mandag , 2 august 2021
Forside / Første gang / Det er noe som heter angrepille

Det er noe som heter angrepille

Det er noe som heter angrepille

Når det gjelder min sex debutt den var 10År siden nå og det er godt minne. Jeg var 15år gammel, min kjæreste da nå eks kjæreste Elisabeth var 16år gammel da dette skjedde. Jeg gikk på ungdomsskolen det var sammerferien til siste året på ungdomsskolen. For Elisabeth var det like mye sommerferie. Men hun skulle begynne på videregående etter sommerferien. Det var lørdag og vi var på en alene hjemme fest for å feire at det var første dag i sommerferien. Det var første gang jeg snakket ordentlig med Elisabeth, vi var begge edru. Lo av alt det dumme folket gjorde i fylla vi var lei oss fordi vi selv ikke hadde så mye alkohol. Vi fikk snakket om løst og fast. Vikitgst av alt Elisabeth var interessert i å få mitt telefonnummer.

Det var noe nytt, fordi hele tiden jeg hadde gått på ungdomsskolen så hadde jeg hele tiden vært interessert i Elisabeth. Men denne interessen var ikke gjensidig. Elisabeth var normal høy med blodt hår og noen enorme bryster. Nå var denne søte jenten interessert i meg? Kansje hun ville jo ha mitt telefonnummer. Jeg tenkte at kansje, jeg får vente til Mandag om jeg ikke hadde hørt fra hun ville jeg ringe til hun. Jeg rinte til hun spurte hva hun syns om festen. Frimodig som var spurte jeg hun også om hun ikke ville bli med på en båttur den dagen det ville hun. Vi møttes på havna og hadde en flott kveldstur. Allerede dagen etterpå møttes vi kort hun. Spurte om vi ikke skulle dra på telttur så vi kunne bli bedre kjent. En hemmelig teltur. Hva mener du med hemmelig sa jeg. At kun vi veit om den. Vi ble enig om å si til foreldrene våre at vi overnattet hos kamerat for min del vennine for hennes del som var alene hjemme. Elisabeth ordnet med telt jeg med mat.

Så naiv jeg var, dro på tur uten kondom. Aldrig hadde jeg kysset en kvinne før. Aldrig kunne jeg forestille meg hva som skulle skje på turen. Vi sykklet til en insjø som lå noen kilometer fra der vi bodde. Vi badet og grillet. Dagen ble avsluttet vi med en tur runt innsjøen hånd i hånd. Å hvor stort det var å gå hånd i hånd med en jente. Men det forteller litt om min erfaring med romantikk i den alderen. Jeg var så opp i himmelen at jeg ikke engang la merke til de mørke skyene. Vi gikk inn i teltet for å legge oss. Jeg må på do sa Elisabeth, jeg også sa jeg. I min planlegging til turen var det selvfølgelig en ting jeg ikke hadde tenkt på dopapir.

Elisabeth hadde heller ikke tenkt på det. Jeg foreslo at vi kunne gjøre fra oss i skogen Så kunne vi bade i vannet etterpå. Vi hadde begge med oss såpe så vi ville bli rene i innsjøen. Hvem går først spurte Elisabeth. Jeg foreslo at vi gikk begge siden det kunne regne når som helst. Vi fant hvert vårt tre og gjorde fra oss. Vi gikk til insjøen kledde oss nakene og vasket oss såpet oss inn også i ræva og vasket håret. Med kun hånkle runt oss gikk vi inn i teltet.

Jeg kunne ikke undgå å stirre på Elisabeth. Hva glor du på spurte hun. Du er så flott sa jeg, jeg liker brystene dine. Noe bedre viste jeg ikke hva jeg skulle si. Hun nærmet seg meg og i samme sekund som vi hørte en regndråpe på teltet, møttes vi et kraftig tungekyss. Sitende på kne mot hverandre og kun med håndkler runt hverandre. Vi la oss ned på flytemadrassene og klinet videre i runt en times tid. Så tok jeg nærvøst hånda på Elisabeth sine bryster. Liker du det, ja mer var svaret. Så deilig det var å beføle brystene hennes. Kan jeg kysse dem. Ja kom i gang sa Elisabeth. Når jeg sugde brystene hennes så bokstavelig talt stønnet hun. Uten tvil at hun nøt det. Jeg tok av meg håndkle. Like for like sa Elisabeth og tok av sitt håndkle.

2 uerfarene mennesker kan si mye dumt det er sikkert. Det er klart du er kåt sa Elisabeth siden du har så stiv kuk. Har du kondom sa Elisabeth. Nei jeg viste ikke at vi skulle pule i dag sa jeg. Jeg vil ikke pule uten kondom sa jeg. Men sleiker du meg da? Ja sa jeg. Jeg slieket Elisabeth hun fortalte hvor det var deilig. Men et en stund skeirk hun STOPP. Jeg vil pule nå sa hun. Men jeg vil ikke pule deg uten kondom sa jeg. Men vil du sa Elisabeh? Klart jeg vil sa jeg. Skal vi si det er greit uten kondom denne gang men ikke for neste gang sa Elisabeth. Ja hvis du lover å ta abort om du blir gravid sa jeg. For det første sa Elisabeth at hun nok var i en sikker periode siden hun hadde mensen i går. Dessuten det er noe som heter angrepille. Men hva om jeg går til legevakten i morgen og tar en angrepille er det greit da. Ja da er det greit svarte jeg.

Når jeg skulle kjøre pikken inn bommet jeg på fitta. Legg deg på ryggen sa Elisabeth. Elisabeth tok hart tak i kuken dro forhuden tilbake hun begynte å ride meg. Det gikk ikke lenge før jeg skøyt den første salven sæd inn i hun like etterpå gikk det for hun. Så hadde vi en omgang med misjonær før hun la seg på siden og jeg lå bak ryggen hennes med kuken inn i hun. Etter det gikk for hun den andre gangen ble det nok en gang misjonær med min kuk inn i hun. Men nå stoppet vi å kjelet med hverandre til jeg fikk samlet krefter og pumpet på hun nok en gang.

Hvilket første samlieie. Vi var så betatt av hverandre at vi ikke la merke til regndråpene som falt på teltet engang. At det regnet utenfor kom jeg først på når vi la for å sove den kvelden.

Dagen etterpå begynte alvoret. Det hadde stoppet å regne. På den tiden sommeren 1998 kunne en ikke kjøpe angrepille resptfritt vi syklet til legevakten. Jeg følte det var flaut når vi satt i kø. Elisabeth tok det pent når det var hennes tur. Fortalte som vi var blitt engige om at det hadde vært en kondomssprekk. Det var en forståelsesfull lege. Kansje siden legen selv var kvinne. Hun hadde angrepille pakke i skuffen som vi fikk. Hun spurte om vi ikke hadde overveiet p piller siden det var sikkrest graviditetsmessig. Elisabeth fikk en respt på p piller. Allerede dagen etterpå var det sex igjen denne gang med kondom. Det var noe annet enn hud mot hud, etter en uke begynte p pillene Malarone å virke da var det slutt på kondom igjen og det var det i de 6 årene vi var sammen.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *