mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Min mors veninne
Hun spurtemeg om jeg hadde vært med på anal sex før. Men har lyst til å prøve ho ba meg oom å stikke den inn i rompehullet hennes..

Min mors veninne

Min mors veninne

Jeg er en gutt på 18 år som fikk erfare noe meget spessielt for noen år siden. Min mor har en meget søt veninne, veninnen har nå 3 barn.
en dag skulle skulle jeg sitte barne vakt for hennes 2 barn (altså før hunn fikk hennes 3.dje barn)..

Jeg skulle komme til hennes leilighet klokken 7 på kvelden får veninnen skulle på byen med noen andre veninner. Alt gikk vell og hun dro å koste seg.

Jeg har alltid hatt lyst på Marianne.. veninnen heter marianne.. og jeg har fundert lenge på åssen jeg kunne få ho til sengs, men det løste seg utover kvelden da jeg har lakt ungene så kom jeg på en ide.. om jeg lå i sengen hennes naken når ho kom hjem.. så kansje ho ikke ville «vekke» meg så kansje ho la seg vedsiden av meg..

Jeg håpet på det beste da jeg hørt taxien kom.
Så jeg spreng inn på soverommet og kledde av meg. jeg lå med dyna over livet slik at magen og brystet syntes, jeg er en ganse velltrent gutt jeg har bra med muskler og en ganske umostålig kropp.

Litt etter kom marianne inn på soverommet, jeg lå helt stille i sengen.. hun stanset opp litt og tittet på meg. tilslutt dro ho ned kjørtet sitt og blusen falt av. så la ho seg i senga vedsiden av meg. Jeg hadde en følelse at dette skulle gå min vei.

Når hun legger seg under dyna hennes så tar hun av seg bh`en sin, jeg fikk sett et lite glimt av 2 nydelige bryster. Etter ca. 10 min tengte jeg at det var dags å gjøre noe.. før ho sovner.. Ho ligger med ryggen i mot meg å jeg lister håneden under armen hennes og tar ho på brystet. Hun våkner og tar bort hånden min igjen.. Jeg tenkte: jaja, da gikk dette til helvette..

noen minutter senere snur ho seg.. ho tar tak i hånden min og legger den åpppå brystet hennes igjen. hun sier

– du har myke henter
jeg svarer

– du har fine pupper

– Takk, svarer ho
– Trener du mye? spøør ho
– Vær dag sier jeg og blunker
– Du ser bra ut, sier ho!
– Du også. sa jeg.

munne våres nærmet seg værandre..
nermere og nermere og nermere.. vå lå å kysset en stund, hun dro en finger nedover brystet mitt og leket litt veiviseren min..

da begynte kuken min å våkse som FAEN!! det var akkurat som om ho ropte på den.. den vokste seg stor å hard.. den vokste så den berørte den lekendes hånden hennes og når kuken berørte hånden hennes så tok ho tak i den..

– oi oi , ikke værst. saho
– hehe, nei er den stor nokk for deg spurte jeg
– Nesten for stor svarte hun og blunket

Jeg tok hånden min ned å befølte kjønnsleppene hennes, hun likte det nokk for ho la hodet tilbake og slukket øyene.. jeg lå å fingra ho en gud stund før ho reiste seg opp og sett seg ved bena mine.. hun krøp under dyna og begynte å leke med kuken min. så stappet hun den i munnen å gå meg den beste blowjobben EVER!

etterpå krøp hp lengre opp og kuken min gle rett inn i fitta hennes. run red meg lenge helt til jeg spurte om vi skulle bytte stilling hun hoppet av meg og la seg på magen, jeg løfte opp rompe hennes og vi knulla lenge i doggiestyle stilling.. hun spurtemeg om jeg hadde vært med på anal sex før. jeg svarte nei men har lyst til å prøve ho ba meg oom å stikke den inn i rompehullet hennes.. som sakt som gjort jeg knullet helle lenge i rompa! det er noe av det beste jeg har vært med på!!

ettervært så kjennte jeg at jeg begynte å komme.. så jeg la ho på ryggen og knulla ho fort og hardt i misjonær stilling jeg skrek at jeg kommer!!! skal jeg strekke meg ut?
neeei skrek ho! kom i meg!!!.. går du på pilla a? spurrte jeg.. nei sa ho, drit i den pilla.. sprute jeg masse spærm inn i ho.. det forklarer hennes 3.dje barn. jeg er pappa og bare jeg og marianne vet om det..

etter den dagen satt jeg barnevakt veldi ofte.. selv om hun ikke trengte det hun villa bare ha meg der.. knulla ho ofte.. helst væær dag, noen ganger flere ganger om dagen.

 

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *