søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Da herren møtte slavejenta – BDSM & Fetish

Da herren møtte slavejenta – BDSM & Fetish

Da herren møtte slavejenta – BDSM & Fetish

Du kneler forran det halvåpne skyvedøren. Det er sommer ute, og en varm bris får gardinene til å bevege seg lett. Du er utrolig vakker der du kneler, med kun en sort slavehette over hodet. Morgensolen skinner ute, og strimer av lys treffer stuen og den gyllenbrune huden din. Jeg betrakter deg stille mens jeg nipper til kaffen. Rett i ryggen, perfekt positur – akk så mange ganger vi har jobbet med å perfeksjonere dette.

Historien begynner for noen år siden. Vi så hverandre for første gang i det lokale BDSM-miljøet på en fest. Jeg kom sammen med noen venner av meg og du delte bord med ei veninne. Øynene våre møttes, og ble holdt et par sekunder før du slo de ned og fortsatte samtalen med din veninne. Mye skjedde den kvelden, og for en stund ble jeg revet med i alt som hendte. Ikke før ut på natten førte våre veier oss sammen igjen. Jeg var på farten ut til et nachspiel da jeg så deg der alene ved døren. Du så ulykkelig ut. Folk for hurtig forbi der du sto, de fleste var godt i farta etter vårt sosiale lag.

Jeg spurte om det gikk bra, og du svarte at det gjorde det ikke. Jeg sa til gjengen at jeg skulle komme etter, og litt senere ved et bord fortalte du meg alt. At du hadde kranglet med hun du kom sammen med, at du opprinnelig var fra Sørlandet – bibelbeltet – hvor SM var tabu. Du var akkurat ferdig med å studere, og nå visste du ikke hva du skulle gjøre. Slik ble vi sittende å snakke og ting føltes riktig.

Det ble færre og færre i lokalet, og den frivillige bartenderen plystret høyere og høyere for seg selv samtidig som han begynte å tørke av bordene for andre gang. Jeg tok hintet og spurte om jeg skulle følge deg hjem. Det gikk en stund og det var tydelig at du grunnet over dette før du sa at det hadde vært meningen at du skulle sove hos venninnen din….., den tidligere veninnen som ba deg dra til helvete fordi du nølte når hun krevde at du skulle betale for den fjerde runden med drinker og øl.

Og slik ble det til da at du endte på mitt hotellrom. Vi satt begge i sengen og du var i betraktelig bedre humør når jeg viste deg litt av utstyret jeg hadde med meg og hva det var til. Det var når du studerte de nye mansjettene mine av sort lær at jeg først spurte deg om du hadde blitt bundet før. Brått ble stemingen endret. Du ble mer stille. Jeg betraktet deg.

”Kom med hånden din.”

Nølende ga du meg den. ”Du vil ikke gjøre meg noe vel?” Sa du spakt.

”Neida”. Jeg satt først på den ene mansjetten, så den andre. Selv om mansjettene var av mykt lær og behagelige å ha på så var det ikke leketøy. De kunne låses med nøkkel og det tykke læret som gikk rundt måtte du ha noe heftigere enn en sløv kniv for å få kuttet.

”Du er vakker”, sa jeg til deg. Du så ned, litt sjenert, og trakk på smilebåndet. ”Er det virkelig ingen som har sagt det til deg før.” spurte jeg?

”Jo, men..” stammet du. Jeg satte meg to hakk nærmere og strøk deg over kinnet. Så deg i øyenene. Lente meg nærmere. Et kyss, to kyss, et heftigere… Jeg trakk litt på smilebåndet over de litt famlende bevegelsene dine, siden håndleddene dine var festet sammen så kunne du jo ikke holde rundt meg, så det endte med at jeg med den ene hånden tok tak i kjedet som går mellom mansjettene og holdte deg fast.

Jeg kysset halsen din og du stønnet. Jeg så på deg og sa. ”Jeg er ingen urimelig person. Jeg er ikke her for å utnytte deg. Hvis du ikke vil så ønsker noe mer så skal jeg ikke å presse deg.”

”Men jeg vil.” sa du. Oppildnet av lidenskap og oppmuntret av situasjonen sa jeg til deg bestemt, men ikke uvennlig. ”Kle av deg.”

Du begynte å famle med knapper i det jeg la hånden min på armen din og sa ”Nei. Jeg vil at du kler av deg mens du står der” og pekte på et punkt forran sengen og midt i rommen. Jeg låste opp kjedet som holdt mansjettene sammen, men tok dem ikke av.

Det var et fint hotellrom, ikke overdådig men ganske stort. Jeg unnet meg det. Gulvene var av eikeparkett, badet var pent flislagt og hadde boblebad. Møblementet var fint. Moderne. Tvers ovenfor sengen mot veggen stod et stort skrivebord ved siden av skapene, til venstre og mot vinduene stod en sittegruppe. Jeg hadde trukket for gardinene, men rommet var fremdeles belyst og der du sto midt på gulvet kunne jeg se deg tydelig der du først kneppet av deg blusen, så tok av deg skinnskjørtet, så strømpene. Korsettet og yttertøyet tok du av deg når vi annkom hotellet. Du sto nå i truse og BH med armene krysset over brystet og så på meg. Jeg betraktet deg.

Jeg tok opp et halsbånd fra baggen. Det var av samme type som mansjettene du hadde rundt håndleddene. Jeg gikk bort til deg og festet det rundt halsen din. Låsen ga et lyst klikk idet den ble kneppet. Jeg gikk en runde rundt deg før jeg åpnet spennen til BHen. Mens jeg tok den av så nøt jeg synes av brystene dine. Ikke veldig store, men faste og yppe. Jeg strøk dem, kysset dem. Trakk på smilebåndet over det ufrivillige når jeg slikket brystvorten.

”Gi meg hendene dine.” Sa jeg. Jeg festet deretter kjedet. Det er egentlig feil å kalle det kjede. For det er egentlig tre kjeder, festet i en O-ring i midten. Hver av kjedene er cirka 10 cm lange, så det gir ikke stort rom til utfoldelse. Jeg festet den ene enden i mansjetten på venstre hånd, den andre på høyre og den siste festet jeg i hålsbåndet.

Jeg tok to skritt tilbake og beundret mitt ”verk”. Du så på meg, munnen din var lett åpen, øynene dine store og klare. Du så så hjelpeløs ut der du sto nesten naken med armene låst fast kanskje ikke mer enn 20cm fra halsbåndet. Jeg kunne ikke motstå å kysse deg, lenge. Du smakte så godt. Jeg sto der med armene rundt deg, og du sto der hjelpeløs i mine armer.

Jeg tok den ene hånden forsiktig mellom lårene dine og kjente at du var våt. Du rykket litt til når jeg berørte kjønnet ditt.

Bra. Du liker det. Bra.

Sakte trakk jeg ned det siste plagget som skilte deg fra meg, og du sto der til slutt helt naken. Jeg gikk en gang rundt deg og studerte deg, den glatte gyldne huden din, de faste brystene, brystvortene som var stive, den fine rumpa di og det lange lyse håret ditt.

Jeg satt meg ned på sengen, og nøt synet en liten stund. Du sto der fremdeles naken midt i rommet. Hendene bundet slik at du ikke kunne berøre deg selv.

Åh, hadde jeg låst opp er jeg sikker på at du hadde berørt deg selv. Du må ha sett at jeg smilte av tanken for du spurte om hvorfor jeg lo. ”Kom hit.” sa jeg bare og klappet på sengen. Du adlydte.

Selve akten var ikke ekstraordinær. Vi var begge trøtte etter en lang kveld. Du satt på skrevs oppe på meg og brukte lårmusklene dine til å rytmisk bevege deg opp og ned. Jeg støttet deg opp ved å holde deg ved albuene. Jeg telte ikke minuttene, men vi kom nesten samtidig. Du rett før meg. Jeg strammet grepet rundt albuene dine når jeg merket de små rykningene dine slik at du ikke skulle falle. Etterpå lå du med kinnet på brystet mitt og hendene flate mellom ditt eget bryst og magen min. Jeg strøk deg forsiktig gjennom håret. Det ble ikke sagt så mye.

Senere etter vi hadde vært på badet så lå du i armkroken min en lang stund mens vi snakket søvnig. Jeg hadde låst opp kjedet, men du hadde fremdeles mansjettene og halsbåndet på. Du fortalte meg om drømmene dine. Hvordan du alltid hadde ønsket å tilhøre noen. Hvor ofte du hadde blitt skuffet over at dine anstrengelser for å gjøre andre glade hadde blitt utnyttet og misbrukt.

”Utakk er desverre verdens lønn, kjære deg.” sa jeg mildt. ”Det er ikke alltid ting blir som vi håper. Man må være forsiktig med hvem man deler hjertet sitt med.” Stillhet. ”Ønsker du å tilhøre meg?” Du møtte blikket mitt og det gikk en stund før du svarte. ”Hva innebærer det?” Blikket ditt var nysjerrig, du virket ikke overasket eller sjokkert over spørsmålet. Det virket som du forstod hva jeg spurte om, men ønsket å få det bekreftet med ord. ”Vel. Det betyr at du blir med tilbake. Bor hos meg. Gjør ditt beste for at vi får det bra. Men jeg må være ærlig mot deg, kjære deg. Jeg ønsker ikke å spille annenfiolin, jeg vil være herre i mitt eget hus. Om du ønsker å tilhøre meg så må du gjøre som jeg sier.”

En ny tenkepause. Du strøk armen min mens du tenkte. Omsider så sa du stillferdig, nesten hviskende. ”Jeg har alltid ønsket det slik.” Det ble ikke sagt så mye mer. Røde strimer av morgenens første lys begynte å synes i gløttene øverst på gardinene.

Vi må ha sovnet, og jeg våknet av en dør som ble åpnet og vaskejenta som stod i døren med den ene hånden på dørklinken og den andre på trallen. ”Å beklager.” Sa hun, mens hun forsiktig lukket døren og med blikket søkte mot halsbåndet ditt. Jeg så på klokken, vi hadde sovet lenge. Det var langt etter utsjekkingstid. Frokost måtte vi ordne på egen hånd, men jeg var i det minste uthvilt. Jeg måtte smile for meg selv over kinnene dine som hadde fått en nyanse rødfarge. ”Du virket ikke sjenert i går.” sa jeg. ”Men jeg er det.” sa du. ”Men jeg er det, herre.” mante jeg. ”Men jeg er det, herre.” Gjentok du. Jeg synes det var et mistenkelig fornøyd smil som lurte i munnviken din.

På veien ut så vi ut som et pent par, du i en lang kåpe som rakte deg ned til leggen mørke strømper og de høyhelte lakkskoene dine. Jeg med en sort blazer, mørkeblå olabukser og en kortaarmet sommerlig skjorte med skjorteflakene på utsiden. Bortsett fra halsbåndet ditt var det ingenting spesielt med oss. Mansjettene var gjemt under kåpearmene. Hvem kunne vite at du kun hadde undertøy på deg under kåpen? Vi fikk kjøpe nye klær til deg siden. Jeg bød deg armen min.

På vei til heisen gikk vi forbi vaskejenta. Det var tydelig at hun prøvde å være diskre, men hun stirret åpenlyst på halsbåndet ditt. Når hun så at jeg la merke til det så vendte hun seg raskt ned og betraktet vaskemidlene med meget stor interesse. I det vi passerte møtte hun blikket mitt en gang, og jeg blunket frekt til henne med et ulvesmil rundt munnen. Beklager, men jeg kunne ikke dy meg. I speilet så jeg at hun hadde mistet interessen for vaskemidlene sine og fulgte oss med blikket. Var det begjær jeg så der? Var det lengsel?

Og hos deg? Der du humret over situasjonen. Jeg begynte å humre jeg også. Og etter at vi rundet hjørnet så braste du ut i hjertelig latter mens du holdt deg til armen min.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.