søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Lille Junior
Kjente kukhodet kom inn,deiligt, jeg var varm og kåt nå. Vrikket meg ned og kjente hvordan han fyllte meg helt ut.

Lille Junior

Lille Junior

Hei.

Vil fortelle en histore som skjedde 1. gang for ca. 20 år siden. Den gjør meg enda både kåt og våt når jeg mimmrer.

Mor og far hadde tatt båten vår til noen venner, for å delta i deres 20 års bryllupsfeiring, og jeg ble «straffet» med å passe og stelle for min 17 årige bror.Forøvrig en pest og plage, men gikk med på det da de lovet meg å sponse min sydentur til høsten. Gud, dette skulle bli en lang og pinsam weekend for meg, trodde jeg da da de dro den torsdagen.

Jeg ville nyte ettermiddagssolen til litt solbading.Patrick var i dusjen, og der på badet lå min bikinitruse, topp brukte jeg ikke da. Jeg ropte at han måtte kaste den ut, men ingen respons. Åpnet døren for raskt å nappe trusen til meg, visste hvor den lå. Pat dusjet for fullt, var på vei ut da jeg kikket bort på han. Shampo ihele håret, men lengre ned stod pikken hans rett til værs…!

Gud, jeg måtte ha måpet da. Gutten var blitt «stor», skikkelig stor! Utstyret hans var svært, skikkelig svært, mye større enn de guttene som hadde fomlet på meg.
Ble bare stående og se (nyte) synet,kjente jeg ble både våt og varm. måtte komme meg ut, han begynnte å skylle ut såpen nå. Inne på rommet mitt gikk hånda rett ned i trusen, jeg var blitt kjempekåt nå og måtte bare hjelpe meg selv..Greidde ikke å få synet bort fra netthinnen min, til kvelden grillet vi noen pølser og skulle se på noen videoer.Jeg tok en kjapp dusj først, og slengte på en kort badekåpe. Ok, snurr film sa jeg. Litt ut ifilmen så jeg i refleksen fra Tv skjermen at «lillebror» satt med hånden ishortsen og kikket på meg. Hadde helt glemt at jeg ikke hadde noe under badekåpen.Kjente jeg ble varm igjen,jasså du kikker på søs du, tenkte jeg skulle se hor lenge han holdt ut.

Akte meg umerkelig bakover slik at mer av rumpa og pus’n ble blottet for han.Ett raskt kikk i speilbildet på Tv’n avslørte at han ikke så mye på filmen.Sakte spredte jeg bena, lot det ene gli ned fra sofaen og på gulvet.

Nå så han rett inn i pusen, jeg ble skikkelig opphisset av dette selv, kjente jeg var «glovarm».Må på do sa han og løp ned,listet meg etter og lyttet på baderoms døren,var sprengkåt nå, og det av lillebror. Jeg hørte at han dro i pikken. må tisse sa jeg og dro opp døren med badekåpen åpen.

Der satt han i dusjen og runket, med den herligt store pikken rett til værs.Han fikk helt sjokk da jeg braste inn, Oi sa jeg. han mhånda rundt kuken og jeg med badekåpen åpen. Bare bøyde meg ned og tok på den, bare måtte..!
Slipp sa han, men jeg slapp ikke.Dro hånden min opp og ned, han sa ikke noe mer, stirret på brystene mine.

Få kjenne på dem, jeg nikket, kjente min lillebros pulset under hånden,og sprutet to sædstriper på brystet og armen min. Unnskyld ikke mening søs. Greit det saa jeg, og tok vaskekluten, tørket meg og han.

Herregud, den sto ennå.Nå begynnte han åklemme på brystene mine.Nå forsvant mine siste hemmninger, jeg bare måtte ha den i meg. Jeg kjente han motjukket under hånden min.La han ned på gulvet, og bøyde meg frem med brystene iansiktet hans.Han slikket litt for hardt, men gjorde som jeg sa. Lot pusen gli langs pikken hans, hele meg skalv. Kjnente han beveget seg med pikken mot meg, tok rundt den med håden og gned hodet mot tappen,det var bare så godt. ikke lengre var det lillebror under meg, men en med den herligste pikk.

Løftet meg litt opp, og senket pus ned på kukhodet, nå ble han litt småvill, tok tak i hoftene mine og løftet seg opp mot meg.

Kjente kukhodet kom inn,deiligt, jeg var varm og kåt nå. Vrikket meg ned og kjente hvordan han fyllte meg helt ut. Galskapen tok overhånd, jeg red han. La meg på rygg og dro han inn i meg igjen, måtte roe han med føttene mine på baken hans. Kjente han stivnet i kroppen, men jeg pumpet han igang igjen med hælene på ryggen. Kjente jeg fikk min første puleorgasme,og det av min lille bror.
Jeg bare lå lenge og nøt av å ah han inni meg.

Vi greidde aldri åslutte helt, og benytte hver anledning til å ha sex i flere år.
Faktisk er Patrik på besøk idag, og hjelper meg å montere flatpakket. Må slutte nå, min lille nå nybarberte har blitt varm og våt av skrivingen.
Kanskje forteller jeg om dette besøket senere……?

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *