søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / 16åringene som hadde sex for første gang
Nå ville Eivor ride meg og det fikk hun lov til. Etter ridningen skrevet Eivor meg beinene utenfor sengen.

16åringene som hadde sex for første gang

16åringene som hadde sex for første gang :

Det var med min kjæreste Eivor. Det var høsten 2006. Jeg hadde blitt sammen med Eivor omtrent når skoleåret begynte. Jeg begynte i 10. Klasse og Eivor i 10 klasse. Men på 2 forskjellige ungdomsskoler. Det gikk lang tid før vi hadde vårt første kyss. 1 måned, det skjedde under en ganske spesiell omstendigheter. Vi var på en fest der vi begge var fulle og da skjedde det. Når jeg besøkte Eivor på mandagen så klinet vi. Det gjorde vi også dagen etter på Tirsdagen. Etter 30 minutter klining kunne jeg ikke ungå å ta opp et evne. Det var at jeg hadde så lyst til å Sex med deg Eivor. Eivor hadde lyst. Men ikke nå sa hun, Hun ville vente litt.

Jeg la det med sex litt til side og tenkte at her måtte Eivor ta initiativ. Det skulle ikke ta lang tid før det skjedde. Men jeg ble overrasket over hvor kort tid det skjedde bare 9 dager etter 2 gang vi klinet. Jeg spiste middag med familien den dagen. Etter middagen gikk vi til Eivor sitt rom. Bak kjellerstua har hun rommet sitt. Veggene er rimelig godt lydisolert og vinduene har kraftige gardiner. Når vi kom til Eivor sitt rom så hørte vi på musikk. Etter en stund kom Eivor sin mor banket på døren, til oss hadde hun som sedvanlig et kakestykke. Ingen misstanke fra hennes side det var to unge mennesker som var forelsket i hverandre satt på rommet og hørte på musikk. Det var vel det Eivor ventet på at moren skulle levere sine kaker og vi få lov til å være i ro i fred. Selv var jeg ikke forbrett på det som nå skulle skje. Eivor trakk for gardinene det betydde klinetid det viste jeg jo, men i motsetning til tidligere så låste hun døren. Instinkt vis la jeg meg i senga hennes. Eivor la seg oppe på meg, jeg merket at benet hennes la seg over min penis. Hun sa, angående å pule jeg er klar nå. Vil du ikke prøve en gang? Jo sa jeg. Vi reiste oss opp og kledde oss nakne. Jeg la meg tilbake i senga og var egentlig litt flau over at kuken ikke var stiv. Eivor skrevet over meg og vi begynte å kline. Min hender beveget seg mot Eivor sine bryster. De var deilige å beføle selv om de er små. Den ene håden slapp nå brystet og den begynte å beføle mellom skrittet hennes. Vi klinet videre, usikker på hvordan vi skulle dette videre sa jeg sug meg.

Eivor dro forhuden tilbake og sugde meg. Hun ronket meg mens hun sugde meg. Jeg nøt det, den ene hånden min tok fatt i hennes hode. Så skjedde det samme med den andre hånden. Etter 1 minutt så stoppet Eivor opp og satte seg oppå min kuk. Men fitta gikk kun 1/3 ned på penisen. Jeg spurte om jeg ikke heller skulle pule hun. Vi byttet posisjon Eivor la seg med hodet på puta og skrevet med beinene. Hånden til Eivor tok fatt i kuken i min, ikke tvil om hva Eivor ville. Jeg dro forhuden tilbake, spyttet i hånden min og gne det utover kukhodet. Sa la jeg meg ned i misjonær og begynte å pumpe på. Etter 1 minutt så gikk det for meg, og da gikk det for meg med et kraftig utløsning. Ikke tvil om Eivor følte det, men skulle det hele være over nå? Jeg stoppet litt opp så Eivor i øynene dette kunne ikke være det hele. La la meg med nakken ned ved siden av Eivor sin nakke og pumpet på. Eivor sine hender beveget seg på min rygg. Jeg pumpet vel i en 10 minutters tid. Nå ville Eivor ride meg og det fikk hun lov til. Etter ridningen skrevet Eivor meg beinene utenfor sengen. Jeg stod oppreist og pumpet på, mens hendene min befølte brystene til Eivor. Nå tenkte jeg, at nå holder jeg på så lenge jeg orker og det gjorde jeg i denne stillingen gikk det også for Eivor.

Det første samleie vårt overgikk alt vi hadde forventninger. Jeg tror det er fordi vi begge hadde lyst, det var Eivor som tok initativ. Vi følte oss trygge på hverandre, Eivor hadde ingen jomfruhinne og følte ingen smerte. Men viktigst tror jeg er at det var ingen nervøsitet for at Eivor skulle bli gravid, hverken fra min eller Eivor sin side.

Selv om det ikke ble brukt kondom fordi vi hadde ordnet oss på en annen måte. Ander gang vi klinet spurte jeg hvorfor Eivor ville vente. Hun ville begynne på p piller først, noe jeg var enig i. Hun fortalte at hun viste at det var det sikreste. Eivor var livredd for å bli gravid det var helt sikkert. Jeg var glad for å høre dette at hun også ville ta ansvar. Vi ble enig om å gå til helsestasjonen for ungdom sammen og spørre om p piller. Veien var kort til nettet hvor vi fant ut at helsestasjonen for ungdom var åpent dagen etterpå mellom 15.30-17.00 vi viste hva vi skulle gjøre dagen etterpå. Dagen etterpå dro vi til helsestasjon for ungdom. Der fikk Eivor en resept på Evra p plaster. Dagen etterpå begynte hun på dem. For det flott med p plaster er at du behøver å skifte dem kun en gang i uken. Hun begynte med det en Torsdag og hadde plaster på til Lørdagen. På Lørdagen skulle hun kaste det ene plasteret og erstarte det. Deretter var rutinen nytt plater hver Lørdag i 3 uker minst.

Så en uke stopp der hun kunne få mensen. På plasteret skrev hun utskiftningdatoen så jeg kunne følle med også. Når det skal kun skiftes 1 gang i uken så kan jeg også følle med at dette ble gjort. Hver Lørdag skulle Eivor sende hun en sms om det var byttet, fikk jeg ikke den smsen skulle jeg kotakte Eivor. Da vi hadde sex første gang hadde Eivor brukt plasteret i 1 uke det viste vi begge og vi følte oss trygge. Av legen fikk vi rådet om at siden Eivor var så livredd for graviditet så burde vi undertrykke mensen fullstendig uten noen plasterfri uker. Fordi det kunne ved lengere tids bruk stanse eggløsningen midlertidig selv om hun skulle glemme et plaster. Eivor har aldrig hatt mensen etter at hun begynte på plasterene. Vi var sammen i 2 år og fikk koset oss ofte. Godt minne var vi fra våres første samleie. Selv om ikke vi er sammen lenger så møtes vi en gang i ny og ne når behovet for sex er der. Plastrene bruker Eivor fortsatt.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.