søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Kona og tre spanjoler – Utroskap

Kona og tre spanjoler – Utroskap

Kona og tre spanjoler – Utroskap :

Vi var på ferie i Spania og jeg og kona skulle få litt kvalitetstid sammen. Kvelden hadde startet bra. Vi spiste og drakk på en restaurant i tilknytning til bassengområdet hvor vi bodde. Imidlertid så jeg ganske raskt at Line hadde et glimt i øyet, som gjorde meg usikker – blikket var fylt med lyst og begjær. Hun hevet glasset for å skåle med andre gjester, og selv om det egentlig ikke var dans på restauranten, danset hun med noen mannlige gjester. Jeg begynte å bli litt irritert på henne. Hun begynte å bli synlig beruset, og pratet livlig med menn på nabobordene, og ikke minst de ansatte på restauranten. Hun virket rett og slett litt kåt, men ikke nødvendigvis på meg.

Under dansingen gjorde hun eggende bevegelser med underlivet, og gned brystene yppig mot brystkassene til dansepartnerne. Hun fikk flere irriterte blikk fra koner og kjærester til mennene hun danset med. En kvinne gikk så langt at hun dro mannen sin demonstrativt ut av restauranten, mens hun glodde olmt mot bordet vårt.

Det nærmet seg stengetid og restauranten begynte å bli tom for folk. Line kom fra toalettet, og på veien over gulvet knep hun kelneren i rumpa. Han var en ung kraftig spanjol på omkring tjue år, og stod bøyd over bordet vårt, mens jeg betalte regningen. Jeg var rask med å ta frem kontanter, og ba ham beholde vekslepengene. Jeg ville hjem så raskt som mulig, for dette begynte å bli pinlig.

Min kjære kone hadde tydeligvis ikke de samme planene som meg. Etter å ha sendt gutten hun kløp i rumpa et flørtende blikk, fortsatte hun i retning baren. Her begynte hun å flørte med eieren, en mann på vår alder; omkring førti. Hun stod bøyd over disken og skjøt frem brystene slik at de praktisk talt var i ferd med å falle ut av utringningen. Samtidig løftet hun rumpa i været, slik at trusa var godt synlig gjennom stoffet på den tynne sommerkjolen.

Line er ingen fotomodell – omkring 165 cm høy, og litt rund i formene, nokså store pupper, blond og med et vakkert ansikt. Modellkropp eller ikke, det så i alle fall ut til at kroppen gjorde lykke hos de gjenværende mennene i kveld. Den unge kelneren stirret på rumpa med et lystent blikk, mens han var på vei tilbake til baren, samtidig så den eldste på brystene hennes med grådige øyne mens han spanderte en fargerik drink på henne. Nå var også ryddegutten kommet inn bak baren. Han var vel en 16 – 17 år, og en tynn litt sjenert spjæling. Han så på kona og de to arbeidskammeratene med et usikkert blikk.

Nå ville jeg gå. Jeg gikk frem til baren og prøvde å få kontakt med Line for å si at nå måtte vi ta kvelden. Da jeg tok henne forsiktig i armen vred hun seg løs og så litt fornærmet på meg. – Arthur hva er det du gjør? Jeg har nettopp fortalt om hvor galante dere norske menn er, og at dere viser hustruene deres respekt. Skal du plutselig være helt motsatt og tvinge meg hjem en kveld, når jeg for en gangs skyld er ute for å more meg litt? Sa hun.

Jeg gjentok litt usikker at det var på tide å dra hjem, og at restauranten var stengt. – Det er bare å gå i forveien kjære, jeg skal bare drikke ut først, svarte Line, og kastet et blikk på mennene i baren. Om de forstod hva hun sa vet jeg ikke, men uansett nikket de ivrig.

Noe slukøret gikk jeg ut av restauranten. Jeg var jo ikke noen mannssjåvinist, og ville selvsagt at kona skulle få ha det litt moro, men jeg likte ikke dette – hva var i ferd med å skje?

Vel oppe ved leiligheten slo jeg av en prat med paret som bodde ved siden av, men klarte ikke å roe meg ned. Jeg var nødt til å finne ut hva min kone drev med. Jeg sa at Line hadde blitt sittende og prate med noen bekjente, og at jeg skulle ned igjen til restauranten for å følge henne hjem.

Nede ved bassengene så restauranten helt tom og stengt ut. Ingen var å se. Jeg gikk litt i villrede rundt bassenget, og var litt engstelig for at Line kanskje hadde falt uti. På motsatt side av det store bassenget hørte jeg plutselig noen lyder; fnising, hikst og stønnelyder.

Jeg fulgte en sti ned en liten bakke, som førte til et plenområde med solsenger like nedenfor bassengene. Etter bare noen meter bråstanset jeg. I lyset fra en lampe midt på plenen så jeg Line ligge på en solseng. Hun var splitter naken, og de melkehvite brystene hennes nærmest lyste opp omgivelsene rundt henne. Jeg flyttet blikket litt nedover, ble forferdet av synet da det gikk opp for meg hva som var på gang.

Eieren av restauranten satt på kne og slikket fitta hennes med en voldsom iver. Ansiktet og barten var våt av Lines safter, som han slikket grådig i seg som om han var i ferd med å sette til livs livretten sin – det var kanskje nettopp det han gjorde? Tunga gikk opp og ned i sprekken hennes mellom rumpehullet og klitoris. Med jevne mellomrom stanset han litt opp ved tappen hennes, og ga henne en ekstra omgang med tunga. Når han begynte å bevege hodet igjen, virket det som den kraftige barten hans hadde viklet seg inn i de lyse hårene på musa til Line, og det virket som de to lo litt av de hang sammen.

Jeg så på ansiktet til Line. Hun lå der med halvåpne øyner, mens hun stønnet lavt i nytelse av behandlingen spanjolen gav henne. Plutselig rykket det til i kroppen hennes, og hun begynte å stønne mye høyere. Jeg så at restauranteieren hadde flyttet den ene hånda frem til puppene hennes, og klemte på det ene av de hvite brystene hennes. Han slikket henne fortsatt i musa, men han var i tillegg begynt å bearbeide fitta hennes med den andre hånda. Jeg konstaterte måpende at det så ut til at han hadde langfingeren inne i fittehullet hennes, mens han brukte tommelen i rumpehullet.

Stønninga til kona hadde nå gått over i høye skrik, det virket som hun ropte noe, men det var ikke mulig å forstå hva hun egentlig sa fordi hun var helt i ekstase. Ikke før hun hylte ut: – JEG KOMMER, FY FAEN SÅ DEILIG, JEG KOMMER!

Line ble liggende nærmest bevisstløs på solsengen, mens spanjolen reiste seg sakte opp mellom beina hennes, med et glis om munnen. Han knappet opp skjorta og lot bukse og truse falle ned til anklene. Uten å ta av seg mer tøy la han seg ned mellom de fortsatt spredte beina til kona mi. Hun var tydeligvis ikke besvimt, for hun skrevde ut med beina og la seg til rette. Jeg så den korte tjukke pikken til spanjolen trenge inn i den lyse fittebusken til Line, og tenkte plutselig at jeg ikke helt forstod hva som var så stas med denne spanske kukken, den var jo mindre enn den jeg var utstyrt med! Etter å ha tenkt den tanken var det som om jeg våknet litt av en transe. Synet av Line med spanjolen mellom beina hadde satt meg helt ut. Jeg følte en merkelig blanding av voldsom sjalusi og en enorm kåtskap av synet som hadde møtt meg i bassengområdet.

Det var først nå jeg også ble klar over at jeg ikke var den eneste tilskueren. Like bortenfor solsenga stod den unge kelneren, og den enda yngre ryddegutten og betraktet samleiet mellom kona mi og sjefen sin.

Den eldste mannen lå nå oppå Line og jukket opp og ned som en gal mellom lårene hennes. Selv om vi hadde vært i solens land en ukes tid, virket Lines lår svært hvite på hver side av den gylne rumpa til spanjolen. Samtidig med at han knullet henne som en gal, gned han det hårete brystet sitt mot de hvite myke puppene hennes. Munnen som bare minutter tidligere hadde slurpet i seg fittesaften hennes, kysset henne nå begjærlig på munnen i et grådig tungekyss.

Lines jukket tilbake med underlivet sitt i kraftige støt, samtidig som hun ripet opp ryggen hans med neglene sine. Mellom tungekyssene hørte jeg at hun stønnet: – Yes, yes fuck me, fuck me hard! Med dette tempoet tok det selvsagt ikke lang tid før den eldste spanjolen bølte ut i en voldsom orgasme. Han gjorde noen siste krampetrekninger mot musa til Line, før han ble liggende urørlig oppå henne noen sekunder. Da han karret seg opp fra solsenga trakk han bare på seg de klærne han bare halvveis hadde tatt av seg, smilte og sa: It was lovley, thank you! Så gikk han hastig av sted, som om han skulle rekke noe.

Kona lå litt salig igjen på solsenga og så rundt seg med et sløret blikk. Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg til kjenne, men kom til å tenke å de to andre som stod like bortenfor henne. Jeg så i deres retning, og hørte at den eldste av guttene som var gått litt lenger frem til solsenga spurte: Can I try? – Bare kom du gutten min, la meg få kjenne på musklene dine, svarte Line, med en bydende stemme. Nok en gang aner jeg ikke om spanjolen forstod nøyaktig hva hun sa, men det var helt tydelig at han forstod meningen med invitasjonen.

Den unge mannen vrengte av seg klærne, og stod naken foran henne i all sin prakt. Gyllenbrun med en kropp uten fett, men desto mer muskler. Pikken hans var også betraktelig større enn restauranteierens, og jeg lurte på om det stemte det jeg hadde tenkt på tidligere på kvelden; at det var litt afrikansk blod i årene hans. Han lot hånden gli forsiktig gjennom det lyse kjønnshåret på musa til Line, før han fortsatte med sakte å stryke henne oppover magen. Han stanset ved de fyldige brystene hennes, som lå litt utover til siden med stive brystvorter. De ble om mulig enda stivere da den kåte unge mannen, som ikke kunne vært mer enn halvparten så gammel som henne, kløp henne forsiktig men begjærlig i begge vortene.

Kona mi rette seg atter en gang opp på solsengen og plasserte begge lårene godt ut til siden. Jeg så at det glinset vått i sprekken hennes, mens den svært så stive kukken til unggutten sakte nærmet seg. Han hadde vært forsiktig nærmest langsom i bevegelsene frem til nå, men i de samme som det glinsende pikkhodet passerte fitteleppene til Line, var det plutselig et voldsomt taktskifte. Kroppen hans var spent som en fjær og han kjørte underlivet mot den hårete trekanten hennes med voldsomme støt. Kona stønnet høyt av begjær nytelse og lys, mens hendene hennes hele tiden beveget seg rundt på overkroppen til ungfolen. Jeg så hvordan hun kjærtegnet musklene i armene hans, mens han med et voldsomt tempo og stor kraft kjørte den lange kukken sin ut og inn av den våte fitta hennes. Brått hylte han ut og kjørte kukken inn i musa hennes med noen siste krampetak i det samme som det gikk for ham.

Han virket nesten litt flau da han sakte trakk den halvstive penisen ut av musa til Line. Hun på sin side virket som hun slett ikke hadde fått nok. Hun tok tak i pikken hans, og begynte å runke den sakte. Dette fikk imidlertid ikke helt den virkningen hun hadde håpet, for han sa: No, wait al little, I need a break. Maybe Fernando? Dette var tydeligvis navnet på den tynne og hengslete ryddegutten, som nå stod klar med buksa på knærne.

Det virket først om Line ble litt skuffet, men så ombestemte hun seg og sa med et smil: Okay, come here, samtidig som hun løftet de hvite puppene sine innbydende opp med begge hendene. Ungdommen ble så kåt av synet at han ikke klare å styre seg. Han nærmest kastet seg mellom de hvite fyldige lårene til min kjære frue. Imidlertid hadde gutten tydeligvis litt overtenning. Så vidt over den seksuelle lavalder som han var hadde han nok ikke stor dameerfaring. Kanskje kona mi var hans først knull? Knullet ble i alle fall ikke langvarig, for jeg tok ikke det tok mer enn tre fire jukk før han falt sammen og sprutet sæden sin inn i fitta til Line.

Det virket nesten som om det ikke helt gikk opp for ham at han hadde kommet. Unggutten reiste seg brått opp, og ble stående med et litt fårete uttrykk i ansiktet, mens han litt fortvilet dro seg i pikken, for å bli klar for den varme fitta igjen. Men nå hadde også eldstemann fått litt hvile. Han stilte seg ved siden av kona med kukken i full stå, mens han strøk henne over det blonde håret for å få hennes oppmerksomhet. Han fortsatte nedover halsen til puppene hennes, mens han vred kroppen, som for å klyve opp på henne. Ryddehjelpen var imidlertid ikke villig til å flytte seg, også han hadde fått ståpikk igjen, bøyde seg fremover, og prøvde å kravle seg oppå kona.

– Hva skjer nå? Tenkte jeg. – Blir det brytekamp? Men Line var kvinne for å bokstavelig talt ta tak i situasjonen. Hun flyttet på yngstemann, slik at hun fikk gutta plassert på hver sin side. Hun hadde nå hver sin struttende ståpikk foran ansiktet. Begge kukkene var lange, men i motsetning til tjueåringens tykke prakteksemplar, var den yngre kompisens pikk ganske tynn. Uansett utforming av redskapen, så visste kona hvordan hun skulle håndtere dem.

Hun tok tak om begge de erigerte kukkene og runket dem sakte mens hun vekselvis sugde dem med et glupsk og ivrig uttrykk i fjeset. De to unge mennene stod med et nytende uttrykk i ansiktet, mens slurpelydene fra konas munn var det eneste som brøt med den stille middelhavsnatten. Begge ungdommene stod lent over Line og befølte puppene og fitta hennes. Jeg tenkte at det var litt av en oppmerksomhet hun fikk av to så unge menn, men samtidig var nok den lyse huden og den blonde busken mellom beina hennes ganske uvant kost for de to spanjolene. Klart de syntes dette var pirrende.

Nok en gang ble nytelsen litt mer kortvarig for den yngste enn han antakelig hadde håpet på. Det kom plutselig en kraftig stønnelyd fra strupen hans før utløsning nummer to sprutet delvis inn i konas munn og utover ansiktet hennes. Jeg var litt overasket over hvor mye sperma det kom, siden han hadde sprutet sæd inn i fitta henne bare noen minutter før. Sæden rant nedover kjakene og nesa til Line, mens hun lo og slikket seg rundt munnen.

Fernando så nok en gang litt rart rundt seg, men nå var ikke kelneren sen om å komme på banen. Han la seg over Kona, som ikke var vond å be. Hun dro ham inntil seg, mens hun nærmes hadde gått i bro for å gi ham full tilgang til den varme og våte fitta si. Nå gjentok scenenen seg fra litt før på kvelden. Line befølte den muskuløse kroppen mens hun tungekysset med unggutten som støtte pikken sin hard men nokså sakte inn i henne. Snart økte tempoet, og Lines svake stønning gikk over til ganske høylytte hikst.

Unggutten holdt lenger ut nå, og ville ha litt variasjon. Han ba Line om å snu seg og sette rumpa i været. Hun var med på leken og ropte med kåt stemme: I LOVE DOGGYSTYLE! Jeg så at spanjolen kjørte den store stive kukken sin inn i henne, men da endret uttrykke til Line seg. – Oj hva gjør du, IKKE I RUMPA! Ropte hun. Jeg måpte atter en gang. Den spanske unggutten var freidig nok til å kjøre den svære tissefanten sin inn i rumpa til kona mi. Jeg hadde foreslått analsex mange ganger, men aldri fått lov, snakk om å gjøre forskjell på folk!

Om hun først hadde blitt litt overrasket av å få en kukk i rumpa gikk følelsen straks over til nytelse. Hun begynte å klynke som en hundevalp av behandlingen spanjolen ga henne i anus. Takten økte og de to stønnet i kor. Etter noen minutter så jeg at spanjolen var i ferd med å komme, og akkurat samtidig skrek Line ut i orgasme enda en gang. De to sank sammen på solsenga. Jeg så at det piplet sæd ut av rumpehullet hennes, og like bak dem så det ut til at den yngre mannen hadde lyst på enda en omgang.

Nå hadde jeg fått nok. Jeg var i tvil om hva som burde gjøres, men når det hadde gått så langt var det jo ikke vits i å bryte inn. Egentlig – selv om jeg ikke ville innrømme det for meg selv – hadde dette vært det mest opphissende jeg hadde opplevd å ha sett noen gang. Likevel var jeg litt slukøret da jeg gikk tilbake til leiligheten, og lurte på om kona også kom til å komme hjem snart.

Jeg la meg med det samme jeg kom inn i ferieleiligheten. Om Line hadde sagt nei til mer eller om den yngste kavaleren hadde brukt sekunder på å fullføre økten denne gangen også, vet jeg ikke. Men det tok ikke mange minuttene før det gikk i døra, og hun kom inn i leiligheten. – Nå skal hun vel ta seg en dusj, tenkte jeg, men det gjorde hun ikke. Gjennom baderomsdøra så jeg at hun bare raskt vaket seg i ansiktet og tørket seg i og omkring fitta med et håndkle.

Så la hun seg ved siden av meg, og trakk lakenet over seg for å sove. Det var da jeg bestemte meg for at jeg pokker ikke skulle være den eneste som ikke fikk knulle kona mi i kveld. Jeg hadde fått en ståpikk så stiv og hard som den aldri hadde vært før, og jeg var rett og slett sprengkåt. Jeg reiste mg opp på kne, dro av henne lakenet og trengte meg ned mellom beina hennes. Først gryntet hun negativt og sa hun ville sove, men jeg ga meg ikke. Jeg småbet henne i puppene og lot to fingre gli inn og ut av den klissete musa hennes. Dette virket, og hun la seg til rette på ryggen, mens hun smilte til meg og sa: – Det var da voldsomt til kåting.

Jeg kjørte kukken inn i fitta til kona mi. Den var klissvåt, og det gjorde meg faktisk veldig opphisset å tenke på at den var våt av tre andre menn sin sæd og av kåtsafter som andre enn meg hadde fått til å strømme. Mens jeg knullet henne kjente jeg lukten av svette og etterbarberingsvann, som stammet fra de tre elskerne som hadde knullet henne før i kveld. Jeg ble bare kåtere av tanken og knullet henne som en gal. Jeg så de store hvite puppene med bitemerker fra de unge elskernes tenner hoppe opp og ned under brystkassen min, og pikken min som for inn og ut av den blonde musa, som fremdeles var fuktig i etter all spermien som hadde blitt sprutet inn i fittehullet hennes.

Etter ti minutter ble jeg den fjerde som hadde sprutet henne full av sæd på under to timer. Jeg kom i en ekstatisk orgasme. Kona så fornøyd ut, jeg vet ikke om hun kom, men hun hadde jo uansett blitt tilfredsstilt flere ganger i kveld.

Før vi begge sovnet så hun: – Åh, for en herlig kveld. Håper vi kan få flere slike! Selv var jeg ikke sikker på hva jeg burde svare på det.

Sexmoter

Sjekk også

Skikkelig kåt tøs

Skikkelig kåt tøs : Siste «pasient» satt og ventet på skiftestuen på legekontoret. Hun hadde …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.