søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Camilla og pluggen, en VHS novelle del 1

Camilla og pluggen, en VHS novelle del 1

Camilla og pluggen, en VHS novelle del 1 – analt :

Det var fredag morgen og bare en liten arbeidsdag unna helgen. Camilla Jørgensen dro seg ut av senga og begynte allerede å tenke på kvelden. Einar, hennes ektemann skulle levere Ine, deres datter hos bestemor, og Camilla og Einar skulle få ha en kveld for seg selv. Camilla kjente en liten dirring av forventning av hvilke muligheter denne kvelden kunne bringe.

Det var lett for å bli rutine i alt man foretok seg når man rundet de 40, selv i senga ble det ”det vanlige”. Hun kjente på seg selv at hun sikkert kunne ha spritet opp sexlivet, men det ble ofte bare med tanken.

Camilla gikk og vekket lillejenta og fikk på henne klær, smurte matpakke og gjorde de vanlige morgenrutinene. Hun jobbet som lærer på den lokale videregående skolen, og den fredagen hadde hun bare 2 timer undervisning. Hun kjente seg i ekstra godt humør, og kjente også en liten frekkhet i magen, som kanskje hun skulle skulle gjøre noe med?

Hun kledde på seg. Bukser, topp og en vid tunika med en ganske stor utringning. Camillas mannlige kollegaer siklet ofte på de store puppene hennes, når de fikk et lite innsyn. Det gjorde henne tent, hun viste at de tenkte skitne tanker og antakelig fikk en harding av synet. Selv syntes hun de fleste av dem var noen idioter med dårlig humor.

I det hun skulle gå ut døren fikk hun en helt vill idé og stoppet i trappen til parkeringshuset. Hun bar Ine tilbake i gangen og sa at mamma bare skulle en tur på toalettet.

Camilla løp inn i leiligheten og til kjøkkenet. Champagnekorken lå fremdeles på kjøkkenbenken etter bursdagen til Einar. Hun ble kåt mens hun trillet korken mellom langfinger og pekefinger.

Inn på toalettet og ned med buksene. Camilla spredde bena og lirket champagnekorken inn mellom de svulmende kjønnsleppene, dro truse og bukse på plass og gikk tilbake til Ine i gangen. Det var en overveldende følelse å kjenne korken i fitta. Saftene begynte allerede å renne litt i det hun kom seg ned til parkeringen og fikk alt av bagasje inn i bilen.

Kjøreturen til barnehagen ble ekstra pirrende for henne denne dagen. Tankene hennes flakket til og fra dagens skoleplaner og mulighetene for sex med Einar om kvelden.

Da Camilla ankom barnehagen så hun at det var mye folk og hylende barn. Ine var det heldigvis lettvint å få levert om morgenen, og hun presset seg inn i et ledig hjørne av garderoben for å få tøyet av henne.

Camilla satte seg på huk for å hjelpe Ine. Fitta var breddfull av safter og det hadde begynte å renne forbi g-streng trusen og nedover lårene.

Hun fikk panikk.

I vesken fant hun et truseinnlegg, kikket mot toalettet og så at det var ledig. Ine fikk et kyss og Camilla gikk rolig inn på toalettet og låste døren etter seg. Hun trakk ned buksa og trusa og så at hun var helt våt ned mellom lårene. Dette var ikke en del av planen og hun trakk forsiktig champagnekorken ut av fitta.

Det dryppet litt kjønnssafter ut på toalettskålen og gulvet. Hun fikk enda en kåt ide. Kanskje fitta ikke renner så mye … hvis jeg stikker den opp i rumpa?’ tenkte Camilla. Hun hadde ikke veldig mye erfaring med det, men ville gi det et forsøk.

Korken var ikke så stor, så den gled ganske lett inn i rumpehullet selv om hun følte seg litt dum. Der stod hun på barnehagens toalett og presset en champagnekork inn i sin stramme analåpning. Camilla stønnet når da den smatt innenfor lukkemuskelen.

Det banket på døra …

Camilla stresset på seg klærne igjen og tørket kjønnssaften etter seg. Hun lukket opp døra og der sto bestevennen til Einar, Ronny i full politiuniform.

Camilla slo blikket ned og følte som om hun hadde gjort noe ulovlig og nå skulle politiet hente henne. Hun overlot toalettet til Ronny og kjente lukten av kvinnekjønn ligge i luften. Hun rødmet da hun møtte blikket hans i forbifarten.

– God tur på skolen da Camilla, vi sees! ropte Ronny etter henne, men hun ville ikke vise han de røde kinnene sine.

Hun måtte virkelig konsentrere seg tilbake til bilen for å gå mest mulig normalt, men syntes det var veldig opphissende. Stringtrusen presset korken inn og den ble sittende uten store problemer, og hun kjente en flom av kåtskap da hun satt seg inn i bilen. Korken ble presset enda lengre opp i rumpa hennes …

Bilen svingte ut av parkeringen og Camilla vinket til Ine som sto i vinduet på avdelingen og vinket til mor.

– Det var godt jeg fikk lagt inn et truseinnlegg, sa hun til seg selv, for fitta hennes rant ennå ganske mye, og korken kjentes deilig og stram i rumpehullet. Camilla kjente at hun begynte å bli vant til korken i baken og derfor slappet hun mer av på den deilige kjøreturen.

På vei inn til inspektørkontoret kjente hun en varm god følelse i magen og en litt prikkende følelse i kinnene. Hun håpet ingen la merke til dette, og hilste på kollegene som vanlig, men kikket i vinduer og speil for å se om hun så unormal ut, men alle var opptatt med sitt eget og la ikke noe spesielt merke til lille Camilla.

I gangen møtte hun rektor, men han hilste bare og tittet på puppene hennes som han hadde som sin ekle vane.

– Ja ja, sa Camilla lavt, lenge siden konen din fikk din pikk …

I første timen hadde hun naturfag med elevene, og hun slet med å konsentrere seg i undervisningen, og kom til stadighet ut av dagens pensum. Camilla kom til at det var bedre at elevene jobbet med gruppeoppgaver, mens hun satt rolig og rettet oppgaver samtidig som hun kjente på den deilige rumpekorken sin.

Når timen var slutt, hadde hun 2 fritimer før hun skulle ha den siste timen med elevene. Camilla fikk en kåt innskytelse om å ta en tur på storsenteret og se om de hadde noe spennende på Kondomeriet. Hun tok på seg jakken og gikk den korte veien fra skolen til senteret. Det var når hun spaserte at hun kjente korken i rumpa best og likte virkelig den kåte følelsen det ga henne.

Inne på senteret var det lite med folk. Det var jammen bra, tenkte Camilla, og heldigvis var det tomt i Kondomeriet. Hun ble med ett ikke så tøff og fikk litt hetta der hun sto og så på store og små dildoer i alle farger, og masse diverse sex produkter. Hun fikk øye på en eske hvor det var bilde av en svart plugg, og løftet den ned fra hyllen.

Camilla rakk ikke å lese så mye på pakken før ekspeditøren var over henne og lurte på om hun trengte hjelp.

– Denne, … jeg skal ha denne, sa Camilla forfjamset til ekspeditrisen som tok pakken og la den i en diskré hvit pose. Hun slo inn summen på kassaapparatet.

– Hva er det jeg driver med i dag? tenkte Camilla, på vei tilbake til skolen. Hun var nå, om mulig enda mer opphisset, med en ny leke under armen og en fitte som det rant kjønnssafter av … i jevne strømmer.

Da hun hadde kommet seg inn på kontoret, var hun glad for at det ikke var noen i gangene. De fleste var gått til pauserommet. Hun pakket ut sin nye rumpeplugg og skalv på hendene når hun tok den ut av forpakningen.

Men med ett ble hun litt undrene. Dette var litt for avansert for henne. Den svarte pluggen het » Adjustable buttplugg» og hadde noen instruksjoner om fjernstyring fra Smart telefon. Camilla hadde ikke så mye greie på slikt, men tenkte at det hadde sikkert av gutteelevene i klassen.

Hun tok ut pluggen, som ikke var så stor, men større enn champagnekorken, puttet den i lommen og bega seg inn til toalettet. Der inne fikk hun av seg bukse og truse i en fart, og fitta hennes hadde rent så mye at truseinnlegget var tungt av safter.

Camilla satt meg på kanten av toalettet og gned seg litt på fitta. Det var nesten som å få støt, og bena begynte å skjelve under henne. De blanke saftene rant ned mot rumpehullet hennes der korken satt. Hun trakk ut korken og kastet den i søppelbøtta. Fant frem den svarte rumpepluggen, og skøyv den sakte inn i sitt trange, men særdeles kåte rumpehull.

Hjerteslagene slo hardere, og brystene hennes ble harde. Fitta til Camilla sendte en stråle av safter når pluggen skled inn der bak. Denne var mye større enn champagnekorken og hun var usikker om den ville synes. Camilla tørket meg mellom bena og fikk på den våte trusen og trakk opp buksa.

Hun sjekket i speilet og bøyde seg frem for å se skikkelig, men hun kunne heldigvis ikke se noen bul etter analpluggen.

Det ringte til siste time og Camilla gikk så rolig og konsentrert hun kunne med den nye analpluggen sittende stramt i rumpehullet. Kollegene hennes var ferdig med pausen og de gikk i en stor flokk nedover gangen til klasserommene. En av de mannlige kollegene hennes spøkte, og kom med små seksuelle småkommentarer til Beate, Camillas bestevenninne og omgangsvenn.

Beate var en barmfager og flott dame, men virket gammeldags og tilkneppet. Mannfolka tullet mye med henne og Beate tok seg veldig nær av sjikanen, men sa aldri noe tilbake. Camilla viste at hun slet med dårlig selvbilde og minnet om en blomst som hadde tørket inn for godt.

– Det er jammen varmt i dag Beate, kanskje en ide å vise litt kløft, fleipet Trond Borge og småflirte. Han var en av gym lærerne på skolen, og som oftest var frisk i språket.

Beate kremtet og Camilla så at hun krympet seg, selv om hun var på samme høyde som Trond.

Jonas Iversen gikk ved siden av Trond og var den andre gym læreren på skolen. Han tittet alltid på Camilla, men prøvde å skjule det. Hun var klar over at han stirret, men likte Jonas, så det syntes hun var greit.

Camilla tenkte kåte tanker …

«Dere skulle bare vist hva lille søte smålubbene Camilla har dyttet opp i den store rumpa si».

Inne på klasserommet var alle elever på plass, og Camilla satt elevene i gang med matteoppgaver, for hun hadde ikke lyst til å stå ved tavlen med rumpa vendt mot klassen.

Ved kateteret ble hun sittende med et skoleblad og fikk øye på en scankode i bladet for reklame. Dette var det samme som hun hadde sett på forpakningen til analpluggen.

Hun ropte på Ivar, en av de mest oppegående guttene i klassen som alltid hjalp henne med data og nye digitale duppeditter.

Camilla viste også at han var kåt på alt som hadde med jenter og pupper å gjøre og satt seg litt på siden og trakk ned tunikaen litt for å vise mer av de harde store brystene sine.

Ivar var tydelig nervøs for den nære damekontakten og litt småsvett da han satt seg ned på huk ved siden av Camilla og forklarte.

– Det er ikke noe problem å scanne inn barcoden til din egen telefon. Du laster inn programmet via skolens Wifi nettverk, forklarte Ivar som den største selvfølgelighet i verden.

Hun bøyde seg nærmere Ivar når han forklarte og streifet det ene brystet mot skulderen hans. Hun kunne tydelig se at han ble kåt, og han merket sikkert kjønnslukten av kåt kvinne, som buksen hennes var fulle av i dag. Camilla kunne tydelig se den store bulen på buksen hans idet han reiste seg. Ivar Karlsen forsøkte å skjule opphisselsen sin på vei tilbake til pulten.

Camilla mistenkte noen ganger at han tullet en sokk rundt pikken, for det virket som om det var noe feildimensjonert i fronten av gutten og de andre elevene mobbet han stadig og kalte han klengenavn på skolen.

«Ivar den storsomme»

Camilla flirte dessverre med de andre elevene, når hun hørte mobbingen …

Hun ble sittende og fikle med telefonens scan program og fantaserte litt om hvordan det hadde vært å sluke kuken til Ivar … der på kateteret og trykke den langt ned i halsen mens resten av klassen så på …

Camilla skulle trekke av seg buksa og vise han analpluggen sin, tatt en brutal sugejobb av en ung pikk som ville være hard som stein og sprute masse sæd utover ansiktet hennes, i munnen, i håret, og på puppene. Hun skulle vippet frem de store brystene sine klasket de over pikken hans, og massert spermiene utover barmen.

Med et pip hørte hun at programmet ble lastet inn på telefonen og reklamen for lærerstudie kom frem på skjermen. Camilla tok en liten kikk utover klassen og så at de var opptatt med oppgaver, eller facebook på telefonene som de forsøkte å skjule for henne.

Camilla løftet opp håndvesken sin og åpnet lokket, trakk forsiktig opp innpakningen til analpluggen og scannet barcoden på siden av den sammenpressede forpakningen.

Hun så at nedlastningen startet og kjente samtidig kåtskapen i magen, fitta og ikke minst i det utspente rumpehullet sitt. Med et lite pip var programmet lastet ned.

Det kom opp en liten app på telefonen og hun ble med ett litt nervøs for hva dette var. Med en skjelvende finger trykket Camilla på appen og en liten monitor kom opp på telefonen. Dette var altså en styremonitor for analpluggen hennes via mobiltelefonen og hadde forskjellige valg i en liten meny.

I den første sto det «vibrato 1-5″ i den neste stod det » expand 15-50″.

Hun ble med ett veldig nervøs og usikker. Kanskje hun aldri skulle stukket analpluggen opp i rumpehullet sitt, men var også blitt så kåt utover dagen at nå var hun bare så klar for sex at hun var mer enn villig til å teste det meste.

Med fingeren trykket hun på tegnet for vibrator og valgte 1. Umiddelbart kjente hun analpluggen starte å vibrere. Fitta hennes reagerte straks med å renne. Hun skrudde vibratoren opp til posisjon 2 og den vibrerte kraftigere. Camilla synes det var skremmende men himmelsk deilig og opphissende. Hun regnet nå med at hun hadde blanke øyne og kåtskapen lyste vel ut av øynene hennes foran hele klassen, men når hun kikket ut i rommet var de mer opptatt med at klokken skulle gå og kaste papirbiter på hverandre.

Skoleklokken ringte. Alle elevene reiste seg og stormet ut av klasserommet, og fitta til Camilla ga fra seg et litte sprut av safter. Hun ble sittende en stund og summe seg samtidig som hun trykket det trange rumpehullet sitt ned på den nye flotte og fjernstyrte analpluggen sin. Hun kjente pluggen skli lengre opp i rumpehullet når hun slappet av i ringmuskelen.

Nå var arbeidsuken slutt og Camilla hadde fått en uventet god avslutning. Stemningen var nervøs men hun nøt den deilige følelsen av å ha en fullt levende inntrenger stukket opp i rumpa. Hun reiste seg og gikk ut i gangen. De varme kjønnssaftene rant nedover bena, men nå begynte hun å gi blaffen.

Korridorene var allerede blitt tomme for elever og lærere. Hun stoppet litt opp ved et vindu og ble stående og kikke utover skolegården. Hun fisket opp telefonen og så på displayet og trykket på «expand 25» og noe startet bak i pluggen.

Camilla fikk sjokk …

Analpluggen utvidet seg … Den viet ut rumpehullet hennes!!

Camilla mistet nesten pusten, men syntes også det var deilig å kjenne denne nye størrelsen sprenge seg utover i baken.

Hun ble stående og slappe av litt slik at hun ble vant til den nye størrelsen, trykket på neste knapp, og analpluggen viet ut rumpehullet hennes enda mer. Nå gjorde det skikkelig vondt og hun måtte ta meg skikkelig sammen for ikke å skrike ut av smerte i korridoren.

Camilla hørte plutselig skritt på vei i hennes retning. Skrittene stoppet rett bak henne. Hun stivnet fullstendig der hun stod, med telefonen i hånda.

– Hei Camilla! Står du her og sender kjærlighetsmeldinger til din kjære Einar nå da?

Hun ble helt perpleks når hun hørte stemmen til Rektor Thoresen.

Hva skulle hun si?

«Her står skolens 40 år gamle søte mattelærerinne Camilla med hovedfag i naturvitenskap, med saftene rennende nedover bena, gjennomvåt truse som så vidt holder på plass en fjernstyrt analplugg på 45mm, som holder på å sprenge rumpehullet hennes i fillebiter.

Hun har ekstremt lyst til å suge en stor våt kukk, og få den langt ned i halsen, få sæd sprutet utover sine store pupper, knullet i den plaskvåte fitta si og til slutt få en diger kukk innsauset i glidekrem banket opp i endetarmen»

– Ehh … jeg er på vei hjemover ja, sa hun til rektor,

– Sendte en tekstmelding til Einar om å hente Ine i barnehagen. Det var nok ikke mer spennende enn det, løy hun og lo litt nervøst. Hun hadde snudd seg rundt for å gjemme buksebaken.

– Jeg må sende noen beskjeder til, du får ha en trivelig helg og hils Anne fra meg, sa Camilla. Hun tittet ned på telefonen og heldigvis gikk rektor videre.

– Hils Einar du da, og trivelig helg, hørte hun han synge nedover i gangen.

Herregud hva er det jeg driver med? tenkte hun. Camilla pleide vanligvis ikke å la tanker om sex gå foran arbeidet sitt, men hun var mer opphisset enn noen gang.

Hun trykket på «minimize» på telefondisplayet og analpluggen gikk tilbake til normal størrelse, men rumpa var ennå øm av behandlingen den hadde fått. Nå var det igjen mulig for henne å gå som normalt.

Camilla hentet alle klærne sine på kontoret og sjekket at det ikke lå igjen noe som kunne røpe hennes lille eventyr og avsløre den søte mattelærerinnen som aldri gjorde noe impulsivt, kinky og sexy.

Bilen hennes stod alene på parkeringen når hun kom dit og hun satt seg inn. Analpluggen var hun nå blitt helt vant til, så den var bare behagelig og deilig i rumpa.

Med telefonen i mobilholderen trykket hun frem analplugg appen, satt på en deilig vibrasjon, og lot fitta renne så mye den ville.

Midt i byen stoppet hun i kø og ble sittende bom fast.

– Faen også, nå ville jeg bare hjem å få kukk i alle hull, snerret Camilla noe dempet og oppgitt. Dette hadde hun ikke tid til og ble sint. Hun trykket på appen igjen og valgte «expand» … trykket kjekt på 50 og ventet.

Hun kjente det om mulig enda mer brutalt nå, kanskje for at hun satt tredd ned på pluggen, og rumpehullet hennes ble utvidet maksimalt og nesten revet i to av analpluggen. Rumpa sendte krisesignaler til hjernen og pluggen kjørte på uten at hun hadde kontroll på hva som skjedde.

Camilla skrek høyt av smerte, opphisselse, kåtskap og dyriske sex instinkter,

«faen nå ryker rumpehullet mitt» tenkte hun, smerten var nesten ikke til å holde ut. Mannen i bilen ved siden av henne i køen nikket med hodet og gestikulerte med armene. Han var tydelig enig med hennes utbrudd over den kaotiske og stående trafikken, noe han tydelig også var lei av.

Med knokene hvite på rattet, skrek Camilla en gang til. Brølet var mer dempet nå, hun var nå blitt så utblokket i rumpehullet at fitta sprutet kjønnssafter utover i buksene. Når hun tittet ned, var buksa blitt fuktig helt til knærne. Hun følte at hun hadde blitt løftet opp i bilsetet og rumpepluggen holdt all vekt av henne oppe i luften, noe som forsterket den ekstreme følelsen av utvidelse.

Trafikken løsnet og hun var glad bilen hadde automatgir, for nå klarte hun nesten ikke å bevege beina på kjøreturen hjem. Hun måtte holde hardt i rattet og konsentrere seg om bilkjøringen mens analpluggen sprengte på. Samtidig var dette så ekstremt at hun tok det som en utfordring å klare kjøreturen hjem uten å besvime på veien.

Hjemme på parkeringen så hun bilen til Einar. Han var allerede hadde kommet hjem, så det var tydelig at all henting og overlevering til bestemor var i orden.

Hun parkerte bilen på plassen ved siden av, og stoppet motoren. Camilla trakk pusten og lukket forsiktig opp døren på bilen. Hun svingte beina ut av bilen og kjente ilinger opp i rygg og nakke av smerte og kåtskap, men vippet overkroppen frem og tok steget ut av bilen.

Dette var helt vilt!

«Klarer du å gå med denne svære proppen i ræva?» tenkte hun, og tok noen prøvende skritt. Smerten og den fysiske vanskeligheten gjorde at hun måtte gå med spredte ben og rumpa ut bak. Hun tok med veska på armen og gikk sakte mot leiligheten. I trappa møtte hun naboen, herr Svendsen

– Hei Camilla! alt vel? sa gamle Svendsen.

Camilla ble helt overrumplet og lente seg automatisk mot betonggelenderet for å slippe han fram og tykket analpluggen hardt inn i den allerede utstrakte rumpehullet sitt

Det svimlet for øynene.

– Ehhh…. alt er bbra, klynket Camilla og Svendsen stusset litt.

– Du ser litt blek ut Camilla, sa han.

Camilla trodde rumpehullet hennes skulle revne, der og da.

– Nei litt slitsom dag, stønnet hun og tenkte på den brutale rumpestrekkingen hun hadde bedrevet hele dagen.

– Du får hilse Einar, sa han og løp videre. Camilla tok fram mobilen og trykket analpluggen tilbake til normal.

– Camilla, du er faen meg helt sprø, sa hun til seg selv. Hun gikk inn til leiligheten, noe mer kantete til bens en hun hadde vært før på dagen.

Det var tydelig at den siste runden i biltrafikken nesten hadde voldtatt rumpehullet hennes, men ikke verre en at hun fremdeles var ved godt mot da hun kom innenfor døren.

– Hallo Einar, jeg er hjemme, ropte Camilla inn i leiligheten, men hun fikk ikke noe svar. Hun tok av seg yttertøyet og gikk inn på kjøkkenet. Der lå en lapp fra Einar, skrevet bakpå en av Ines blomstertegninger. Han hadde tatt seg en treningstur.

Faen også … tenkte hun og ble litt sur, hun kjente ennå kjønnssaftene renne og at rumpehullet var mer en klart for et skikkelig knull.

Camilla gikk på badet og kledde av seg. Hun ble stående med lukkede øyne og tenke på dagens hendelser, og klemte litt på analpluggen med rumpeballene.

Hva skjer med deg Camilla? tenkte hun, du må jo ha blitt gal?

Du kan jo ikke gjøre slikt, med så stor risiko for å bli oppdaget, hva ville folk ha sagt? Litt skjelven av alle disse tankene snudde hun seg med baken mot speilet og så på analpluggen og smilte litt for seg selv.

– Ja, du er jammen gal …

Hun trakk forsiktig sin deilige nye leke ut av rumpehullet, og så på den glinsende svarte proppen, skyllet den og la den tilbake i håndvesken i en av de nederste lommene og kastet innpakningen i ovnen. Hun fyrte opp pappen med det samme. Camilla fant en av Einars store hockey gensere som dekket det meste av kroppen.

Camilla syntes det var deilig å gå rundt under en stor genser, hun var helt naken og saftene glinset fremdeles av lårene hennes. Hun tok hendene under genseren og strøk brystene sine som var harde og veldig sensitive for berøring. Hånden skled deretter ned til den våte fitta og hun gned lett over klitoris og skalv i benene.

Hun løftet genseren bak og strøk på baken sin, og stakk forsiktig en finger opp i rumpa. Fingeren gled behagelig i hullet og hun sukket litt, da hun hørte inngangsdøren bli slått igjen.

Einar pustet hardt og han var tydelig kjørt av treningen.

– Hallois…. Milla min, ropte han.

– Hei, sa hun og Einar ble stående å se på Camilla med hivende pust.

– Har du hatt en fin dag?

– Som en vanlig fredag, sa hun og gikk mot ham.

Han var tydelig forvirret, for dette lignet ikke Camilla. Han så de store brystene hennes gynge mot stoffet i genseren.

Hun trakk plutselig av han treningsbuksen og pikken hans fikk en skikkelig overraskelse av den uventede handlingen.

– Eehhh Milla, hva går det av deg? Einar turte nesten ikke å rikke seg i frykt for at hun skulle slutte.

Hun stakk ut tungen og la den bløtt mot kukkhodet, og kukken gjorde et byks opp i ansiktet hennes. Einar så på hva som skjedde med store øyne og kunne nesten ikke tro det han så utspille seg foran han.

Pikken hans hadde nå fått full lengde og hun tok tak i rumpeballene hans, åpnet munnen og stakk pikken hans sakte inn i munnen, så langt hun klarte. Camilla var blitt modig nå og vrikket hodet for å få den så langt inn i munnen som mulig.

Fitta hennes fosset som aldri før og det rant nedover bena hennes igjen. Hun sugde han godt en stund, og han hadde nå fått igjen pusten. Camilla trakk han med meg inn i stuen etter pikken. Det var nesten som å gå med hund i bånd, og nå var hendene hans over hele kroppen hennes.

Han rev av henne genseren og sin egen. Hun stod og smilte og gned seg på fitta samtidig. Einar skulle til å hive seg over henne, men hun stoppet han.

– Du skal runke pikken din litt, så jeg kan se på deg, sa Camilla med sensuell stemme.

Einar så forvirret på henne.

– Mener du det Milla`n min…?

– Ja, sa hun og hentet en barkrakk fra kjøkkenet. Hun satt seg på krakken med rumpa på utsiden av stolen vendt mot Einar. Han stod med pikken i hånda og runket.

– Hva faen er det som skjer Camilla?

Hun gnidde videre på fitta si, mens saftene rant på gulvet.

– Slikk fitta mi, sa hun og kan kastet seg frem og satt i gang med å slikke. Det var nesten så hun kom men klarte å holde igjen. Hun ventet ennå på å få kukken hans i den våte fitta si.

– Stikk kukken din i fitta mi, sa hun med grøtet stemme, og han var ikke sen å be nå. Han rettet seg opp og dunket pikken til bunns i fitta, og knullet henne på stolen. Camilla fikk endelig den pikken hun hadde lengtet etter hele dagen.

Etter en liten stund gikk tempoet til Einar litt ned, og hun skjønte at nå var det klart for neste trekk.

– Kan du knulle meg i rumpa, hvisket Camilla til han. Einar tittet på konen sin som om han ikke forsto hva hun mente.

– Hva sa du nå … lille Milla´n min?

Camilla hevet stemmen sin, så han rett i øynene.

– Knull meg i rumpehullet mitt, sa jeg !!

Einar var usikker, men han var også helt sprekkeferdig av kåtskap.

– Jeg synes du sa det var vondt sist gang vi prøvde litt, er du sikker?

Camilla så han fremdeles rett i øynene

– Ja jeg er sikker!

Etter så mye rumpestrekk som hun hadde bedrevet, var hun ikke bekymret for en vanlig pikk i rumpa. Einar stakk forsiktig pikken mot rumpehullet hennes og pikken skled inn med ett lite «svupp». Han dyttet kukken til bunns uten problemer.

Camilla var helt i ekstase … dette hadde hun ventet på.

– Knull rumpehullet mitt hardere … for faen!!

Hun ropte hun til han, og Einar kjørte pikken ut og inn som et stempel.

Camilla kom i en kjempeorgasme og hele kroppen skalv i kramper, mens Einar fortsatt knullet for harde livet. Han kjørte kukken voldsomt opp i rumpa hennes. Han nærmest voldtok kona si i hekken.

Camilla ble slappere i kroppen og rumpehullet hennes begynte å bli skikkelig sårt. Det var kanskje ikke så rart med tanke på alle timene hun hadde viet og revet i analåpningen hele dagen. Hun skled av stolen, men Einar hadde fremdeles pikken i rumpa hennes. Han løftet Camilla opp med sine sterke armer og nå gikk virkelig pikken til bunns i rumpa hennes.

Herregud hvor deilig! Men samtidig hvor sårt og vondt, der hun brutalt ble knullet midt på stuegulvet. Hun kikket på bildene på veggene. På den søte Camilla fra studietiden, turbilder med venner og nydelige familiebilder fra oppveksten.

Nå skulle man tatt bilder av henne, i denne situasjonen. Camilla rumpeknullet og brukt på stuegulvet. Uten nåde for sitt voldtatte rumpehull som nå var helt utkjørt og utpult av en sterk mann. Einar bar henne frem til spisebordet mens han fortsatt knullet Camilla i rumpa, og kastet henne ned på bordet.

Han subbet vekk barnetegningene til Ine og snudde Camilla rundt på ryggen. Einar trakk pikken ut av rumpa hennes og hun kjente en lettelse av å slippe smerten i den såre baken.

Uten forvarsel presset Einar hodet hennes bakover på bordkanten, og kjørte pikken inn i munnen hennes. Camilla ble helt satt ut av det hele, hun synes det var langt over grensen hennes.

Med kjønnsvæskene rennende utover bordet, blandet de seg med barnetegninger. Der lå lille søte mamma og fikk halsen fylt av en kjempekukk, hun slet med å få puste. Brekningene var ikke langt unna, men Einar brukte lille mor nå, nå var det ingen nåde, og kukken hamret han langt ned i halsen hennes, så surkling og gurglelyder fylte rommet.

Einar trakk pikken ut av halsen hennes og hun fikk tilbake pusten, men Camilla rakk ikke å tenke mer, før han kjørte pikken hardt opp i rumpa hennes igjen.

Smerten var forferdelig og hun begynte nesten å gråte. Einar hadde ingen hemninger, og nå skulle mor knulles, han kjørte pikken så hardt i rumpa hennes at det svimlet for øynene til Camilla, og hun slet med å holde tårene tilbake.

Camilla hørte han begynte å grynte og pikken begynte å gi kjente rykninger, Einar trakk seg ut av rumpehullet hennes og dro henne ned fra bordet, sammen med barnetegninger og bordpynt.

Han tok tak i håret hennes og presset pikken ned i halsen på Camilla, så hun mistet pusten. Hun gurglet og brakk seg, og kjente ladningen sprute langt nede i halsen. Einar trakk pikken sakte ut, og Camilla fikk luft, men fikk også sæd ned i pusterøret, som gjorde at hun hostet og harket. Sæden fortsatte å sprute i ansiktet, samtidig som hun gulpet og svelget om hverandre.

Da hun hadde fått tilbake pusten, så hun at sæden hadde rent over hele overkroppen, puppene var smurt helt inn og det dryppet ned på gulvet på lekene til Ine. Camilla brukte litt tid på å komme seg og Einar stod lent til veggen og så på henne.

– Jasså mor, hvordan er formen på min lille søte lærerinne da? spurte Einar.

Camilla kjente smertene i sitt fullstendig utpulte og ramponerte rumpehull. Hun satt fremdeles på gulvet og tok tak i spisebordet og løftet seg opp. Det ble noen vonde skritt over gulvet, og hun måtte støtte seg langs stueveggen ut mot badet. Rumpa hennes hadde til de grader fått gjennomgå i dag og Camilla snudde meg mot Einar og smilte tappert.

– Var det deilig da Einar? spurte hun.

– Jeg trodde ikke dette lå i deg, min lille deilige husmor. Jeg beklager at jeg var hardhendt med deg. Camilla hørte på stemmen at han skammet seg.

– Det var nok litt i overkant dette Einar. Men ta det rolig elskling, jeg ba om det selv, svarte Camilla og stavret seg videre. Analåpningen brant som om det hadde tatt fyr.

På veggen i gangen hang vesken med rumpepluggen, og Camilla tenkte,

«Vi ses snart igjen, anal kosen min, men jeg må bare pleie rumpehullet mitt litt først»

Camilla satt på dusjen og ble sittende på toalettet. Hun kjente på hvor vondt hun hadde, men samtidig hvor pirrende det var. Camilla var sikker på at det ikke var siste gang hun skulle knulles i rumpa, men minnet seg på å kjøpe glidekrem, det ville nok spare stumpen hennes.

Nå kunne den romantiske kvelden starte, med litt vin og god mat.

Camilla hadde sett for seg noe småkyssing på sengekanten og litt knulling i misjonærstillingen, men dette var nesten som voldtekt å regne, og smilte litt av det hele …

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.