tirsdag , 2 mars 2021
Forside / Hetero / Og sugde som bare Mette kan
Og sugde, som bare Mette kan. De varme, sexy leppene gled bløtt over hodet, som stakk dypere og dypere inn i munnhulen inntil hun stoppet og trakk hodet litt bakover.

Og sugde som bare Mette kan

I Hans Vold, smilte Mette med mette øyne. Pupillene var store og fuktige. Jeg hadde gjort en god jobb.

Arbeidet hadde for øvrig falt både behagelig og enkelt. Mette Hansen var den perfekte kollega, både på kontoret og som sexpartner. Hun sa aldri nei – til meg.

– I Hans Vold, sa hun igjen. De grønne øynene fikk et muntert skjær.

– I Mette Hansen, svarte jeg. Hun lo lavt og snudde seg over på magen. Den smekre rumpa med det lyse partiet etter underdelen hun tydeligvis beholdt i solariumet, ertet meg opp – enda det bare var noen minutter siden jeg hadde følt den mot hoftebena da jeg stampet pikken min inn og ut av den varme, våte grotten.

– Så ekspedisjonssjefen forstår ikke alt?

Hadde det ikke vært for den svakrosa ferskensprekken mellom bena hennes, ville jeg blitt irritert. Tålmodighet er ikke min sterke side. Men jeg var ikke ferdig. Pikken presset mot madrassen. Jeg skjøv underlivet tilbake så lemmet ble liggende mot magen. Jeg skjøv meg over Mette og la stoltheten an mot den herlig faste rumpa.

– Mmm, mumlet hun. Hun skilte bena og presset underlivet opp. Jeg styrte pikken inn mot tunnelen. Jeg lot den ligge an mot åpningen og presset pikken svakt ut og inn av åpningen. Jeg både hørte og merket at hun var våt igjen.

Hun bet seg i underleppen og la hodet på puten.

Pikken min var ennå øm etter forrige omgang. Likevel skrek den etter mer. Det lange, mørke håret lå utover den spede, ryggen hennes. Hun hadde ikke de klassiske, kvinnelige formene, Mette. Hun vant på kjøligheten, fargene og de lange bena. Mer enn lady enn en femme fatale.

Og som en riktig lady – om det finnes noe slikt – var hun et hudløs stykke råhet i senga. Hun elsket å svelge, og det fikk hun jo lov til. Der hun lå nå, visste jeg at hun om en liten stund ville snu seg og strekke bena opp langs kroppen så langt hun greide. Og be om den.

Fingeren min forsvant inn i hullet. Hun ynket seg, og begynte å bevege underlivet. Roterte med små, forsiktige jukk mens jeg stakk ytterligere en finger inn – så langt inn jeg kom.

Med fingertuppene masserte jeg henne lenge der inne, til jeg kjente en glatt, hard del av fitta tre frem av kjønnsvevet. Så brukte jeg ”kom hit”-kommandoen til hun krabbet seg opp på knærne og begynte å ule, lik en ulv mot fullmånen.

På det erotiske plan gjennomgikk Mette en forandring, en slags personlighetsspalting som ikke sluttet å forundre meg. Fra en effektiv, trygg 30-årig kvinne med stålkontroll, til et frådende, siklende og hylende hunndyr, besatt av begjær: En metamorfose som kunne virke skremmende.

Hun hikstet da jeg sakte trakk fingrene ut. Som jeg visste hun ville gjøre, snudde hun seg og la bena opp slik at lårene presset mot de ganske små brystene. Jeg likte vortene og ringen rundt dem. Ikke for store, ikke for små – og bare anelsen mørkere i fargen enn huden ellers.

Når hun ikke var kåt, syntes brystvortene å nesten trekke seg inn i puppene, mens de stakk stive frem på en nærmest diskrét måte når hun lå og ventet på pikken, som nå.

Hun stakk hendene inn under lårene og brettet fitteleppene til side. Hun lå der åpen og klar – og jeg styrte på nytt pikken mot åpningen. Nå tok jeg bare et par varsomme hils innenfor før jeg kjørte den hardt til bunns. Hun skrek og presset seg mot meg.

Jeg satte opp farten. Hun lå og holdt rundt skinkene sine, og jukket med korte, brå bevegelser. Pungen min dasket mot rumpa hennes.

Mavemusklene hennes rykket til, og lårene skalv. Jeg pulte på, for å si det folkelig. Det var det hun ønsket nå. Ingen kjærtegn, ingen hengivenhet – bare ren og skjær knulling.

Svetten rant av oss. Det luktet kjønn, våte kropper.

Pusten staggende, i hiv – klask fra våte kjønnsdeler, svette mellom varme kropper.

Så hugg hun til. La bena i kors over ryggen min,  gikk i bro. Fitta klemte fast rundt den nå så sprengfylte pikken – før hun boret neglene inn i ryggen min og jeg pumpet henne full i lange rykk.

Men Mette var langt fra fornøyd denne gangen. Hun ville mer, og presset hodet mitt nedover. Jeg forsto hva hun ville, og akte meg nedover til den lille magen og navlen.

Med tungen slikket jeg henne ren for svette, og jeg beveget meg stadig nærmere åpningen. At sæden min var i ferd med å sprenge alle pakninger, brød jeg meg katten om. Hans Vold gjør alt for å behage kvinnen. Det får han nemlig tifold igjen.

Det behøver ingen å være kristen for å få med seg. Det holder lenge med å ha hatt noen få kvinner….

Så var jeg nede. Jeg sugde klitoris inn i munnen. Et høyt «Åh!», fulgt av en kjapp rotering med hoftene, fortalte at Mette koste seg.

Jeg fuktet den harde knappen med spytt, og passet på at jeg ikke kom borti den verken med tungen eller leppene. Jeg bare holdt klitoris og øverste delen av kjønnsleppene i munnen. Av og til pustet jeg kraftig på de edlere delene hennes – og hun svarte hver gang med høye stønn og skjelving.

Jeg slapp klitoris, og slikket meg videre langs sprekken. Lot spissen berøre leppen på hver side i en frenetisk fart. Til slutt var Mette bare en stor, hikstende bylt av kåtskap – og da hun kom, slapp hun alle hemninger. Hun bokstavelig talt spant rundt i sengen inntil orgasmen dabbet av.

En lokk av luggen lå klistret til pannen. Jeg strøk den til side. Hun så på meg med store øyne der hun satt i sengen. Underleppen skalv litt.

Pikken min var lovlig utålmodig, og ikke helt på nett ved tanken på pause. Den sto opp og det blårøde, blodfylte hodet gapte etter mer kvinne.

Mette grep tak i den og runket meg forsiktig. Det gikk en iling gjennom pikken min som forplantet seg i armene og bena – og endte opp i bakhodet et sted.

– Oi. Så hard du er, mumlet hun.  Jeg la meg ned på siden, og hun fant lemmet mitt med munnen.

Og sugde som bare Mette kan. De varme, sexy leppene gled bløtt over hodet, som stakk dypere og dypere inn i munnhulen inntil hun stoppet og trakk hodet litt bakover. Hun lot tennene så vidt skrape langs staven, og brukte samtidig tungen under og foran pikkhodet.

Det var vanskelig å holde igjen satsen, men Mette kjenner meg godt etter alle disse årene. Hun  vet hva den minste rykning i pikken betyr, og forstår nøyaktig når jeg koker over.

Hun presset sammen fingrene rundt roten, og stanset spruten øyeblikket før spermen gikk i været. Det gjorde nesten vondt, så hardt holdt hun.

Hun jobbet meg frem til en kjempeutløsning. Sokket, kysset, småbet og arbeidet med munnen. Imens kjente jeg den ene hånden hennes mot analen. Hun presset noe rundt inn i meg med fingertuppen. Det gjorde usannsynlig vondt et par sekunder, før smerten gikk over i en nytelse jeg ikke før hadde kjent. Pikken min pumpet ekstra hardt og det svartnet for øynene mine.

Vi ble liggende en lang stund, sammenfiltret. Jeg kjente kulen inne i meg. Nå var nytelsen borte, og jeg ble med ett litt flau.

– Hva driver du egentlig med?

Mette svarte med å gi meg et kyss.

– I Hans Vold, vet du. En tvetydighet, sa hun og plasserte hånden på pungen min. Hun masserte den varsomt – som om hun forsøkte å gjøre noe godt igjen.

– Det er en analkule, sa hun omsider. – Til menn. Jeg hadde bestemt meg for at du skulle prøve den, fniste hun. Og jeg fikk den inn i deg. Altså i Hans Vold.

Jeg hevet øyenbrynet a lá James Bond.

– Skjønner. Så den var i Hans Vold mens du var…

– I Hans Vold. Og Hans Vold i meg, lo hun og klemte forsiktig til rundt pungen.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *