søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Blind date etter nettbyflørt – Alminnelig sex

Blind date etter nettbyflørt – Alminnelig sex

Blind date etter nettbyflørt – Alminnelig sex :

Var innlogget på nettby og så at jeg hadde fått post av en som var pålogget. Han hadde ikke bilde i profilen sin og vanligvis pleier jeg ikke å svare de som ikke har bilde, men jeg kjedet meg så jeg bestemte meg for å svare han.

Leste i profilen hans at han var gift og jeg tenkte: » ikke nå igjen, hva er det med meg og gifte menn?» Allikevel fortsatte jeg å svare han, og meldingene hans ble mer mer vågale og med mer og mer seksuelt innhold. Etterhvert spurte jeg om ikke hadde msn.

Vi fortsatte så praten på msn og det kom frem at han visstnok skulle være en velutstyrt mann i følge han selv, 20 cm og tykk. Dette pirret meg virkelig ettersom jeg liker menn som er høye og har store kukker.

Vi ble sittende og ha denne sexflørten en stund og til slutt spurte han om jeg ikke ville treffe han i kveld, jeg tenkte skitt au jeg var jo hjemme alene og var begynt å bli ganske så kåt av dette.

Han skulle komme om en times tid, så jeg fikk kastet meg i dusjen og kledd meg litt sexy før han kom. Rakk også å tenne en masse lys i det det ringte på døren. Jeg var rimelig spent ettersom jeg overhodet ikke visste hvordan han så ut. En totalt fremmed sto nå utenfor døren min, og jeg skulle ha hemmningsløs sex med han. Han var attpåtil gift og bodde i samme by som meg.

Jeg smilte mitt mest sjarmerende smil da jeg åpnet døren, og til min store glede var det en meget kjekk mann som sto der i døråpningen min og smilte mot meg. Kjente jeg ble helt mo i knærne og fikk stotrer frem et hei og kom inn.

Han kom innenfor og trakk meg med en gang inntil seg og kysset meg grådig og sa at dette hadde han virkelig sett frem i mot, «Jeg er så kåt på deg», sa han, «og har sett for meg de vakre øynene dine og det nydelige smilet ditt» Jeg kjente at jeg rødmet.

Hendene hans befølte meg utenpå klærne og jeg kjente at jeg var kåt som aldri før. Det var lenge siden jeg hadde hatt sex nå, så kåtskapen lå som et tykt lag utenpå meg.

Vi kledde av hverandre på veien inn mot soverommet, og jeg fant fort ut at han ikke hadde løyet når han hadde skryt av utstyret sitt. Han hadde en deilig stor, lang og tykk kukk, jeg stønnet av begjær og gledet meg til å kjenne den deilige pikken hans inni meg.

Han la meg på rygg ned på sengen og sa at nå skulle han slikke, suge og fingerpule meg som jeg aldri hadde blitt før. Dæven og den mannen kunne sakene sine, han sugde intenst på klitten min mens han fingerpulte meg både i fitta og i rumpa. Ååååååå…..det var så sinnsykt deilig og jeg var såååååå kåt.

Jeg kjente hele kroppen min riste og spenne seg i bue da jeg kom i en voldsom orgasme. Han ga seg ikke men bare fortsatte behandlingen av meg, noe som gjore at jeg fikk en multiorgasme. Hans smilte mot meg og sa: » Det er jenta si det, ditt lillle deilige kåte dyr. Du er så deilig»

Så kom han opp til ansiktet mitt og sa:» Nå er det din tur kjære elskerinne, du skal suge den deilige kuken min det du er god for» Jeg var ikke vond å be, jeg sugde og små bet på den deilige kuken hans. Tok den så langt inn i munnen som jeg klarte. Han var tydeligvis ikke helt fornøyd, for plutselig tok han tak i hodet mitt og presset seg så langt inn han klarte. Begynte å knulle meg ut og inn i munnen, jeg trodde jeg skulle besvime av oksygen mangel, men inni mellom lot han meg trekke litt luft. Etter en stund kjente jeg at det begynte å rykke i pikken hans. Jeg hadde jo sagt at jeg ikke ville ta sæden hans i munnen, så jeg regnet med at han skulle trekke seg ut. Neida, han presset pikken langt ned i halsen på meg mens han holdt hodet på meg og sprutet sæden inn i munnen min. «Aaaaaaaah, du er så sinnsykt deilig» , skrek han ut.

Jeg følte meg litt utnyttet der jeg lå med munne full av sæd. Han så på meg og sa: » Beklager, men jeg klarte ikke å la være, du er så deilig og jeg måtte bare la deg smake den deilige sæden min»

Vi ble liggende å kysse og stryke på hverandre, og det tok ikke lang tid før vi klare til en ny runde. «Nå skal du få kjenne den deilig pikken min i fitta di», sa han » og du skal også få kjenne meg i rumpa di, for det tror jeg du vil like. Den store kuken min inni det lille trange rumpehullet ditt……aaaaaah…..det skal bli deilig.»

Så snudde han meg rundt på alle fire, tok en flaske med olje jeg hadde stående på nattbordet og smurte både fitta og rumpa mi godt inn.

Her var det ikke snakk om å være varsom nei, han tok bare pikken og kjørte den inn i fitta mi med et støt. Jeg skrek ut av smerte ettersom han var både tykk og lang. «Så så deilingen» sa han » jeg vet du liker å bli tatt hard, og jeg skal nå knulle deg som du aldri har blitt knullet før» Så satte han i gang å knulle meg hardt og hemningsløst. Han snudde meg på siden og tok meg en stund slik før han snudde meg på rygg og knullet meg i misjonær stilling. Han fikk da også tilgang til brystene mine som han da begynte å kna og klype hardt. Herregud, det verste var at jeg ble rå kåt av den hardhendte behandlingen hans. Så bøyde hans seg frem og begynte å suge og bite i brystvortene mine. Jeg stønnet og vred meg av vellyst og kjente at en orgasme var på vei, men da stoppet han opp.

Snudde meg rund og sa «Nå jenta mi, nå skal rumpa di gi deg en eksatisk orgasme» Han tok atter flasken med olje og denne gangen dyttet han flasken inn i rumpehullet mitt og fylte rumpa mi opp med olje. Jeg kjente at jeg ble litt nervøs, hadde aldri blitt knullet i rumpa før. Jeg sa det til han og han lo og sa: » En deilig liten jomfrurompe altså, herlig!»

Han begynte å presse pikken sin mot rumpehullet mitt, jeg tenkte at dette kommer aldri til å gå bra. Han presset på, men det var så veldig trangt og han hadde så tykk pikk. Etter en god stund klarte han å presse hodet innenfor og han sa :» ta det med ro kjære, dette skal vi klare og det skal bli deilig for deg etterhvert» Jeg stønnet av smerte og nikket forsiktig. Han tok pikken sin ut igjen, og tok og fylte rompa mi full av olje igjen. Denne gangen skled hodet på pikken hans raskt innenfor, og forsiktig begynte han å presse pikken lenger og lenger inn i rumpa mi. Å herregud tenkte jeg, det er både godt og vondt på en gang.

Etter lenge og vel så hadde han klart å presse meste parten av pikken inni meg, og nå sa han at han ikke klarte å være tålmodig lenger. «Nå skal du bare slappe av så skal jeg presse resten inn i et støt «, sa han. Så tok han tak i hoftene mine og i et støt presset han den enorme pikken sin inni rompa mi…….au au au…skrek jeg ut i smerte, men nå var det ingen nåde fra han, han bare fortsatte å pumpe pikken inn og ut av rompa mi i et voldsomt tempo. Etter en stund begynte smertene å gi seg og nytelse å ta over, og så kjente jeg at en voldsom orgasme var på vei, «Jeg kooooommmmer!», skrek jeg ut. «Jaaaaaa!», sa han «Jeg kommer jeg også, la oss smelte sammen i orgasmene våre.»

Akkurat da skyllet orgasmen gjennom kroppen min og jeg kjente at rumpa mi strammet seg rundt pikken hans og at det var like før han ble presset ut av meg, men han hold meg hardt fast og kjørte pikken så langt han kunne inni meg og så kjente jeg at han sprutet rompa mi full av sæd. Han pumpet og pumpet meg helt til randen. Helt utkjørt og utpult sank jeg sammen i sengen og han sank sammen over meg. Han hvisket inn i øret mitt at jeg var tidenes knull, aldri hadde noen jente latt han få ta dem som han hadde tatt meg. Jeg smilte matt, og tenkte i mitt stille sinn at i morgen kom jeg ikke til å kunne gå. Jeg var skikkelig gjennompult, for han hadde jo ikke akkurat vært noen varsom elsker.

Deilig var det lell……

Sexmoter

Sjekk også

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen Musikken var ikke all verden, men den var fin å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.