søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Onani / Dildoen

Dildoen

Dildoen – XFiles :

En vakker sommerdag, midt i skoleferien, står jeg opp til tomt hus. Mamma og pappa er på hytta sammen meg storesøster, og lillesøstera mi er hos onkel og tante. Så deilig å kunne labbe rundt i huset uten å ta hensyn til noen. Jeg passe på å nyte det ekstra mye, med å gå splittr naken rundt. Kjenne hvordan pikken gynger i takt med gangen min, får en liten reisning bare av det, men det er jo litt typisk for en gutt på 15 år.

Går på kjøkkenet og smører meg ei brødskive, og setter meg foran tv’en. Skinn sofaen føles kald mot den nakne kroppen min, men det er bare deilig. Etter jeg har spist opp, har jeg så lyst å se på pornofilm, og går mot rommet mitt for å hente en. Når jeg går forbi rommet til storesøstera mi, klarer jeg ikke å kontrollere nyskjerrigheten min, og durer inn.

Leter litt i skuffer og skap, og finner det jeg håper på, en dildo.. Endelig bevist at også jentene onenerer.. Utrolig opphissende å finne denne og tenke på at hun sikkert rett som det er koser seg med denne. Sammen med den fant jeg også ei bok med noveller, rimelig slitt kan du si : Plutselig hører jeg en bil utenfor, «hvem kan det være?» Joda, onkel, tante og lillesøster. Jeg stormet inn på rommet og kasta på meg ei joggebukse og t-skjorte. Elisabeth, søstera mi kom inn, og fortalte at onkel og tante skulle bort på besøk, og hun derfor måtte komme hjem tidligere. Elisabeth er ei ganske så søt jente, men typisk fjortiss.

Kroppen er slank, passe fyldige pupper, men ei ganske spretten rompe. Men, hun går jo alltid utfordrende kledd, og jeg som hadde klart å ta på ei joggbukse, uten boxer til å hode «stasen» på plass. Reaksjonen på å se søstera mi i denne hvite tettsitende buksa, med en minimal sort trang topp med en heftig push’up, lot ikke vente på seg, og hun kunne nok se det halverigrerte lem’et mitt under joggebuksa.. Hun tittet litt rart påmeg.

Vi gikk til hvert vårt rom, og jeg klarte ikke annet enn å legge meg påsenga å begynne å runke, var blitt rimelig kåt av det hele. Mens jeg lå der med øra på stilk, hørte jeg hun listet seg på gangen. Jeg holdt pusten og dro dyna over meg. Jeg kunne høre at hun gikk inn på storesøsters rom, «oi» tenkte jeg, «hun skal kanskje låne dildo’en hennes».

Da hun listet seg bort igjen, og ned på sitt eget rom fulgte jeg etter.. Da jeg kom ned, tittet jeg inn gjennom nøkkelhullet, og kunne se at hun hadde lagt seg på senga, sprikende og lot dildoen gli opp og ned i sprekken. «Jesus, for et syn!!» Så begynte hun å presse den inn i den trange fitta si, hun stønnet og vred seg litt, så ut som det gjorde litt vondt. Da klekket jeg ut planen som skulle gi eg enda litt bedre syn. Jeg åpnet brått døra og spurte «Skal du ha noe mat?». Gjett om hun ble rød i fleisen : «WOW» utbrøt jeg, «det så deilig ut» slengte jeg u litt spydig… «Din dust» sa hun og trakk dyna over seg. «Er det din?» spurte jeg, og fikk i svar «Ehh, nei, det er søss sin» Og da hadde jeg jo overtaket : «Jasså, har du lov å låne den da?» «Please, ikke si noe, lover du» «tja, vi får se» «Hvis jeg får se litt så skal jeg ikke si noe»

Hun nektet jo, men jeg truet med å si noe omjeg ikke fikk lov, og etter en stund dro hun av seg dyna og fortsatte kosinga.. Fr et deilig syn, splitter naken, men ei hårløs våt fitte, og dildoen gled opp og ned i sprekken.

Jeg var ikke sein om å sette meg på sengekanten og vippe ut pikken og runke.. Hun så litt brydd ut med en gang, men så begynte pusten å gå fortere, og begynte å presse dildoen inn igjen.. Vi lå sånn og så på hverandre mens vi onanerte begge to. Jeg våget meg med å bjynne å stryke henne på låret. Ingen sa noe, og da jeg nærmet meg fitta hennes stønnet hun høyt.

Så begynte jeg å massere klitorisen hennes, og hun stønnet mer og mer, selv holdt jeg på å komme, da hun dro ut dildoen, og slikket saftene av den. Jeg tok hintet og la meg over henne, og presset pikken mot fitta hennes, der var det trangt! Men etter litt fomling, kjente jeg den ble omsluttet av den deilige fitta hennes, gud sådeilig det var. Da jeg sugde lett på brystvortene på di struttende puppene hennes, brølte hun ut «JAAAAAA» og kom så hun ristet i hele kroppen.

Da kom jeg med et brak og pumpet sæden inn i min søsters trange fitte, det pumpet og pumpet og det føltes som jeg skulle fylle henne helt opp.. Etterpå ble det en pinlig stillhet, og vi gikk hver til vårt. Men etter ca en mnd, gjenopptok vi hendelsen, og har kost oss mang en gang etter det.

Sexmoter

Sjekk også

Min storesøster Siri og Anne – XFiles

Min storesøster Siri og Anne – XFiles : Søsteren min heter Siri og har 85D …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.