søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / En magisk mann – Utroskap

En magisk mann – Utroskap

En magisk mann – Utroskap :

Jeg gikk fra min og min samboers leilighet og skulle på fest med noen gamle venner. Min samboer skulle sitte hjemme og se på Brann kamp med noen venner.

Vårt forhold hadde dabbet helt ut, men vi var verdens beste venner.

På festen var det en flott mann, han stod der og så på meg med sitt vakre ytre, solbrun hud og definerte muskler som kom til syne siden sommeren hadde slått inn for fullt og han hadde tatt av seg på overkroppen.

Det var han som snakket til meg først, snakket så jeg ble helt flau og følte at jeg virkelig fortjente et sexeventyr. Det var ingen som hadde gitt meg oppmerksomheten som denne mystiske gutten. Han så på meg på en måte som fikk meg til å smelte, fikk meg til å føle meg drit sexy og det eneste jeg hadde lyst til var å tilfredsstille han på alle mulige måter.

Gi han «the time of his life» rett og slett, den beste sexen ever!

Men det var bare i hodet, jeg hadde kjæreste så det skulle ikke skje noe sa jeg til meg selv.

Han satt hjemme foran Brann kampen!

Seinere på festen, dyttet han meg mot veggen bak huset, pustet meg i nakken, jeg kunne høre den selv om musikken stod på for fullt rett bortenfor. Han holdt meg fast, fast!

Men på samme måte forsiktig, strøk meg langs låret. Jeg så han rett inn i øynene, dypt inn i øynene! Han var nær til å kysse meg før han sakte senket seg for å rekke bedre til mellom mine lår, varsom og forsiktig, akkurat som om han nøt hvert strøk.

Jeg merket hvor varm jeg ble, hvordan pulsen virkelig steg og steg, hvor klamt det ble mellom mine lår, rett og slett hvor våt jeg ble. Og han hadde ikke en gang kysset meg, bare så vidt rørt meg.

Min samboer satt hjemme foran Brann kampen!

Han ble hard! jeg merket det når han dyttet sin kropp mot min, han så meg i øynene og sa med kroppsspråket at jeg var det deiligste vesen han noen gang hadde sett.

Han kysset meg, lenge! lidenskapelig! varmt! hans lepper mot mine var som et varmt kjønn mot et annet! Det pumpet i hele meg! det eneste jeg tenkte på var å få han i meg nå!

Jeg som ikke er noe annet en verdens mest uskyldige jente tok meg selv i å si; ”Gi meg kuk, nå!!!»

Det skulle vise seg å ikke være det som var planen. Han forsatte å stryke på meg, ta på meg, han dyttet skjørtet lengre opp på låret, tok meg under blusen og forsiktig tok på mine bryst, han virket rolig og nytende hele tiden.

Jeg ble frustrert og vill for at han ikke tok meg der og da!

Jeg ble dyttet opp på gjerdet, strømpebuksen hadde allerede røket, så jeg rev den like gjerne litt mer! Han så meg dypt inn i øynene. Jeg fikk endelig lov til å åpne hans bukser og holde rundt hans tykke steinharde pikk! Den var sprengt, jeg kunne nesten ikke ta rundt den med et tak!

Jeg bet meg i leppen og så beundrende rett i hans øyne. Han fingret meg forsiktig, mens hans håndflate berørte klitoris, jeg kjente det rant! det var ingen bruk for varsomhet, han kunne kjørt på for lenge siden tenkte jeg.

Jeg dyttet den nakne pikken hans mot kjønnet mitt! Han trakk seg tilbake for å teeezzzzzze meg enda litt til, hans styrke var sterkere enn min så jeg ga etter, hans kloring mot mine lår var dråpen, jeg fant styrken og dyttet han langt inn i meg, det var så vått at det nesten rant, hans store kuk utfylte meg mer enn jeg hadde fantasert om, han utfylte meg på alle mulige vis! Han ba meg snu meg og han puttet kuken sin enda lenge inn bakfra! Jeg kunne ikke få nok, han støtte og støtte mot mitt kjønn!

Det ringte, jeg bråvåknet og famlet frem telefonen, det var min kjære!

Kampen var ferdig og han lurte på om jeg trengte skyss hjem.

 

og

Barnehagetanten

 

Jeg hadde lenge hatt en god tone med Wenche i barnehagen. Hun var på småbarnsavdeling, mens jenta mi går på storbarn nå. Jeg og noen kompiser var ute på det lokale utestedet og Wenche var også ute den lørdagen. Gubben hennes driver bare med Facebookspill og er ikke så interressert i å gå ut.. eller noe særlig annet.

Vi ble sittende å prate litt og blikkene ble varme og hete. Hun la hånda si på låret mitt, og jeg kjente sitring i benet. Jeg strøk foten min mot hennes under bordet vi satt på og begynte å stryke henne nedover låret. Jeg ble litt mer intens og førte hånda mi mot skrittet hennes, men da tok hun hånda mi bort.

-Jeg tror jeg må hjem nå, sa hun. Jeg sa jeg kunne gå sammen med henne. Vi bodde samme vei. Vi begynte så smått å gå og vi dultet litt borti hverandre. Da vi var kommet halvveis sa hun: -Nå ble jeg plutselig våken igjen. Hva sier du: skal vi ta et lite nachspiel hjemme hos meg. Gubben er på spillejobb i en annen by i kveld, så det er ikke så mye liv hos meg… Jeg tenkte at det kunne jo vært koselig.. nei… egentlig så tenkte jeg at det kunne jo bli VELDIG koselig. Og det ble det…

Vi kom inn i huset hennes. Det var varmt og godt. Hun la litt ved inni ovnen og lurte på hva jeg ville ha å drikke. Jeg kan ta en drink sa jeg. Hun laget en ganske søt ting til meg og vi satte oss i sofaen. -Jeg er litt stiv i skuldrene kjenner jeg, sa hun, du kunne ikke massert meg litt. Jeg nektet ikke for det og hun satte seg mellom bena mine i sofaen og jeg begynte å massere. Jeg strøk litt nedover armene hennes og sneiet borti puppene hennes med jevne mellomrom. Hun pustet tyngre. Pikken min ble stiv. Jeg gjetter på at hun kjente det. Jeg masserte puppen og skuldren hennes samtidig. Hun klynket lett. Jeg førte armen min nedover mot skjørtet hennes, og begynte å stryke utenpå. Hun lå bare med øynene lukket. Jeg dro opp skjørtet og strøk utenpå trusa hennes. Jeg skulle akkurat til å ta hånda ned i trusa, da hun tok hånda mi bort og sa: Nei… vi må ikke… Jeg strøk henne litt mer på puppene og litt etter litt lurte jeg igjen hånda ned mot fitta hennes. Denne gangen gjorde hun ikke noe forsøk på å ta den bort. Jeg stakk hånda mi ned. Hun var dyvåt. Jeg kjente at hun hadde litt hår øverst, men ingenting mot den buska som kona mi har.

Hun stønnet og vendte seg om. Vi kysset lenge og dypt og intenst. Hun kneppet opp buksa mi og strøk utenpå underbuksa mi. Hun kikket på meg med de store brune dådyrøynene sine, med et lett sløret kåt-blikk.

-Jeg har bestandig hatt lyst til å suge pikk, sa hun. Jeg ble stum. Hun skled ned på golvet. Dro sakte ned underbuksa mi og kikket fascinert på pikken min. Hun slikket lett på hodet. Så begynte hun å slikke. Hun tok den i munnen og seg ned. Aldri har jeg vært borti noen som har hatt den lenger inne. Jeg er sikker på at drøvelen jukka på pikkhodet. Og det hun noe sånn hosting eller kvelningsfornemmelser. Hun så ut som hun totalt nøt. Og gudene må vite at det gjorde jeg også.

-Jeg vil ha den i meg, sa hun. Igjen sviktet stemmebåndet mitt.

-Kom, vi går opp på soverommet. Hun tok meg i hånden og ledet meg opp til soverommet deres. De hadde en svart jernseng med dobbeltdyne. Hun slokket lyset. Jeg kledde av meg og la meg under dyna.

-Du? sa hun. Det kunne vært gøy å prøvd med lyset på en gang.. Kan du slå på lyset…

Jeg gjorde det. Hun tok av seg dyna. Hun var slank, nesten litt mager. Veldig søte pupper og ganske fine former. Jeg kysset henne. Hun kysset tilbake. Jeg la meg oppå henne. Hun førte pikken inn i fitta si. Den kjentes våt og varm ut. Jeg kom meg med letthet til bunns i henne. Jeg begynte å jukke henne. Hun stønnet heftig og det gjorde meg dritkåt. Jeg lå over henne slik at hun drev og sugde på brystvortene mine. Jeg pulte Wenche i barnehagen sakte og hardt og vi nøt det vanvittig begge to. Jeg skulle akkurat til å kjøre opp farten litt da hun sa:

– Jeg tror jeg kommer snart. Jeg begynte å pule hardere og litt fortere. Jernsenga knirka og Wenche stønnet. Jeg ble så jævla kåt av lydene henne at vi kom samtidig.

Hun hylte så jeg var redd for at hele nabolaget hørte det. Etterpå la jeg meg over på sida, slik at vi lå mot hvernandre. Pikken begynte å bli litt mindre.

-Det… sa hun.. Det var det beste jeg noengang hadde kjent. Gjør det noe om jeg suger pikken din igjen? Jeg kysset henne lidenskapelig og dypt og svarte:

-Det… vil jeg sette umåtelig pris på…

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.