fredag , 16 april 2021
Forside / Analt / Karin U – Analt
Jeg nærmet meg raskt klimaks nå, og i en vanvittig sterk orgasme sprutet jeg all min sæd inn i rumpa hennes.

Karin U – Analt

Karin U – Analt :

”Heeeei, det er Karin”, sa det i telefonen. Jeg kjente henne litt, for jeg hadde hatt noen oppdrag for henne. Sannheten er at jeg hadde veldig lyst på henne, men hadde ikke fått meg til å prøve meg, det var jo liksom forretninger vi drev. Hun ringte av og til når det var noe hun ville ha gjort, men nå var klokka 8 på kvelden, og hun hørtes både hylete og flirete ut. Jeg merket at hun måtte ha drukket litt. Karin er 10 år eldre enn meg, men høy langbeint og slank, og etter min smak utvilsomt sexy. Mørkhåret er hun også, men det kan jo være farget. ”hei Karin” svarte jeg ” hva er det du vil nå”? ”

Jeg er på vei oppover med toget, og så har jeg glemt nøklene både til kontoret å hybelen i leiligheten i byen, kan jeg få overnatte hos deg?” fniste hun.
”Klart du kan det, jeg kan komme å hente deg på stasjonen” sa jeg. ”Koselig av deg” sa hun, ” da snakkes vi”. Like etter kjørte jeg mot jernbanestasjonen. Hun hadde aldri besøkt meg før og jeg var ikke sikker på om hun viste hvordan jeg bodde. Jeg har bare ett rom, og en dobbeltseng å sove i, men det sa jeg ikke til henne. Jeg må innrømme at jeg allerede da begynte å planlegge et lite ”eventyr”. Da jeg møtte henne på stasjonen ropte hun navnet mitt på lang avstand og kom småløpende mot meg og rett i armene mine. ”Koselig å se deg” fniste hun, og løftet begge bena slik at jeg bar henne i armene et øyeblikk. Jo da, hun hadde utvilsomt tatt seg en dram, men ikke så mye, og det var nok ingen ulempe for ”opplegget” mitt.

Hun var kledd i lys gule langbukser som satt trangt over rumpa, og en kort pelsjakke. Vi kjørte hjem til hybelen min, og jeg ønsket henne velkommen inn. Hun takket pent, og tok av seg pelsjakka. ”dette var veldig snilt av deg altså” sa hun. Jeg skjenket henne en kopp kaffe, og satte meg ved siden av henne i sofaen. Etter en stund sa hun at hun var så stiv i ryggen og skuldrene. ”Sikkert av all denne dataen” sa hun. Hun var fortsatt litt flirete, og likte tydelig mitt selskap denne kvelden. Jeg kjente litt på den ene skulderen hennes, og litt nedover ryggen. ”Å, ja, der” Sa Karin ”AU! Det var vondt”. ”Jo”, sa jeg, ” men du skulle nok ha hatt deg en massasjetime, og det gjør nok litt vondt av og til”.

”Kan ikke du massere meg da?” spurte Karin. ”Jo, jeg kan prøve litt” foreslo jeg og masserte litt utenpå blusen. Jeg likte å ta på henne, og prøvde meg litt under blusen, og løftet den litt opp. ”Jeg kan ta den av” sa Karin, ” så kommer du bedre til”. Hun knappet opp blusen og trakk den over hodet. ”Hoi” sa hun og kastet den bort på gulvet, og så lo hun litt igjen. Jeg hadde allerede begynt å bli kåt, og synet av hennes nakne overkropp fikk det til å stramme skikkelig til i buksene. En svart bh skjulte de ikke alt for store puppene. Nå var det fritt fram, men litt vanskelig i sofaen. ”Det er litt trangt her” sa jeg” skal vi gå bort dit” Jeg pekte på dobbeltsenga. ”mmm” sa Karin da, og reiste seg med en gang. Jeg fikk henne til å gå ned på kne foran senga og legge overkroppen framover. Ta kom jeg fint til for å massere når jeg gikk ned på kne bak henne.

Den trange buksa fikk rumpa hennes til å lyse i mot meg og jeg var mer opptatt av den enn massering. Ikke er jeg noe flink til å massere heller, men jeg masserte seriøst i noen minutter og Karin nøt det. Plutselig bøyde hun armen bakover og åpnet bh stroppen. Kanskje for at jeg skulle massere der, men … I hvertfall masserte jeg nå hele ryggen hennes med begge hendene, og de vandret også ned langs siden og til magen. Hun kadde bare øverste del av overkroppen støttet til senga, så jeg kom fint til. Hu var så lekker der hun lå, den relativt eldre damen, med sexy rumpe, og naken overkropp.

Hun hadde bh en under seg og stoppene liggende til side. Jeg famlet foran etter bukselinningen, og fant den. Det var ingen bukseknapp, men glidelås helt opp. Det gikk lett å dra den ned. ”Å?” sa Karin spørrende, og fniste litt igjen. Nå var det lett å dra strechbuksen tilbake og nedover lårene. Hun hjalp villig til å løftet bena slik at jeg fikk den helt av. Nå var det meste klart, og jeg kledde av meg selv alt unntatt skjorta. Karin så ikke det. Kuken var så stein hard at jeg et øyeblikk var redd det skulle gå for meg. Jeg trakk trusa av . En ordinær sloggi ”kjærringtruse”. Karin sprellet med leggene som om hun villa ha den fort av, og det klarte hun. Jeg skjøv henne litt framover for å få ordentlig støtte, hun hjalp til og fjernet samtidig bh en. Nå førte jeg høyre hånda fram under henne og opp i fitta. Den var ikke veldig våt, kanskje hun hadde litt trøbbel med det. Jeg befølte fittesprekken og clitoris, og prøvde flere ganger. Karin stønnet og ville ha, og jeg kom ikke inn i fitta. Jeg førte hånda bakover opp i rumpesprekken, og fant hullet. ”Å! gid” fniste Karin. Jeg spredte rumpeballene hennes, og slikket rundt rumpehullet. Så slikket jeg over rumpehullet, og boret tungespissen så godt jeg kunne inn i det. ”Ikke det der” sa Karin, men klarte ikke å holde latteren helt borte. Jeg holdt henne godt rundt de sexy hoftene, og pulte henne bak med tungen. ”Oi oi da” kom det fra Karin. Nå var det kuken sin tur, og jeg bare spredte rumpeballene hennes til side, og presset den stein harde kuken mot hullet jeg nettopp hadde slikket.

”Hva er det du gjør da”? spurte Karin. ”mhm puler deg i rumpa” svarte jeg i det kukhodet ble omsluttet av det runde hullet hennes. ”åhå Det må du ikke ” sa Karin. ”Ikke det”? Spurte jeg mens kuken banet seg cm for cm innover i henne. Karin hylte høyt aaaau. Det er ikke alltid godt å bli pult i rumpa uten glidemiddel, men nå skulle hun få. Spyttet hadde gjort ringen hennes myk og smidig, og ytterste del av hullet litt glatt. Det gikk ganske bra, og snart var kuken helt inne. Karin stønnet. Jeg dro kuken sakte utover, den satt nesten litt fast. Aaaaauuuu, kom det fra Karin. ÆÆÆrj sa hun nesten når jeg støtte den inn igjen. Hun var helt naken, bøyd over senga med overkroppen, og jeg hadde bare T skjorte. Jeg holdt godt tak i henne og pulte henne bakfra i rumpa. Det gikk lettere etter hvert, og smerteskrikene hennes forvandlet seg til mer Å, å lignende lyder. Jeg tok tak i fitta hennes med den ene hånda. Karin gispet.

Jeg fortsatte å pule rumpa… Karin stønnet og skrek og jamret seg, jeg hadde henne nå. Den runde fine rumpa hennes beveg seg under meg, og hullet hennes var trangt og deilig. Det er vanskelig å beskrive lyder, men hun stønnet, skrek og jamret seg. Jeg tok henne hardere etter hvert, og lydene tiltok i styrke. Jeg ble utrolig kåt av å knulle hennes rumpe, noe jeg for bare litt siden hadde trodd var helt uoppnåelig. Jeg behandlet fitta hennes med fingrene, både inne i sprekken og rundt clitoris. Det var en tanke fuktig, selv om dama var 59.

Jeg tok det som et tegn på at hun likte behandlingen allikevel, og pulte jevnt, og hardt. Jeg fortsatte behandlingen av fitta, og Karin hadde tydelig blitt kåtere. Nå nærmest grafset jeg i fitta hennes, mens jeg pulte henne bak i høyt tempo. Nå hadde jeg pult henne i rumpa i flere minutter, og jeg roet det litt. ”ÅÅÅ, ta meg, mer, sprut i meg, jeg vil komme” hvisket Karin. ”Jeg kan pule så lenge du vil jenta mi” svarte jeg. Om det var fingringen eller pulingen er ikke godt å si, men Karin kom,…hardt, rått og støyende. Hun skalv og ristet, mens hun nærmest ulte og ropte ”Ja, ja, oo oo yeass!!” Så roet hun seg, jeg hadde mer å gi, og tok tak i skuldrene hennes, mens jeg pulte hardt ut og inn.

Karin bet tennene sammen og gjorde grimaser. Jeg nærmet meg raskt klimaks nå, og i en vanvittig sterk orgasme sprutet jeg all min sæd inn i rumpa hennes. Jeg sank sammen over henne. ”Nå var du ikke snill” var det første hun sa. ”Du gjorde noe du ikke hadde lov til” fortsatte hun. ”Unnskyld Karin” sa jeg og så nesten for meg en voldtektsanklage. ”Og takk for at du viste meg hvor herlig det var å bli pult sånn” sa hun videre, ” Jeg er snart 60, og har aldri hatt en sånn orgasme før”. Jeg omfavnet henne naken på senga. Vi la oss under dyne, kysset, og sovnet snart. Dette gav meg et helt annet forhold til Karin enn før, og vi har det deilig når vi treffes.

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *