensen fortsatte, pusten gikk fortere, pulsen ble høyere, vi stønnet mer. Jeg reiste meg opp, tok tak i bena hennes og la dem over mine skuldre, jeg presset inn igjen, dypere enn noen gang, hun stønnet høyt, fingrene hennes presset seg inn i rompeballene mine. Farten økte mer, hun presset imot, den vanvittige deilige følelsen av hennes underlivsmuskler som presset rundt min stive. Hun stønnet høyt, et lite skrik, hun presset neglene inn i meg, hun stønnet, kroppen hennes stivnet og hun var som i transe eller ekstase, hun presset seg mot meg med en voldsom kraft og presset rundt min stive. Så kom det, et skrik som kunne vekke hele nabolaget, en kropp som dirret hun pustet, peste og skrek om hverandre, det fosset deilig kjærlighetssafter fra hennes underliv. Så ble hun slapp, slapp taket i rompeballene mine, jeg presset litt mer på, et par sugende tak, hun støtte i mot og igjen så kjente jeg kjærlighetssaftene hennes strømme rundt roten av min stive mens hun holdt pusten før et nytt skrik kom. Jeg la meg over henne, kysset henne, hun kysset meg, smilte til meg mens jeg lot min stive gli rolig inn og ut av henne. Trekk deg ut hvisket hun, jeg bruker ikke prevensjon. Litt skuffet over ikke å ha fått fullført trakk jeg meg ut. Hun kysset meg og jeg kjente hånden hennes gripe tak i min stive stolthet. Hun veltet meg over på rygg med seg over meg, hun bet meg lekent i leppen mens hun lo. Hun kysset meg igjen på munnen, så på halsen og akte seg nedover og sugde på brystvortene mine samtidig som hun klemte min stive. Hun fortsatte videre nedover, slikket navlen min før hun akte seg ned mellom mine ben. Bena mine ble dyttet fra hverandre og en leken tunge slikket meg forsiktig og ertende på pungen, ilinger for gjennom kroppen min. Så beveget tungen seg oppover det stive skaftet mitt, til den lekent slikket litt rundt hodet. Hun åpnet munnen og lot min stive gli inn i hennes våte munn. Hun sugde til et vakuum, og hun beveget munnen hurtig opp og ned på min stivert samtidig som lekne fingre lekte ømt med mine baller. Det strammet, kåtskapen brant i kroppen, jeg ventet sårt på en utløsning. Hun åpnet munnen og lot den få en pause. Hun så på meg, slikket seg rundt munnen, dro et par tak i min stive, ertet meg litt.

 

Hun bøyde seg ned, kysset min stive på hodet, så på meg igjen med et frekt smil. Hun tok tak i mine lår, løftet dem litt, dro en pute inn under rompa mi. Hun spredde mine ben igjen, og la seg til rette mellom dem, jeg kjente tungen igjen slikke mine baller, rompeballene mine ble skjøvet fra hverandre og tungen hennes gravde seg vei til inngangen til mitt mørkeste. Det pirret voldsomt, tungespissen lekte med inngangen og jeg ble fuktig der. Hun slikket litt til, sørget for at jeg var ordentlig fuktet før hun igjen lot munnen senke seg nedover mitt store tårn. Hun slikket og så sugde, hånden hennes krommet seg rundt ballene mine, en finger gled videre, inn mellom bena mine, lekte seg litt i inngangen og ble presset forsiktig inn i meg. Hun lot fingeren gli inn og ut samtidig som hun sugde som en gudinne, det var ikke mulig å stå i mot, hun presset fingeren inn og opp, det var som å trykke på en knapp, jeg var sjanseløs, orgasmen var sterk og hele kroppen var spent, min solide ladning sprutet voldsomt ut av meg og inn i hennes munn. Hun svelget men klarte ikke alt, det var sexy å se spermen gli ut igjennom hennes munnviker. Hun smilte og lo, og jeg så det hvite i hennes munn, hun svelget og svelget mer. Jeg følte meg tilfreds etter den beste orgasmen noensinne. Hun tok tak i min nå ikke fullt så stive, småslapp i grunnen, småkosten litt med den og dro den noen ganger for å vekke den til liv igjen mens hun så på meg og gliste frekt. Hun dro bort puten under rompa mi, la seg ned over meg og kysset meg, smak på deg selv hvisket hun og hun kysset meg igjen mens hun dro i min halvstive. Jeg kjente rester av min egen eksplosjon i hennes munn, det var seigt og smakte salt. Hun satte seg opp, over skrevs over magen min, en hånd på ryggen som hun brukte på min litt mer stive, hun så på meg med sitt småfrekke blikk. Jeg lot en hånd krumme om det ene brystet hennes og kjærtegnet det, klemte det. Den andre lot jeg to fingre gli inn mellom hennes ben hvor de møtte et vått område, jeg sirkulerte rundt hennes knopp og den ene fingeren gled inn i henne. Hun jokket mot og stønnet svakt, himlet med øynene og kastet på hodet. Hun dro hardere i min stive, mens hun red på mine fingre, som nå var blitt to inne i henne mens tommelen masserte knoppen hennes. Hun ble våtere, saftene rant nedover mine fingre og hun stønnet. Brått reiser hun seg opp og snur seg rundt, legger seg ned med et ben på hver side av meg og jeg får hennes underliv servert. Man trengte ikke ha veldig høy utdannelse for å skjønne hva hun ønsket. Fingrene mine splittet leppene hennes og hennes deiligste blir åpenbart for meg. Jeg stikker tungen bort til knoppen hennes og slikker begjærlig rundt den. Samtidig stikker jeg to fingre inn i hennes våte indre og masserer hennes kosetunnel. En fuktig leken tunge slikker hodet på min stive og myke fingre masserer mine baller. Tungen min utforsker hele hennes deiligste og jeg stikker den inn i henne, hun liker det, hun presser seg mot meg og stønner. Hun suger min stive med innlevelse. Jeg går tilbake og slikker rundt knoppen og ivrige fingre masserer hennes indre. Hun flytter litt på bena mine så jeg spriker mer, jeg kjenner hun tar en liten pause fra å suge, før munnen hennes igjen omslutter min stive. En fuktig finger sirkulerer mellom mine ben, mellom ballene og åpningen der bak, den sirkulerer rundt åpningen, det kiler deilig. Så gjør hun det igjen, hun stikker den varsomt inn i meg. Det kiler litt, det er godt, hun lar fingeren gli sakte inn og ut av meg. Jeg løfter hodet litt, slikker hele hennes deiligste samtidig som to fingre glir inn og ut av henne, jeg slikker stadig lengre bakover, så utenfor hennes deiligste, bakover, før jeg prøvende og forsiktig slikker rundt hennes bakdør. Hun stønner lett, jeg fortsetter, hun blir fuktig der bak av mitt spytt, den åpner seg litt. Jeg flytter en finger fra det helligste og til bakdøren, den er fuktig, veldig fuktig. Jeg lar den forsiktig gli inn i hennes bakerste.

 

Hun sukker, stønner og nyter. Jeg fortsetter å slikke henne der bak, en finger glir inn og ut av hennes bakerste og to fingre i hennes deiligste. Hun vrir seg litt, stønner, fingrer meg og suger meg kjærlig. Hun stønner mer, jeg stønner mer, hun er fylt av vellyst, jeg er fylt av vellyst. Nakne kropper i sanselig, deilig, nær lek. Fingeren hennes glir ut av meg og munnen hennes omslutter ikke lenger min stive. Hun stønner av min behandling, hun reiser seg på kne og hennes deiligste forsvinner fra meg, tre fingre glir ut av henne, hun snur seg, ser på meg, lekent, legger seg over meg, kysser meg, setter seg opp overskrevs over magen min, hånden hennes tar bak ryggen hennes og drar i min stive, hun gnir sitt deiligste mot min mage. Det går fem sekunder, det går ti sekunder, et halvt minutt. Hun letter på baken, skyver seg bakover og lar min stive gli inn i hennes helligste. Jeg strekker frem hendene og masserer hennes bryster, en hånd glir ned over magen hennes mens hun vugger opp og ned på min stive. En finger glir inn mellom hennes lepper og jeg finner lystknappen, masserer den forsiktig mens hun fortsetter å gli opp og ned på min stive. Hennes safter renner ned over min stive, jeg kjenner det fuktige renner nedover ballene og mellom bena mine. Hun stønner når min stive glir inn i henne, jeg stønner når jeg glir inn i henne. Farten øker, nytelsen øker, jeg er i himmelen, snart.

 

Hun presser seg ned, jeg er så dypt inn i henne som det er mulig å komme, hun roterer, det er godt, hun presser seg mot min mage og min finger, hun stønner før hun igjen heiser seg opp og ned, raskt, fort, sakte, varierende, godt. Hun stopper opp, glir opp og jeg er ikke lenger inne i henne. Hun flytter seg to centimeter lenger frem, tar tak i min stive bak ryggen, hun senker seg ned, jeg kjenner det, jeg er utenfor, rett utenfor, hviler mot inngangen, hun holder min stive og senker seg ned, jeg kjenner hodet stanger mot åpningen, glir så vidt litt inn, hun stopper, det er trangt, tar en liten pause, senker seg litt til, hodet glir inn inngangen, ny pause, 10 sekunder, hun senker seg litt igjen, jeg kjenner det omslutter helt, trangt, deilig, godt, før hun synker helt ned og hele min stive har entret hennes bakport. Sakte løfter hun seg igjen, og senker seg ned, det er vanvittig trangt, min stive blir klemt fra alle kanter, hun kaster på hodet, hun sukker og jeg ser hun nyter. Hånden min finner hennes deilige, en finger masserer rundt koseknotten, to fingre smyger seg inn i henne, det kommer et «å ja» fra henne, hun nyter, hun liker det, det er godt mens hun lar seg smyge opp og ned over min stive. Hun klemmer rundt min stive, farten øker, hun nyter, jeg nyter, det er trangt og godt. Mine fingre glir inn og ut av henne i et vanvittig tempo, saftene hennes sildrer nedover fingrene mine, det strammer, kroppen min spenner seg, hun merker det, øker tempoet enda mer, klemmer enda mer, jeg er stiv, hele kroppen er stiv….. eksplosjon…. det røsker i hele kroppen, i det mine ladninger skytes inn i hennes bakdel, hun reagerer med å komme i en kraft-eksplosjon hun også og hun spruter ut over min mage. Vi puster tungt, vi hiver etter pusten, svetten renner, hun legger seg nedover meg, vi møtes i en het omfavnelse, hete, krevende kyss. Min ikke fullt så stive glir ut av henne, hun blir liggende over meg, vi små-kysser før vi blir liggende helt stille og kun de hamrende hjerteslagene merkes. Etter en stund reiser vi oss og går i dusjen. Vi lar vannet kjærtegne oss mens vi kysser før vi såper inn hverandre mens vi kjærtegner. Etter dusjen går vi tilbake til sengen hvor vi sovner i hverandres armer, slik sover vi til klokken var 0335. Jeg våknet, hun våkner, vi ser på hverandre, vi kysser, en arm glir ned mellom oss, hun tar rundt min stive…….

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *