fredag , 16 april 2021
Forside / Lesbisk / Lesbisk opplevelse – lesbisk

Lesbisk opplevelse – lesbisk

Lesbisk opplevelse – lesbisk :

Det var bare oss jentene. Ute på tur. De som hadde kjærester hadde satt dem igjen hjemme og dratt på storbyferie med venninnene, og vi var ikke i tvil om at gutta heller ville være hjemme på fotball-puben enn å bli med oss kjerringer på tur. Menn er allergiske mot shopping, det vet alle. Ordentlige menn, i hvert fall. Den typen som løfter ting og knuser ting; som ser fotball, drikker øl og spiller biljard. Den typen du vil skal ta deg røft bakfra over stuebordet. Ikke som Jan Thomas, som gjerne kan få lov til å innrede rommet ditt, eller bli med på shoppingferie, men som er udugelig som kjæreste. Mine venninners kjærester var ordentlige menn, som ikke ville blitt med på storbyferie for alt i verden, men som gjerne kunne bære hjem handleposene etterpå. Selv var jeg singel etter å ha sagt farvel og adjø til en mann av Jan Thomas-typen. Jeg mener, ja; han var snill og omtenksom, men av og til vil man bare at mannen i huset skal grynte når du kommer hjem fra trening, rive av deg klærne og ta deg hardt bakfra over stuebordet. En kjæreste som er udugelig i senga ville jeg ikke ha, uansett hvor mye han visste om matlaging. Nå hadde jeg bestemt meg for å holde meg unna kjærester en stund, og en jentetur var akkurat det jeg trengte. Fire dager i London, med mat og klær til pengene tok slutt og vi måtte tilbake til lefselandet for å pugge til eksamen – alle unntatt Lise, altså. Hun ble ferdig med mastergraden for et halvt år siden, og hadde tatt fri fra jobben i to hele uker. Hun hadde heller ikke kjæreste, og hun var ikke blyg for å si at hun nøt friheten. At hun ikke trengte å stelle seg for annet enn å føle seg vel. Nå skulle vi ut på livet alle sammen, fire jenter i tyveårene, alle uten mannfolk på slep.

Vi ankom storbyen før lunsj, stuet sakene på hotellet og hastet ut i handlegatene. Vi vandret inn i store shoppingsentre, gikk inn i designerbutikkene og drømte, spiste ute på små caféer og var ikke tilbake før kvelden. Slitne og lykkelige gikk vi til sengs og gledet oss til neste dag. Den gikk med til det samme; shopping og mat. Det var ikke måte på hvordan vi koste oss. Om kvelden skulle vi ut på en nattklubb vi hadde sett oss ut. Vi hadde avtalt å samles på samme hotellrom, selv om vi bodde på to dobbeltrom. Det viste seg imidlertid snart å være en dårlig plan. Fire jenter på ett bad, som attpåtil var knøttlite? Gutta hjemme ville ledd seg i hjel og kommet med alle slags velfortjente morsomheter. Vi gikk tilbake til vårt eget rom, Lise og jeg, mens Kristin og Mari ble værende. De single jentene på rom sammen, altså, flirte vi og begynte forberedelsene. Man kan jo ikke gå på byen uten å se bra ut. Jeg tok på meg en tynn, rosa bomullskjole som jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg mente den var skikkelig lekker, og Lise var enig. Hun kom ut fra badet og la hendene på skuldrene mine, lot dem gli nedover sidene og ned på rumpa. ”Jeg vil at rumpa mi skal se ut som din,” sa hun misunnelig og ga meg et dask. ”Jeg vil at håret mitt skal se ut som ditt,” svarte jeg, like misunnelig.

Lise hadde en fantastisk, rød hårmanke, som så like utrolig ut uansett hva hun fant på å gjøre med den. Hun kunne sette det opp eller la det henge fritt; ta det med til en stylist eller bare buste det til; det fikk henne uansett til å se ut som en filmstjerne. Men hun hadde rett i at rumpa mi var fin, tenkte jeg og smilte. Jeg hadde da ikke tråkket over hundre timer på trappemaskin uten resultater. Denne våren hadde jeg for første gang klart å nå målet mitt om å ha en fin kropp til bikinisesongen; jeg visste at det var godt mulig at jeg aldri ville klare det igjen, så jeg var fast bestemt på å nyte det så lenge det varte. Kjolen passet perfekt, og ville sannsynligvis snart bli for liten. Da var det best å bruke den med det samme, og la storbyens mannfolkskare sikle ved synet selv om jeg ikke hadde tenkt å la dem få smake på varene.

”Du burde ta av deg BHen,” sa Lise og lot hånda gli over kjolen. Hun hadde rett; da jeg så meg i speilet så jeg at den var for trang til å ha noe under. Stroppene var uansett så brede og tettsittende at det ikke var fare for at kjolen skulle gli ned og blottlegge puppene. Etter å ha sørget for antrekket for kvelden var det tid for en dusj. Lise hadde dusjet først, og nå hoppet jeg inn der, mens hun sto foran speilet i undertøyet. Jeg tok meg litt god tid, for jeg visste at Kristin og Mari ville holde på lenge. Dessuten satt jeg og nøt synet av kroppen til Lise. Hun fylte den røde BHen så fantastisk; formene hennes var liksom så runde og flotte, uten at hun virket overvektig. Ingen valker eller appelsinhud; huden hennes var stram og glatt, og jeg misunte henne både puppene og håret. På enkelte måter var hun som en tenåring fremdeles, ikke som en 28-åring uten min sans for fysisk trening. Jeg satt og så på henne mens jeg barberte leggene, men selv etter at jeg egentlig var ferdig og klar til å komme ut av dusjen, så ble jeg sittende og glo. Hun sto og sminket seg foran speilet, og jeg måtte flire da jeg mintes de gangene hun hadde klint med klassevenninner i russetiden, til stor fornøyelse for guttene i kullet. Den myke munnen hennes og den lekne tunga hadde jeg hatt lyst til å smake på selv også, men det ble med tanken. I russetiden gjorde vi alle mye rart, godt hjulpet av et stort antall øl. ”Ferdig snart, eller?” maste hun idet hun dro opp skjørtet. ”Selv Mari bruker vel ikke så lang tid i dusjen.” ”Kommer nå,” sa jeg og gjorde meg ferdig.

Jeg gikk ut, tørket av meg og satte håret i en håndkleturban. Så tok jeg kjolen på, og resten av forberedelsene gjorde vi på våre reisefellers rom. Etter en drøy halvtime var vi klare for en kveld på byen; vi hadde alle nye klær, vesker og sko, og forlot hotellet i godt humør. Klubben var også fin, det var masse folk og masse drinker, og vi slo hælene i taket slik jenter skal gjøre når de er på byen. Klokka ble over to før vi snublet hjem til hotellet og fant rommene våre. Vi åpnet en flaske vodka Kristin hadde kjøpt på flyplassen og tok noen shots til, helt til Mari sloknet på senga. Da sjanglet jeg og Lise også tilbake til rommet vårt for å sove. Straks vi åpnet døra kastet vi skoene bortover gulvet og veltet ned i samme seng. Der ble vi liggende med klærne på, fulle, slitne og veldig trøtte.

Jeg våknet flere ganger den natten, som oftest av at jeg måtte tisse. Første gangen hadde jeg med et visst strev fått av meg den trange kjolen, og vinglet inn på badet mens Lise fortsatt var i drømmeland. Jeg kom tilbake til senga og la meg under dyna. Hodet mitt var deilig susete, og jeg pakket meg inn i dyna og ble god og varm. Senere våknet jeg igjen, men ikke av at jeg måtte på do. Lise knuffet på meg, og ville ha plass under dyna. Jeg var så omtåket at jeg ikke engang tenkte over at hun hadde sin egen seng mindre enn en meter unna. Hun la seg tett inntil meg og mumlet fornøyd, men jeg fikk det flotte håret hennes i ansiktet. For ikke å få hår i munnen la jeg meg på magen med ansiktet bort. Slik sovnet jeg på nytt. Jeg hadde en deilig drøm. Jeg lå i senga og alt var varmt, trygt og koselig, og jeg drømte om at jeg fløy på ryggen av en stor drage. Da jeg våknet igjen var det av at Lise strøk meg over ryggen.

”Mmm… deilig… gjør det mere…” mumlet jeg i halvsøvne. Lise lå tett inntil meg, og jeg kunne kjenne den myke huden hennes og håret som gled over ryggen min idet hun la seg halvveis oppå meg. Hun strøk meg over ryggen og kjælte med meg så lenge at jeg følte det som om jeg var på et spa og fikk full behandling. Etter en stund begynte hun å flytte hendene nedover. Hun strøk meg over rumpa og lårene, og før jeg visste ordet av det hadde jeg skilt bena nok til at hun kunne ta på meg der også. Jeg lå med lukkede øyne og nøt det hun gjorde med meg; hendene hennes var overalt, jeg kjente pusten hennes kile meg i øret, og en deilig sitrende følelse bredte seg gjennom meg fra topp til tå. Jeg følte meg så vidunderlig trygg og komfortabel der jeg lå og ble kjærtegnet av min venninne under den varme dyna; jeg ville aldri bevege meg fra denne senga om jeg kunne få det som jeg ville. Samtidig hadde jeg en ukontrollerbar trang etter mer. Hver gang hun beveget seg oppover slik at hodet hennes kom i nærheten, så ville jeg smake på de myke leppene hennes. Jeg kunne kjenne håret hennes stryke meg over ryggen og jeg visste at hun snart ville ha leppene innenfor rekkevidde, og jeg ville snu hodet og kysse henne. Hvis hun ikke var nær nok ville jeg løfte hånda for å føre hodet hennes inntil meg, slik at leppene mine kunne finne hennes.

Men hver gang jeg kjente håret hennes gli over ryggen og jeg tenkte dette, så ble jeg liggende stille og nyte den herlige følelsen… og like etter var hun borte igjen og jeg angret på at jeg ikke hadde rørt på hverken armen eller hodet. Det var en opprivende følelse; en krig mellom trangen til å ville ha mer, og ønsket om bare å ligge stille og nyte det som var. Det var vanvittig opphissende. Hjertet dunket voldsomt i brystet mitt og jeg lå stille og kjente hvor utrolig kåt jeg var. Det var kokende varmt under dyna, og jeg var drivvåt av svette. Varmen inni meg var enda verre, det formelig kokte, og jeg hadde blitt glatt og våt mellom bena av Lises behandling. Jeg holdt på å bli gal av kåthet idet hun endelig gjorde slutt på valgets kvaler ved å komme helt opp til ansiktet mitt. Hun nølte et lite øyeblikk, men det ville ikke jeg ha noe av. Nå som jeg hadde munnen hennes foran meg, den munnen jeg hadde lengtet så desperat etter, ville jeg kjenne den mot leppene mine. Jeg strakk halsen frem og sugde i meg med stor vellyst. Ble liggende med armen rundt henne og smake på de myke, deilige leppene. Lekte med tunga hennes, lenge, så lenge at vi siklet på puta. Vi ble liggende side om side og kysse hverandre en evighet, mens hendene våre utforsket det som var innenfor rekkevidde. Jeg strøk henne over den glatte huden og nøt følelsen av de store puppene i hendene mine.

Nøt følelsen av de stive brystvortene i håndflaten, og knadde dem forsiktig, til Lises merkbare nytelse. Hun gjorde det samme med meg, og hun lot også hendene gli nedover den flate magen min, over venusberget til den varme, våte musa. Et gisp unnslapp meg idet hun presset inn en finger mellom de følsomme leppene, et lite gisp som straks ble stilnet av den deilige munnen jeg ikke fikk nok av. Jeg besvarte kyssene hennes lidenskapelig og lot henne gjøre hva hun ville med meg. Slapp henne til mellom lårene mine og lot henne bli våt på fingrene. De forsiktige, men samtidig besluttsomme fingrene som søkte seg frem til de mest følsomme stedene og strøk over dem akkurat så lenge at hun gjorde meg gal av kåthet. Hvordan var det egentlig mulig? Jeg var jo ikke egentlig lesbisk; hvordan var det mulig at en jente kunne gjøre meg så utrolig kåt? Fingrene hennes, den herlige munnen, det nydelige håret som kilte meg overalt, jeg ville ha henne mer enn jeg noen gang hadde villet ha en mann. Jeg ville… alt. Jeg ville at hun skulle utløse all denne kåtheten i et vulkanutbrudd av en orgasme, jeg holdt ikke ut lenger. Men hva kunne hun egentlig gjøre med meg? Hadde hun vært mann, så ville jeg på dette tidspunktet ha tatt saken i egne hender, kastet meg over ham, trædd meg ned på pikken hans og ridd ham frenetisk til det gikk for meg. Men Lise var ikke mann.. hun hadde ingen pikk jeg kunne ri på, ei heller noen leketøy med batterier i hadde hun tatt med seg. Hva kunne hun egentlig gjøre, som ville løse ut den spenningen som fikk hendene mine til å skjelve, og musa mi til å renne over av safter? På dette stadiet ville jeg ha kunnet bedt en mann om å knulle meg… hva kunne jeg be Lise om å gjøre? Var det virkelig meningen at jeg skulle bli liggende her, kåtere enn jeg noensinne hadde vært, uten å få denne uutholdelige spenningen utløst? ”Jeg er så kåt… vær så snill…” tryglet jeg, men jeg visste ikke hva mer jeg skulle si. ”Vær så snill… gjør noe..”

Det var det eneste jeg fikk frem. Jeg ba henne gjøre ”noe”. Det var for så vidt passende, for jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hun hadde drevet meg til galskapens rand. Jeg lå halvveis under henne og vred på meg ustanselig. Gjør ”noe”, hadde jeg tryglet. Altså mente jeg ”hva som helst”.

Lise fortsatte å kjæle med meg mens hun langsomt beveget seg nedover. Hun ble sittende bak meg mens jeg fremdeles lå på magen, og da hun flyttet på dyna kjente jeg hvor varmt det hadde vært i senga i forhold til resten av rommet. Det neste hun gjorde var uforståelig, men jeg var som i en tåkeverden og gjorde hva som helst. Jeg var knapt bevisst at hun tok tak i hoftene mine og ville ha meg til å løfte på bakenden, men hun ledet meg med stødige hender og jeg adlød hennes minste vink. Straks etter lot hun flere fingre gli ubesværet inn i meg. Jeg var så våt og glatt at hun kunne føre dem inn uten motstand. Hun lot hånda gli inn og ut av den glatte åpningen flere ganger. Jeg kunne kjenne hvordan tommelen ble igjen på utsiden og gned meg over de myke hudfoldene under åpningen mens de fire fingrene på innsiden forsiktig rørte på seg og presset mot skjedeveggene. Så ble jeg vekket til live idet jeg slapp fra meg et høylytt stønn. Lise førte hele hånda inn i meg og dro den langsomt ut igjen. Jeg hadde aldri trodd at det kunne være plass til en hel hånd inne fitta mi, men jeg var så våt og opphisset nå at hun tydeligvis fant det ganske lett. Jeg våknet fra den transeliknende tilstanden og grep et godt tak i puta som lå foran meg. Jeg presset ansiktet ned i den og fokuserte kun på følelsen av hånda hennes som begynte å knulle meg bakfra. Jeg slappet av i musklene og lot henne slippe til og penetrere meg som hun ville. Det var vidunderlig.

Jeg prustet og stønnet ukontrollert ned i puta hver gang hun dro ut hånda. Hver gang hun dyttet den inn igjen gispet jeg etter luft, noe som ikke var lett med en pute i ansiktet. Jeg endte opp med å høres ut som en prustende hest både på innpust og utpust. Jeg hadde aldri kjent liknende. Lise knullet meg. Min venninne knullet meg med hendene og fikk meg til å miste kontrollen over hele kroppen. Jeg svaiet frem og tilbake hver gang hun førte hånda inn og ut. Da hun lot den andre hånda gli over klitoris kjente jeg det løsne noe inni meg et sted. Det var som om et isberg flyttet seg, som om noe hadde sittet fast og blokkert en foss. Jeg skrek da orgasmekrampene kom og Lise begynte å le. Hun fortsatte å knulle meg med hånda og lot den overfølsomme klitten være. Jeg kom som et uvær og klarte ikke slutte. Hele underlivet gikk varmt og da jeg kom til meg selv kunne jeg ikke tenke på noe annet enn at jeg måtte ha mer, noe Lise for lengst hadde benyttet seg av. Hun lot seg ikke stoppe med én orgasme, men ville tvinge meg til å komme en gang til. Hun roterte hele hånda og gned mot alle de rette stedene på én gang, og før jeg visste ordet av det, så skjedde det igjen. Denne gangen kom jeg enda kraftigere. Jeg skrek av nytelse og kåthet med ansiktet ned i puta. Det var et brøl som må ha hørtes ut som en brunstig elefant. Jeg kjente hvordan hele underlivet pulserte idet Lise dro ut hånda. Hele kroppen skalv, og underlivsmusklene knyttet seg ukontrollert så det formelig sprutet safter ut av meg. Det var som om jeg tisset ned senga.

Jeg kollapset ned på magen mens jeg fortsatte å stønne selv lenge etter at hun hadde holdt opp. Krampene fortsatte å drive gjennom meg som bølger mot en strand; bølgene slutter aldri, de bare kommer på nytt og på nytt… Det virket ikke som at det noen gang ville slutte. Jeg skalv som om jeg var på Nordpolen. Jeg prøvde å snakke, men klarte det ikke. Til slutt ble jeg bare liggende der og nøt følelsen, og jeg tror at jeg rett og slett sovnet. Hodet var et eneste vepsebol av alkohol, kåthet og tretthet, og jeg mistet bevisstheten idet Lise la seg inntil meg igjen. Jeg kjente håret hennes kile meg i ansiktet, og så var jeg borte. Det var ubeskrivelig deilig.

Slik var min første lesbiske opplevelse. Det ble ikke den siste. Vi skulle tross alt bo på rom sammen i London et par dager til, og vi trengte ikke bruke hele dagen til shopping.

og

I hæren – Lesbisk :

Alt dette skjedde under året, som skulle være det mest lærerike året jeg noen sinne skulle ha. Jeg hadde søkt meg inn i forsvaret, nærmere sagt hæren. I og med at foreldrene mine opprinnelig er fra Pakistan, var det stort for meg at jeg fikk lov til dette.

Foreldrene mine var jo mye mer moderne enn de fleste andre pakistanske foreldrene jeg kjente, og jeg hadde nok sneket meg ut på mer enn en fest under ungdomsårene. Jeg var nok en liten rebell, som festet, drakk og ikke hadde så mye i mot sengekos med det motsatte kjønn. Jeg var med andre ord ikke som alle andre pakistanere.

De første månedene i militæret var ubeskrivelig gøy. Masse nytt å lære og MASSE gutter.. Men jeg var flink å holde meg på matta, jeg hadde hørt mye rykter om hvor lett det var å få dårlig rykte der. Men det var ikke alltid like lett å holde gutta unna. Jeg hadde en kropp de fleste guttene ville puttet på fantasi damene deres. Jeg var lang og slank, ganske godt trent, gyllenbrun i huden, faste store pupper, jeg hadde langt mørkebrunt hår og lysebrune store øyne. Gutta så lang etter meg i gangene, og jeg nøyt oppmerksomheten…

I begynnelsen delte jeg rom med 3 andre jenter. En av de andre jentene var faktisk fra samme område som meg i Oslo, og var i tillegg halvt fra afghanistan?! Det var fascinerende å se en jente, med så å si samme kultur som meg, også få muligheten å tjenestegjøre. Men denne jenta, Yasmin som hun het, var nok mer interessert i selve tjenesten enn oss andre jenten på rommet. Hun hang mye med gutta i troppen sin, for der fikk hun nok dyrket de rette interessene. Vi andre jentene hadde det gøy med å dra ut å drikke og feste og rett og slett nyte livet i militæret. Men da det hadde gått fire mnd, ble de to andre jente sendt til en annen avdeling, og jeg ble ganske alene. Yasmin skjønte dette raskt og gjorde med en gang tiltak for at jeg skulle ha det gøy. Hun dro meg med til gutta , ble med meg ut, og var rett og slett en god venn og støtte. Denne jenta hadde jeg mistolka helt, jeg trodde hun var en typisk ”good girl”, som aldri gjorde noe galt, men hun fortalte i senere tid at hun ikke ønsket å henge med oss jente fordi hun ønsket rett og slett ikke noe dårlig rykte, og det forsto jeg godt.

Yasmin og jeg ble veldig gode venner etter hvert, og jeg ble bare mer og mer glad i henne. Vi fortalte den ene hemmligheten etter den andre om våre ville utskeielser, som vi likte å kalle det. Hun hadde kost seg en del selv, hun var bare litt mer beskjeden. Jeg fortale henne historier om noen ville sex eventyr jeg hadde hatt, og hun turde endelig å innrømme at hun hadde hatt seg her i militæret. Og ikke med hvem som helst- et befal. Men identiteten ble et mysterie.

En av kveldene var jeg og Yasmin ute, og vi drakk oss temmelig sørpings, hvertfall jeg. Vi kom oss tilslutt tilbake der vi bodde, ganske høylytt, men vi klarte det. Vi klarte ikke å slutte å le, og da vi kom inn på rommet, fant jeg ut at jeg skulle strippe for henne. Ville jo vise henne teknikkene mine. Jeg satt på noe deilig musikk og startet showet. Jeg knepte sakte opp den hvite, stramme blusen min, mens jeg gikk i mot henne. Jeg lekte med tungen og leppene mine, kastet av meg blusen, forsiktig bøyde jeg meg, og presset puppene opp slik at de var i fokus. Jeg snudde meg rundt, slik at hun fikk et godt blikk av rompa mi, dasket meg lett. Yasmin lo, dette var jo typisk våres påfunn, vi hadde jo funnet på lignende før, bare ikke like grovt. Jeg knepte sakte opp buksen, kom helt inntil henne , presset puppene mine mot hennes og visket henne i øret ”Din tur!”. Yasmin hoppet frem og satt seg på en av stolene. Jeg analyserte jenta opp og ned. Jeg ville virkelig se jenta ut en klær. Hvorfor det? Jeg hadde sett henne mange ganger i dusjen?! Å nei, jeg var KÅT!! Jeg hadde faktisk lyst på henne.

Tankene fløy i hodet. Var jo ikke første gang jeg hadde vært borti jenter på denne måten, men Yasmin. Hun var for det første en god venn, og hun var nok ikke like vill som meg på den fronten. Men jeg MÅTTE få av henne klærene nå. ” Ja, start da.” – sa jeg utfordrende. Yasmin begynte å leke med kroppen sin. Hun førte hendene ned over brystene, ned på lårene, og sakte inn mellom dem. ”Dette kan du”- utbrøyt jeg. Hun smilte, blunket og fuktet de deilige leppene sine. Jeg stirret nesten apatisk. Hun var så deilig. Den slanke deilige kroppen hennes smøg seg opp og ned av stolen. Yasmin hadde en deilig timeglass figur, hun hadde enda større pupper en meg, fine store lepper. De blå- grønne øynene hennes stod fint til det brune lange, fyldige håret hennes. Skjørtet hennes forsvant fort av, og det gjorde pumpsa også. Hun stod igjen i en lang, hvit stram singlet. Jeg så de deilige formene hennes sprette ut, og det gjorde også brystvortene mine. Hun tente meg så sinnsykt. Jeg hadde ligget mange netter og fantasert om at Yasmin kom krypende opp i senga mi, men hadde nesten ikke turd å innrømme det for meg selv. Nå stod denne dama forran meg, halvnaken.

Jeg måtte overtale henne til å la meg i det minste ta på henne. Yasmin kom nærmere, sakte men sikkert dro hun av singleten. De store faste puppene spratt frem. Hun hadde på seg enn svart BH og en matchene svart hipster i blonder. Hun tok tak rundt halsen min, dro meg nærmere og sa: ” Var dette konkurranse nok?” Jeg trakk henne enda nærmere. ” Tror jeg må sette opp farta og kravene litt jeg”. Vi begynte å le, mens vi holdt rundt hverandre og lo.

Yasmin var jo faktisk beruset, så da kunne jeg utnytte sjansen.

”Jeg vedder på at det er noe du ikke tør Yasmin.”

”Å hva skulle så det være kjære Bahira?”

”Jeg tror ikke du er så gal og kåt, som du skal ha det til.”

Jeg spilte kortet med utfordring, utfordre fulle mennesker funket alltid.

” Hva men er du? Haha, jeg kan være kjempe VILL, jeg tør alt.”

Jeg lekte med håret hennes, holdt godt rundt henne og kom helt opp i fjeset hennes.

”Kyss meg!” Yasmin stoppet i to sekunder, hun så på meg, de store øynene hennes så at jeg mente alvor, og hun tok utfordringen. Da leppene våres møttes, tror jeg underlivet mitt sprang lekk, jeg kjente at jeg var våt igjennom trusa. Brystvortene mine ble enda stivere. Åååååå dette hadde jeg drømt om, og fantasert om, både i senga og alene i dusjen. Jeg tok en saftig tak i rompa hennes og gjengjeldte kysset hennes på det beste. Jeg veit hun ikke ble skuffet, for jeg var en utrolig god kyssser.

Jeg presset henne nærmere og nærmere senga, mens jeg åpnet BH’en hennes. Brystene sank litt ned, og hendene mine førtes automatisk mot de. Jeg befølte de lenge mens jeg kysset henne ømt, vi begge små stønnet litt. Jeg dytta henne ned i sengen men munnen min tok veien mot brystene. Jeg slikket brystvortene hennes lett og lekendt, mens jeg lot hende mine leke med kroppen hennes. Plutselig hørte vi noen ulyder i gangen. Jeg spratt opp fra sengen og over i min egen. Vi slang oss under dyna, og lata som vi sov, i tillfelle befalet, som hadde ansvar for brakka vi bodde i skulle stikke hodet innom. Og det gjorde han. Vi lå urørlig til han gikk ut igjen, men etter et par min begynte vi å le. ”Nesten det” utbrøyt jeg i latter. ”Ja, ikke prøv å utforde meg, kan bli farlig”.

Vi ble liggende i hver vår seng, til vi sovnet.

Da jeg våknet neste dag var Yasmin allerede gått ut. Jeg husket kvelden før krystalklart. Hadde jeg skremt henne, var mine første tanker. Jeg måtte be om unnskyldning. Jeg lå hele dagen å ventet på at Yasmin skulle komme, jeg gikk vel i dusjen to ganger, og jeg fikset meg faktisk for henne?! Jeg tenkte også ut en plan over hva jeg kunne si, en unnskyldning, men fantasien klarte alltid å løpe løpskt, og jeg tenkte på den deilige smaken av Yasmin kvelden før. Hånden min gikk automatisk ned i trusen min, og startet å leke. Jeg lata som det var Yasmin sin hånd som holdt på, og jeg stønnet og vre meg av glede, mens jeg maserte puppene mine- akkurat da kom Yasmin inn.

Hun smilte. ”Bare fortsett, lat som jeg ikke er her”. Det var ikke første gang hun hadde tatt meg på fersken, men jeg hadde i gjengjeld tatt henne også. Jeg gjorde meg ferdig, mens jeg i all hemmelighet tittet over på Yasmin. En deilig orgasme brettet seg utover kroppen. Sammtidig som kom til meg selv, prøvde jeg å analysere Yasmin, var hun sur, lei seg, kanskje litt flau. Jeg reiste meg opp og prøvde å se henne i øynene. Hun så på meg å smilte. ”Bahira, jeg er ikke sur for i går, hvis det er det du tror, og eneste grunnen for at jeg har vært ute hele dagen er fordi jeg har vært på kurs.

«Vi var bare veldig fulle og det er jo litt naturlig å være nysgjerrig” . Jeg smilte til henne

”Ja, det er vel det.” Jeg viste ikke hva jeg skulle si, hun gjorde situasjonen ti ganger lettere, men jeg ville jo virkelig ha henne.. all the way…

Vi pratet i ca en time om løst og fast til jeg plutselig utbrøyt. ” Var jeg deilig?”. ”Hæ?”. ”Var jeg deilig å ta på, kysse, hvordan føltes det?”

Yasmin så på meg. ”Eheee ja selvfølgelig, men…” Jeg avbrøyt henne.

”Yasmin, jeg klarer ikke slutte å tenke på deg, hver gang jeg fingrer meg selv så tenker jeg på deg, at du tar på meg, at jeg tar på deg. Jeg vil kjenne smaken av deg.” Ordene bare rant ut av meg.

”Det er noe jeg ikke har tørt å innrømme før, men .. jeg liker kvinner utrolig godt, og spesielt deg, det er ikke meningen å skremme deg, men bare gi meg en sjanse, jeg veit du vil like det.” Jeg måtte stoppe for å ta en puste pause. Yasmin tok hånden min.

”Bahira, duuu, eeh, hva er det du sier..?” ”Svar meg, var det deilig? HVA følte du?” . Yasmin så på meg.

”Jeg følte.. lyst. Jeg ville ikke stoppe, og jeg tror ikke jeg hadde gjort det heller hvis ikke vi hadde blitt avbrutt”

Hun tittet ned i bordet. ” Så vær så snill og la meg utforske deg, nå, i kveld. Du kommer ikke til å angre, og vil føle deg så mye bedre innvendig” Jeg gjorde nesten alt i min makt for å overtale henne. Hun smilte litt blygt, men jeg så lysten i øynene hennes blusse opp. Jeg reiste meg opp, gikk for å låse døra og dempet belysningen. Jeg dro strikken ut av håret og lot det falle nedover skuldrene. ”Vi er ikke fulle i dag, men jeg lover deg, det kommer til å føles mye bedre.” Yasmin reiste seg opp og dro av toppen sin, og nærmest hoppet på meg. Leppene våres møttes i enda et saftig kyss, og tungen min fant fort hennes. Jeg kneppet opp buksen hennes, mens hun samtidig prøvde å rive av klærene mine. Jeg hadde klart det. Klart å tenne henne, og gjøre henne nysgjerrig. ” Legg deg ned i sengen , på magen, ta av deg buksen først.”

Yasmin gjorde som jeg sa. ” Jeg satt meg på rompa hennes og startet forsiktig med å løsne BH’en. ”Vil du virkleig dette Yasmin”-spurte jeg pirrende. ”Jaaa.” Stønnet hun frem. Jeg lot hånden min leke i håret hennes, og lot den så skli ned på ryggen hennes.

”Svar meg ærlig, har du ikke tenkt denne tanken før i det hele tatt?” Yasmin svarte ikke. Jeg tok tak i håret hennes og lugget henne litt. ”SVAR! HAR DU FANTASERT OM MEG FØR?!” ”JAAA!” utbrøt hun. ”Når var sist?” Jeg lot hånden skli vidre nedover rompa og ned mellom lårene. ” I stad, da jeg var i dusjen. Jeg klarte ikke helt å glemme eventyret våres i går, så jeg lot dusjhodet skli mellom beina mine mmmmmm og … jeg stønnet navnet ditt forsiktig, mens jeg kom.”

Har du tenkt flere ganger på meg, mens du har lekt med deg selv?” ” Ja, noen” Yasmin løftet kroppen søkende mot hånden min, og snudde seg over på magen. Puppene hennes var så ubeskrivlig deilig og jeg startet med en gang å kjærtegne de. ”Jeg har til og med ligget å fingra meg, og tenk på at det var deg.”

Jeg så at Yasmin ble tent bare ved tanken. ”Jeg veit dette vi gjør nå kankje er litt ”ulovlig”, men faen så deilig. ” Jeg kastet meg over brystene hennes, det ene beinet mitt la jeg over henne, slik at jeg satt over henne. Jeg tok av meg BH’en min og presset puppene mine over fjeset hennes. De myke leppene hennes møtte de harde brystvortene mine. Jeg var sprengkåt. Endelig fikk jeg hva jeg ville ha – fitte…

Jeg hadde gått å lengtet det siste halve året, og Yasmin hadde pirra meg med den flotte kroppen hennes. Jeg gav henne et forsiktig kyss før jeg tok turen nedover. Jeg spredde beina hennes, og lot peke fingeren leke lett med kjøNnsleppene hennes. Yasmin ristet av kåthet. ”Du vil ha meg du?” Jeg sendte henne det kåteste blikket.. ” Mmmmm jaaaa.. Slikk meg Bahira, NÅ!!

” Jeg spredde kjønnsleppene hennes og forran meg lyste ned vakreste bolle musa jeg noen gang hadde sett. ”Fy faen du er vååååt.” Jeg hoppet ned mellom beina hennes, klar til å smake den deilige saften hennes.

”Ååååååååmmm” Hun stønnet dypt og lenge. Tungen min gikk opp og ned, og danset på klitten hennes. Jeg nøyt virkelig jobben jeg gjorde. Jeg slikket hardere , dypere og raskere. Kroppen hennes jobbet rytmisk samtidig som hun stønnet høylytt. Jeg brukte hendene mine til å ta på de store saftige brystene hennes.. ” Bahiiiraaaaaa.. mmmmm” Hun tok tak i hoden mitt og presset det hardere inn mellom beina, saften rant nedover fjeset mitt og utover hele senga.

Jeg reiste meg rask opp, og søkte leppene hennes. Hun gjengjelde kysset saftig. ”Kjenner du hvor deilig du smaker.?” ”Mmmm ja”. Jeg lot hånden min gli ned mellom beina hennes og puttet en finger inn i fitta hennes. Jeg startet rolig og sakte. Jeg lot hånden vibrere fra side til side, og tolket ut fra ansiktsutrykket hennes hva hun likte. ”Klar for en finger til?” Hun nikket. Jeg stakk forsiktig enda en finger inn mens jeg maserte henne innvendig.

Så gikk jeg over til å rytmisk støte fingeren inn og ut.. Deiligere sex hadde jeg ikke hatt på lenge, og heller ikke Yasmin. ”Hardere, hardere mmmmm”. Jeg tok i henda hardere…. Yasmin møtte hånden min med harde støt, det gikk raskere og raskere, jeg stakk enda en finger inn, hun ville ha det stort. Det gikk fortere, og fortere, fortere, fortere, fortere, fortere, forter, fortere. ” Å jaaaa, Bahiraa, jeg kommer, mmm jaaaa, ikke stopp” Jeg stirret på hele kroppen til yasmin, brystvortene sto ut, kroppen jobbet febrilskt for å oppnå orgasme. Jeg kjente den kom,

Deeeeer . ” Jaaaaaaa… Mmmmm Ååååååå., og gud Bahiiira, du er så deilig.” Yasmin pustet tungt mens hun stønnet. Jeg puttet alle fingrene i munnen og sleiket av all saften, men jeg gav meg ikke der. ” Det finnes forskjellige typer orgasmer, vi er ikke ferdig.” Jeg lot henne ikke hvile en gang, gav henne alle mine favoritter, og nå var det tungen min sin tur til å ta over. Jeg slikket Yasmin febrilsk, jeg ville ikke at noe av saften skulle gå til spille, jeg smurte den over brystene mine og hennes, lot henne slikke det opp. Men nå var Yasmin helt vill. Hun hoppet ut av sengen, åpnet skapet sitt, og fant frem en svart liten dildo.

”Har du fått med deg den hit?” ”Det er ikke vansklig det jenta mi.” Sa hun å smilte. Hun skyntet seg bort i senga igjen, ba meg stå på alle fire, mens hun kjørte den forsiktig inn i fitta mi. Våt var jeg i massevis fra før av, etter å ha tatt på den nydelige Yasmin, som jeg kjente at jeg følte mye mer enn kun lyst for.

”Jaaa Yasmiiiin, min tuuur”. Yasmin satte på vibreringa og begynte å jobbe med dildoen ut og inn. Hun slikket forsiktig opp all ekstra saft som randt nedover armen hennes. Jeg kjente orgasmen bygge seg opp relativt fort, jeg var så tent. Jeg prøvde å holde meg, slik at hun kunne jobbe litt, men jeg klarte det ikke å kom som en gal, og stønnet og nesten jokket på dildoen. Jeg snudde meg på ryggen og kommanderte henne til å slikke meg. Jeg presset huet hennes ned mellom beina mine, og beveget meg i sirkler over munnen hennes.

Hun nøyt det så jævlig. Jeg startet å lage små korte bevegelser, jeg ville komme igjen. Jeg kjente den deilige tungen hennes, varm og myk, hun jobbet så bra. ” Mmmmm, dette har du gjort før.” Hun så på meg med dådyr blikk. Hun tok et Heftig tak i hoftene mine før hun virkelig startet å jobbe. ” ÅÅ.. YASMIIN, fortsett sånn ja… Der jaaa.. ” Jeg begynte å riste, kunne jeg klare å holde igjen denne orgasmen, neeeei, åå der, var det min tur igjen, saften strømmet ut, og Yasmin slikket seg ferdig.

Når hun var ferdig ba jeg henne komme opp i armene mine.. Vi kysset og kjærtegnet hverandre lenge. Plutselig hørte latter uttefor døra. Noen av gutta hadde merket oss, men vi brydde oss ikke. Vi hadde akkurat hatt den beste sexen ever. Vi sovnet slik den natten, i armene til hverandre, og den siste mnd. i militæret gikk mye med på å snike seg rundt å nyte kroppene til hverandre. På alle mulige slags rom.

Vi fikk et kick, av tanken på å bli tatt. Eventyret fortsatte også når vi kom hjem, det tok ikke mange timene før vi møttes på byen, til fingrene våres løpte løpsk over kroppene til hverandre. Det er kanskje ikke så lett for alle å forstå, men det å være fra Pakistan/Afghanistan, og være muslim og like en av samme kjønn, det er ikke så veldig godt motatt i vårt miljø.

Men jeg og Yasmin, vi kan råkline på byen. Vi orker ikke bry oss mer… Jeg fikk det deiligste heftigste eventyret i mitt år i forsvaret, og det er jeg glad for. Jeg møtte Yasmin, og vi er sammen den dag i dag, håper vi får maaaaaaaasse mer sex…

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *