søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Forretningsfellen – Aldersforskjell

Forretningsfellen – Aldersforskjell

Forretningsfellen – Aldersforskjell :

Jobben plaget meg. Jeg har jobbet her i 4 år etter 3 år videre utdanning og var fornøyd med spenningsnivået i jobben, så det var ikke jobben i seg selv. Det var ikke den grusomme kaffen de lagde og det var ikke den stakkarslige rengjøreren som kalte seg vaskehjelp. Det var ikke en gang sjefen med alle sine voldsomme ambisjoner om verdensherredømme. Det at bedriften var på 20 personer var selvsagt ingen hindring. Hvis alle bidro dobbelt opp ville bedriften nå uante høyder iløpet av bare noen måneder. Dette har han påstått de siste 4 årene nå. Nei, selv ikke dette svertet jobben. Jeg likte selve jobben.

Problemet lå i den daglige lederen som styrte oss 20 når sjefen var på forretningsreiser. Noe han ofte var. Den daglige lederen var en kvinne godt opp i 40-årene. Karin het hun. Hun var en typisk ”power-kvinne”. Ei som gikk med selvsikre, raske skritt. Ei som tok det hun ville ha, når hun ville ha det. Ei som mente at frykt for henne og å miste jobben bidro til høy arbeidsinnsats og derfor var bedriten mot alle. Alle, unntatt meg. Dette burde selvsagt ikke plage meg, men det gjør det. Først og fremst fordi de andre ansatte baksnakker meg og mener jeg er ”på hennes side”. Men verst av alt, kommer hun til stadighet med direkte kommentarer og småflørtende vink som ville gjort at jeg følte sterkt at hun prøvde seg på meg, samtidig som hun lo og fektet med en gest som kunne gjøre utsagnet til en vits. Kunne, men det var ikke sikkert. Jeg ble aldri klok på henne og dermed ble jeg aldri trygg på henne. Jeg var minst like redd henne som alle de andre ansatte var.

Det var kanskje derfor jeg sank sammen i stolen av et lite angstanfall når sjefen kom inn på kontoret mitt og fortalte meg om mulighetene for et nytt prosjekt som ville øke sannsynligheten for at firmaets verdi ville dobles. Den samme gamle historien som alltid. Men denne gangen handlet det ikke om at jeg måtte sitte hjemme hele natten med en rapport. Denne gangen handlet det om å sende meg på et møte i Bergen for å diskutere en avtale. En tur til Bergen kunne være artig tenkte jeg og takket umiddelbart ja uten å vente for å se om det var noe mer. Sjefen smilte og klappet meg på skulderen og sa:

”Flott! Dere drar i morgen.”

”Eh.. Dere?” sa jeg spørrende.

”Javisst! Du og daglig leder. Det må jo være en administrativ figur til stede!”

”Unnskyld at jeg spør, men hvorfor drar så ikke du?” sa jeg, mens jeg ante ugler i mosen.

”Karin ber så pent om å få noen nye arbeidsoppgaver og mente at siden hun kommer fra Bergen ville kanskje klientene være på en mer kameratslig bølgelengde. Logisk nok ikke sant? Hun ønsket spesifikt at du ble med. Fortalte om alt det bra du gjør for bedriften for tiden. Det er sånt jeg liker å høre vettu!” sa han høyt og dasket til meg hardt med håndflaten mot overarmen min før han gikk ut.

Dette stinket. Dette stinket tvers igjennom. Jeg klarte ikke å tro at ”vitsene” til Karin ikke kom til å få fri flyt på denne turen. Kanskje til og med ville hun prøve å gå lenger for alt jeg vet. Det var jo umulig å vite hva hun egentlig planla.

Dagen derpå kom jeg lydig på jobb med reisesaker og var klar for turen. Allerede før vi satte oss i bilen begynte slibrighetene, men de var ikke så ille som forventet. Og med det mener jeg at de ikke var noe verre enn vanlig. Reisen gikk greit og vi ankom Bergen akkurat i passe tid før møtet. Vi reiste rett fra jernbanestasjonen til møtet og satte i gang med diskusjonene og forhandlingene. Sjefen viste seg å ha rett angående hvor bra denne avtalen ville bli. Det var snakk om enorme fortjenester og solide grunnlag for videre samarbeid. Det ble diskutert vel og lenge og mot sent på kvelden kom vi frem til en enighet. Kontrakter ble skrevet ut og de begynte å bli sendt rundt. Alle satt med et kopi hver av de forskjellige kontraktene og leste igjennom for å dobbeltsjekke mens vi signerte etter hvert som vi leste en kontrakt før vi sendte den videre til andremann fra våre respektive firma for deres signatur også. Jeg begynte å se veldig frem til en god dusj og en god natts søvn da. Halvveis i drømmeland leverte jeg fra meg den siste kontrakten mens jeg tenkte videre på den gode dusjen og senga. Karen skjøt inn i drømmelandet mitt og kommenterte strengt at jeg ikke hadde signert den siste på begge plassene og pekte på den aller siste siden på den siste kontrakten. Jeg ble litt flau for å ha vært tanketom og beklaget meg før jeg fortet meg å underskrive for å ikke forsinke endelsen noe videre. Omsider tok vi våre nye partnere i hånden og takket farvel før vi skulle reise på hotellet.

Når vi skulle sjekke inn på hotellet ble jeg et lite øyeblikk bekymret for at Karin skulle late som at det hadde oppstått en misforståelse og sørget for at vi endte opp på samme rom, men det viste seg å være feil. Jeg pustet lettet ut for meg selv og tenkte at hun har det nok mest i kjeften og synes nok bare det er morsomt å spøke med slike ting. Vi tok heisen opp og gikk til våre respektive rom. Jeg gikk øyeblikkelig til barskapet og skaffet meg noe sterkt å drikke før jeg slang meg ned i senga for å se på noe tilfeldig på TV. Det tok dog ikke lang tid før det banket på døren min. Jeg reiste meg opp og åpnet døren. I et lite sekund stoppet hjertet mitt og jeg kjente en kald klump synke sammen inni meg. Der sto altså Karen. Iført en ganske kort og tross alt sexy nattkjole/undertøy. Hun spurte ikke om å komme inn eller noen ting. Hun bare dyttet meg til siden og gikk rett inn. Jeg lukket døren bak henne og lurte på hvordan jeg skulle komme meg ut av denne situasjonen uten å brenne noen broer på jobb. Hun snudde seg og så på meg før hun sa nesten kommanderende:

”La oss droppe tullet. Vi flørter på jobben og jeg er lei av å la det bli ved det. Jeg vil ha mer. Mye, mye mer.” Hun tok et par skritt nærmere meg.

”Eh.. Vi flørter da virkelig ikke? Du flørter kanskje, men jeg flørter ikke tilbake, det er jeg ganske sikker på..”

”Åh, men er det noe jeg er sikker på, så er det at du vil nok ha meg bare du klarer å innse det selv.” sa hun, mens hun skled en av stroppene på nattkjolen av skulderen sin.

”Da vil jeg nok helst la være å innse det, du.. Takk for komplimentet altså, men jeg tror neppe det er særlig lurt..” Jeg trakk meg et par steg tilbake.

”Er du virkelig så sikker..?” Hun lot den andre stroppen på nattkjolen skli av og med den resten av nattkjolen. Hun var overraskende stram under. Forholdsvis stram mage og passe med pupper. Jeg mener, det syntes at damen var over en viss alder, men det så ikke stort mye mer ut enn kanskje 30 år.

”Ja, jeg er ganske så sikker. For øvrig; sist jeg sjekket kalles dette seksuell trakassering”

”Jada. Og sist jeg sjekket er dette en bindende kontrakt” sa hun og dro frem et stykke papir fra truselinjen før hun kastet det til meg og sa videre: ”Tro meg, jeg har flere kopier”.

Jeg begynte å lese. Kort fortalt sa kontrakten at 50% av inntekten av avtalen vi akkurat gjennomgikk skulle gå til min egen privatbedrift. Det er svimlende mye penger, men det er også et soleklart forsøk på både svindel fra min side, så vel som forræderi ovenfor min egen sjef. Signaturen var min egen og hennes var ikke å finne på den. Det var derimot partnerne sine. Hun hadde klart å få deres signatur på den også!

”Denne kontrakten kan fort ende opp sammen med de andre kontraktene som jeg leverer til sjefen i morgen. Det vil mest sannsynligvis ende opp med at du mister jobben, så vel som at du vil bli arrestert og fengslet for svindel. Hvorvidt kontrakten faktisk ender opp der, er helt opp til deg” sa hun og gikk nærmere meg med sakte skritt.

Press, synet og hele situasjonen ble for mye for meg. Jeg følte ingen stor lyst til å ligge med Karen, men det hele føltes spennende tross alt. Jeg kjente ting begynte å vokse i buksa mi og Karen var mer enn klar over det. Hun kom nærmere og nærmere, og jo nærmere hun kom meg jo nærmere kom jeg veggen. Til slutt var det ikke mer gulv å rygge på og jeg traff veggen. Hun kom helt bort til meg med et slu smil og la hånden på innsiden av låret mitt. Den strøk seg opp helt til hun la hånden over kuken min som innen nå hadde begynt å banke lett.

”Du er jo halvveis klar allerede. Dessuten, for alt du vet, kan jeg være utrolig god”.

Jeg hadde ikke noe svar på det. Jeg så ingen utvei. Hun svarte for meg ved å begynne å løsne beltet mitt og kneppe opp knappene på buksa mi. Jeg var veldig skeptisk, men ville ikke risikere jobb og livet generelt for dette. Og som hun sa: For alt jeg vet kan hun være utrolig god.

Hun dro ned buksa mi og tok med bokseren i samme draget. Kuken min vippet ut og hun smilte fornøyd mens hun la en hånd rundt den. Hun runket den et par ganger i sakte drag før hun gapte opp og slukte kuken hel. Jeg stanget hodet bakover i veggen mens jeg øyeblikkelig der og da gav opp å late som jeg ikke ville mer. Hun skled kuken så langt inn som kuken tillot. Den gikk så vidt ned i halsen hennes før hun trakk den ut igjen. Hun sugde og runket på samme tid og jeg hadde aldri kjent maken før. Jeg dro av meg skjorta og slang den til sides.

”Sånn ja.. Sånt liker jeg å se” smilte hun før hun gapte over igjen og sugde meg enda hardere og fortere.

Jeg tok tak i hodet hennes og begynte å jukke imot. Det tok ikke lang tid før hun bare slappet av i nakken og lot meg knulle munnen hennes. Det var utrolig. Spesielt fordi for kun en dag siden hadde hun kommandert meg. Hun gav meg ordre. Nå hadde jeg styringen. Jeg tok henne. Jeg bestemte meg øyeblikkelig for at siden hun tross alt har lurt meg og tvunget meg til dette, skal det i det minste være på mine premisser. Jeg skal kommandere. Jeg skal dominere.

Jeg dro meg ut av munnen hennes og dro henne opp før jeg dyttet henne hardt ned på senga. Jeg tok øyeblikkelig og røsket av henne stringen og spredde beina hennes godt før jeg krabbet inn over henne. Jeg tok tak i kuken og styrte den ned mot fitta hennes. Først lot jeg den gli sakte frem og tilbake over klitten hennes, før jeg raskt og brutalt kjørte kuken inn i henne. Hun nesten skrek til før hun sukket ut og grep meg rundt nakken,stirret meg i øynene og sa:

”Sånn ja.. Knull meg. Ta meg hardt. Kjør meg vill!”

Jeg begynte å knulle henne raskt. Ingen myk oppvarming her. Hun støttet hendene opp mot sengekanten for å ikke bli dyttet lenger og lenger opp i senga for hver gang jeg støtte hardt inn i henne. Puppene hennes danset opp og ned mens hun stønnet og bar seg, kun avbrutt av små rop om å få mer, få det hardere, få det skitnere. Tøsen. Skitne, billige tøsen. Hun skulle få det som hun bad om.

Jeg dro meg ut av henne og slepte henne ut av senga før jeg tok tak i beina hennes og løftet henne opp. Jeg klemte kroppen hennes mellom min egen og veggen før jeg klarte å sikte kuken til fitta hennes uten noen bruk av hender før jeg trengte hardt inn i henne igjen. Hun stønnet ut igjen og ropte ”ja!”. Hun klemte og masserte puppene sine som den nymfomane psykopaten hun var.

Det varte ikke lenge før jeg så meg lei av dette. Hun skulle ned på alle fire og det nå. Jeg løftet henne ut i rommet igjen og kastet henne ned på senga. Jeg tok tak i hoftene hennes og dro henne opp til å stå på alle fire på sengekanten før jeg stilte meg selv bak henne. Jeg tok tak i kuken og styrte den rett inn i henne igjen. Hun var virkelig god. Det var ikke så trangt som mange andre jeg har hatt, men hun var god. Ikke så overraskende. Hun har sikkert tvunget mange til dette. Jeg tok tak i hoftene hennes og støtte hardt inn. Ved et par tilfeller bunnet jeg henne så hun stønnet ut i kvalt smerte før hun stønnet videre av nytelse. Jeg tittet ned på rumpa hennes. Hvordan jeg kunne se fitta hennes derifra og hvordan den tok imot kuken min gang på gang. Kjente etter hvordan det føltes å trenge inn i henne. Varmen, våtheten, intensiteten, følelsen. Alt på en gang.

En liten jævel for igjennom meg. Hun skulle nedverdiges. Nå. Jeg trakk meg ut av fitta hennes og siktet inn kuken mot rumpa hennes. Jeg begynte å trenge på. ”Åh, ja! Derja! Ta meg i rompa!” stønnet hun. Jeg trengte på hardere til jeg endelig glapp inn. Hun gispet og bar seg jo lenger inn jeg trengte. Hun dro i laken og nesten ristet i senga der. Hun tok en ledig hånd ned til fitta for å fingre seg selv mens jeg knulla henne i rompa. Det tok ikke lang tid etter dette før hun begynte å vri på seg og formelig riste i senga der hun lå og ropte. Hun kom som en storm og alle sansene mine som ble pirret av dette sørget for at jeg kom til å komme selv. Jeg trakk meg ut av henne og tok et godt tak om skulderen hennes. Jeg dro henne over på rygg mens jeg stod over henne og runka ut orgasmen. Jeg kom hardt og intenst og sendte ut flere stråler med sperm mot henne. Jeg dekorerte puppene hennes så vel som et par striper i ansiktet og på halsen. Hun smilte tilfredsstilt og sank sammen i senga mens hun sakte strøk seg over kroppen før hun så på meg og sa smilende.

”Utrolig hva en photoshopforfalsket underskrift kan få folk til å gjøre”

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *