søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Deilig på kontoret – Aldersforskjell

Deilig på kontoret – Aldersforskjell

Deilig på kontoret – Aldersforskjell :

Det var en dag jeg skulle jobbe sent. Sjefen hadde bedt meg ta meg av noe av hans papir arbeid siden han lå etter med dem, og siden han var så kjekk kunne jeg ikke annet enn å si ja. Jeg satt og smug tittet igjennom glassruten og inn på kontoret, han var så kjekk der han satt med jobb dressen. Eneste problemet var at han var gift og i 50 årene.

Jeg var en ung jente på 25 år som hadde begynt i firmaet for under et år siden. Helt siden da hadde jeg vært tiltrukket av han. Jeg bruker å fantasere om han på kveldene og ble kåt når jeg så han.

Plutselig oppdager han at jeg titter, og han ser meg inn i øynene og smiler. Jeg kjenner rødmen i kinnene og later som jeg jobber videre. Han kommer i døra og spør om jeg kan komme på kontoret og se på noen papier han har jobbet med. Mens jeg ser over dem kjenner jeg en hånd stryke sakte over rumpen min. Kjenner fitta begynner å dunke i skrittet. Jeg later som ingenting. Han beverger seg nedover og jeg kjenner hånda komme innenfor skjørtet. Åh, hvor godt det var.

Jeg snur meg mot han og kysser han. Dette er hva jeg har drømt om i lange tider. Vi kysser intenst og jeg tar hånda i skrittet hans og kjenner han er stiv. Jeg setter meg på fanget og kliner vilt. Han drar av meg toppen og bh-en. Puppene struttet frem og han begynner og slikke og suge på vortene mine. Jeg puster tungt og stønner. Han åpner smekken og tar frem kuken. Jeg kjenner den harde gode kuken i mellom lårene mine. Han kysser meg nedover halsen. Jeg reiser meg opp fra fanget og begynner og slikke kuken. Han stønner, jeg runker han sakte mens jeg suger meg fast i kuken.

Åh, den er så god! Jeg suger hardere og hardere og han stønner mer og mer. Men stopper akkurat i det han holder på å komme. Jeg sette meg opp på fanget igjen og drar g-strengen tilside. Legger kukhode mot hullet, den er så varm og god!

Han drar meg mot seg slik at den går sakte inn. Åh, dette er hva jeg har drømt om!

Jeg begynner å ri sakte. Ser i at han nyter. Jeg rir hardere og hardere, og han begynner og holde hard i lårene mine.

Åh! Hører på pusten at han er nær utløsning. Jeg rir fortere. Kuken går inn og ut. Åh! han spurter fitta mi full av sæd. Jeg kler på meg og han drar hjem til kona som ikke aner noe.

Har en følelse at dette vil skje flere ganger;-)

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.