mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / En erotisk sekskant i boblebassenget – Gruppesex

En erotisk sekskant i boblebassenget – Gruppesex

En erotisk sekskant i boblebassenget – Gruppesex :

I Sør-Frankrike ligger naturismens hovedstad, Cap D`Agde.

Her går man ikke bare naken, men dyrker også den berusende frihetsfølelsen som sol på bar hud gir. Når kvelden kommer tar de fleste på seg pikante og utfordrende klær for å bibeholde frihetsfølelsen og for å nyte den sorg frie og hemningsløse tilværelsen som stedet gir.

Det ligger i sakens natur at det utfolder seg en rekke erotiske scenarier i byens mange klubber og restauranter utover i de små nattetimene. De aller fleste som har besøkt dette eksotiske stedet drar hjem med smil om munnen, rike på minner og fast bestemt på å vende tilbake neste sommer.

Ett av mine varmeste minner har jeg fra en stjerneklar sommerkveld i juni. Vi hadde bestemt oss for å gå ut å spise og for å glede meg kler min elskede seg ytterst utfordrene. Etter å ha kjent hverandre i mange år har hun avslørt de fleste av mine erotiske fantasier og hun vet derfor at jeg tenner på å se henne være seksuelt utagerende i pikante forføreriske klær. Av kjærlighet til meg innfrir hun mine fantasier på en måte som tar pusten fra meg, vel vitende om at min kjærlighet og takknemlighetsgjeld til henne bare øker.

Denne kvelden har hun tatt på seg en tettsittende topp og gjennomsiktig svart skjørt. Den horerøde toppen fremhever hennes store vakre bryster på en meget sensuell måte mens skjørtet gir fritt innsyn til hennes pikante blonde stripe av veltrimmet kjønns hår. Det er pirrende å se hvordan både kvinner og menn utilslørt begjærer hennes blonde natur når kvelds solen sender sine stråler gjennom skjørtet hennes. Ytterligere bekreftelsen på hennes sensualitet og tiltrekningskraft får jeg når vi skal sette oss til bords i restauranten. Min elskede setter seg kokett ned på en stol med lett spredte ben. Flere menn ved nabobordene endrer sittestilling for letter å kunne se oppunder skjørtet hennes. Min elskede er med på leken og gir mannfolkene litt bedre innsyn ved å spre bena enda litt till.

Blid og uanfektet fortsetter hun samtalen, vel vitende om at flere av mannfolkene beføler seg selv diskree mens de har heftig visuell sex med den blonde fitta hennes. Dette trigger min eiendommelige omvendte form for sjalusi og jeg slutter meg til de andre mannfolkene som gnir reisningene sine under bordet. Hun forblir det naturlige midtpunktet utover kvelden, ikke bare på grunn av sin sjarm og sitt utseende men også fordi hun er den språkmektige blant oss og er følgelig den eneste som kan kommunisere med alle. På den andre siden sitter et par fra Belgia. Han ser ut til å være i begynnelsen av førtiårene mens hans borddame er trolig noe eldre. Hun har gjort et iherdig forsøk på å kle seg utfordrende men blekner i sammenligning med min vakre kvinne. Dette er hun tydeligvis klar over og sitter derfor å skuler surt bort på oss. Min kvinne er imidlertid utrolig sjarmerende og jeg ser hvordan kvinnes misunnelse og rivaliserende holdningen endrer seg etter hvert som samtalen forløper. Når vi forlater lokalet går de to kvinnene smilende arm i arm mens vi to mannfolkene tusler fornøyd etter dem.

Vi spaserer tilbake til vårt hotell og bestemmer oss for å avslutte kvelden med en flaske musserende vin i boblebassenget. Alles øyne er rettet mot min kvinne når hun kler av seg og for hvert plagg som faller hører jeg tilfredse stønn fra våre nye belgiske venner. De nydelige store brystene, som duver fritt i takt med hennes grasiøse gange mot bassengkanten, er like vakre og symmetriske som hennes perfekte fyldige kjøns lepper. Når vi senker oss ned i bassenget blir hun gjenstand for alles beundring. Brystene får oppdrift og løfter seg i sin fulle størrelse mens de pikante fitte hårene glitrer som små krystaller der de reflekterer fargene fra undervannsbelysning.

Den belgiske kvinnen er den første til å ta initiativ. Hun legger hånden sin forsiktig oppå brystet til min elskede og klemmer deretter kjærlig rund den ene av de perfekte pigmenterte brystvortene.

Min vakre blondine smiler lurt når hun ser de forventingsfulle blikkene vi sender henne. Hun setter fra seg vinglasset grasiøst på bassengkanten, lener hun seg mot kvinnen og kysser henne ømt på munnen. Tungen til de to kvinnene finner hverandre og begynner en erotisk dans i takt med at de beføler hverandre mykt og forsiktig mellom bena. Et lite hikst kommer fra den belgiske kvinnen når min kvinne bøyer seg ned og suger på brystvorten hennes. Det er et utrolig vakkert syn og jeg tar ubevist tak i min egen penis og begynner å onanere rytmisk. Til min store opphisselse ser jeg at min vakre kvinne gjør det samme med penisen til vår venn fra Belgia.

De elegante fingrene hennes strammer seg rundt pikken når hun begynner å bevege håndleddet. Hun kysser ham like lidenskapelig som hun kysset hans partner og det er opphissende å se hvordan de presser leppene mot hverandre, godt hjulpet av et gjensidig kjærlig grep rundt hverandres nakker. Hun erter både han og meg ved å presse underlivet sitt mot hans og i det klare opplyste vannet ser jeg tydelig hvordan hun lekende gnir hodet på pikken mot fitte hårene sine. Han drar begjærlig i brystene hennes og gjør flere forsøk på å trenge inn i henne, men hun bare smiler lurt og klarer med smidige bevegelser å unngå å få den pulserende pikken inn mellom kjønnsleppene. Han endrer derfor strategi og jeg ser hvordan hånden hans beveger seg målrettet ned mellom bena hennes. Hun vet at jeg observerer henne og handler derfor stadig mer rampete og utagerende. Hun gjør ingen flere unnvikende bevegelser denne gangen og jeg stønner uhemmet når jeg ser hvordan hun villig sprer bena og veileder fingrene hans inn i den deilige blonde fitta si. Fingrene begynner å beføle henne med samme grasiøse bevegelser som hun bruker til å beføle ham. Den synkroniserte erotiske aktiviteten danner små regelmessige bølger i bassenget og det er vanvittig pirrende å kjenne de små krusningene slå mot brystet mitt der jeg sitter å ser på dem massere hverandres kjønnsorgan.

Etter lange lidenskapelige kyss begynner tungen til belgieren å søke etter flere av hennes erogene soner. Han løfter de store brystene hennes klar av vannet og lar tungen leke med de faste velformede brystvortene etter tur. Siden drar han dem mot hverandre slik at han kan suge lidenskapelig på begge brystvortene samtidig. De er nå så tett omslynget at jeg begynner å lure på om hennes lille lek for å hisse meg har ført til at penisen hans har kommet i berøring med klitorisen hennes eller kanskje til og med har sklidd inn i henne. Jeg vet i mitt stille sinn at jeg aldri kommer til å få disse detaljene bekreftet i ettertid. Hun elsker å erter meg med å late som hun ikke husker detaljene eller at hun ikke har fått med seg hva som har skjedd. Da bruker hun setninger som ”nei elskling han var vel ikke inne i meg”. Men hun sørger alltid for å avslutte setningen med et skøyeraktig smil og levner stadig litt tvil ved å bruke ord som ”eller var han det???…

Den belgiske kvinnen sitter litt på sidelinjen med et salige ansiktsuttrykk og ser ut som om hun filosoferer over det samme tema. Det er liten tvil om at hun, i likhet med meg blir enormt tilfredstilt av å se på. Vi smiler til hverandre når vi skjønner at vi har den samme fetisjen. Hun kommer til og med bort og kysser meg takknemlig som om jeg var regissøren bak dette fantastisk erotiske skuespillet. Smilende snur vi oss for å beundre våre respektive partnere der de beføler hverandre med stadig mer lidenskap. Noe mer erotisk syn enn dette kommer vi neppe til å oppleve noen gang. Noen få minutter senere innser vi at den oppfatningen må revurderes. !!

Det kommer nemlig et par til ned i bassenget. Dette paret har nylig ankommet fra Danmark og vi finner fort tonen. Den danske kvinnen flyter bort til min kvinne og begynner å kysse henne. Vi kaller den innledende leken mellom de to kvinnene for godt nordisk samarbeid og latteren sitter løst etter dette. Når den belgske kvinnen vil være med utvikler det seg til en Europeisk trekant og vi mannfolkene blir vitne til en varm og vakker feminin kjærtegning. Etter en lang utveksling av lidenskapelige kyss åpner alle tre munnen samtidig og lar tungene utføre en kontinuerlig erotisk dans. De ler hjertelig av meg som ikke klarer å undertrykke mine dype stønn, noe som er umulig når jeg ser at det også går en jevn trafikk av søkende hender under vannoverflaten. Det er noe dypt erotisk over dette synet og jeg fryder meg intenst når jeg ser feminine fingre, utstyrt med glitrende ringer og lange negler, skli inn mellom kjøns leppene til min elskede. Det er utrolig vakkert å se henne bli påvirket av erotikkens rus og at hemningene hennes gradvis smelter vekk som softis i solen.

Dansken har fått en diger reisning av å se på de stemningsfylte kvinnene og de verdsetter komplementet hans ved å runke ham etter tur. Min elskede har et lurt glimt i øyet og det er innlysende at hun kommer til å gå et skritt lengre når det blir hennes tur. Med et fast tak rundt skaftet på den danske pikken bøyer hun seg ned og kysser tuppen på den. Hun lar tungen leke over pikkhodet før leppene hennes sklir sakte nedover til hun har nesten hele pikken i munnen. Så begynner hun å suge mens hun fortsatt runker ham med rolige bevegelser. To av fingrene masserer forsiktig ballene hans mens leppene og tungen forsetter å jobbe.

Jeg har aldri sett min elskede suge en annen mans pikk før og jeg absorberer hver minste erotiske detalj med samme iver som en sportsfanatiker noterer rundetider. Selv om jeg har fantasert om dette utallige ganger trodde jeg aldri skulle bli så kåt og gal av å se henne utføre det. Jeg kjenner meg selv sikle av kåthet fra min orkesterplass bak ryggen hennes. Man skulle kanskje forvente at hennes første forsøk ville bli litt famlende og usikkert, men nei. Hun vet at episoden vil gi meg et minne for livet og suger derfor pikken like profesjonelt som en førsteklasses luksushore med nytelse i blikket. Hun står i en innbydende positur med rumpa i været og trangen til å ta henne bakfra blir alt for stor. Hun tar villig imot meg ved å sprer bena og presser den velformede rumpa si bakover for at jeg skal trenge så dypt inn i henne som mulig. Følelsen av å se min egen penis skli inn mellom kjønnsleppene hennes mens en annen mans penis sklir inn i munnen hennes, er ubeskrivelig og ufattelig opphissende.

For mitt indre øre hører jeg meg selv skrike i glede over at mine seksuelle fantasier blir fullbyrdet. Det hisser meg opp at hun uanfektet fortsetter å suge dansken uten å snu seg får å se hvem det er som knuller henne. Når jeg i tillegg ser at pikken til dansken forsvinner dypere inn i munnen hennes jo kraftigere jeg tar henne bakfra, kjenner jeg at jeg ikke lenger klarer å holde igjen. I tilfelle hun skulle lure på hvem som spruter store støtvise mengder av sæd inn i henne stønner jeg ”Det er bare meg elskling”. Hun har tydeligvis kjent meg igjen for hun mumler noen kjærlige ord til meg på norsk. Det er imidlertid litt vanskelig å forstå hva hun sier for hun har fortsatt munnen full av dansk ståpikk. Den surrealistiske dialogen er fantastisk opphissende og jeg svarer ”jeg elsker deg også ” mens jeg spruter resten av seden inn i henne. Oralsex med min kvinne er helt himmelsk og jeg vet nøyaktig hvordan dansken føler det der han stønner og stryker hennes blonde hode på et kjærlig og takknemlig vis. Penisen hans utfører en rekke små rykninger og det er liten tvil at små fortropper av sæd har allerede funnet veien inn i munnen hennes. Men før han rekker å sprute hele ladningen dypt ned i halsen på henne reiser hun seg opp og kysser den danske kvinnen. Den danske kvinnen besvarer kysset lidenskapelig og stønner tungt når hun gjenkjenner smaken av mannens sæd på tungen til min elskede.

Etter hvert løsriver min sensuelle blondine seg fra danskene og snur seg mot meg. Hun smiler når hun stikker tungen inn i munnen min, vel vitende om at jeg har fulgt nøye med på hva den rampete og utagerende tungen hennes har drevet med. Med ertende stemme hvisker hun inn i øret mitt at å suge pikken til dansken var som å sutte på en overmoden grønnsak. Mens jeg forteller henne hvor takknemlig jeg er for hennes erotiske omgang med ”grønsaken” blir hun innhentet av ivrige hender som er på ny jakt etter hennes erogene soner.

Vi ser hverandre dypt inn i øynene og enser knapt alle hendene som beføler, klemmer og masserer henne. ”Alt for deg vet du elskling min” smiler hun kjærlig. Som for å bekrefte utsagnet sprer hun grasiøst bena for å slippe til flere hender og vi kysser følelsesladet mens belgieren og dansken samarbeider om å fingerpule henne.

Full av begjær ber jeg om å få slikke henne. Mens hun erte lystent later som om hun tenker over forslaget utfører hun noen eggende motbevegelser med underlivet. Tydeligvis for å få full glede av det fingernemme samarbeidet som mannfolkene har mellom bena hennes. Så legger hun seg på ryggen oppe på platået i midten av bassenget og sprer bena villig. Synet av de saftige velformede kjønnsleppene hennes er helt ubeskrivelig og jeg nyter smaken av henne i fulle drag der jeg slikker henne kjærlig. Hun har blitt våt og åpen av alle som har kjærtegnet henne og jeg snuser inn de erotiske duftene hennes slik en vinkjenner snuser inn aromaen fra en sjelden fransk årgangsvin. Det er vakkert å se hvordan alle i bassenget stimler sammen rundt min vakre blomst som ivrige bier på jakt etter nektaren hennes. Det går ikke lang tid før den belgiske kvinnen gir bestemt mine til å overta. Stemmen i mitt indre skriker i ekstase over at enda en av mine seksuelle fantasier skal bli fullbyrdet. Alle mine kroppceller sitrer når hode til den Belgiske kvinnen senker seg ned mellom de sprikende bena til min vakre blondine. Når leppene til den ene kvinnens munn treffer den andre kvinnens kjønslepper begynner en seksuell aktivitet som mangler sidestykke. Tungespissen begynner å utføre en erotisk kjærlighetsdans med den blotlagte klitorisen og når min elskede folder hendene bak kvinnes hode øker den orale intimiteten ytterligere. Alle følger fascinert med når kjønnsleppene blir massert rundt med tungen i stadig mer lidenskapelige sirkulerende bevegelser.

Belgieren har fått en majestetisk reisning av å se sin kvinnelige landsmann ha oralsex med den vakre skandinaviske blondinen. Siden han står så lagelig til tar min kvinne like så godt tak i pikken hans. Han stønner takknemlig og hans følelser for denne sjarmerende blondinen står tydelig skrevet i hele ansiktet hans. Det er pirrende å se henne tilfredstille det belgske paret på same erotiske vis som hun gjorde med det danske. Den pikante lille forskjellen er at oralsexen denne gangen går i hennes favør. Det er tydeligvis flere i bassenget som nærmer seg sitt seksuelle høydepunkt. Fingrene til min elskede har allerede blitt glinsende av sæd fra belgiers første små utløsninger. I lidenskapelig rus suger hun ubevist på fingeren sin og nyter smaken av den varme nyproduserte sæden som om det skulle være førsteklasses belgisk sjokolade. Det går brått en rekke rykningen gjennom kroppen hennes og et av mannfolkene hyler lykkelig ”it is happening”.

Det vakreste syn jeg vet om er å se min elskede få orgasme. Hun lukker øynene med en blanding av seksuell nytelse og lidelse. Hun trekker bena oppunder seg og vrir den sensuelle kroppen fra side til side mens små erotiske rykningene forplanter seg fra tærne og oppover. De store velskapte brystene hiver på seg som dønninger på åpent hav. Den dype følelsesladde stønningen hennes går så over til små intense orgasmiske stønn. Etter orgasmens høydepunkt går hun fort over til å bli overfølsom og stønningen blir da kort og lidelseaktig. At hun nå ligger med sprikende ben og ser ut som hun lider kraftig kan bare bety at tungen til den Belgiske kvinnen fortsatt kjærtegner klitorisen hennes.

Etter dette høydepunktet roer stemningen i bassenget seg ned. Alle koser, kysser og klemmer fornøyd med hverandre. For første gang er Belgieren veldig opptatt av å kysse sin partner, noe som får de andre i bassenget til å le for de konkluderer med at han kun er ute etter den pikante smaken av skandinavisk oralsex som hun fortsatt har i munnen. Rundt meg ser jeg bare smilende, tilfredstilte og fornøyde mennesker. Vi ler hjertelig av hverandre når vi må introdusere oss for hverandre igjen fordi vi ikke husker navet til de vi har hatt heftig sex med. Mest surrealistisk er det når min kjære håndhilser på dansken. Den formelle hilsningsformen står i sterk kontrast til den intimiteten de to hadde for noen minutter siden hvor han klappet henne kjærlig på hodet mens hun befølte, slikket og sugde på hans struttende kjønsorgan.

Det er befriende å kunne leve litt hemningsløst og bryte alle de rigide adferdsmønstre som samfunnets uskrevene lover pålegger oss. Det sitrer i hver celle i kroppen når man får lov til å delta i et pikant scenario hvor nakne vennligsinnede mennesker beføler hverandre og blir befølt, stikk i strid med hverdagsalivets hemmende regler.

Jeg er utrolig takknemlig ovenfor min varme vakre sjarmerende kvinne som lar meg få oppleve alt dette. Hun har brutt ned alle mine selvdestruktive tabubelagte sider og vist meg at det er lov å glede seg over sine følelser. Hennes varme sensuelle vesen mangler sidestykke og jeg føler meg privilegert over at vi har et så varmt og vakkert forhold. Jeg gleder meg over at vi skal dele så mange varme minner og opplevelser i årene som kommer. Og ja, selvfølgelig kommer vi tilbake neste sommer.

 

Og

 

Firkant

Jeg og gutten i mitt liv hadde lenge drømt om å prøve trekant. Vi kunne tenke oss både med 2 jenter og 2 gutter. Det slo meg plutselig en dag. Hva med en firekant? Det ville jo vært helt perfekt! Vi avtalte å prøve dette sammen med et annet par som var nysgjerrig på det samme. Vi hadde gledet oss lenge til den spesielle kvelden, og forestilt oss hvordan det ville være.

Når den endelig kom, var vi alle litt spente og kåte på samme tid. Vi spiste jordbær og drakk champagne og så spente på hverandre. Jeg og den andre jenta bestemte oss for at vi skulle la guttene få se på oss først. Vi hadde kledd oss i sykepleieruniformer begge to, og vi begynte å kysse hverandre forsiktig. Kyssingen ble etter hvert hardere og mer krevende til vi råklinte med hverandre. Vi begynte å kle av hverandre, og gutta fulgte spent med. De hadde fått beskjed om å ikke røre verken oss eller seg selv. Hun kysset brystene mine, og strøk meg over hele kroppen. Jeg skalv og ristet og var så kåt som jeg kunne bli da hun gikk ned på meg. Orgasmen var eksplosiv og noe helt annet enn jeg hadde opplevd tidligere, og jeg stønnet høyt. Etter å ha gjentatt tjenesten for henne, var det guttas tur. De hadde ristet og svettet under hele forestillingen. Vi byttet på å suge dem. Noen ganger hver for oss, andre ganger slikket vi og sugde på en pikk samtidig. Jeg lot gutten min sprute meg på brystene.

Etter en liten pause startet vi igjen. Jeg kysset gutten min over alt bortsett fra selve kuken hans. Jeg gjorde han gal ved å kysse og slikke han rundt den. Jeg tok pungen hans forsiktig i munnen min og sugde svakt på den. Tilslutt tryglet han meg om å suge han, og jeg lot han få viljen sin. Etterpå la han seg oppå meg, og vi begynte å elske heftig med hverandre. Den ene gutten gikk bak oss og strøk kjæresten min på rumpa. . Han stakk kuken forsiktig inn og knullet han mens han knullet meg. Det gikk ikke lenge før han kom, og han sa det var den villeste, mest fantastiske orgasmen han noen gang hadde hatt.

Etterpå satte jeg i gang med en 69 sammen med den andre gutten. Det var så spennende, så forbudt. Å gjøre sånt med noen som ikke var kjæresten min var helt nytt for meg. Det var skummelt og sykt deilig på samme tid. Gutten min og den andre jenta gliste, og plutselig var de med de også. Alle befølte, slikket, sugde og kysset hverandre. Jeg hadde aldri opplevd noe lignende. Jeg kom igjen og igjen. Alle storkoste seg.

Akkurat da jeg ikke trodde det kunne bli noe bedre, gjorde den andre gutten det klart at han ville ha meg. Han gikk ned på meg og fingret meg samtidig. Den andre jenta la seg inntil meg og begynte å kline med meg. Gutten min strøk meg over brystene, og nøt synet av meg og en annen mann. Jeg ble løftet opp på den andre gutten i ridende stilling. Jeg begynte å ri han som en gal. Det var så sykt deilig! Gutten min lå og tok på seg selv mens han så på. Plutselig kjente jeg noe vått i rumpa. Glidemiddel. Gutten begynte med å fingre meg med to fingre, og etter hvert tok han den inn i meg. Jeg hadde aldri følt noe så deilig før! Jeg var helt oppfylt, og viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! Jeg stønnet og ropte så det hørtes over hele hotellet. Jeg fikk sprutorgamsme, og kom flere ganger på rad.

Jeg lå i senga og stønnet og vridde meg, jeg kunne ikke huske å ha vært så våt før! Ja, det var nok bare en fantasi, men det må være den deiligste jeg noen gang har hatt!

 

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *