søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / My Secret Love – lesbisk

My Secret Love – lesbisk

My Secret Love – lesbisk :

Brønnen hvor du skal begynne. Jeg er ikke så sikker på at når jeg først begynte å innse jeg hadde slike følelser for min instruktør, men som jeg merke som hver dag hadde gått som nylig kunne jeg ikke slutte å tenke på henne eller fantasizing om henne. Ikke at jeg trodde noe ville virkelig skje, men det gjorde det vanskelig å møte henne hver dag i klassen.

Så hardt jeg prøvde jeg ikke kunne riste tenke på henne, og tenker på hva det ville være å kysse henne, å føle hennes lepper på mine. Jeg vil ikke si at hun var den mest attraktive kvinnen jeg har lagt øynene på, men i sin egen måte var hun vakker, og hadde denne makt om henne som bare trakk deg til henne enda mer.

Hun var bare fem år eldre enn meg, men hun syntes så mye eldre, mer sofistikert, og veldig bra kontroll av hennes liv. Hun var med snittvekt jeg kan si med skulder lengde støvete blond / brunt hår. Jeg vil si hun var om noen inches høyere enn meg minst. Hun ville ha kjoler til klassen, men noen ganger ville se henne wear jeans eller noe tilfeldig som gjorde henne virker mer ned på jorden og nås.

Hun var leder av vår dental avdeling, og i utgangspunktet ran klinikken. Det var cirka fem andre instruktører i vår avdeling, men Lauri var utgangspunktet for en ansvarlig, selv om hver instruktør delt ulike ansvarsområder.

Hun hadde denne unapproachable aura om henne. Du var nesten redd for å bli bedt henne i klassen, eller til og med ha henne se på deg. Hun var veldig skremmende, men det gjorde henne enda mer attraktiv. Du ville ha henne til å legge merke til deg. Jeg ønsket å komme nær henne. Jeg ønsket å være mer til henne enn bare en annen elev, men hvordan kan jeg gjøre det. Hvordan kunne jeg bli hennes venn eller enda mer, spesielt når jeg var livredd for å være i rom alene med henne.

Men jeg ville så mye mer med henne, men jeg visste at jeg måtte riste dem følelser ut av hodet mitt. Det vil ikke skje. Hun var gift med to barn, og så langt jeg visste at hun var lykkelig med henne ekteskap, og vil aldri tenke på å bli med en annen kvinne, eller ville engang disse følelsene mot meg.

Jeg var gal til selv mener dette. Så jeg besluttet å skyve disse følelsene til side og å komme videre med livet mitt, og bare fokusere på skolen og hva fremtiden vil holde for meg. Jeg var veldig sjenert, og veldig Introvert, og holdt til meg mye. Ingen visste at jeg var homo, og jeg likte det sånn. Jeg hadde bare vært sammen med to kvinner i mitt liv og det var kort relasjoner, men jeg var veldig skeptisk til å engasjere seg med noen igjen.

Mine klassekamerater antok jeg hadde en kjæreste, og jeg førte dem til å tro det. Jeg trengte ikke å måtte folk vite, si dem følelsen ubehagelig å være rundt meg. Jeg brukte mine netter krøllet opp med bøker, studere eller se på TV, kanskje en dag ville jeg finne at kjærlighet, eller være sterk nok til å finne denne personen, men for nå er jeg alltid hatt en unnskyldning for å ikke gå ut. Jeg måtte studere, jeg hadde en unnskyldning for alltid å gjøre noe.

Jeg hadde ikke lyst å måtte relasjoner, eller skade som alltid syntes å følge dem. Men det siste mine tanker av Lauri konsumert meg. Hvorfor kunne ikke jeg riste henne fra meg? Jeg måtte stoppe dette. Hvorfor gjorde hun har denne hold over meg, og hvorfor skulle jeg bry deg? Hva var det om henne at akkurat sugd meg inn i hennes liv? Alt jeg visste at jeg måtte avslutte disse følelsene, og vil bare være innholdet til å leve med dette hemmelig forelsket jeg hadde. Ingen kunne vite, og jeg måtte holde det sånn.

Lauri var en meget tøff instruktør, hun var alltid vanskelig for elevene, men enda så det virket med meg. På mange anledninger følte jeg liker å gå opp til henne, og nærmer seg med disse undeserving karakter. Jeg følte jeg ikke fortjener noen av hennes karakter, og at jeg jobbet like jævla hardt som alle andre, og fortjente bedre.

Men sjenert person jeg var jeg bare beholdt den til meg, og trodde jeg var sprøtt å tenke at hun singled meg og var vanskeligere for meg deretter resten. Det må være min fantasi, så jeg prøvde å jobbe hardere i klinikken og foredrag og oversett noen gale følelser som hun holdt noe mot meg. Men som neste semester kom og borte, igjen og igjen følte jeg disse unnerving følelser. Faen, hva er det at hun har mot meg, og hvorfor jeg finner henne så jævla attraktiv? Jeg visste at jeg måtte holde følelsene i sjakk, og ikke la dem få det beste av meg. Men jeg visste at jeg hadde jobbet like hardt som resten, og hun var jævla hardere på meg virket det.

Summer semester kom og jeg hadde et par uker til å tenke, og å få henne ut av systemet så å si. Sommer skulle bli lang og hard, og jeg visste at jeg måtte sette disse følelsene gang for alle. Jeg skjønte faen henne, og resten, dette semesteret kommer jeg til å få karakterer jeg fortjener. Glem alle følelsene jeg har for henne, sin tid til å tenke på Samantha og å stå opp for hva jeg fortjener.

Jeg hadde ikke lyst å måtte relasjoner, eller skade som alltid syntes å følge dem. Men det siste mine tanker av Lauri konsumert meg. Hvorfor kunne ikke jeg riste henne fra meg? Jeg måtte stoppe dette. Hvorfor gjorde hun har denne hold over meg, og hvorfor skulle jeg bry deg? Hva var det om henne at akkurat sugd meg inn i hennes liv? Alt jeg visste at jeg måtte avslutte disse følelsene, og vil bare være innholdet til å leve med dette hemmelig forelsket jeg hadde. Ingen kunne vite, og jeg måtte holde det sånn.

De få uker pause hadde vi av, jeg brukte den tiden til å få noen tillit og styrke i meg til å møte sommeren. Jeg trengte å få refocused. Jeg leste mye selv bøker, tillit bøker, kassetter, osv. Jeg prøvde. Jeg var fast bestemt på å gå tilbake til klassen en endret person. Jeg var ikke til å la noen få meg ned lenger. Jeg måtte ta kontroll over livet mitt. Jeg trodde at det var på tide å starte dating igjen. Jeg prøvde noen Pheromones jeg hadde kjøpt over internett, ikke at jeg følte det ville virkelig fungerer, eller at jeg ville føle seg mer attraktive ved å bruke den, eller at folk ville flokk mot meg, men jeg gjorde føler seg mer trygg, og om at er alt som gjorde enn jeg var fornøyd med det, for jeg følte meg mye sterkere og trygg på meg selv. Jeg gikk tilbake til sommerskole klar og forberedt for en flott sommer uansett hva.

Jeg hadde gått på et par datoer nå, men ingenting som jeg vil vurdere seriøst, men det var en start for meg likevel å komme tilbake i dating scene. Folk ville vurdere meg attraktivt, var jeg slank / atletisk bygge, jeg elsket å utarbeide og holde kroppen i form. Jeg hadde skulder lengde krøllet hår, grønne øyne, men jeg fikk tilbud, jeg følte at jeg holdt ut på den rette, så jeg holdt datoene på armene lengde og ikke ta ting for seriøst. Jeg visste jeg ville vite når tiden var rett eller situasjonen var rett til å være intime igjen, og jeg ble innholdet for å vente på den rette komme inn i mitt liv.

Sommerskolen startet bra. Jeg følte meg mer sikker i min kliniske ferdigheter og selv pasienter virket mer rolig med meg. Det var enda et par anledninger når Lauri var min veileder for dagen at hun syntes nesten imponert over hvor godt jeg gjorde. Jeg hadde en ny følelse av velvære og at jeg kunne ansikt noe.

Det var denne nye jenta i klassen, Shirley var hennes navn tror jeg, som overføres, hun var vakker, og noen ganger hadde jeg trodde hun var selv flørter med meg, men ikke ønsker noen å vite at jeg var homo jeg ikke tilnærming henne og regnet om hun var interessert så kanskje tid ville fortelle med det. Så jeg la mine valg holde åpent med det.

På en bestemt dag var jeg sluttplasseringen opp pasientens tenner. Lauri var min veileder for den dagen. Hun kom opp et par ganger og spurte om jeg hadde det bra og trengte hjelp, og jeg sa jeg var fin. Jeg ble faktisk overrasket over hvor nyttig hun var med meg. Noen ganger hun sjekket meg og patted meg på ryggen og sa god jobb. Det bare føltes rart at hun var svært interessert i hvor godt jeg gjorde. Jeg ble ikke klaget, men det bare virket rart. Var hun faktisk flørter med meg, eller er jeg bare lese for mye i hennes gester?

Hun definitivt ble vennlig, det er sikkert. Hun hadde aldri vært så nyttig før, og nå bare virket altfor villig til å se hvordan jeg gjorde noen få minutter. Uansett, jeg var ikke til å la tankene vandre til noen håpefulle tanker om henne. Jeg visste at jeg trengte å bli fokusert dette semesteret med eksamen rett rundt hjørnet, og med bord eksamener, jeg visste at jeg måtte bli fokusert på den nåværende og beholder noen fantasier om henne og jeg ut av mitt sinn årsak som er alle de var, bare håpefulle fantasier.

Jeg vet at hun aldri ville føle det samme mot meg likevel som jeg gjør for henne, i tillegg til henne å være gift, det var bare en vill drøm uansett. Godt på slutten av dagen, jeg ryddet opp i min enhet, og ledet til skapet å stelle seg og kjør hjem for dagen. Lauri hadde ikke vært sett på resten av ettermiddagen og jeg måtte finne en annen instruktør å sjekke pasienten ut, så jeg ble nysgjerrig på hvorfor hun hadde forsvunnet.

Kanskje jeg skal gå fortelle henne hvordan det gikk med pasienten. Vel jeg er sikker på at noe kom opp da. Men jeg var nysgjerrig på hvor hun dro til. Jeg lurte på om hun var i hennes kontor. Jeg spurte meg selv om å slutte med eller ikke. Det hadde vært en så merkelig dag med henne å være så hjelpsom og kommer opp til meg og er veldig fin og eventyr, og min nysgjerrighet akkurat det beste av meg, så jeg besluttet å gå av hennes kontor etter at jeg freshened opp noen.

Like ved lykken jeg merke jeg hadde pakket noen av mine Pheromones i bagen min så jeg sprayet noen på, smilte til meg selv i å gjøre det, og deretter ledet til hennes kontor ikke vite om hun ville være der eller ikke, eller hva jeg ville finne . Jeg gikk av Lauri kontor, døra ble stengt, men jeg kan høre noen bevegelse innsiden. Jeg hesistated noen minutter før banke, stille spørsmål om jeg skal slutte med eller ikke, og hvis det virket tåpelig som en unnskyldning for å stoppe ved å fortelle henne hvordan min pasient gikk, men nåvel, her går, og jeg banket på døren.

Et par minutter gikk av, så jeg banket igjen, fortsatt ikke noe svar. «Lauri er du der,» sa jeg etter et par minutter. Det var ingen svar så jeg var i ferd med å snu og gå ut når Lauri svarte døren. Det så ut som hun hadde vært gråter. «Umm .. Jeg beklager hvis dette er en dårlig tid kan jeg komme tilbake senere»

«No Samantha, kom i» Lauri tørkes det tårer fra ansiktet hennes og satte seg. «Så hva får du av Samantha, er alt i orden?»

«Ja, ting er greit, faktisk Jeg ville bare fortelle deg om Mr.Schultz, pasienten hadde jeg i dag. Siden du var borte senere i ettermiddag fikk jeg Joan å se ham for meg, men jeg ville bare fortelle deg hvordan det gikk. Men jeg ser at kanskje jeg burde ikke ha stoppet ved, Jeg beklager, dette er ikke en god tid, så jeg skal gå. »

Jeg fikk deg til å forlate når Lauri stoppet meg.

«No Samantha det alright sitte ned og fortelle meg om i dag»

Jeg følte uforstandig sitter der vandring på om pasienten, men hun virket oppriktig interessert i meg og ønsker å vite hvordan jeg gjorde. Jeg ble ganske overrasket over hvor rolig det var å snakke med henne. Hun gjorde ikke ut som dette illevarslende myndighet figuren til meg lenger, men noen faktisk ned på jorden, noen jeg kan snakke med. Noe hadde endret seg, eller kanskje det var akkurat slik jeg opplevde ting. Jeg vet ikke, men hun definitivt virket mer approachable.

Før jeg visste det var jeg vandring på om mitt liv, skole og ting før jeg endelig skjønte jeg hadde tatt opp mye av sin tid. «Jeg beklager, jeg skulle ikke bety å ta opp så mye av din tid. I’m posisjon hjemme så hadde jeg ville bare fortelle deg hvor i dag gikk med pasienten.»

«Nei, det alright Samantha, dens faktisk forfriskende å høre. Jeg er glad ting går bedre for deg.»

«Umm Lauri, jeg vet det egentlig ingen av min virksomhet, men er det bra? Jeg mener du virket litt urolig da du åpnet døren … Jeg beklager at jeg ikke skal snuse. Jeg følte meg flau for enda ber henne det, og jeg fikk deg til å dra. Noen få sekunder med stillhet gikk av, og deretter Lauri begynte å gråte igjen.

«Å Gud, nå hva jeg antar å gjøre», sa jeg til meg selv.

Lauri tørkes øynene hennes, og bare begynte å snakke og gråte. Hun fortalte meg at hun og hennes mann hadde noen problemer og at han flyttet ut for en stund, og at hun hadde fått sin telefonsamtale tidligere ettermiddagen sier han flytte ut. Jeg hadde ikke lyst til å snuse og spør henne hvorfor, så jeg bare la henne fortsette å snakke.

Her kvinnen ble pouring hjertet ut av meg. Jeg hadde aldri sett henne sånn før. Hun var alltid så sterk og kontroll som ser henne som dette var veldig vanskelig for meg. Jeg ønsket å nå ut og for å holde henne, og til komfort henne, men jeg visste at jeg ikke kunne.

Hun så på meg og tørkes øynene hennes igjen og sniffled og sa: «Jeg beklager Samantha, jeg skulle ikke bety å legge alt dette på deg og bli en sobbing rotet her.»

«Nei, ikke beklager, det helt ok. Jeg vil hjelpe hvis jeg kan.» Jeg kom ut og rørte ved hennes hånd og sett øynene hennes. Jeg smilte og sa jeg at det ville arbeide seg ut.

«Gjør en meget vakker kvinne Lauri er jeg sikker på at mannen din vet det. Dere vil arbeide gjennom dette.» Jeg kunne ikke tro hva jeg sa til henne, forteller henne hvor vakker hun var, men jeg kunne ikke stoppe meg selv, for det var sannheten.

«Jeg beklager,» sa jeg og litt trakk hånden min unna. Det føltes godt å holde sin hånd, men jeg ville ikke gjøre henne føles ubehagelig. Nå var jeg på en følelse ubehagelig. Jeg kunne føle en flush start i kroppen min og jeg måtte komme ut av det og puste.

Lauri så på meg idet jeg dro hånden min bort og spurte meg om jeg trodde hun var vakker. Jeg var definitivt følelsen litt varmt her og måtte komme oss ut. «Ja, selvfølgelig Lauri din veldig flott, alle ville være en dåre for å ikke se det.» «Å Gud, hva jeg sier her,» sa jeg til meg selv. Jeg trenger å komme i helvete ut herfra før … akkurat da Lauri grep hånden min da jeg sto opp å gå.

«Samantha, hva ser du?»

«Hva mener du hva ser jeg?»

«Jeg mener, ser du meg som vakkert selv, noen du vil bli tiltrukket av?»

«Lauri, jeg vet ikke hva du spør, og jeg tror jeg får gå her før jeg sier noe jeg kan angre eller gjøre noe som vi begge kan angre på.»

«Samantha er du tiltrukket av meg?»

Oh shit, hvorfor gjorde hun nødt til å be meg. Jeg nølte i svare henne og snudd ryggen min og var klar til å kjøre i helvete ut derfra. Hun sto opp og jeg kjente hennes tilnærming meg bakfra, og igjen hun spurte meg om jeg var tiltrukket av henne.

Jeg sakte snudd rundt og fikk øynene hennes så nær meg. Hun var det vakreste jeg hadde sett henne. Hennes øyne var så sexy i det øyeblikket jeg ønsket å komme opp og kysse henne akkurat da.

Samantha det siste året av undervisning og se deg vokse og godkjenne kliniske ferdigheter, jeg har lagt merke til noe endring i meg. Du virket så annerledes enn noen av de andre studentene og ikke så lett approachable. Alltid så stille og til deg selv. Det fikk meg til deg enda mer. Jeg visste ikke hvordan du nærmer deg. Kanskje jeg har vært litt tøft om du deretter de andre, men jeg ser så mye mer potensial i deg. Jeg er lei for å være så vanskelig for deg dette året. Det synes denne sommeren vi begge går gjennom noen endringer. Jeg har lagt merke til at du virker mer trygg og bevisst på selv de siste ukene, og jeg har lagt merke til noen klare forbedringer i kliniske ferdigheter. »

Sa hun smilende på den siste setningen. På dette tidspunktet Lauri nådd hånden opp og stroked ansiktet mitt.

«Samantha Jeg forstår ikke disse følelsene selv, men …»

«Sssh … det er ok at du ikke trenger å si det.»

Jeg nådde opp og plassert fingrene over hennes lepper. Dead stillheten mellom oss mens vi sett hverandres øyne. Jeg kjørte fingrene litt over hennes lepper. Jeg så inn i øynene hennes for det virket som en evighet. Hun hadde ikke stoppe meg. I sakte leaned fremover og forsiktig kysset hennes lepper så sakte.

Jeg dro tilbake litt, venter på noen oppmuntring fra henne. Hun plasserte henne hendene på ansiktet mitt og dro meg til henne for en dypere kyss. Jeg følte hennes lepper del og røre meg. Hennes tungen forsiktig probed munnen min for inngang. Jeg delt mine lepper og lot henne tungen oppføring. Våre kyss var så myk og ren, som ingen andre enn jeg hadde følt før.

The kiss ble dypere og mer intense. Jeg følte hennes fingre kjøre gjennom håret mitt som hun holdt meg til henne. Jeg trakk meg leppene unna og så på henne, og så et slikt blikk av kjærlighet og rå lidenskap som fant min breath away. Våre lepper tvunget vei tilbake til hverandre, med mer intensitet bli dypere og raske som våre hender roamed hverandres kropper trekker hverandre nærmere.

Jeg følte hennes hånd forsiktig kjærtegne ansiktet mitt mens vi kysset. Jeg sakte nådd opp og caressed hennes bryst som vi kysset dypere. Hun la ut et lite stønn som fingrene forsiktig sammenklemt ved hennes bryst. Hun presset kroppen på meg enda mer. Våre kiss fortsatt og vi begynte å la vår lidenskap ta kontroll når jeg visste at jeg måtte trekke unna før ting kom også ut av hånden. Jeg måtte ta en pust, og å tenke på hva som foregikk. Var hun kyssingen meg forårsake hun var interessert i meg, eller fordi hun var i nød og følelsen ensom på grunn av hennes sivilstanden problemer?

Jeg spurte meg selv og måtte trekke unna. Jeg trengte henne, savnet henne, men jeg ville ha henne bare om hun ville ha meg på samme måte og følte det samme. Jeg visste at mine følelser for henne var mye dypere enn en hemmelig forelsket.

«Jeg beklager Lauri … Jeg hadde ikke meningen …» Jeg nølte ikke vet hva jeg skal si om hva som skjedde. Jeg slått unna. Jeg var for redd for å se på henne, eller hva hun kunne tenke meg.

Hun ikke si noe. Så jeg slått og langsomt gikk ut, ikke ser tilbake, i håp om at kanskje hun skulle ringe til meg, men hun ikke. Hun hadde ikke stoppe meg, så jeg fortsatte ut døren. Jeg var både sjokkert og i ærefrykt på hva som hadde skjedd med henne og I. Eller hvordan var jeg selv kommer til å møte henne neste dag i klassen.

«Dette er flott Samantha» Jeg sa til meg selv. «Hun er min lærer for gråt høyt … faen … hvordan i helvete jeg anta å møte henne i klassen nå? Jeg kunne ikke holde seg borte fra henne, kan jeg?» Jeg sa belittling selv.

Alle natt i tanker på dagene arrangement gikk gjennom hodet mitt, og hvordan jeg skulle møte henne neste dag. Jeg lurte på om hun tenkte på meg, og hva hun hadde tenkt å si til meg. Det var sent, og jeg måtte få litt mye trengte hvile. Jeg la ansiktet mitt i min pute og begynte å gråte. Jeg visste at jeg elsket henne, men jeg visste at dette kan aldri bli, og med at jeg gråt meg til å sove, venter på det uunngåelige hva neste dag ville bringe.

Jeg sakte våknet neste morgen, ikke altfor motivert om vender Lauri i klassen. Vel jeg visste at jeg måtte komme i bevegelse, slik at jeg bedre få dette overstått, en eller annen måte. Uansett hva jeg har å fortelle henne hva jeg føler om henne, og hvorfor jeg gikk ut på henne i går kveld. Kanskje hun vil forstå, eller kanskje ikke, men hun må vite hva jeg føler.

Jeg nølte vandre i klassen som morges. Jeg hadde en følelse av frykt som jeg ikke kunne riste. Jeg åpnet døren og lørdag meg ned på baksiden av klasserommet. Våre øyne oppfylt. Hun kort så på meg og slått unna. Hjertet mitt begynte å banke fortere … hva jeg skal si til henne. Hele klassen jeg hadde ikke hørt noe med foredrag, tanker om hva jeg skulle si til henne rehearsed igjen og igjen i mine tanker.

Hver gang jeg så på henne ville hun slå unna. Det virket som hun var purposely unngå øyekontakt. Jeg følte meg såret av hennes handlinger, men vi fortsatt måtte snakke. Etter klassen jeg ventet for studentene til å dra. Lauri syntes å være i en jag å komme seg ut av det.

Jeg gikk opp til de foran klassen og ventet på henne til å slå opp på meg, men hun fortsatte å pakke henne notater ignorerer Tilstedestatus. «Lauri, kan vi snakke takk?» Jeg sa nesten under mitt pusten.

«Samantha, dette er ikke en god tid, jeg har masse ting å gjøre i dag.» sa hun mens unngå øyekontakt. Hun grep henne ting og gikk av meg, helt ignorerer meg.

«Lauri, jeg tror vi må snakke sammen. Vi kan gjøre det her, eller på kontoret, men heller hvordan jeg skal si det til deg nå, og hvis du vil at hele jævla avdeling vite så bra med meg, jeg foreslår at du ikke gå vekk fra meg Lauri! » Jeg yelled ut til henne så hun fortsatte å gange. «Du har blitt ignorerer meg hele morgenen, og hvis du vil gjøre dette til en scene kan vi gjøre det!» Jeg begynte å heve stemmen min litt ettersom hun fortsatte ut døren. «Pokker» sa jeg idet jeg fulgte henne til hennes kontor.

«Fine, Samantha, du vil snakke, så la oss snakke!» Hun åpnet døren til hennes kontor og jeg fulgte henne inn og lukket døren. Hun kastet henne ting på hennes pult og krysset hennes armer og så på meg med avsky. «Du ville snakke og snakke. La oss få dette overstått fordi jeg har for mange andre viktige ting å gjøre i dag!» Lauri sa.

«Hvorfor er du så jævla sur på meg? Hva gjorde jeg? Å, jeg vet, jeg kysset deg! Det er hva jeg gjorde, og deretter gikk ut på deg! Lauri som kysser betydde mye mer for meg enn et kyss Jeg måtte forlate å tenke på det, og forhåpentligvis gi deg tid til å tenke på hva som hadde skjedd. Jeg har følelser for deg Lauri. Jeg beklager at jeg gjør, men jeg kan ikke hjelpe, men mener at denne måten for deg . Og jeg vil ha det til å bety mer for deg enn noe tilfeldig også. Alle går kveld tenkte jeg på hvor galt det var, er gift, og alle som din min instruktør, men jeg ikke bryr seg, kan det bety så mye til meg. Jeg kan ikke slutte å tenke på deg, eller ønsker deg. Men jeg må vite at du føler det samme og ønsker det samme. Gud hjelpe meg, men jeg er fallende forelsket i deg. »

«Samantha, må du ikke si det. Gjør ikke falle forelsket i meg. Hva skjedde i går var en feil. Jeg var forvirret og urolig med min mann å flytte ut, og du var der, og jeg bare forvirret mine følelser med alle av den. Det har aldri skjedd, og jeg beklager at det gjorde det. Gjør en fantastisk person Samantha, men tror ikke dette betyr noe mer enn hva det var. »

«Lauri, hva om hva du sier og hvordan du følte seg mot meg, var at all løgn? Fant ikke noe av dette betyr noe for deg, ikke du føler noe når vi kysset? Du kan ikke fortelle meg at du ikke har, og at dette var bare du blir lei med din mann. Jeg vet at det var mer til våre kiss enn at … du kan ikke fortelle meg at du ikke føle det. Vennligst ikke fortell meg du ikke mener dette. Jeg elsker deg, ikke gjør det. »

«Samantha jeg ikke elsker deg. Jeg beklager, men du nødt til å innse at dette var en feil. Jeg beklager at jeg såret deg, og dette skjedde, men vi må la dette gå. Samantha må du innse at jeg er et meget respektabelt instruktør. Jeg har alltid vært så kontroll over livet mitt. Dette er ikke meg, og dette har skjedd. Og jeg ber dere om å holde dette stille. Dette har aldri skjedd, og det skal være på den måten. Dette bør bare forblir mellom oss som vår lille hemmelighet, men så langt som jeg er opptatt av dette aldri skjedd, og jeg foreslår at du gjøre det samme og gå videre. Som instruktør Jeg insinuerer du holde ting på den måten. Ingen har å vite. »

Jeg begynte å gråte, det tårer pouring ned ansiktet mitt. Jeg kunne ikke tro det hun sa til meg, og hvor slem hun var.

«Så jeg tror dette ikke betyr noe for deg. Jeg ventet så mye mer av deg Lauri. Jeg trodde du var annerledes. Jeg ikke trodde du brydde seg om bildet så mye, men jeg tror jeg tok feil. Du kan benekte det vi følte for hverandre i går, men jeg vet i mitt hjerte sannheten. Og du trenger ikke å bekymre deg for edelt bilde, er det trygt med meg. Ingen vet, dens vår lille hemmelighet! Din rett, dette aldri skjedd! »

Jeg slengte døren på vei ut, tårer rullende nedover ansiktet mitt. Jeg kjørte til bilen min, ikke ønsker noen å se meg sobbing uncontrollably. Jeg hoppet i bilen min, ansiktet mot rattet som mine tårer vasket over ansiktet mitt. Jeg gråt for hva syntes en evighet da jeg hørte noen banging på bilvinduet.

Jeg så opp og det var Shirley, min klassekamerat fra skolen, den nye transfer student. Jeg tørkes øynene og rullet ned vinduet.

«Samantha er du ok» Shirley sa. «Jeg så deg løpe til bilen opprørt, og jeg ville bare komme og se om du var i orden.»

Jeg sniffled og tørkes ansiktet mitt. «Hei, Shirley. Det er veldig søtt av deg, men jeg er fint. Jeg er bare ikke følelsen bra i dag så kommer jeg til å hoppe klinikk i ettermiddag og kjør hjem. Jeg kan ta noen av-dager fra klinikken . Jeg trenger å få noen ting sammen. Men jeg er ok, takk for å spørre. Hei, kan du gjøre meg en tjeneste? »

«Samantha er du sikker på at din i orden. Jeg er en god lytter.»

Det er veldig hyggelig av deg Shirley men ikke bekymre deg Jeg trenger litt tid til meg selv. Dersom du kan fortelle Joan at jeg ikke vil være i denne ettermiddagen og at jeg tar resten av uken fri fra klinikken jeg ville virkelig setter pris på det. »

«Er det lurt å ta denne tiden av så kort tid før eksamen? Uansett, skal jeg ikke fortelle Lauri, ville hun vite om?»

«Nei, jeg er sikker Joan vil la henne vite. Og jeg har et par av dagene likevel så det skal ikke påvirke oppgradering kreditt, og en av de andre elevene eller om du ønsker det kan ta mine pasienter for denne uken . Det burde ikke være et problem. Kan du fortelle Joan for meg? »

«Sure Samantha, vil jeg se deg på mandag?

«Ja, forhåpentligvis. Don’t worry, I’m fine ok? Look Jeg må gå, så jeg skal snakke med deg senere enn. Takk, Shirley.

«Ok, Samantha, se deg neste uke.» Shirley dirigerte adjø til meg som jeg kjørte av nedover veien.

«Oh Samantha dette er ikke lurt i det hele tatt.» Shirley trodde. «Jeg trenger å gå fortelle Lauri hva planlegging. Du skal ikke ta hele denne uken av. Vel kanskje Lauri vil beable å snakke litt fornuft inn i deg.» Shirley tenkt til seg selv. «Hmmm … Ja, jeg trenger å se Lauri og fortell henne. Jeg vil gå gjøre det nå.»

En banker kom på døren. «Jeg lurer på hvem som er nå,» Lauri snakket til selv å prøve å roe henne nerver ned etter å snakke med Samantha. «Kom deg sammen her Lauri, folk kan ikke se deg slik.» Lauri rettet seg opp. Lauri tømmes hennes hals. «Ja, hvem er det?» Lauri kalt ut.

«Lauri er det Shirley. Jeg lurte på om jeg kunne snakke med deg for en liten stund.»

Lauri åpnet døren for Shirley. «Ja kommet i. Hva kan jeg gjøre for deg?»

«Umm … vel jeg er ikke sikker på om jeg bør si dette fordi Samantha ville bli sint på meg, og jeg går mot hennes ønske ved å komme til deg, men jeg trodde du skulle vite at jeg bare så henne pen rokke forlate i hennes bil. Hun hadde bedt meg om å gå til Joan og fortelle henne at hun ikke ville være i uken og at hun har tatt henne off-dager på klinikken. Jeg prøvde å fortelle henne med oppgradering rundt hjørnet at jeg visste ikke tror det var klokt, men hun ikke høre, og sa at hun trengte litt tid til seg selv. Jeg vet det er egentlig ingen av virksomheten min, men jeg er litt bekymret er alt. Hun gjorde synes virkelig lei for noen grunn . Allikevel, jeg tenkte du burde vite. »

«Takket Shirley, du gjorde det rette ved å komme til meg. Ikke vær redd, jeg skal håndtere dette greit? Jeg skal snakke med Samantha, men i mellomtiden kanskje du burde prøve å planlegge noen av hennes pasienter med deg som godt. »

«Alright, Lauri, jeg gjør det.» Shirley sa når hun gikk ut av kontoret.

«Hmmm … Samantha, hva jeg skal gjøre med deg?» Lauri pondered til seg selv.

Når du forlater Shirley stående på parkeringsplassen, jeg begynte å kjøre. Jeg visste ikke hvor jeg var på vei, men jeg bare måtte komme ut av det. En fin kald drikke jeg tror kan gjøre knep. Jeg bestemte meg for å kjøre til den lokale baren. Ja, til kl 10 i morgen, er jeg sikker på å ha hele stedet for meg selv.

«Faen, jeg savnet exit, vel, jeg tar den neste.» Jeg sa til meg selv som jeg swerved tilbake på motorveien. Jeg var sprøtt å tenke at hun kunne føle det samme for meg. Hvem var jeg prøver å gutt?

Mine tanker var kjører meg sprø, og tårer fortsatte å komme. Mine øyne var blindet av tårer, og jeg ble ikke se mine kjører altfor godt som jeg swerved fram og tilbake fra kanten av veien. Avkjøringen kom seg raskt, så jeg tok en skarp sving for å gjøre det på neste avkjørsel til motorveien tilbake til byen.

Min sobbing fortsetter å øke. Jeg var ikke å se mitt speedometer, eller hvor skarpe tok jeg at exit, som jeg tørkes det tårer fra mine øyne, det neste jeg kjente var min bil blar over i grøften.

Det hele skjedde så raskt. Jeg følte bilen svinge til siden av avkjørselen rampen men jeg kunne ikke få kontroll over rattet. Tiden var ubevegelig som følte jeg vekten av bilen kronglete og slå ut i grøften. Alt for å få kontroll var ubrukelig. Stemmen min var stille. Jeg kunne ikke skrike ut.

Jeg følte ingen smerter i kroppen min var flung ubevegelig i rattet og rom i bilen. Jeg husket ingenting. Jeg kunne høre sirens rundt meg, og folk shouting, men alt var svart og stille. Jeg trodde jeg kunne høre folk snakker til meg, men det låt så fjernt og dempet at jeg ikke kunne fortelle dem at jeg var ok. Jeg prøvde å snakke, for å fortelle dem hvor jeg var, men ingenting kommer ut.

Deretter blackness og stillhet engulfed meg.

Skal fortsatt …

** My Secret Love – lesbisk **

Sexmoter

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.