søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Ung Lyst og Førstegangs sex
Jeg stønnet når den store kuken hans åpnet meg og begynte å knulle meg med langsomme, dype slag.

Ung Lyst og Førstegangs sex

Ung Lyst

Det var sent lørdag kveld når jeg møtte denne unge, vakre skapningen. jeg hadde akkurat flyttet inn i en ny bygning og drev med å venne meg til omgivelsene, noe som så ut til å bestå for det meste av eldre mennesker og gifte par med unge barn. Det var helt klart en motsetning fra det forrige stedet jeg bodde hvor nattefestene bråkte, og fremmede gjorde ulovlige ting i gangene. Det ville helt klart være den eneste tingen jeg kom til å savne, siden jeg hadde begynt å like denne alternative livsstilen. Jeg likte rebelliteten og synden, og jeg klarte alltid å finne en villig lekekamerat. Jeg likte de unge best; stolt av deres seksuelle tilbøyelighet og harde, trente kropper. Deres unge stolthet var noe jeg likte, siden jeg pleide å høre på lepper fulle av historier hviske om nytelser… De vakre damene de hadde ligget med.. de fulle minnene av sex med fremmede de hadde møtt i baren.. og «kunnskapen» om hvordan man kunne få en dame til å skrike av lyst. Men delen jeg likte mest var å bryte dem ned i senga mi, etterlate dem med permanente arr i hodet.

med en gang jeg så ham visste jeg at han ville bli den neste. han var i slutten av 20 årene, men mørkt hår, mørke øyne, slående ansiktstrekk. Han hadde på seg en svart dress, det så ut som om han hadde kommet fra en av de fine klubbene rundt om i byen. Da han snudde seg og sendte et lite smil i min retning kunne man se at han visste hvor attraktiv han var. Dette var en ung mann som helt sikkert hadde ligget med hundrevis av damer. Damer som hadde dødd for hans oppmerksomhet og snakket om hvor heldige de var som hadde ligget med han. Stum sensualitet ombringet ham mens jeg så at han låste opp døra til leiligheten din. Hodet mitt gikk i 100 km/t.

Vi møtte hverandre nå og da i gangen etter det, snakket litt. Vi lærte raskt mer og mer om hverandre. Det var ikke overraskende, men han hadde er personlighet som matchet utseendet; en sjarmerende arroganse, vitser som jeg ikke var sikker på om jeg burde le eller føle meg krenket av. En drittsekk, men jeg klarte ikke å ta øynene fra ham. En giftig balnding av smarthet og lidenskap fullførte personligheten hans. Dette facinerte meg, og gjorde det enkelt å skjønne hvorfor så mange damer hadde falt i armene hans. Han var den ultimate hat-knullen. Fyren alle jenter kaller overlegen, men dypt inne ber om at han skal bruke dem til hans nytelse.

Jeg ville gå inn i slue flørtinger for å sikre at han ikke trodde at jeg hadde tenkt å være en snill jente, eller for å la han komme seg unna om han ville være modig nok til å leke med meg. Han stramme unge kropp ble dyttet ned på senga, tungen min slikket kuken, kloremerker rev i huden hans. Det ville bli et pent spill. Et spill jeg kjente godt til… Å knulle disse vakre unge mennene med noe å bevise. Det tok ikke lenge før all snakkingen ble virkelighet og jeg stå på dørstokken hans. Han inviterte meg inn, gjorde i stand et par drinker og prøvde å starte en samtale. Men vi begge visste hvorfor jeg var der den kvelden…

Jeg tok tak i hendene hans, dro ham nermere og kysset ham. Jeg kastet ikke bort tid med å rive opp knappene på skjorten hans, en etter en, helt til den falt av skuldrene hans. Tungen min bevegde seg fortsatt fort i munnen hans, og jeg nådde ned for å åpne buksen hans. Kuken spratt ut av buksene og jeg gikk ned på kne med en gang, jeg ville ha ham i munnen. Jeg kunne ikke vente med å smake på den. Tungen min gled varsomt over tuppen, jeg nøt de første dråpene med før-cum. Han lente hodet bahover og pustet tungt mens jeg tok mer og mer inn til jeg tilslutt hadde han dypt nede i halsen. Jeg badet ballene hans med sputt mens han surret håret mitt stramt rundt hånden sin. Jeg lente meg mer tilbake slik at jeg kunne slikke og suge dem. Jeg surret tungen rundt basen av skaftet hans. Når jeg kunne kjenne at han var klar for å eksplodere vætet jeg fingeren min på tungen og stakk ned dypt inne i rompa hans. Han gryntet mens jeg tok kuken tilbake i munnen og lot han presse seg hardt mot meg. Mellom rompa hans rundt fingeren min og kukken nedi halsen tenkte jeg bare på hvor vakker han var og hvor mye jeg trengte han i meg.

Jeg slapp han rolig ut og spurte om han var klar for et bra knull. Han kastet ikke bort tiden med å gi meg et svar, han fjernet skjortet og BHen min og plasserte hendene på puppene mine, skviste dem hardt. Tungen hans gikk i sirkler nedover brystet mitt mens en hånd prøvde å åpne buksene mine. I en rask bevegelse var alle klærne våre på gulvet, og han dyttet meg mot sengen. Råheten hans gjorde meg kåt, og jeg kunne føle varmen fra kroppen hans da hendene hans tok tak i skuldrene mine. vi sto på enden av sengen og så på hverandre. Han begravde tennene sine i halsen min og lot fingertuppene finne clitten min. Han vridde på den og fikk den til å hovne opp; så dyttet han to fingre dypt inn i min allerede våte fitte. Han fingerknullet meg til knærne mine skalv og jeg ba han om å stoppe. Etter det som virket som timesvis av nytelsesfull tortur hørte han endelig..

Han ledet meg ned på alle fire og forberedte seg på å skli inn i meg. Han gne kuken sin opp og ned over mine dryppende våte fitte. Jeg skrek hver gang kuken hans ertet meg, han gled bare tuppen inn i mitt lengtende hull. Så, uten advarsel, dytten han alle de 8 tommene av den unge kuken inn i meg. Jeg falt fremover, han løftet meg tilbake etter håret, han kom enda dypere denne ganger. Han fortsatte å knulle meg, hardere og raskere til jeg så vidt klarte å puste. Jeg stønnet i takt med støtene hans, ba han om å få meg til å komme. Akkurat da jeg trodde jeg ikke skulle klare det mer tok han kuken ut av fitta mi og dyttet den pulserende kuken inn i rompa mi. Jeg lente meg frem og tilbake mot ham mens ballene hans slo mot rompeballene mine. Jeg nådde under for å massere clitten min, og så følte jeg sviingen fra hånd på bar hud.

Skjedde dette virkelig? Tok denne unge mannen faktisk nytte av meg, slik som jeg hadde gjort med alle de andre? Han spilte et spill av fantastisk sex og smerte, bordene hadde blitt snudd, han fortsatte å knulle meg uten nåde. Og jeg elsket det. Han fortsatte å klappe til rompa mi, og jeg følte svetten fra pannen hans dryppe ned på ryggen min, og at kuken hans strekte meg vid åpen. Etter noen få støt til begynte kuken hans å pulsere og utløse, han fylte meg med hans varme cum. Jeg kollapset på sengen mens jeg red på de siste bølgene av en av de mest instense orgasmene jeg noen gang hadde hatt. Jeg kunne føle hans tunge pust på huden min mens han sakte dro ut pikken fra rompa mi og lot den klissete våtheten renne ned mellom lårene mine.

Han satt over meg, lot tungen gli oppover min skjelvende hun mens han masserte hans nå myke kuk med hendene sine. Jeg kunne så vidt røre på meg, kroppen min kilte fra topp til tå. Jeg løftet megselv opp mens jeg så ham bak meg, jeg så et lite djevelsk smil om munnen hans. Han tok hardt tak i håndledded mitt og låste dem bak ruggen min og spurte meg om det var det jeg hadde ventet på.. om han hadde knullet seg inn i mine beste minner om lidenskaplig, meningsløs sex. Ja, det hadde han, tenkte jeg mens jeg gikk ut av sengen og hentet klærne mine. Jeg kysset ham en gang til, kledde på meg og gikk mot døren…

 

Førstegangs sex :

Jeg overtalte han endelig til å komme på besøk en helg mens kona hans var utenbys. Det hadde alltid vært en slags seksuell spenning mellom oss, men selskapet hadde strenge regler som forbyr alle typer forhold på kontoret. Han tullet ofte med at han ville «gjøre meg støl» og «knulle meg bedre enn noen andre har gjort før», men han var for redd for at en natt med meg ville ødelegge ham personlig og profesjonelt. Etter måneder med verbalt forspill fortalte han at han ikke klarte å holde seg unna lenger, og at han måtte komme seg inn i meg. Da jeg forlot jobben den dagen sa jeg at han skulle møte opp hjemme hos meg klokken 19:00 og jeg ga han adressen. Jeg planla alt jeg hadde tenkt å gjøre med han mens jeg telte den timene til han kom. Jeg hilste på han ved døren, og jeg hadde på meg min favoritt topp med blonder og skjørt, og jeg la merke til at kuken hans allerede lagde en bulk i buksen. Dette gjorde meg kåt med en gang, jeg viste han inn i stua hvor jeg fylte opp et par glass med vin til oss. Vi tok noen slurker mens vi snakket, og han kastet ikke bort tid før tungen hans var inne i munnen min og han strøk meg over mitt lange mørke hår med fingrene.

Det føltes så bra at hendene hans tok på meg at jeg nesten glemte at dette var vår første gang sammen. Berøringene hans føltes så naturlige; så kjente; siden vi hadde blitt så emosjonelt nære de siste månedene. Han visste alt om meg; hvordan barndommen min var, detaljene om sex livet mitt, og alt som interesserte meg i livet. Jeg lurte ofte på hvordan forholdet hans var, siden det virket som om han alltid lengtet etter noe. Sammensatt, men nysgjerrig; forelsket, men fri.

Da han drop meg nærmere og fortsatte å kysse meg spurte jeg om han var komfortabel med å være her. Så mye som jeg ville at denne natten skulle skje ville jeg alikevel ikke at han skulle angre, siden jeg helt sikkert visste at dette ville endre forholdet vårt. Et blikk inn i øynene hans sa meg alt jeg trengte å vite. Jeg lente meg mot han og kysset ham lidenskapelig mens jeg knappet opp skjorten hans med en hånd. Jeg lot fingrene mine gli nedover brystet hans og begynte å kneppe opp buksene. Jeg kunne føle varmen av hans harde kuk som hvilte på hånden mens jeg dro ned buksen og nådde nedi. Jeg ville så gjerne ha den kuken inni meg; jeg måtte minne megselv på å ta det rolig. Jeg ville at natten skulle vare evig; til en eller annen grunn ville jeg ha mer enn et raskt knull fra ham.

Med en hånd nå nede i buksen hans begynte jeg å stryke kuken hans og la fingerneglene gli nedover skaftet. Han stønnet mykt og lente seg tilbake slik at jeg kunne sitte mellom bena hans. Jeg dro buksene hans helt av og tok den harde kuken sakte inn i munnen. Først tuppen så jobbet jeg meg nedover. Jeg fortsatte å gli tungen min opp og ned kuken hans mens hånden min vre seg rundt skaftet hans. Han lukket øynene, fokuserte å følelsen av hånden og munnen min som jobbet med kuken hans helt til jeg kunne føle at han ble stiv i munnen min. Uansett hvor mye han ville eksplodere inne i munnen min og etterlate meg med den søte smaken av cum var han målrettet mot løfte sitt om å knulle meg godt. Dette var kvelden hans; han ville være sjefen, utføre fantasiene som hadde opptatt han de siste par månedene.

Han visste instinktivt at jeg ville la ham gjøre ting som kona hans aldri ville gjort. Han dro meg opp på bena og kysset meg igjen, denne gangen dro han av meg skjorta og kastet den over sofaen. Han løsnet raskt på BHen og kysset puppene mine mens han dro av skjørtet mitt med den ledige hånden. Han kastet ikke bort tiden med å få hånden ned i trusa mi og masserte clitten min, og jeg følte at jeg ble våtere og våtere etter hver berøring. Jeg nådde ned og veiledet fingrene hans dypt inni meg og ba han om å ikke stoppe.

Han slo armen sin rundt hoften min med kraft og bøyde meg over sofaen mens han hvisket i ørene hvor mye han ville knulle meg i rompa. Jeg stønnet mykt ved tanken på det og fortalte han hvor mye jeg ville elsket å føle kuken hans banke dypt inne i det stramme hullet mitt.

Han spredde rompeballene mine vidt og masserte sin harde kuke med hånden sin, forberedte seg på å gå inn i meg. Han plasserte den pulserende kuken ved utgangen, sirklet mykt først, før han skle den inn. Jeg stønnet når den store kuken hans åpnet meg og begynte å knulle meg med langsomme, dype slag. Farten økte med hvert åndedrag, han bygget opp en langsom metodisk rytme, jeg rygget inn i ham. Jeg skrek hver gang han nesten dro kuken helt ut, og hver gang dyttet han den hardt inn igjen mens han dro å håret mitt med hver penetrering. Han fortsatte å knulle rompa mi til jeg kunne føle at den vakre kuken ble stiv inni meg.

Han ba meg om å snu meg rundt, dro den harde kuken ut av rompa mi og ledet meg baklengs til toseteren. Med noen få harde stryk kom han over hele ansiktet og halsen min, han sprayet meg med sitt varme cum. Jeg ville få ut de siste dråpene av hans søte juicer mens jeg kne det over hele kroppen min mens jeg smakte på det. Med et djevelsk smil om munnen lente han seg ned og kysset meg og massserte hans nå myke kuk mellom mine klissete bryster. Etter at vi kledde på oss sa han at han burde dra siden telefonen hans hadde ringt, det var kona, og hun var bekymret. Da han dro sa jeg at jeg elsket hvert øyeblikk med han, og om han noen gang ville leve en fantasi til, kunne han bare ringe. Jeg har en følelse om at det ikke kommer til å ta lang tid før jeg hører fra han igjen.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.