søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Superkåt – Gruppesex

Superkåt – Gruppesex

Superkåt – Gruppesex :

Trening har ikke vert min sterkeste side, men i det siste har jeg hatt gode rutiner på dette .. lett jogging i 20 min,så mage,rumpe,lår og litt zumba på slutten framfor tv i stua. Dette var en vanlig dag der jeg startet med trening kl 0800. Etter en liten time danset jeg zumba i stuen. Trodde jeg var alene jeg,da min mann tok med seg båtnøklene og for ut døra før kl 0800. Kun iført en singlett og jazzbukse danset jeg i helt andre tanker , vrikket på hofte og rumpe som bare det, med musikken på full guffe. Så jeg hørte overhodet ingenting av det som foregikk ellers i huset…

Min bedre halvdel var kommet hjem og sto skjult i døren og så på meg, han ble kåtere og kåtere av det han såg..han åpnet smekken og tok fram den deilige pikken. Det var da jeg oppdaget han midt i en liten piruett… Jeg lot som ingenting, men sannheten var at jeg ble opphisset av det deilige synet og tanken på at han ble kåt av meg… Jeg byttet musikk og la meg ned på gulvet og begynte med uttøying samtidig som jeg kastet det ene plagget etter det andre. Til slutt var jeg helt naken og jeg lot hendene mine beføle hele kroppen min. Da hørte jeg stønning ved døra..jeg gikk forbi døra han sto i og ut på kjøkkenet. jeg kjente blikket hans på meg. jeg tok meg et glass vann og satte meg på kjøkkenbenken… naken… I det jeg kikket bort på døra, oppdaget jeg at han hadde fått besøk av en kamerat som og hadde fått med seg alt noe.

Jeg lot som ingenting og fortsatte med mitt. De to karene sto med hendene rundt hver sin pikk og runket rolig. Jeg helte litt vann nedover de svulmende brystene og magen. Det rant ned mellom beina. Da vannet traff musa så bruste det heftig og deilig.. jeg spredte beina og samtidig som jeg masserte brystene koste jeg med den våte fitta mi og masserte klitten. Jeg førte to fingre inn og ut i jevn takt i det våte hullet mitt og og jokket imot. Utrolig deilig å vite at de to som sto og så på var nå så kåte at begge stønnet høyt. Jeg la meg bakover på kjøkkenbenken, lukket øynene og spredte beina mine. Da kjente jeg en tunge som slikket prøvende på musa mi og den ene handa mi ble plassert rundt en deilig og hard pikk. Brystene mine ble heftig massert samtidig som jeg runket den deilige stive staken. Redd for at dette var en drøm, torde jeg ikke åpne øynene.

Musa mi ble og slikket og massert så heftig og pirrende at jeg stønnet og hev etter pusten hele tiden.Jeg runket pikken fortere og mer intens nå. Tungen slikket meg over anus og fram der den sirklet rundt klitten. Tunga støtet også lett på klitten engang i blandt. Da bruste det i fitta og nå var jeg så kåt at da jeg kjente at det ble ført to fingrer inn i meg hylte jeg i ekstase. En heftig orgasme var på veg og jeg åpnet øynene. Jeg runket kameraten og den deilige mannen min slikket i seg saftene mine. Nå skal du få se noe heftig sa min bedre halvdel til kameraten sin. Han bar meg inn i sofaen. la meg på rygg, spredte beina mine og bøyde de bakover. Han kjørte to fingrer hardt inn i meg, Slikk henne sa han til kameraten.

Jeg ble heftig fingerpult og slikket etter alle kunstens regler. jeg Kjente Orgasmen bygge seg opp mer og mer… mer… mer… og jaaaaaaaaaaa jeg kom så saftene sprutet i heftige tak. Hun squirter når hun er ekstremt kåt hørte mannen min sa,så lo han en deilig kåt latter. Vil du ha pikk i rumpa di vennen min? Spurte mannen min etter noen minutter. Åja!!! sa jeg. Kan jeg få knulle deg i rumpa da? Spurte kameraten hans. j j ja sa jeg forsiktig og så prøvende bort på mannen min som blunket lurt til meg. Fitta er mi, men du kan få prøve deg litt i rumpa svarte mannen min , men først har hun en jobb å gjøre sa han og gliste sexy, rått og deilig ned på meg. De satte seg ned i sofaen jeg tok tak i begge stakene, en i hver hand og masserte forsiktig opp og ned samtidig som jeg slikket hver pikk forsiktig på tuppen etter tur.

Da de begge begynte å stønne svakt tok jeg først pikken til mannen min i munnen jeg sugde hardt og lenge. Mannen min har en utrolig deilig pikk som er ganske stor og smaker fantastisk deilig. Da jeg kjennte det bruste i kuken hans, satte jeg meg på skrevs over han og begynte å ri. Kameraten stilte seg med pikken rett opp i ansiktet mitt og jeg tok den i munnen min og sugde kuken samtidig som de begge masserte brystene. Anus fikk seg en omgang med fingeren til kameraten. Dette synet likte mannen min, for pikken bruste i ett og kameraten hans var like kåt. Dette var helt fantastisk. Vi la oss så ned på gulvet.Jeg ble lagt på rygg og mens mannen min pulte den rennende fitta mi, så lå kameraten og jeg i 69 stillingen. jeg ble slikket og pult i munnen min samtidig. UTROLIG fantastisk!!!

Så ble bena mine spred bakover ble jeg forsiktig fingerpult i rumpa med mye olje. Jeg satte meg så oppå pikken til mannen min og kameraten trengte inn i rumpa mi. De joket forsiktig etter tur i begynnelsen, jeg var nå helt i ekstase. Fantastisk. De pulte meg fortere og hardere i deilig rytme det gikk fortere og fortere. Jeg ble pult så hardt og deilig at jeg hylte og stønnet hele tiden. Følelsen av å ha to deilige pikker inni seg samtidig er helt fantastisk. De jog på… hardere… hardere og fortere… fortere… hardt… hardt nå nå nå nå jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Orgasmen kom så heftig og begge hull klemte deilig og rytmisk rundt hver kuk og kroppen min rykket i heftige støt lenge etterpå. Jeg ble slengt av og de runket og klasket begge pikkene i ansiktet mitt da de kom i en heftig orgasme etter tur og jeg sugde og slikket i meg saftene. FANTASTISK oplevelse!!

Sexmoter

Sjekk også

Happy ending

Happy ending Endelig kom lørdagen. Jeg og min flotte samboer, Emma hadde invitert et vennepar …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.