lørdag , 17 april 2021
Forside / Hetero / Jonas og Chat på eros

Jonas og Chat på eros

Jonas

Tenkte å fortelle om min første opplevelse med sex litt utenom det vanlige. Mitt første møte med villdyret mange menn har i seg og som jeg har i meg, langt der inne, jeg også. Mitt første møte med ordentlig god sex, rett og slett. Så får det heller være at historien er skikkelig klisjé. Det får være greit, så lenge det er sant.

Jeg var akkurat fylt 21 år og sexerfaringene mine til da var med to kjærester som var like uerfarne og usikre som meg selv. Jeg hadde aldri nådd de helt store høydene med dem, for å si det sånn. Hadde gjort det slutt med den siste kjæresten tidlig på sommeren. Nå var det september og jeg var så vidt i gang med det første studieåret i Oslo. Jeg var heldig og hadde fått leie en leilighet av et vennepar av mamma og pappa. Leiligheten lå på Frogner – kanskje ikke der man drømmer om å bo som Blindernstudent, men med 50 nyoppussede kvadratmeter for meg selv kunne jeg ikke klage.

Denne morgenen skulle jeg i en tidlig forelesning og gikk rett fra senga til dusjen. Skrudde på dusjen og skvatt til med et skrik da en hard stråle kaldt vann fra festet mellom dusjbatteriet og veggen traff bena mine. Jeg skrudde av, tørket meg og gjorde det eneste som kunne falle meg inn: Ringte pappa. Pappa skjønte fort at det var nytteløst å få meg til å finne frem verktøy for å prøve diverse ting han trodde kunne funke. «Vet du hva, Jonas bor jo rett ved deg, jeg kan ringe han og høre om han kan stikke innom en ettermiddag. Så får han se om du trenger en rørlegger.» Jonas var visst den yngre broren til mannen i venneparet jeg leide leilighet av. «God idé», sa jeg, takknemlig for alt som kunne spare meg for uforutsette utgifter.

Jonas kom samme ettermiddag. Han var en kjekk mann i 30-årene. Svær. Kanskje 195 høy, bredskuldret og med brystkasse og overarmer som nesten var litt karikaturaktig store og bulende. Kledd i en sort fotballshorts og en tettsittende, grå treningsgenser. Ring på fingeren. Han hadde på seg lue selv om det fortsatt var sommerlig ute. Jeg tenkte at det var litt rart, men den store mannen foran meg kledde det på en litt gutteaktig måte. Et par mørke, vennlige, men lure øyne møtte mine. «Heldig du er a, som får bo her. Bodde i kollektiv jeg, da jeg studerte. Det unner jeg ingen.» Jeg lo. Viste han inn på badet og forklarte problemet. Han skrudde på og av dusjen, så på meg med et glis og sa: «Hvis du hadde visst hva en skiftenøkkel var så hadde du sluppet å få meg på besøk.» Jeg rødmet. Skikkelig. Anstrengte meg for å komme ovenpå igjen mens han stod med ryggen til og skrudde. «Sånn. Nå er det bare å dusje. Måtte skru til ganske hardt, så kanskje bra at jeg kom likevel.» «Tusen takk! Jeg er visst ikke så god på sånt her.» «Haha, det gjør ingenting. Bare ring meg om det skulle være noe du.» Blikket hans satte en støkk i meg. Han så meg i øynene mens han snakket, men lot så blikket falle nedover kroppen min, og opp igjen. To ganger. Det var noe overtydelig over det blikket, noe skamløst direkte, noe jeg ikke visste hvordan jeg skulle forholde meg til, men som jeg åpenbart likte. Jeg smilte, og han smilte tilbake.

Besøket var over på fem minutter. Jeg ble stående å se etter han i døråpninga. Hva var det som skjedde? Jeg følte at det hadde vært en spenning mellom oss der et øyeblikk, men visste ikke om det var gjensidig eller bare meg. Lukket døra bak meg, kjente til min overraskelse at jeg var tungpustet. Ble stående litt med ryggen mot døra, kjente kåtskapen bre seg i kroppen. Smilte litt for meg selv.

Skvatt til da det ringte på igjen. Jeg åpnet, og utenfor stod Jonas igjen. Denne gangen var det noe dyrisk i blikket hans. Han stirret på meg. «H-hei», stammet jeg. «Fy faen så deilig du er. Jeg må ha deg.» Han kom inn, smalt igjen døra bak seg, tok tak i hoftene mine og dyttet meg hardt mot veggen. «Du er faen meg den deiligste jeg noen gang har sett. Jeg skal knulle deg så hardt at…» Han kysset meg. Et intenst og deilig, vått tungekyss. Følelsen min gikk fra sjokk til skrekkblandet fryd og intens kåtskap. De store, sterke hendene hans befølte kroppen min og gjorde meg vill. Jeg klamret meg til han, kjente muskelspillet i armene og ryggen hans, en berusende følelse av å holde rundt en mann.

«Du er så sykt sexy», sa jeg. «Vil at du skal ta meg.» Jeg hadde aldri sagt noe sånt før, til noen, enda mindre hadde jeg sett for meg at jeg kunne si det til en fyr jeg nettopp hadde møtt. Min egen råskap gjorde meg enda kåtere. Jonas løftet meg opp. Jeg følte meg fysisk liten i armene hans, selv om jeg er 168 og ikke verdens slankeste. Han kysset halsen min og spurte med den kåte, mørke stemmen sin hvor soverommet var. Jeg pekte og Jonas bar meg mot døra, åpnet den og kastet meg ned på senga, rev av meg joggebuksa og trusa. Han tok tak i lårene mine igjen og flyttet på meg bestemt så rumpa mi lå på sengekanten. Han satt på kne på gulvet, la hendene sine på baksiden av lårene mine, løftet dem opp og til siden og begynte å slikke meg. Følelsen av den varme, våte tunga hans mot den klissvåte musa mi var helt utrolig. Han bevegde den fort og rytmisk og jeg kom, helt seriøst, nesten med én gang. Orgasmen spredde seg i kroppen min mens jeg ristet og klynket.

Jonas tok tak i det ene benet mitt og la meg halvveis over på siden. Smilte. Dasket meg på rumpa. Først én gang. Jeg stønnet. Så én gang til, hardere. Jeg stønnet igjen. Så reiste han seg seg, tok av seg genseren, shortsen og bokseren og stod foran meg helt naken. For et syn. Den gjennomtrente, svære og solbrune kroppen hans og en stor, tykk og dirrende hard pikk. Jeg ble helt satt ut. Min erfaring var med tynne, guttete ekskjærester. Alt jeg ville var å ha Jonas inni meg. Han tok tak i armene mine og løftet meg opp så jeg satt på sengekanten, dro av meg toppen, åpnet BH-en, tok tak i meg igjen og slang meg lengre opp på senga. Han var vill i blikket da han satt seg mellom bena mine. Så senket han overkroppen sin ned mot min, møtte munnen min i et vått og rått kyss, mens han presset seg inn i meg. Opplevelsen av vekten hans oppå meg, hud mot hud, lukten av han og følelsen av pikken hans som fylte meg opp var helt berusende og jeg stønnet høyt med én gang.

Det eskalerte fort. Jonas knullet meg etter hvert så hardt i misjonæren at senga bevegde seg langs gulvet. Det føltes nesten som om jeg skulle besvime da orgasmen bygde seg opp, igjen usannsynlig fort. Jeg vet ikke, for jeg forsvant litt, men tror at jeg skrek i vellyst da den intense varmen spredte seg fra underlivet og ut i kroppen. Jeg lå helt ør og forfjamset da Jonas satt seg opp mellom bena mine med pikken i hånda, lente overkroppen tilbake og sprutet utover magen og brystene mine med et langt, dypt stønn.

Jonas og jeg møttes mye i de tre årene som fulgte. Det er en historie med noen mørke sider, særlig ettersom han var gift og jeg også skulle komme til å gå bak ryggen på en kjæreste for å være med han «en siste gang». Men det er også en historie med mange gode sexminner som jeg kan tenke meg å skrive mer om. Så kanskje jeg kan si at fortsettelse følger?

og

Chat på eros

Hun: høres spennende ut med å bli knulla på et offentlig sted

Han: la deg få pikk på et toalett på et kjøpesenter?

Hun: hmmm

Han: midt i julerushet

Han: eller … annet sted?

Hun: Skal jeg først gjøre det på et offentlig sted vil jeg nok kanskje ta litt større sjanse

Han: ja

Han: cafe?

Hun: ja

Han: kanskje på pirbadet?

Hun: med alle kameraene der. Tror ikke det. Kan jo bli arrestert også da *s*

Han: eller parkeringshuset … nedenfor trondheim torg?

Han: oppvarmet

Hun: ja, heller i parkeringshuset

Han: om du kommer kjørende til byen, så er det mulig da

Han: eller på utsiden av bilen ?

Han: liggende med rompa bar over panseret ?

Hun: jaa

Han: da kan du jo komme med tog da

Han: vi kan finne en hvilken som helst bil

Hun: *S*

Han: og kanskje kommer eieren

Hun: herregud. Tanken gjør meg såå kåt

Han: ellers – hva med treningsrom på et hotell?

Han: sas radisson?

Han: i badstua?

Hun: ja, ja, ja, ja, ja,

Han: kan bli spennede shopping dette

Han: la deg ha sæden min dyppende ut av fitta di resten av dagen

Hun: ja, det høres slik ut ja og kanskje det i tillegg blir gruppesex også mens jeg er på bytur

Han: jepp .. deilig det

Hun: Tror jeg må få til en handletur ganske snart her *s*

Han: ja – så lenge det ikke blir i helga

Han: da er jeg bortreist

Han: skulle vært der og lekt med deg

Hun: Neida, det blir ikke i helga. Skal på julebord flere helger fremover jeg.

Han: okai … kanskje best med en ukedag: )

Han: julebord kan bli vill sex da

Hun: ja, du skulle ha fått sittet mellom føttenen mine å slikket meg

Hun: Tror jeg må holde meg på matta så lenge jeg er på julebord. Skal ha med mannen

Han: ville likt å smake på dine våte safter

Han: bruke fingrene inn i deg

Han: og latt de leke med deg

Hun: Du hadde i alle fall fått kjenne saftene nå, for det renner

Han: smake på deg og fingre masse

Han: våt og deilig er du

Han: sett hvor mange fingre du ville hatt inn i deg

Hun: 3

Han: slikke deg og massere

Han: jukke inn og ut av deg… og knulle deg med fingrene

Han: blir kåt bare av tanken

Han: har en stor hard pikk her nå

Hun: få smake

Han: mmm … ville likt å la deg

Hun: suge deg

Hun: slikke ballene dine

Han: knullet deg med dildo mens du lekte med meg

Hun: la munnen gli nedover kuken din

Hun: la tunga rulle rundt hodet

Han: kjenner hvordan kukhodet sprenges av opphisselse

Hun: Sitter her uten truse jeg nå, overskrevs over stolen og gnir ei våt og varm fitte mot stolen

Han: nyter tanken på

Han: og skulle likt å være hendene dine

Hun: da hadde du vært våt *s*

Han: la de leke med fitta di …

Han: fly inn og ut

Han: og fingerknulle deg

Han: drømmer om deg jer

Han: sitter på kontoret og kan ikke runke

Han: kjenner hvordan pikken sprenger

Hun: *stakkar*

Han: savner ei fitte å knulle

Han: vil knulle deg hardt

Han: ta deg på bilpanseret

Han: trenge inn i fitta bakfra

Han: og knulle deg …

Han: daske forsiktig på rumpa

Han: og sørge for at du får en diger ladning inn i fitta di

Han: kjenne etter hvordan fitta di tar i mot

Han: presser pikken inn til bunns

Han: og lar deg få dens pulserende bevelser inn i deg

Hun: kjenner hvordan muskelen mine trekker seg sammen rundt kuken din

Han: nyter fitta di

Han: nyter hvordan den melker kuken

Han: og kjenner hvordan du er på veg mot toppen

Han: knuller deg bare mere

Han: og vil bli med deg på vegen oppover

Hun: Sitter her nå med etterdønninger og kjenner at det trekker seg godt sammen

Han: fitteveggene dine vibrerer

Han: og spruter inn i deg

Han: fyller fitta di med sæden min

Han: lar den dryppe litt på panseret på den fremmede bilen

Han: og nyter deg

Hun: Herregud. det er bra det snart er jul.

Hun: Må logge av her jeg. Datteren min kom hjem

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *