mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første gang

Første gang

Første gang

Treneren blåste i fløyta og 1. januar treningen var over. Det hadde vært nesten ti måneder siden den første trening med P16 team og alt føltes like bra nå som det var for ti måneder siden. Jeg hadde blitt spurt om å trene med laget en uke etter mine fjorten tenårene dager, og jeg hadde akseptert. Det var en måte for meg å utvikle enda mer, og en dag oppnå drømmen min, å bli verdens beste keeper.

Vi spilte for mitt distrikt lokale innebandy lag, så jeg visste at de fleste av gutta selv om de gikk på en annen skole. De ville begynne sitt siste semester i videregående skole mens jeg gjorde mitt andre semester av åttende klasse.

Vi rørte oss alle mot garderoben, og jeg dro av meg keeper hjelm. I begynnelsen hadde jeg alltid ventet meg der, men etter noen måneder med teamet hadde falt naturlig jeg dusjet med guttene. Jada, det var spennende, men det fortsatt føltes naturlig, vi var et team, en gruppe venner. Men ja, jeg følte de så på meg da jeg sto i dusjen, og jeg vil lyve om jeg sa at jeg ikke gjør det samme.

Det hadde først vært mer i en merkelig måte, men de siste par treningsøkter med laget, var det en annen følelse i meg. En krible i meg som deres øyne feide over kroppen min. En krible når jeg så hvor deres peniser vokste.

Jeg følte meg utmattet etter treningen når drevet ganske hardt med meg og var derfor til slutt inn i dusjen. Den ene etter den andre forsvant ganske raskt, og igjen var bare meg og John. Vi hadde snakket litt på msn og hadde ofte samtaler drev over sex og onani. Jeg gled hodet under bekken og lente den tilbake slik at vannet rant gjennom håret hans mens jeg lukket øynene. Jeg følte noen kom nærmere og la en hånd på skulderen min og vridd kroppen min til siden. Overrasket, åpnet jeg øynene og så på John.

– Hva kan jeg ikke ta på skulderen din? spurte han og smilte.

– Ja, svarte jeg litt overrasket.

Han tok et skritt fremover, slik at hans penis var rørende min fitte og ga meg et kyss. Det feide som en bølge over meg, og jeg var ganske skjelven i bena. hva som ville skje nå. Raskt svarte jeg kysset og det gikk rett i tverrsnittminsking. Jeg følte hans penis vokste mer og mer, og det er nå presset mellom leppene mine og jeg følte hvor våt jeg hadde blitt.

Han sluttet å kysse meg, så meg dypt i øynene i stedet.

– Vil du fortsette?

Jeg kunne bare nikke svar, hadde jeg valgt å bruke ordet, vil det bare virke som stønn.

Igjen vi begynte å kysse og hånden hans tok tak i meg, førte det til hans penis, og jeg hadde for første gang en penis i hånden min. Det føltes virkelig flott og jeg begynte å bli litt bekymret for om jeg kunne passe det i meg. Han viste meg hvordan jeg kunne gjøre ved å sette henne hånd over meg og jeg snart begynte å rykke ham av med små raske slag.

Hendene hans flyttet rundt meg og ned til rumpa. Hender gled inn mellom mine rumpeballer og trakk dem til side. Jeg følte meg skjeden åpnet opp og hvordan han tok en av fingeren hans og førte den inn i meg. Jeg stønnet samtidig følte jeg en finger gli inn i meg. Han slapp nå enda den andre hånden fra rumpa og sette den rundt midjen min mens fingrene var inn og ut av meg og jeg følte nesten hvordan mine juice strømmet langs bena.

Han trakk fingrene ut av meg, førte dem rundt til ansiktet mitt og la dem gli i sporet mitt for direkte presser sine to fingre inn i skjeden min igjen. Denne gangen de drev forsiktig. Fra å ha pullat meg helt rolig, begynte han nå pulla meg på et høyt tempo med fingertuppene presset mot min g-punktet. Det var ikke lenger stønn som kom ut av munnen min, men mer som kåte skrik. Mens han kysset brystene mine og litt forsiktig i mine stive brystvorter (de hadde vokst mye det siste halve året, og jeg pris på ser jeg pleide å få, var de oransje størrelse bryster en bekreftelse på at jeg begynte å bli stor). Hans intense pull ånd ledet meg til en annen verden, jeg likte at jeg aldri hadde gjort før, og det tok ikke mer enn et minutt før hele jeg skalv og skrek ut min orgasme.

Han kysset meg på halsen, tok meg i nakken hår, så på meg og smilte. Jeg hadde latt sin stilling og ble nå lener seg mot veggen for ikke å falle. Bena mine var ganske skjelven etter John behandling, hadde jeg aldri opplevd en orgasme før.

Han la meg puste et øyeblikk, men snart gled ned på kne foran meg, sprer bena mine og kysset meg glatt vagina. Jeg hadde for noen dager siden barberte for første gang, ikke fordi det egentlig ville vært nødvendig så mye, men jeg ville ha det helt glatt.

Han la kysser vandre over skjeden min, ovenfor min flat mage og ned på med mine innsiden av lårene. Han visste nøyaktig hva han gjorde, og jeg pustet tungt, grep på baksiden av hodet hans og presset den mot sex mitt. Han holdt opp kysset min klitoris og begynte med tungen sirkle rundt det. Jeg hadde problemer med å forstå hva som skjedde, ble jeg stående der i eufori og stønnet høyt da han økte tempoet og tungen flyttet rundt min pulserende vagina. Jeg følte hans høyre hånd raste rundt meg i mellom mine myke ass kinnene til han nådde min anus. Det var ikke noe sted jeg pleide å røre selv om jeg prøvde å sette inn en finger, men akkurat der og da tok det hele til et annet nivå. Han trakk fingeren over skjeden min, flommet det og sirkulere enn min anus. Brakt inn i den tomme og ventet. Jeg følte det ble utvidet og han stupte ytterligere centimeter før det var helt inne. Forsiktig, begynte han å fingre meg mens tungen fortsatt ivrig slikket i sirkler rundt klitoris min.

Ganske snart trakk John ut av fingeren hans fra anus min og holdt den mot skjeden min. Han la samtidig til to finger og førte dem inn i skjeden min. Han nå startet i et høyt tempo både slikke og Pulla meg med tre fingre. Jeg trodde ikke det var mer enn nivå, men det var ikke mer et par minutter før jeg skalv over, skriking og stønn ut min andre orgasme. Jeg kunne ikke holde meg på beina, men gled ned langs veggen og satt på gulvet dusj. Han så spent på meg, men skjønte snart at det var ingen fare. I stedet, klemte han meg og ga meg et kyss på pannen.

Egentlig var jeg utslitt, men jeg forsto du at John ønsket også å komme. Hans penis var fortsatt rock hard og da han fikk rørt på nesen min. Han sto foran meg, og jeg så ham i ballene og penis skrått ovenfor meg. Det var stor (jeg trodde da at fjorten år gamle, uansett), kanskje 15 inches og tykkere enn fingrene mine nådde rundt det.

Han rakte ut hånden mot meg og jeg grep den mens han dro meg opp. Vi kysset og klemte, presset av dusjen og la vannet renne over våre glatte, varme kropper.

Når vannet sluttet å strømme han tok meg i midjen titt på meg og spurte om jeg ønsket å ta det neste steget.

– Ja, svarte jeg sjenert og Johan slått på meg.

Jeg sto lent med underarmene mot veggen og han bøyde ryggen min i en bue slik at min rumpe bulte oppover. Jeg lukket øynene og følte hans kuk hodet gled mellom mine rumpeballer, opp mellom leppene og deretter ned og snuste på mine innvoller. Hengighet han presset seg mot meg og glans sklei. Jeg stønnet. Han trakk seg tilbake og deretter gjenta den samme, men nå sklei selv de første par centimeter av skaftet inn i meg. Jeg følte at jeg begynte å fylle og lurte på om det ville virkelig gå. Han tok henne med til min navle han gled sakte ned til hånden nådde min klitoris og begynte å stimulere den. Behandlingen gjorde meg enda mer våt og han presset pikken hans litt etter litt inn i meg. Da han nesten nådd bunnen, trakk han ut raskt og så enda raskere i, alt jeg var fylt, og jeg skrek da han nådde bunnen.

– Er det bra? spurte han spent.

Jeg visste ikke, men sa ja. Han er nå litt forsiktig og knullet meg i et avslappet tempo. Jeg visste nå hvordan han lett gled inn og ut av meg som jeg stønnet til ham.

– Raskere

Raskt, økte han tempoet og tok med den ledige hånden til brystet mitt. Jeg lukket øynene, stønnet og innså at jeg snart ville være en tredje gang. Jeg stønnet fordi frem nok en gang at han ville øke og knulle meg raskere. Han gjorde det, og nesten umiddelbart etter at bestillingen min, kom jeg igjen. Min skjede strammes rundt penisen hans, og jeg tror det også var den siste dråpen for ham kort der etter at han trakk ut sin penis, og jeg følte at det første jet traff ryggen min. Deretter en annen og deretter en annen. Jeg følte meg helt våt og klissete, og innså at det var John sæd.

Jeg snudde meg og så hvor han smilte. Et smil som skriker lykke, og jeg kunne ikke selv holde meg fra også sprekke opp i ett. Så det var vi, i dusjrommet av hockey hall. Naken og svett. Ung og glad. Jeg hadde ikke vært i stand til å miste jomfrudommen på en bedre måte, og når dusjen gikk av tårene begynte å strømme. Jeg gråt av lykke, av det Johannes den siste timen gjort med kroppen min, og jeg håpet at det ikke ville være siste gang dusjrom ville gi meg orgasmer som gjorde meg tror jeg var i himmelen.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *