søndag , 1 august 2021
Forside / Erotiske noveller / Ta meg Petter – erotisk novelle
Og da pikken hans finner hele veien inn, kjenner jeg hånden hans som gnir meg over klitten.

Ta meg Petter – erotisk novelle

Ta meg Petter :

Jeg kommer ut fra badet. På kjøkkenet lukter det av deilig nytraktet kaffe. Jeg setter meg – bare iført den flortynne silkemorgenkåpen min – ved det allerede dekkede bordet. Mannen min kikker opp fra avisen et øyeblikk før han bretter den pent sammen og smiler til meg. «Hei kjære, deilig med en dusj?» spør han. Jeg nikker stumt og forsyner meg med en brødskive. Vel vitende om blikket hans som borer seg fast ved synet av meg.

Det våte, lange håret mitt henger løst nedover ryggen. Og bevisst har jeg latt morgenkåpen min skli litt fra hverandre og blotter kurvene på brystene mine. Petter bøyer seg frem og skjenker i kaffe og et glass melk til meg. En gentleman til fingerspissene, det skal han ha. Og jeg må innrømme jeg tenner på den flotte mannen min som sitter foran meg iført skjorte og dressbukse. De muskuløse armene hans som kommer til syne når han har brettet opp skjorta slik som nå…og det flotte smilet hans gjør meg kåt og varm.. «Må snart gå», skyter Petter inn.» Det blir en lang dag på kontoret i dag». «Synd da» , mumler jeg. Og samtidig kjenner jeg på følelsen over å miste kontrollen over planen min. Han måtte ikke gå ennå, jeg ville ha han først! Og i en brøkdel av sekunder kommer jeg på en film jeg så forleden kveld. Skulle jeg våge å gjøre det samme tro? Ja! «Jeg må gripe sjansen før den går fra meg her», tenker jeg.. Blikket hans møter mitt. Jeg løfter melkeglasset mitt opp til munnen mens jeg holder blikket hans. Deretter lar jeg melken sile ut fra munnen min og kjenner den hvite væsken som renner nedover halsen min og nedover brystene..Melken farger den solbrune huden min og når meg helt ned til magen før den skiller seg som to stier og renner vekk. Petter ser forbauset på meg over bordet.

Jeg kjenner brystvortene mine knotter seg over den kjølige væsken. Forsiktig løfter jeg den ene hånden og beføler meg langsomt nedover halsen. Lar en finger gå ned til det ene brystet og lukker øynene idet jeg varsomt stryker melken utover mitt eget bryst. Petter sier ikke et ord. Og jeg forstår jeg må ta regien her.

Jeg reiser meg opp fra stolen og går bort til Petter. Kjenner jeg skjelver litt i beina da jeg står foran han. Blir usikker et øyeblikk, men heldigvis kåtskapen min tar overhånd. Jeg bøyer meg ned og møter han i et kyss før jeg setter meg overskrevs på fanget hans. Petter legger hendene sine på hofta mi og trykker meg nærmere. «Vil du slikke meg ren?» hvisker jeg i øret hans. Jeg behøver neppe vente på svaret. Kan kjenne hans store stolthet stanger meg lett i underlivet nå, så han er tent ihvertfall. «Herregud jente, du er utrolig!», sier Petter med latter i stemmen. Og jeg kjenner jeg blir en smule forlegen over mitt nye stunt…

Men Petter er vekket. Og det var jo hensikten min også. Petter viser seg nå som den mannen jeg kjenner han best . Manndig, tar han kontrollen og jeg fryder meg over å bli begjært. Jeg kjenner tungen hans mot halsen min som slikker meg, og han småbiter og kysser meg samtidig.. Hendene hans sklir under morgenkåpen min og knar meg lett på den nakne rompa mi. Deilig! Jeg løfter fjeset hans opp mot meg og møter han i et ømt langt tungekyss.

«Jeg vil se på deg!» Plutselig reiser Petter seg og løfter meg opp på bordkanten. Han skyver beina mine litt fra hverandre og som et trofe blir jeg sittende foran han, temmelig blottlagt. «Nybarbert som alltid»…smiler Petter. Og jeg er tydelig klar over det frekke innsynet han har til mitt aller helligste der han nå står på kne foran meg. «Få se på deg!», kommanderer han og skiller lårene mine enda litt til. Han lar en hånd stryke over lårene mine, mens han med den andre hånda stryker meg lett over klitten min. Reaksjonen min kommer overaskende fort. Og jeg kjenner selv at jeg blir våt mellom beina nå. «Åh», med et stønn lener jeg hodet bakover og lukker øyenene av nytelsen han gir meg. Nei please, la meg få se deg», sier Petter. «Liker å se blikket ditt når du er kåt, kjære». Han fortsetter å rulle med to fingre over klitten min. Og jeg ser inn i min manns blågrønne øyne som stolt møter blikket mitt. Jeg biter meg lett i leppa nå. Litt for å dempe stadige stønn jeg kommer med. «Mer», hvisker jeg..

HAN lar to fingre finne veien til grotta mi. Åpner meg opp. Og med langsomme dype tak får han kjenne varmen den gir fra seg. Jeg stønner høyere. Og saftene mine renner nedover lårene mine. Petter drar fingrene ut – og lar tunga si få boltre seg samme veien. Han slikker først den hovne klitten min og den våte musa mi får kjenne tungens kunster. Og SOM den mannen kan slikke! Jeg er kjempekåt. «Ta meg Petter», sier jeg, «Ta meg nå!». Petter knepper opp buksa si som fremdeles er spent igjen med belte.. Med raske tak får han smekken opp. Drar buksa ned og den store pikken hans kommer til syne. Flott og høyreist. Jeg går ned fra bordet og bøyer meg frem og slikker ømt over hodet på hans stolte «Stradivarius». Jeg kjenner den salte gode smaken av mann og sukker fornøyd idet jeg kjenner dråpene som lokkes frem. «Du er så ufattelig god» stønner Petter. «Elsker deg også!» smiler jeg mens jeg retter meg opp, snur meg og setter stumpen min mot han. Med vante bevegelser setter han kukkhodet mot sprekken min. Og jeg kjenner de faste hendene hans på hofta mi før han støter inn i meg. Jeg kjenner kukken hans går helt til bunns i meg ved første støt og jeg skriker ut av vellyst. Deilig å kjenne at Petter er like kåt som meg!

Jeg holder hendene mot bordkanten, men støter imot med baken min det jeg kan. Det er så utrolig deilig, og jeg lar alle hemninger fare og skriker ut min nytelse ved hvert støt. Deilige støt – dype støt. Jeg kjenner kukken hans fylder meg, pirrer meg…og gir meg en nytelse jeg knapt klarer beskrive. «Åååå, kan jeg få ta deg bak, kjære?» Spørsmålet fra Petter bare topper kåtheten min nå. Og der og da trenger jeg ikke lange tiden på å bestemme meg. Sakte lar han pikken gli ut av meg, før han smører meg med mine egne safter over hullet der bak..

Jeg ser hånden til Petter strekker seg over frokostbordet, og fanger pakken med «Bremykt». Jeg sukker tungt idet jeg kjenner den myke væsken fra smøret som gnies rundt rompehullet mitt. «Herregud, SÅ deilig!» Jeg kjenner han smører meg godt inn fra pakken og masserer meg godt over og bittelitt innenfor. Jeg stønner høylydt da Petter lar kukkhodet sitt åpne meg forsiktig bak. Jeg kjenner på spenningen, kåtheten og dirrer litt i beina over behandlingen Petter gir meg. Forsiktig lar han kukken støte innenfor for så å trekke seg ut, og gradvis komme lengre inn for hvert støt. Jeg kjenner det er trangt, men utrolig deilig. Og da pikken hans finner hele veien inn, kjenner jeg hånden hans som gnir meg over klitten. Det føles der og da som jeg eksploderer. I heftige støt følger jeg Petter og kjenner den raske oppbyggingen av orgasmen som nærmer seg. Heldigvis har jeg fått et godt tak i bordkanten med hendene. Jeg rister og skjelver i kroppen nå. Nytelsen er overveldende. Og jeg tror vi kom likt. Jeg hørte brølet fra Jens, men dyrket i øyeblikket min egen kåtskap. Og jeg kom…..orgasmen vellet innover meg som en svær bølge. Og utmattet synker vi sammen på golvet, Petter og meg. Andpustne og mektig tilfreds.. Petter kysser meg i nakken og jeg kniser fornøyd og barnslig.

Mobilen til Petter kimer. Og forskrekket kaster han et blikk på vegguret vi har på kjøkkenet før han løper for å ta telefonen. Jeg sitter musestille tilbake og nærmest tyvlytter da jeg hører mannen min svare på telefonen: «Ja, jeg blir litt forsinket. Beklager. Glemte tiden mens jeg nøt en bedre frokost med min kone…» Fint mannen min har flexitid. Jeg smiler for meg selv mens jeg går for å ta meg nok en dusj.

 

Søndag morgon – erotisk novelle :

Kvar laurdag og søndag morgon var eg tidlig oppe. Joggetur sto først på lista begge desse dagane. Heile uka orka eg ikkje jogge før jobb, og etter jobb var eg rett og slett for trøtt. Så i helga tok eg igjen for mykje gløymt jogging. I dag var det søndag, og ute var det vår. Eg jogga i over ein time før eg kom opp mot huset igjen. Eg låste meg inn og sat kursen mot kjøkkenet. Eit glas vann fukta munnen min, eg pusta ut. Eg gjekk rett på badet, måtte dusje nå. Vannet rant varmt over den nakne kroppen min, eg la hovudet bakover og lot håret bli vått.

Ein arm tok tak i hovudet mitt, og to hender dekka begge augene mine. Eg skreik til, eg skvatt. ”Slapp av, det er bare meg.” Sa Frode, mannen min. ”Å herregud, du skremte meg.” Hjarta hamra i brystet mitt. ”Kva gjør du heime i dag? Skulle ikkje du være ute til onsdag da?” La eg til. Eg var glad og redd samtidlig. ”Me hadde fint vær og rolig sjø, da går ting fortare.” Me hadde vore gift i 6 år nå, og heile den tida hadde Frode jobba på båt. Han var ofte vekke eit halvt år om gangen, og da var eg heilt åleine. Me runda snart 30 år begge to, men barn hadde me ikkje byrja snakke om endå.

Eg la merke til at han var naken, og han smatt inn i dusjen med meg. ”Eg har vore heima ein time nå, og venta på å få overraske deg.” Sa han og stilla seg bak meg. ”Eg har sakna deg så utrolig mykje.” Sa eg og gnikka den nakne kroppen min mot hans. ”Eg har sakna deg og.” Sa han og la handa rundt meg. Ein hard pikk låg mot rompa mi, og ei hand leika med brystene mine. Eg stønna lett. Frode kyssa meg lett i nakken, eg stønna. Pikken hans glei inn mellom rompeballane mine, eg pressa underlivet mitt litt ut så han skulle komme lettare til. Pikken glei lett inn i den våte fitta mi og eg ville skrike ut. Det hadde gått 4 månadar sidan sist me hadde hatt sex, så eg var temmelig klar nå. Frode stønna litt før han pressa seg hardt lang inn i meg. Vannet rant varmt nedover kroppane våre, lyden av våt hud som smalt saman var tydleg. Eg la hovudet mitt bak på skuldra til Frode, eg stønna høgt. Ei hand glei nedover magen min, og ein finger byrja massere klitten min. Eg beit meg i leppa og stønna. Orgasmen kom fort, det var lenge sidan nokon hadde tatt på meg nå. Eg vrei meg litt, og pressa meg hardt mot pikken til Frode. Eg små skreik litt, og sleit med å holde meg oppe på beina. Frode tok tak runde hoftene mine og pressa seg langt inn i meg. Eg kjente pikken tømme seg, og Frode trakk seg ut. Me kyssa litt før me begge dusja.

Eg gjekk ut av dusjen først, og tok handkle eg hadde lagt klart. Frode kom ut, og såg på meg. Eg hadde kort hår, så det var raskt tørt. Eg sto framfor spegelen, naken, og børsta håret mitt. Frode kom opp bak meg, og eg la merke til ein hard pikk mot rompa mi igjen. Eg la børsta frå meg og snudde meg mot han. Leppene våre møttes og me kyssa heile vegen bort til rommet vårt. Eg blei skubba ned på senga, og viste med ein gong kva Frode ville nå. ”Over på magen.” Kommanderte han. Eg la meg over på magen, greip tak i puta og pusta djupt. Første slaget var forsiktig, eit par til følgde. Han hadde funnet fram pisken min, og slo meg over rompa. Slaga blei hardare, og eg stønna. Fitta mi kribla, og var utrolig kåt nå. Rompa mi byrja fort å bli raud, slaga hardare og smertene verre. Eg beit litt i puta, men stønna høgt. Frode kom oppi senga, han var ferdi med å straffe meg. Han drog meg opp på kne, og pressa den harde pikken sin inn i meg. Eg var så våt at eg kunne høyre smatte lydane når han pressa seg inn i meg. Ei bestemt hand fekk tak i håret mitt, og drog hovudet mitt opp. Frode haldt godt tak i håret mitt, mens pikken jage fort inn og ut av meg. Eg stønna og små skreik. Ei hand slo over rompa mi av og til, og eg vrei meg i nytelse. Heile fitta mi stramma seg rundt pikken, kroppen min vart varm og eg vart ør i hovudet. Eg skreik ut orgasmen, og den var så kraftig at eg skalv i føtene. Frode slapp håret mitt, tok tak i hoftene mine og pressa seg hardare inn i meg. Frode trakk seg fort ut, og vrei meg opp på kne. Eg gapa over pikken hans og saug. Eg svelgde under alt han hadde å gi. Frode sank ned i senga, og la meg ned ved sida av. Han smilte. ”Velkommen heim.” Sa eg og slikka meg om munnen. ”Deilig å være heime igjen.” Sa han og kyssa meg i panna.

 

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *