søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 2 av 2)
Det var fitten hennes som sendte en kraftig tissestråle inn i munnen på ham. Munnen hans ble straks full av tiss.

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 2 av 2)

2. Et møte i gata

Om ettermiddagen samme dag stengte Jenny butikken og tok seg en tur ut for å handle og gå til frisøren. På veien traff hun Penelope, som var hennes beste og eldste venninne.

Penelope så at Jenny var i godt humør og spurte hva som var på gang. «Jeg har nettopp fått meg en ny kjæreste: hr. Pipp-Thompson,» sa Jenny; hun hadde aldri tenkt på det som hadde skjedd om formiddagen som en måte å kapre en mann på, men det hadde fungert helt utmerket – i hvert fall i Pipp-Thompsons tilfelle. «Du mener DEN Pipp-Thompson, politikeren?» spurte Penelope. «Akkurat han ja, Spencer Pipp-Thompson,» svarte Jenny stolt. «Men hvordan klarte du å få tak på ham?» spurte Penelope vantro. «Jeg bare tisset i en bøtte!» var svaret. «Du gjorde hva?» utbrøt Penelope forbløffet. «Og så helte jeg for sikkerhets skyld pisset over hodet hans,» sa Jenny og fniste. Au, det var ikke helt riktig å fortelle det til Penelope, men siden hun var hennes beste venninne, var det sikkert i orden.

Jenny, som elsket å ha publikum, løftet hodet, gjorde store øyne, åpnet munnen, rakte tunga langt ut av munnen og sa: «Sånn gjorde han da jeg helte pisset over ham». Så ga hun seg til å slikke vilt i lufta. Penelope kastet et nervøst blikk til siden for å se om noen så dem, men Jenny grep Penelopes armer for å tvinge oppmerksomheten hennes tilbake på henne selv og sa: «Og da bøtta var tom, ropte han: ‘Ikke stopp nå!!'» Penelope kunne ikke annet enn le.

Så rev Penelope seg løs fra Jennys grep, la ansiktet i alvorlige folder og spurte bekymret: «Jenny, er dette virkelig sant?» Jenny nikket ivrig og sa: «Ja, men husk, Penny, du må aldri si det til noen.» Penelope var sjokkert. Hun kunne ikke tro at det Jenny hadde sagt var sant. Hun så på den bestemte truten hennes og tenkte på alt hun hadde hørt passere gjennom den i årenes løp.

Penelope husket tilbake til da de var små. Jenny hadde vært den store skrønemakeren. Selv hadde hun forsøkt å være den kloke, men hun viste seg å være for godtroende til det. Jenny prøvde å etablere seg som en ekspert på gutter overfor Penelope. Hun kunne få seg til å si alt mulig om guttekroppen, og Penelope lot seg lure.

En gang hadde Jenny klart å innbille henne at prestene ringte inn til kirketid ved å trekke ned buksene og få ballene sine til å svinge i lufta ved å slå på dem med små metallhammere. Svære høyttaleranlegg i kirketårnene skulle spre lyden ut over sognet. Selv hadde hun protestert og sagt at det umulig kunne være sant for det kunne jo ikke kvinner gjøre, inntil det hadde gått opp for henne at det ikke fantes kvinnelige prester …

Penelope sukket. Det Jenny sier må være basert på ren innbilning, tenkte hun, hun må trenge hjelp! Hun sa: «Jenny, kjære deg, kanskje du burde se noen.» «Men det skal jeg,» sa Jenny opprømt, «Jeg skal treffe hr. Pipp-Thompson igjen i kveld! Han skal kjøre oss i Bentley’en sin til en restaurant utenbys. Han sa jeg kunne drikke så mye vin og champagne jeg bare ville.» Penelope bare så på henne; hun visste ikke hva hun skulle si.

Jenny syntes litt synd på den litt tafatte Penelope. Hun tenkte hun måtte si noe som var litt hyggeligere for Penelope å høre. Hun sa: «Forresten var han veldig hyggelig, og han hjalp meg å gjøre rent etterpå.» Med et smil la Jenny til i tankene sine: «– med munnen,» men sa det ikke for det så ut som Penelope hadde fått nok for en dag. Så sa de farvel og skiltes.

3. Hjemme hos Spencer

Sent om kvelden samme dag, etter restaurantbesøket, steg Jenny og Spencer ut av Spencers bil og gikk opp trappen til huset hans eller mer presist: herskapsbolig. Jenny hadde på seg et vidt skjørt og hadde elegant oppsatt hår, og Spencer var iført et aftenantrekk.

«Å, jeg er pussa,» sa Jenny, hun snublet i et trappetrinn. Raskt tok Spencer et fast tak i armen hennes. «Ja, du tok godt for deg av vinen, Jenny,» sa han og smilte mot henne. Ja, det får en si, tenkte han, jeg måtte bestille to ekstra flasker!

«Spencer, jeg må så tisse,» sa hun sløvt da de sto foran inngangsdøra. Hun satte det ene benet foran det andre og klemte lårene sammen. «Toalettet i første etasje er dessverre i ustand, men det i tredje er i orden,» sa han og stakk nøkkelen i låsen. Hun stønnet. «Tredje etasje? Da må du bære meg!» Å, det blir nok en råd, tenkte han og smilte for seg selv. Han åpnet døra og slapp henne inn, tente lyset og lukket døra bak dem.

Jenny gjorde store øyne da hun kom inn i den store hallen. Hun hadde aldri vært i et så staselig hus før. Hun sto stille et øyeblikk og så seg rundt. Spencer fulgte blikket hennes. På veggene hang malerier av Spencers forfedre fra opptil flere hundre år tilbake. «Opprinnelig het vi Topp-Prudence,» informerte Spencer. «Jo, jeg kjenner den historien, men det er en annen historie, som man sier,» tenkte Jenny, men sa ikke noe.

Jenny så ned på det myke underlaget hun sto på. «Å, for et herlig teppe,» sa hun. Hun satte seg på huk og lot hendene gli over teppet. Så ga hun seg til å stupe kråke bortover det. Spencer lo og fulgte interessert med.

Innimellom, da baken hennes var i været, så han underbuksen hennes under skjørtet. Underbuksen var stor, dekket hele hoften hennes og hadde ben. En gang så han formen på fitten hennes gjennom underbuksen. Til slutt kolliderte hun med en stol og ble hengende med ryggen opp langs stolen og det lange, vide skjørtet over ansiktet. Hun var så trett at hun holdt på å sovne i den stillingen.

«Hvorfor tisser du ikke bare på teppet?» spurte Spencer. «Nei, jeg kan ikke tisse på det fine teppet – da ville jeg heller drikke tisset selv,» kom det fra under skjørtet. Spencer løftet litt på skjørtet slik at han så ansiktet hennes. «Den gamle rya?» sa han. «Den er ikke så viktig. Den skal snart kastes likevel,» la han til, men tenkte: Jeg kan gjemme den og ta den frem ved spesielle anledninger for å gjenoppleve lukta av tisset hennes. «Men jeg kan jo tisse i skjørtet,» sa hun, «Da går det ikke så mye ut over teppet.» «Det var en god ide,» sa han. Så tenkte han seg om. «Mente du det med å drikke ditt eget tiss?» spurte han. «Vel …» hun trakk på det. «Vi kan drikke tisset ditt annenhver gang, hva sier du?» sa han. «Ok,» sa hun da, «det kan bli moro!»

Spencer trakk hoften hennes litt frem fra stolen, løftet skjørtet og dyttet det ned mellom ryggen hennes og stolen. Der kom underbuksen hennes til syne igjen! Den hadde blonder langs kantene på bena og midjen. Den fremhevet de brede hoftene hennes.

Jenny fniste da hun så at han dvelte ved synet av underbuksen. Han liker visst den nye underbuksa mi, tenkte hun.

Spencer strøk hendene over det myke stoffet på baken og nedover lårene på underbuksen. Han så bort på henne. «Det er en riktig eksklusiv underbukse, og så behagelig stoff,» sa han og nikket anerkjennende. «Ja, jeg kjøpte den i dag sammen med skjørtet,» sa hun.

Han lot hånden gli videre til mellom bena hennes. Fitten kjentes bløt under underbuksen. Han gned fingrene frem og tilbake over fitten mens han så på henne. Hun stakk en finger i munnviken og bet på den. Hun lukket øynene og nøt berøringen hans.

«Jeg må kysse cameltoe’en din,» sa han og la en hånd på underbuksebaken hennes. Hun åpnet øynene igjen. Hun fniste; tid for et lite stunt, tenkte hun. Akkurat da han skulle til med å bøye seg, skjedde det noe.

En liten, vislende sprut av tiss sto ut gjennom underbuksen! Han skvatt, og hun lo. «Unnskyld meg, jeg klarte ikke å holde meg lenger. Du har ikke noe imot det, vel?» sa hun. «Neida, både tissespruten og tisselåten var flotte. Jeg ble bare litt overrasket,» sa han.

Han avbrøt forsøket på å kysse underbuksen hennes, og tredde isteden underbuksen nedover bena hennes inntil den lå spent ut mellom knærne hennes med underbukse-skrittet under haken hennes.

Spencer sto og stirret på fitten hennes, som han nå så på nært hold for første gang. «Er ikke fitten min en pryd?» sa hun og kniste; det virket som om han hadde mistet munn og mæle. «Jo,» medga han og smilte til henne. Så tenkte han på episoden fra tidligere på dagen, flyttet blikket tilbake til fitten hennes og sa ømt til den: «Så herlig å se deg igjen!»

Han bøyde seg og kysset fitten hennes. Fittehårene hennes smakte av tiss. Munnen hans kysset om og om igjen overalt over hele den bløte, litt fete fitten hennes.

«Å, nå kommer det!» utbrøt hun plutselig. Spencer rettet seg opp, og en tykk sprut av tiss slo opp fra fitten. Jenny lo da en del av tissestrålen traff ham i håret. «For en flott fontene,» sa Spencer, «En sånn skulle jeg gjerne hatt i haven!»

Igjen bøyde han seg mot henne, men da ansiktet hans var rett over fitten hennes, sendte hun enda en tissesprut ut av fitten sin, og den traff ham i ansiktet. «For en fulltreffer!» sa hun og lo. Han vendte ansiktet mot henne, humret og sa: «Du er visst litt av en spøkefugl, du, Jenny!»

Jenny svarte ikke for hun var fascinert av tisset som rant ned fra både håret og ansiktet hans. Jeg liker visst å tisse på menn, tenkte hun, det er en ny erfaring.

«På tide å smake på tisset ditt,» sa han og plasserte munnen på fitten hennes der strålen hadde kommet ut. Munnen hans sugde seg fast over fitten hennes. Han gjorde munnen bred for å dekke fitten så godt som mulig. Så viste han tommelen opp til henne for å fortelle at han var klar. Hun presset på, men det tok litt tid før hun fikk tissingen i gang igjen. Han benyttet ventetiden til å stikke tungen inn i fittesprekken hennes og bevege tungen frem og tilbake inni den. Herlig fittesmak!

Plutselig hørtes en surklende lyd. Det var fitten hennes som sendte en kraftig tissestråle inn i munnen på ham. Munnen hans ble straks full av tiss. Han svelget tisset.

Jenny så adamseplet hans bevege seg. Hun sluttet å tisse mens han svelget ferdig. Så trykket hun mer tiss ut av fitten. Spencers kinn bulet ut etter hvert som munnen hans igjen fyltes av tiss. Munnen ble full, og han svelget tisset unna.

Så henført han ser ut når pisset mitt gurgler nedover strupen på ham, tenkte hun, han bare elsker pisset mitt! Hun kjente at hjertet hennes slo tungt, og at kinnene hennes var varme.

«Mmmm, hadde ikke tisset en kjent bismak?» tenkte Spencer, «Jo, det er smaken av champagnen vi drakk – jeg er visst godt i gang med å drikke de to ekstra flaskene vin!»

Jenny forsatte å tisse, og Spencer forsatte å gulpe unna. Hjelpe meg, å svelge store mengder piss kan da ikke være bra, tenkte Jenny etter en stund, på tide å stoppe! «Nå er det min tur til å smake,» sa hun. Spencer svelget unna den siste munnfullen av tiss og rettet seg opp. «Velkommen skal du være,» sa han. Han gledet seg.

Jenny åpnet munnen. Hun så opp mot fitten sin – hvilken retning vil strålen velge? Spencer betraktet henne spent.

En kort tissestråle sprutet ut av fitten hennes, men, au, en smatrende lyd hørtes da tissedråper traff det stive kjolestoffet. En ny tissestråle, kraftigere denne gangen, sto ut av fitten hennes, men den traff teppet. Spencer besluttet å hjelpe til med siktingen.

Han plasserte en finger på hver side av fittesprekken. Han forsøkte å få strålen til å treffe det vidåpne gapet hennes, men den tykke strålen var for sterk og traff håret. Spencer klarte ikke å forhindre at strålen pumpet tiss inn i det tykke, oppsatte håret hennes. Au, der går frisyren ad undas, tenkte Jenny, den kostet en liten formue!

Nå hadde tissestrålen riktig styrke og traff ansiktet hennes. Noe av tisset traff munnen hennes, og hun viste det ved å spytte litt tiss. Hun smilte mot ham. «Det er første gang jeg smaker mitt eget tiss,» sa hun og la til: «– i hver fall på svært mange år.»

Jenny tenkte på den gangen da hun og Penny som småjenter hadde sammenlignet smaken av eget tiss med smaken av den andres tiss. De hadde først tisset i egen hånd og drukket av hånden og deretter fylt hånden med tiss fra den andres tissende fitte og igjen drukket av egen hånd.

«Jeg håper smaken har bedret seg,» sa Spencer. Jenny humret, og så åpnet hun munnen og begynte å tisse igjen.

Han finjusterte siktingen sin, og nå lyktes han i å få strålen til å treffe munnen hennes. En stadig høyere, brusende lyd hørtes etter hvert som tissestrålen plasket ned i den voksende tissedammen i munnen hennes.

Hun så opp på ham. Munnen hans var åpen, og de store øynene hans stirret på munnen hennes. «Dette gjør visst inntrykk på ham!» tenkte hun. Hun prøvde å smile mot ham mens tisset fortsatte å sprute inn i munnen hennes.

Jeg har aldri sett en jente tisse i sin egen munn, tenkte han, det er utrolig! Hun ser ut til å like det også. Dette blir bare bedre og bedre.

Munnen hennes ble full, og hun sluttet å tisse. Hun lukket munnen og svelget unna. «Mmm,» sa hun så, slikket seg om munnen og smilte opp mot ham. Spencer kommenterte: «Jeg er imponert over at du drikker ditt eget tiss, Jenny. Takk!», og hun svarte: «Og jeg er imponert over siktingen din.» Han smilte og tenkte: Hun tenker nok på de jakthistoriene jeg fortalte under middagen.

Hun begynte å tisse på nytt. Med Spencers hjelp ble munnen hennes fylt igjen, og hun gulpet unna tisset. Da hun begynte å tisse enda en gang, satte han en flat hånd foran strålen slik at tiss rant ned fra hånden hans og traff skjørtet og underbuksen hennes. Det var ikke mye styrke igjen i tissespruten hennes nå.

«Ferdig!» sa Jenny så og sendte en siste tissesprut mot hånden hans. «Tusen takk, Jenny. Du har gjort en fremragende innsats,» sa Spencer, «Du har gitt meg den sterkeste opplevelsen jeg noensinne har hatt!» «Takk,» sa Jenny, glad for at han var så fornøyd med henne.

Jenny begynte å tørke tiss bort fra øynene sine mens Spencer prøvde å skaffe seg en oversikt over situasjonen. Den deilige fitten hennes var våt av tiss. Tisseperler blinket i de svarte fittehårene langs hele fittesprekken. Det var striper av tiss på lårene hennes og fra fitten nedover maven hennes og videre over på kjolen hennes. Skrittet i underbuksen hennes var dyvått. Det lyst blonde håret hennes var farget mørkt av tiss, og tiss fortsatte å renne inn i det fra ansiktet hennes.

Så trakk Spencer underbuksen av henne og kastet den på gulvet. Deretter hjalp han henne opp i stående stilling. Han løsnet på skjørtet hennes og trakk det av henne. Hun vaklet litt, full som hun var. Han tok et par skritt tilbake fra henne og så på henne. Hun sto nå kliss naken foran ham.

Jenny satte hendene i sidene og plasserte kokett det ene benet foran det andre. Hun fniste. Rødmende lot hun ham bare se.

Spencers blikk spilte over hele kroppen hennes. Han så henne som en tissevåt mannekeng med et spøkefullt smil lekende om leppene sine. Det tidligere vakkert oppsatte håret hang i våte, krøllete tjafser nedover armene og brystene hennes. Ansiktet og kroppen hennes var glinsende våte av tiss. Fittehårene, nå enda mørkere på grunn av det våte tisset, dannet en elegant trekant nederst på maven hennes.

Hun stakk en finger i munnen, bet på den og så usikkert på ham. Hva tenkte han nå som all tissingen var over?

Men bekymringen hennes var ubegrunnet. «Hun ser ut som en underjordisk med en overjordisk, sensuell kraft!» tenkte Spencer. Han så ømt på henne og utbrøt: «Du er bare skjønn!» Han gikk bort til henne, trykket henne inntil seg og ga henne et stort kyss på den tissevåte munnen hennes. Nok en gang kjente han smaken av tisset hennes. Det er nok ikke siste gang jeg får oppleve den smaken, tenkte han lykkelig over endelig å ha funnet en skikkelig tissedame. Så tok han hånden hennes, og sammen forlot de rommet.

 

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 2 av 2) (Kinky) – Skrevet av pomman

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.