mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Meg og Lisa, andre gangen

Meg og Lisa, andre gangen

Meg og Lisa, andre gangen

Jeg har tidligere fortalt om meg og Lisa, og nå vil jeg gjerne fortsette historien da vi nettop har fått kontakt igjen.

For snart 2 mnd siden tok jeg mot til meg og skrev en sms til Lisa igjen. Kjemien var der med en gang, selv om det er over 2 år siden vi var sammen sist.

Hun savnet meg like mye som jeg savnet henne, vi avtalte at jeg skulle komme til henne rett etter jobb neste dag. Det var en fredag og begge var ledige hele helgen.

Jeg for i dusjen for å barbere meg, selv om det bare var to dager siden sist. Best helt uten hår. Jeg pakket klesskift og gikk å la meg. Det var vanskelig å få sove, gledet meg bare til å være sammen med Lisa igjen.

Arbeidsdagen gikk treigt, følte jeg hadde vært på jobb 5 timer når kaffepausen kl 9 var over.

Lunchpausen gikk og jeg var nede på anlegget igjen.

Jobber på et oljeanlegge, og da klokken var et kom det en gassalarm. Vi ruslet ut av porten og satt oss utenfor brakka.

Sjefen kom bort en halvtime senere og sa at de som hadde lyst kunne dra hjem. Det ble ikke mye jobbing så lenge gassalarmen pågikk. Jeg gikk i dusjen i brakka, måtte få av meg arbeidslukta. Lisa var allerede ferdig på jobb så det passet fint at jeg kom med en gang.

Jeg skulle bare gå rett inn hos Lisa, det har jeg alltid gjordt. Lisa skrev at hun hadde vært oppe hos svigerforeldrene som skulle se etter barna, og når jeg kommer inn ligger Lisa allerede i senga. Den står i stua fordi leiligheten er under oppussing. Litt av en overraskelse sier jeg, allerede…

Hun smiler til meg og sier at jeg får vrenge av meg tøyet og legge meg inntil henne.

Selvfølgelig gjør jeg det, vi kysser og beføler hverandre lenge.

Jeg holder på å sprekke av kåthet, Lisa ligger i bare undertøyet. Jeg tar av henne bh’n og stryker henne over de deilige brystene hennes, knoppene blir umiddelbart stive.

Jeg legger meg med hode oppå magen og kysser henne lett over det hele. Litt opp igjen og tungekysser henne lenge, det glinser i øynene hennes hun er kåt.

Jeg lar hånda mi gli over kroppen hennes ned til trusa, vil nedi men vet at vi har god tid og jeg vil nyte henne lenge. Lar heller hånda gli oppå trusa som allerede er klissvåt, Lisa gir fra seg et vakkert stønn.

Plutselig tar Lisa kommandoen, noe jeg ikke er vant med fra før. Hun har blitt sterkere og viser tydelig at nå er det hun som bestemmer. Hun legger seg med et mellom beina mine og slikker i seg saftene mine, vet akkurat hva jeg liker for hun foretrekker det samme selv. Jeg begynner å riste helt ukontrollert og kommer så det spruter, Lisa slikker i seg alt.

Nå tenker jeg at det er min tur til å tilfredstille denne deilige dama mi, men der tok jeg grundig feil. Hun spenner på seg en strap-on og ber meg om å stille meg i doggy. Igjen gjør jeg som hun sier, og får et bind foran øynene samtidig som hun binder meg fast.

Jeg liker dette og blir klissvåt igen.. Hun står mellom beina mine og leker med fitta mi med strap-on pikken, litt inn og ut.

Jeg blir utrolig kåt av at hun tar kommandoen. Plutselig trenger hun hele pikken inn i meg. Vondt men også veldig godt, Lisa knuller meg sakte men hardt og den ene hånda hennes bruker hun på klitten min. Jeg begynner igjen å riste helt ukontrollert og bein og armer svikter og jeg kommer..

Lisa sier jeg skal stille meg på alle fire igjen, og så legger hun seg under i 69. Pikken på strap- on’n blir stappet inn i munnen min, jeg slikker den ren for mine safter. Jeg står fortsatt bundet så jeg kan ikke gjøre stort mer enn hva Lisa vil jeg skal gjøre..

Lisa kryper vekk fra meg og sier at nå skal jeg få komme løs, for nå kommer snart mannen hennes hjem og hun vil ikke at han skal få meg..

Hun løsner tauene og tar bindet vekk fra øynene, hun peker bort til veggen der hun har plassert videokameraet som har filmet hele greia. Vi smiler lurt, det er ikke første gang vi har hisset opp mannen på denne måten. Han skal få se den når han kommer hjem, mens vi er ute å spiser.

Dette var bare fredagen, fortsettelsen følger 😉

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.