søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / BESTEVENNEN TIL KUSINA
Jeg gjør som hun sier og slikker henne biter litt i klitros lekker med den stikker tunga inn i fitta ho si.

BESTEVENNEN TIL KUSINA

BESTEVENNEN TIL KUSINA

Hei jeg er en gutt på 18 år. En dag ringte tanta mi til meg og spurte om jeg hadde lyst til å vanne blomstene hennes. Jeg svarte ja med en gang Og hun sa dere har jo nøkkelen så det er bare og begynne i mora for da skal vi reise tidlig kl6. Jeg gledet meg sinn sykt til og grave i min kusines undertøy skuffe. Det er ikke så veldig rart heller da. For hun er 15 også går i klassen min er blond akkurat passe høy og kroppen er akkurat passe størrelse. Hun har store pupper men ikke for store akkurat passe og rumpa hennes jeg kunne død får den. Den er bare så deilig.

Så neste dag når jeg våknet sånn i 2 tida på ettermiddagen løp jeg rett hen til min kusines hus. Når jeg kom inn i huset fant jeg raskt frem til rommet hennes. Som er ganske litte med bare to kommoder hun kan ha tøy i. Så etter tre forsøk fant jeg under tøy skuffen hennes tok opp g-strengene og sniffet de. Jeg kjente kuken min vokste og tenkte det var tid for og slepe han ut. Etter jeg hadde sluppet ut min harde pikk kom jeg på skittentøyet. Jeg gikk in i vaske rommet og begynte og lette. Det tok ikke lang tid for jeg fant noen truser som var brukt. Og så deilig de luktet. Jeg tok de med ut i gangen og begynte å lukte på de mens jeg runket.

Så ringte det på å nei jeg hadde glemt å låse døra og inn kom bestevenninnen til in kusine. Hun sto der og så rett på meg. Hun har litt langt brunt hår som er helt fortryllende store deilige pupper og verdens deiligste ræv og ikke nok med det er hun slank og har så utrolig søtt ansikt. hun begynte med et lurt smil om munnen og gå mot meg på en sensuel måte. og når hun kom elt hen til meg la hun seg over meg og vi begynte og tungekysse heftig. Det var utrolig deilig ååååå så godt hun smakte. Så reiste hun seg opp og tok av seg toppen og jeg kunne dermed se en blå bh som var så deilig. Så skulle hun til og ta av seg buksa. ”Stopp kan du please bare vise rumpa de først den er så deilig?” ”Ok.” Så snur hun seg rundt med rumpa vendt mot meg det er bare so deilig og se rett inn i rumpa ho si.

Så bøyer hun seg som om hun har mista noe og tar rumpa helt opp i fjeset mitt. så reiser hun seg og mens hun beveger seg erotisk tar hun av seg den strame blå buksa. og den strame perfekte rompa kommer til syne. det eneste som deker den litt er en blå g-streng. så snur hun seg trer over meg igjen og setter fitta som nå er bare deka av en liten blå trekent oppå pikken min.

så bøyer hun seg framover tar av seg bhen og to perfekte deilige skapninger kommer til syne. jeg kan ikke dy meg og setter meg opp og begyner og suge bite og leke med de med en gang. hun syns klart dette er deilig etter som hun begyner og ynke seg. etter en stund kan jeg kjenne saftene hennes gjennom trusa og sier. «jeg merker at kanskje jeg skal bevege meg litt lenger nedover.» «Ja please.» og hun reiser seg opp og jeg river av henne g-strengen og så dytter hun meg ned og setter seg rett over tryne mitt og komanderer meg til og beyne og slikke henne.

jeg gjør som hun sier og slikker henne biter litt i klitros lekker med den stikker tunga inn i fitta ho si. så deilig hun lukter og den smaken jeg kan bare ikke få nok tydlig vis ikke henne heller får hun sitter der og ber om mer. så jeg begyner og fingerpulle henne i tilleg og da tar det ikke lang tid før hun kommer. og da går hun av meg og setter seg nede med pikken min. som hun begyner og kjærtegne og etterhvert leke litt med med tunga og så begyner hun og suge onklig hun tar hele pikken inn i munen så utrolig deilig det er. og etter en ikke så land tid med verdens beste behandlig kommer jeg og hun får en del i fjeset men svelger meste parten. etter jeg har hvilt litt og er klar igjen bøyer hun seg over en liten kommode de har nede og ber meg ta doggy style på henne. noe jeg med glede gjør jeg reiser meg opp og stiller med bak henne og begyner og ta henne onkelig i fitta etter en stund sier hun. «åååååååå så deilig. men kan du ta meg i rumpa.» det er som en drømm som går i oppfylelse og jeg tar pikken ut og stikker den inn i rumpa og etter en stund kommer vi begge to kraftig. jeg inni rumpa hennes. etter en stund er vi klar igjen sån håller vi på helle dagen og natten og dette hvar ikke den eneste gange vi hadde det «gøy» sammen

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *