søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Beste helgen ever! og Feiring med fordeler – Homse noveller

Beste helgen ever! og Feiring med fordeler – Homse noveller

Beste helgen ever! og Feiring med fordeler – Homse noveller

Endelig var vi fremme på Tyrifjord hotell, etter å ha kjørt flere timer. Vi låste oss inn på rom 103, denne helgen skulle vi være med på Målungdommens årsmøte. Det skulle bli kjekt å treffe andre ungdommer, som interesserte seg for det samme som oss.

Vi er Lars og meg, Roar, som har vært sammen i tre år. Fortsatt like forelsket i hverandre som da vi møttes på Naken i Oslo. Den gangen var Lars 24 og jeg bare 19 år, men kjemien stemte godt med en gang. Lars ble med meg tilbake på hotellrommet og der hadde vi det kjempetrivelig hele helgen.

Når hverdagen nok en gang kom, var det trist å se Lars sette seg inn i Jaguaren sin og burne ut på E18 mot Mysen, mens jeg loffet ned i parkeringshuset og startet opp Pumaen min.

Men vi holdt kontakten per telefon og messenger, og traff hverandre så og si hver helg. Noen helger reiste Lars til meg, og andre helger var jeg i Mysen. Etter å ha datet hverandre i nesten ett halvt år, fant vi ut at vi ville flytte sammen. Jeg fikk meg jobb på OBS og flyttet inn i huset til Lars på Mysen. Der var det nok av plass for oss begge, men det ble litt kjedelig i lengden med bare oss to, derfor skaffet vi oss to hunder, Kira og Balto. De er som ungene våre og sammen trivdes vi på gården vår i Mysen.

Interessen min for Målungdommen er det vel Lars jeg kan takke for. Lars hadde vært medlem lenge, og da vi ble samboeren begynte jeg også å interessere meg for arbeidet Målungdommen driver med. Jeg meldte meg inn, og ikke lenge etter var vi begge i styret i fylkeslaget i Østfold.

Men tilbake til Tyrifjorden, vi puttet nøkkelen i låsen og vridde om. Dro ned håndtaket på døren og lukket opp. En eim av en kjent parfyme slo mot meg, og vi forsto kjapt at vi ikke skulle ha rommet for oss selv denne helgen. Lars bannet inni seg, skuffet over ikke å ha rommet alene med samboeren sin. Vi så oss rundt og så at det var satt opp tre enkeltsenger i rommet. Sengen nærmest vinduet var allerede okkupert med en rimelig stor Samsonite koffert. Kofferten var lukket opp, og vi kunne se at det var en gutt vi skulle dele rom med. En gutt som tydeligvis viste hvordan man skulle kle seg. Fargerike Bjørn Borg boxere, flere jeans og t-skjorter og ikke minst ett par Puma sko.

Vi ble så satt ut av at vi ikke skulle ha rommet for oss selv, at vi ikke hadde lagt merke til at det var noen på badet. Det var faktisk Lars, som dyttet i meg og hvisket til meg at vedkommende som mest sannsynlig eide den kofferten sto på badet og dusjet. Jeg gikk ut på gangen og hentet baggene våre, og slengte de på sengen som sto nærmest badet, så gikk jeg rundt den andre sengen og dyttet den inntil, slik at sengene til Lars og meg sto inntil hverandre. Lars gikk bort til meg, la hendene på hver sin rumpeball og gav meg ett kyss på munnen. «Vi skal vel overleve dette også kjære», sa han før han klemte til rumpeballene mine og gav meg nok ett kyss.

Vi hørte vannet på badet ble skrudd av, og ikke lenge etterpå ble døren inn til badet låst opp. Lars og jeg så på hverandre før vi så bort på baderomsdøren. Ut fra badet kom det, som vi hadde gjettet en gutt. Både Lars og jeg ble litt satt ut da han kom med bare ett håndkle rundt livet. At vi hadde kommet virket det ikke som han brydde seg så mye om.

Gutten stilte seg midt i rommet og så bort på Lars og meg. Han rakte ut hånden til Lars og presenterte seg som Morten, på klingende nynorsk. Vi tok han i hånda og presenterte oss.

Morten gikk bort i kofferten sin, og fant frem en sjokkrosa Bjørn Borg boxer, en stilig flanellskjorte og ett par jeans. Så tok han med seg bekledningen ut på badet og lukket igjen døren. Lars og jeg ble stående igjen og se på hverandre. Jeg kunne se på buksen til Lars, at han hadde likt det han nettopp hadde sett. En spinkel gutt, litt lavere enn mine 179 cm og som ikke hadde så veldig mye rumpe å ta i. I tillegg var gutten mørkblond, akkurat slik Lars liker gutter. Men hverken Lars eller jeg klarte å stadfeste alderen på gutten som vi delte rom med.

Etter nye ti minutter kom Morten ut fra badet, en ting var sikkert, og det var at han viste hvordan man skulle kle seg. Gjennomført stil fra topp til tå, og jeg kunne lukte at han brukte en kjent parfyme. Jeg brukte nemlig samme parfyme selv. Morten tok på seg skoene sine, la nøkkelen i lommen og spurte om vi ville bli med opp i spisesalen og spise middag før møtet startet i kveld. Han fortalte oss at han var alene fra sitt fylke, og at han ikke kjente noen.

Lars var den som klarte å svare, jeg var langt inni drømmeland. Vi ble enige i at vi bare skulle ordne oss litt førts. Morten spurte Lars om vi var kjærester eller noe. Lars ble litt brydd av spørsmålet, og det var faktisk Morten som var den første til å ta ordet igjen. Han fortalte at det gjorde ikke han noe å dele rom med oss. Han var ikke homofob eller noe, hadde faktisk flere venner på skolen som var homofile. Det var da jeg passet på å spørre Morten om alderen, han fortalte at han ble 18 år om noen dager.

Lars tok med seg klær til oss begge og gikk ut på badet. Selv ble jeg sittende på sengen og pratet med Morten, mens Lars gikk i dusjen. Morten så bort på meg, og spurte om vi ikke pleide å dusje sammen eller i det minste ordne oss sammen. Jeg så bort på gutten, og fortalte han at vi ikke ville støte noen, hvorpå Morten tittet med ett skeivt hode på meg.

Jeg tok hintet og gikk inn på badet og i dusjen sammen med Lars.

Etter å ha fikset oss gikk vi opp og nøt en herlig middag. Vi pratet om løst og fast og hygget oss i hverandres selskap. Morten var den som til slutt nevnte at det kanskje var på tide å finne sengen. Vi måtte jo tross alt være i møtesalen klokken ni morgenen etter. Vi var enige ruslet sammen til rommet.

Uten sjenanse begynte Morten å kneppe opp buksen og dra av seg på overkroppen. Lars og jeg så bort på hverandre og prøvde ikke å stirre for mye på den sommerbrune slanke guttekroppen som åpenbarte seg foran oss. Det virket som Morten la opp til at vi skulle titte, han dro av seg genseren og skjorten veldig langsomt, før han sakte dro ned glidelåsen på buksa og dro den av seg.

Det var stilig gutt som sto midt i rommet i en sjokkrosa boxer. Etter å ha pusset tenner la han seg under dynen og tok frem en bok.

Morten kom ut på badet hvor jeg sto og pusset tenner. Han knurret inn i øret mitt, og jeg forsto at han var kåt på Morten. Det kunne jeg ikke bebreide han for. Vi la oss og etter en stund slukket Morten lyset og sa god natt. Jeg la meg litt bedre til rette og sovnet.

Ikke lenge etter våknet jeg av noen lyder. Det var Morten som lå og runket under dynen sin. Jeg må innrømme at jeg ble kåt av tanken på at det lå en kjekk gutt ved siden av meg og runket. Hørte han gjorde seg ferdig før han la seg bedre til rette.

Dagen etterpå ble preget av mye møteaktivitet, og vi ble fort enig om at dette egentlig var veldig kjedelig, selv om det også var lærerikt.

Etter møtet hadde vi to timer på oss før festmiddagen. Tilbake på rommet tok Lars frem en flaske hvitvin. Glass hadde han fått med seg fra resepsjonen og snart skålet vi med hverandre.

Vi satt på sengene og pratet om løst og fast. Jeg hadde funnet frem en pose potetgull og snart dro Morten frem en flaske Peach Canei. Han fortalte at det var en tidlig bursdagsgave og sjenket opp i glassene våre.

Snart var det tid å kle seg opp til festmiddagen, men med en forfengelig tenåringsgutt og to forfengelige homser så var det så vidt vi rakk opp til klokka åtte.

I løpet av kvelden drakk vi en del alkoholholdige varer, men uten at noen av oss ble særlig beruset. Da klokken begynte å nærme seg halv tre, fant vi det begge for godt å trekke tilbake til rommet. Morten hadde gått ned for en times tid siden.

Vi låste oss inn på rommet, og ble mildt sagt satt ut av det vi så. På sengen lå Morten helt naken og runket. Han var så opptatt av å leke med seg selv at han ikke merket med en gang at vi hadde kommet. Vi spurte om vi skulle gå, men han ristet på hodet, reiste seg opp og gikk bort og kysset Lars som sto nærmest. Så gikk han bort til meg og kneppet opp buksen min. Etter litt fikling med beltet sto jeg plutselig med buksen på knærne og boxeren fulgte etter. Morten gikk ned på kne og begynte å slikke og leke med kuken min. Lars tok av seg på overkroppen og begynte å kline med meg.

Snart merket jeg at Morten sluttet å suge meg, og oppdaget at Lars fikk samme behandling som jeg hadde fått bare minutter tidligere. Det virket som gutten viste hva han drev med. Og jeg så på Lars at han likte det. Morten reiste seg etterhvert opp, og gav oss ett kyss hver før han la han seg i en 69 med Lars. Det glatte hullet hans var blottet mot meg, og jeg satte meg på kne foran sengen.

Tungen min lette seg frem og jeg begynte å slikke Morten. Av lydene forsto jeg at han nøt det jeg gjorde mens de lå der og sugde hverandre. Rumpehullet hans var utrolig deilig. Morten bad meg om å legge meg på sengen, samtidig som han dro frem en tube med Glid.

Så begynte han å suge meg våt, mens han ga glidemiddelet til Lars. Hullet til Morten ble omhyggelig innsmurt og tilslutt satte han seg over meg og tredde seg forsiktig ned på den harde staken min.

Først jokket han litt forsiktig før han red kuken min fortere og fortere. Han stønnet og viste tydelig at han likte det. Lars begynte å runke kuken til Morten og han måtte gi tapt, spermen hans pumpet ut over brystet mitt. Han var ikke særlig stille av seg, og en stund var vi redde for at noen på hotellet hadde hørt han. Jeg kjent hullet til Morten klemme hardt rundt kuken min, og til slutt tømte jeg hele ladningen min inn i Morten.

Lars hadde lagt seg på sengen, og etter at Morten og jeg var ferdige gikk vi løs på kølla til Lars. Den var litt større enn våre, så vi nøyde oss med å runke og suge Lars. Det gikk ikke lange stunden før han også kom som en foss og la igjen en diger dam med sperm på brystkassen.

Etter en dusj la vi oss under dynene våre med Morten i midten.

Det var to trøtte, men fornøyde karer som sovnet den kvelden.

 

Feiring med fordeler :

Helgen på Tyrifjorden var det store samtaleemnet for Lars og meg i lang tid etterpå. Vi opprettholdte kontakten med Morten og hadde mange lange camsamtaler med gutten. Så i romjulen inviterte vi han nedover til oss for å feire nyttårsaften sammen med oss på Mysen.

Det var to glade gutter som satte seg inn i den nyinnkjøpte Land Roveren jeg hadde kjøpt meg, vi måtte jo ha oss større bil i og med at vi hadde fått oss Kira og Balto. Jeg satte bilen i drive og satte snuten ut på rv. 22. Vi kom ikke lenger enn Trøgstad før det tikket inn en tekstmelding fra Morten. Han skrev at boardingen hadde startet og at han gledet seg til å komme nedover.

Jeg stoppet på Best stasjonen på Båstad og kjøpte en Pepsi til meg selv, og en kopp kaffe til Lars. Så la vi igjen ut på veien. Passerte Gan, Fetsund og Lillestrøm, før vi endelig var fremme på Olavsgaard hvor det bare var å cruise ut på E6 og kjøre den korte etappen opp til Gardermoen.

Jeg parkerte Land Roveren på P10 og sammen gikk Lars og jeg inn i ankomsthallen på Gardermoen. Vi så opp på den store tavlen som sto der, og så at DY409 fra Ålesund var forventet å lande 16.35. Så vi satte oss ned på Peppes og bestilte oss en pizza mens vi ventet.

Klokken ble ti på fem før det tikket en tekstmelding hos Lars, hvor det sto at han ventet på bagasjen og at han gledet seg til å se oss. Etter nye fem minutter, kom det en spinkel gutt bort til bordet der vi satt. Med en blå Samsonite koffert trillende bak seg gav han oss en god klem, før han satte seg ned ved bordet. Vi spiste opp maten vi hadde bestilt, før Lars tok kofferten til Morten og sammen gikk vi til bilen.

Lars satte seg i baksetet og Morten fikk sitte foran sammen med meg. Jeg betalte det Europark krevde av meg, før jeg kjørte ut på E6. Vi skulle en tur innom IKEA og handle inn en ny seng til gjesterommet. Jeg parkerte utenfor det store blå varehuset og vi gikk inn for å finne det vi skulle.

Etter en timestid, var vi igjen på vei, jeg kjørte gjennom Lillestrøm og ut på rv. 22 mot Mysen. Etter at vi hadde passert krysset på Gan og kjørte noen minutter kjente jeg en hånd som strøk opp og ned på låret mitt, før den begynte å stryke meg i skrittet. Jeg så bort på Morten som satt der med ett glis rundt munnen. Så løsnet han på beltet mitt, kneppet opp bukseknappen og trakk ned glidelåsen. Så fisket han frem kuken min og bøyde seg over og begynte å suge meg.

Jeg måtte konsentrere meg litt hardere når Morten gapte over kuken min. Jeg hadde lengtet etter den deilige munnen og måten Morten behandlet utstyret mitt på. Han sugde kuken min som en gud, slikket og sugde den akkurat slik jeg likte å bli sugd. Jeg førte Land Roveren nedover rv. 22 og til slutt så jeg skiltet som jeg hadde forberedt meg på, nemlig at det var 6 kilometer til Båstad.

Akkurat i det skiltet Båstad var passert, kjente jeg en følelse som gikk gjennom kroppen som ikke var uventet. Jeg tømte hele ladningen min inn i munnen på Morten. Morten slukte i seg alt, før han kneppet igjen buksen min og festet buksebeltet. Etter en tid til med kjøring, parkerte jeg på OBS og vi gikk inn og handlet til kvelden.

Vel hjemme, satte vi opp dobbelsengen på gjesterommet. Morten la seg ned på sengen, og Lars og jeg la oss ned på hver vår side av den spinkle tenåringen. Vi lente oss over, og gav han ett kyss på munnen. Så reiste jeg meg opp, og gikk inn på kjøkkenet og begynte på middagen. Hadde handlet inn til taco og begynte å steke kjøttdeig.

Etter noen minutter hørte jeg plutselig noen høylytte stønn fra gjesterommet. Jeg skrudde platen ned, og gikk ut. Der så jeg Morten stå på alle fire i den nye gjestesengen og bak han var Lars. Han hadde kjørt pikken sin inn i Morten og drev nå og knullet gutten på en måte jeg aldri hadde sett Lars knulle meg på. Det virket som Morten likte behandlingen han fikk av Lars. Jeg la meg ned på sengen under Morten, og begynte å suge den glatte tenåringspikken. Slikket den glatte pungen hans, og kunne høre han ligge der og stønne og nyte det vi gjorde med han.

Den første til å komme var Lars. Jeg kunne høre han nærmet seg klimaks, og med ett ordentlig brøl tømte Lars hele ladningen sin dypt inne i guttefitten til Morten. Morten ble tydeligvis veldig kåt av å høre Lars, og det gikk ikke lenge før gutten tømte seg inne i munnen min. Lars kledde på seg, og gikk inn på badet, vasket seg på hendene og gikk ut på kjøkkenet hvor jeg hadde fortsatt og lage til taco.

Etter noen minutter kom Morten og sto naken i døråpningen. Han lurte på om han kunne låne dusjen. Lars fortalte han hvor han fant håndkle og bad han føle seg som hjemme. Morten snudde, vrikket på den lille rumpen sin og forsvant ut på badet.

Lars og jeg fortsatte på middagen, og pratet om hvor trang og deilig Morten egentlig er. Lars hadde jo ikke fått anledning til å knulle han på Tyrifjord, så når han ble forespurt i stad takket han ja. Vi dekket til spisebordet og satte frem det vi trengte for å ha en god taco middag. Så gikk Lars ned i kjelleren, og kom opp med en flaske Yellow Tail Shiraz. Han så bort på meg og sa at denne hadde de anbefalt på jobben til kjøttretter.

Morten kom inn på spisestuen, han hadde på seg en tettsittende bukse og en tskjorte fra Moods of Norway. I nevene kom han med to pakker, som var pakket inn i gavepapir fra Norli. Han rakte oss gavene, og sa det var en forsinket julegave fra han. Vi tok imot og gav han hvert vårt kyss på kinnet, før vi bad han sette seg.

Vi satte oss ned på andre siden av bordet, og begynte å pakke opp gavene han hadde med seg. Morten reiste seg plutselig opp, løp ut på gjesterommet før han kom tilbake med nok en presang. Glemte denne, men den er til dere begge. Lars tok i mot og la den på spisebordet, før vi åpnet den første gaven fra gutten. Han hadde tydeligvis lagt litt arbeid i gaven, det var nemlig en tskjorte, en bukse og en boxer fra Moods of Norway. Vi takket for gavene før vi gav han nok ett kyss og forsvant ut på kjøkkenet.

Vi spiste og koste oss utover kvelden med taco og god drikke. Pratet om løst og fast, og etterhvert trakk vi over i sofaen. Lars satte på noe avslappende musikk og praten gikk løst videre utover kvelden.

Utover natten tok kåtheten overhånd for oss. Vi gikk opp på badet, kledde oss nakne alle tre og gikk inn i badstuen. Der satt vi og ble ordentlig svette og varme, før vi gikk inn i dusjen og dusjet av oss svetten. Så tok Lars Morten i hånden og sammen gikk vi inn på soverommet vårt. Der la vi Morten ned på sengen, og begynte å kysse, slikke og kose med den glatte gutten som lå der på sengen vår. Vi spurte han om han pleide å barbere seg, men gutten nikket avkreftende. Han var glatt av natur. Det gjorde Lars enda kåtere vist, for plutselig hadde han brettet beina til Morten bakover og begynt å slikke han i rumpa.

Morten på sin side, hadde begynt å slikke kuken min. Var det noe Morten kunne var det å suge pikk. Men enden på visa ble at jeg sto på alle fire i sengen og ble slikket i rumpa av både Morten og Lars. Morten hadde aldri slikket en annen gutt før, og hvertfall ikke knullet noen. Jeg spurte han om han kunne tenke seg å knulle meg, og før han hadde rukket og svare hadde jeg dyttet han ned på sengen og tredd meg ned på den harde tenåringspikken hans. Jeg kunne se av ansiktsuttrykket til Morten at han ble overrasket. Han stønnet idet jeg hadde tredd meg hele veien ned, før han utbrøt, «Å faen så deilig».

Lars ble litt satt ut av fremgangsmåten min, men etter å sett typen sin tre seg nedpå den kåte gjesten deres satte han seg over brystkassen til Morten og lot han få suge og slikke sin egen kuk. Morten sugde og slikket den harde kuken til Lars som om han ikke hadde gjort annet hele sitt liv, mens jeg redd kuken hans. Etter en liten stund spør Morten om han ikke kan få ta meg mens jeg ligger på ryggen.

Jeg går av kuken hans og legger meg på ryggen på sengen. Morten stiller seg på gulvet bak meg, bretter opp beina mine og slikker meg vått før han trenger den harde kuken sin inn i hullet mitt. Lars blir kåt av se typen sin bli behandlet på denne måten og smører inn sin egen kuk, smører inn guttehullet til Morten og trenger inn i fitta hans.

Med Morten som ett deilig glatt kjøttstykke i midten, knuller vi alle som gærne. Og jeg er den første til å komme. Jeg tømmer hele ladningen min utover brystet mitt. Morten sier det klyper rundt kuken hans. At det er drittdigg og at han er på vei til å komme. Jeg ber han sprute inni meg, og før jeg får fullført setningen kommer Morten med ett høyt brøl. Jeg har aldri verken hørt eller sett noen få en så kraftig orgasme noen gang. Det blir rett og slett for mye for Lars som ikke lenge etterpå kommer, for andre gangen idag i guttefitten til Morten.

Utslitte legger vi oss ned på sengen, vi går ut på badet og skyller av oss svetten og spermen, før vi drar på oss rene boxere går ut på soverommet vårt og sovner.

Hva som skjer videre denne nyttårsfeiringen vil komme i neste del. Stay tuned!!

Sexmoter

Sjekk også

Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm Julegutten Jeg var akkurat fylt 16 – det var sent på høsten …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.