torsdag , 15 april 2021
Forside / Alminnelig sex / En deilig dag på treningssenteret

En deilig dag på treningssenteret

En deilig dag på treningssenteret

Det var lørdag og jeg dro på trening som vanlig. Et lite treningssenter i nærheten av der jeg bor. Det pleier å være lite folk der på en lørdag i fellesferien og så også den dagen. I resepsjonen satt Stine, en søt og hyggelig jente som også var leder av spinninggruppa. Jeg sa kort hei og gikk ned i garderoben for å skifte. Det var på slutten av dagen og da jeg kom opp var jeg den eneste på hele senteret.

”Ikke mange her i dag, gitt” sa jeg til Stine, som smilte og nikket tilbake. ”Nei, du får visst alt for deg selv i dag”, sa hun og fortsatte å stirre inn i PC’en. Jeg satte meg på romaskinen og satte i gang med treninga.

Etter en stund la jeg merke til at Stine hadde skiftet til treningsutstyr og var godt i gang på tredemølla. Jeg kikket inn der hun løp så svetten silte, så bort på den velformede rumpa hennes innpakket i en trang løpeshorts og de mellomstore brystene og kjente at jeg ble kåt. Jeg hadde begynt med uttøyningen og lå på gulvet med utsyn mot tredemølla der hun løp. Selv hadde jeg en svart sykkelbukse og bulen på buksa vokste seg større og større. Stine kikket bort på meg et kort sekund og jeg lot som jeg ikke så det men fortsatt å tøye videre. Hun økte tempoet og stønnet mer og mer etter hvert som farten økte.

Så stoppet hun plutselig å lente seg fremover for å puste ut. ”Er det tungt ?” ropte jeg inn i rommet. ”Puuuh ja, kjører intervall !”, stønnet hun og så bort på meg med et anstrengt smil. Jeg la merke til at hun festet blikket mot underlivet mitt hvor kuken nå sto som ett spett oppetter maven i den trange buksa. Hun holdt blikket noen sekunder før hun snudde seg igjen og fortsatte i et roligere tempo.

Klokka nærmet seg stengetid og jeg reiste meg opp og var klar for en deilig dusj. ”Siden du trener nå trenger jeg vel ikke å stress med dusjinga?” ropte jeg inn til Stine på vei ned i garderoben. ”Neida, det går bra!”, svarte hun med et lurt smil om munnen. ”Ta deg den tid du trenger”.

Jeg gikk ned i garderoben kledde av meg og tenkte: hvorfor ikke ta litt solarium først. Som tenkt så gjort. Jeg tok håndkledet rundt livet og gikk ut i gangen og inn i det første avlukket. Oppe kunne jeg høre lyden av tredemølla og tenkte på den deilige rumpa og de duvende brystene til Stine.

Jeg la meg ned på solsengen, den startet opp og etter noen minutter kjentes kroppen min, som jeg etter mye trening de siste årene er veldig fornøyd med, deilig og varm ut og tankene på Stine i etasjen over fylte kuken med blod og jeg ble så kåt som jeg sjelden har vært. Etter 10 minutter under solrørene ble det brått mørkt og kaldt og jeg sto opp av sengen, tørket av den og låste opp døra med det litt for lille håndkledet rundt livet og mobil og drikkeflaske i den ene hånden. ”Å, er du der?”, sa Stine som plutselig sto nederst i trappa drivende våt av svette etter økten på tredemølla. Jeg skvatt og mistet drikkeflaska i gulvet. Da jeg bøyde meg for å ta den opp glapp taket i håndkledet og plutselig sto jeg der naken. ”Jeg skal ta den opp, jeg!” sa Stine mens jeg fomlet med håndkledet og prøvde å dekke meg til som best jeg kunne. ”Takk skal du ha” sa jeg og merket at stemmen min var grøtete.

Stine rakte meg flaska og ga meg et svett smil, snudde seg og åpnet døra til damegarderoben. Jeg sto som forstenet og så på henne og hun snudde seg og blunket til meg før hun lukket døra forsiktig igjen bak seg. Nå var jeg så kåt at jeg trengte en runk ganske snart. Jeg fortet meg bortover gangen og inn i herregarderoben, hentet sjampoflasken og gikk inn i dusjen og slo på vannet. Kuken sto rett ut og nærmest dryppet av kåthet. Da jeg begynte å såpe meg inn og skulle til å ta en dusjrunk hørte jeg en lyd ute i garderoben. ”Hallo?”. Det var Stine! ”Hva er det?” svarte jeg lettere sjokkert. ”Kan jeg låne dusjsåpe av deg, tror du? Jeg har glemt min..” spurte Stine forsiktig og nervøst der hun tittet inn i dusjen med et lite håndkle som så vidt dekket brystene og rumpa.

”Ja, selvfølgelig!” nærmest stønnet jeg frem så kåt som jeg nå var og rakte hånden bort for å gi henne flaska. ”Ehh… kanskje du vil såpe meg inn også..” spurte hun med en stemme som ikke var til å ta feil av; hun var kåt og var klar for et saftig knull! Jeg lot meg ikke be to ganger og sa ”ja seff!” Hun lot håndkledet falle og åpenbarte en veltrent og smidig kropp som kunne ta pusten fra de fleste. Brystvortene var stivnet og hun hadde en liten velfrisert stripe av svart hår rett ovenfor sprekken. Hun kom inn i dusjen og snudde litt keitet ryggen og baken til meg. Rumpeballene var faste og fine og jeg begynte å såpe henne inn på ryggen. Hun stønnet og sa med svak stemme: ”så deilig…. Jeg ble så kåt i sted da jeg så deg i den trange sykkelbuksa… ”. Kuken min har vel aldri før vært så stiv og plutselig kjente jeg en våt myk hånd rundt skaftet. Stine hadde tatt tak i den og begynte sakte å runke meg mens jeg såpet inn rumpeballene hennes. Hun tok meg rundt ballene med den andre hånden og klemte forsiktig, mens hun snudde på hodet og smilte med lukkede øyne.

”Nå er det min tur til å såpe inn deg, kåten !” kommanderte hun og snudde seg. Jeg var ikke vanskelig å be og ga henne såpa. Hun tok flytende såpe i hendene begynte å såpe meg inn fra topp til tå. Da hun kom til kuken bøyde hun seg ned å begynte å suge meg med lange tak. Nå kunne jeg snart ikke holde meg lenger, tok tak i henne og snudde henne rundt så hun hadde baken mot meg. ”Nå skal skal du få se på kåten!” stotret jeg frem og førte kuken mot fitta hennes bakfra. ”Ååååå … ta meg !” stønnet hun høyt. Stine var oppsvulmet og klissvåt av såpe og kjønnssafter da jeg presset kuken forsiktig inn i henne og knullet henne til den store gullmedaljen. Herre gud så godt det var! Jeg førte en finger ned og kilte henne forsiktig på klitoris og det var som å trykke på en knapp; hun skrek ut ”Ååååååå jaaaaaaaaa nå kommer jeg !”. Den våte kroppen hennes ristet og da klarte jeg ikke holde igjen lenger og sprutet henne full med varm sæd mens jeg stønnet høyt.

Deretter sank vi sammen på badegulvet, fullstendig utslåtte. ”Dette er det deiligste treninga jeg noen gang har opplevd!” hvisket Stine mens vi lot det varme vannet fra dusjen skylle over oss. ”Var ikke dumt dette” hvisket jeg tilbake. Vi slo av dusjen og tørket hverandre, før Stine gikk tilbake til sin garderobe. Det var langt over stengetid da jeg gikk ut døra og vinket til den deiligste jenta på treningssenteret, som hadde gjort dagens økt til en helt spesiell affære.

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *