søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Massasjens Gleder

Massasjens Gleder

Massasjens Gleder

Mitt navn er Caroline, og historien jeg nå skal fortelle, har i ettertid fått meg til å lure hvilket ”lag” jeg faktisk spiller for… Etter noen uker med smerter i nakken, hadde jeg omsider bestilt en massasjetime, har hørt det kan gjøre underverker. Jeg hadde aldri blitt massert av en profesjonell før og visste derfor ikke hva jeg kunne forvente. Plutselig ble navnet mitt oppropt og jeg ble bedt om å gå til rom 6 og vente der så lenge. Inne på rom 6 ble jeg møtt av en veldig behagelig atmosfære. Fargene på veggene var lyse, det var grønne planter på gulvet og røkelse som ga fra seg en himmelsk lukt. Døren bak meg gikk opp og inn kom det en ung dame. Hun var ganske høy, slank, blond, grønne øyne og ett par bryster man bare måtte legge merke til. Hun hilste på meg og fortalte hun het Emma og hun skulle massere meg de neste ukene. Jeg hadde kanskje tenkt meg en mannlig massør, men siden det bare var nakken og skuldrene jeg trengte massert, fikk det vel gå bra.

Hun ba meg gå bak forhenget og kle av meg alle klærne, så vi kunne begynne timen. Jeg ble litt paff. Så spurte jeg hvorfor alle klærne måtte av. Hun forklarte at smerter i nakken kunne komme fra dårlig positur, så det beste var om hun kunne få massere ryggen også, og i det tilfelle var det bra om jeg kunne ta av på underkroppen, så ikke oljene hun skulle bruke kom på klærne mine.

Jeg var egentlig ganske skeptisk til dette, men sa til slutt det var ok. Bra, sa hun. Jeg gikk bak forhenget og begynte å kle av meg. Jeg trener en del, så jeg har en ganske bra figur. Faste lår, rumpe og mage, men likevel fyldige bryster. Da alle klærne var av, tok jeg på meg badekåpen som lå på skammel ved siden av meg og gikk fram fra forhenget. Hun sa jeg kunne ta av meg kåpen og legge meg på benken hun hadde gjort i stand. Jeg skal ikke kikke, sa hun. Jeg lot badekåpen falle, la meg på benken og hun plasserte en smal håndduk over rumpa mi. Den var ikke større enn at den så vidt dekket underlivet mitt.

Hun helte litt olje utover ryggen og begynte å massere meg rolig. Alt spenningen forsvant på 1 sekund og jeg la meg bare godt til rette og nøt behandlingen. Hendene hennes var utrolig myke og hun traff liksom alle de rette plassene. Jeg drømte meg helt bort, jeg var i en annen verden. Hun arbeidet seg nedover. Fra nakken, til skuldrene og videre nedover ryggen mot håndkleet som lå over rumpa mi. Plutselig holdt hun opp, gikk og hentet mer olje som hun helte utover leggene og lårene mine. Jeg våknet fort fra dagdrømmingen og ble nervøs og spente kroppen. Huff så varmt det ble her inne, sa hun og tok av seg den hvite skjorta hun hadde på seg. Under hadde hun en singlet som ble veldig tettsittende over brystene hennes, som minst måtte være D-coup. Hun masserte leggene mine varsomt, kom etter hvert oppover mot lårene mine. Jeg følte jeg burde si fra at dette var upassende, men jo lenger opp hun kom, jo mer nøt jeg det. Nå var hendene hennes på innsiden av lårene mine og hun ba meg slappe av og ikke være så spent i kroppen. Jeg gjorde som hun sa.

Spenning i kroppen slapp og behandlingen ble enda bedre. På innsiden av lårene gikk hendene hennes lenger og lenger opp.

Nå var hun rett ved siden av hånduken over rumpa mi. Hun bøyde seg frammover og hvisket i øret mitt om jeg ville hun skulle stoppe. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Hodet mitt sa dette var galt, men kroppen min elsket behandlingen den fikk. Jeg ga henne et forsiktig ja. Hun smilte og hendene hennes gled nå inn under hånduken. Med 2 fingre befølte hun meg i skrittet og jeg kunne ikke la vær å gi fra meg ett lavt stønn. Jeg var våt nedentil og i tankene mine ba jeg om at dette ikke måtte slutte. Det gjorde det ikke. De 2 fingrene hennes hadde nå befølt meg lenge nok etter hennes mening, og det var tid for neste skritt.

Med en av fingrene presset hun seg sakte men sikkert inn i fitta mi og nå stønnet jeg så høyt hun måtte ha hørt det. Fingeren hennes vart helt inne nå. Hun trakk den ut, for så å presse den inn igjen. Ut og inn gikk den ett par ganger og nå stønnet jeg gang på gang! Nå kjente jeg det var to fingre som presset seg innover. Det gikk ikke lang tid før hun spurte meg om jeg ville prøve med 3, jeg svarte ja. Jeg var steinkåt nå. Med 3 fingre prøvde hun å komme seg inn, men jeg er veldig trang og kjente at det kom til å bli vanskelig. Men hun visst hva hun gjorde, og ved hjelp av fitte saftene mine klarte hun etter litt tid og massering å komme helt inn med sine 3 fingre.

Hun økte tempoet betraktelig og hun gled etter hvert lettere inn og ut. Jeg stønnet nesten sammenhengene nå, men like før jeg trudde jeg skulle komme, trakk hun seg ut igjen. Jeg snudde meg rundt og satte meg opp. Hun bare stirret på meg. Studerte kroppen min nøye. Så begynte hun å kle av seg på overkroppen. Singleten kom av. Hun var svett på overkroppen og brystene hennes glinset under den svarte bhen. Hun kneppet den løs bak ryggen og kledde den forførerisk av seg. Puppene hennes veltet ut. De var store og runde, med 2 helt perfekte brystvorter i midten. Så kledde hun seg av buksa. Hun hadde en svart stringtruse som matchet bh-en. Hun så meg inn i øynene mens hun gled ut av den.

Musa hennes var helt glattbarbert. Jeg hadde jo sett kvinner nakne før, men aldri blitt så tent som synet av den fantastiske kroppen til Emma. Hun sto der helt naken nå. Spurte om jeg likte det jeg så, men jeg var så kåt jeg ikke klarte å svare, nøyde meg med å nikke på hodet.

Hun gikk sakte bort til meg. Bøyde hodet sitt mot mitt. Leppene hennes gikk perfekt over mine, de var myke, fyldige, men samtidig faste. Jeg kysset henne tilbake. Vi så hverandre lidenskapelig inn i øynene. Hun la mg bakover på rygg på massasje benken og satte seg skrevs over meg. Så la hun la seg over meg med hele overkroppen.

Strøk de fyldige brystene over mine, niplene var harde nå, jeg elsket det. Hun helte litt massasje olje i hendene sine og begynte å smøre inn kroppen min. Hun tok seg god tid. Hennes varme hender føltes fantastisk over den nakne kroppen min og da hun smurte inn skrittet og puppene mine, ga jeg fra meg enn lite klynk. Så var hele kroppen smurt inn og hun begynte å gni sin kropp mot min, opp og ned, igjen og igjen.

Jeg stønnet gang på gang, jeg var sykt kåt. Hun kysset meg, denne gangen med tunge. Jeg var så kåt, jeg var med på alt nå. Vi kysset hverandre lidenskapelig. Lange, våte kyss. Da jeg trodde det ikke kunne bli bedre, stoppet hun å kysse meg, skled nedover kroppen min, mellom beina mine og ned på gulvet.

Hun satt på kne mens jeg lå på rygg på benken. Hun begynte å slikke fitta mi, lengre og lengre inn. Jeg skalv av nytelse. Hun var helt fantastisk. Visste nøyaktig hvordan jeg ville ha det. Så sluttet hun, la seg oppå meg igjen og begynte å kysse meg intenst. Jeg stønnet høyere og høyere. Jeg var klar til å komme. Hun fortsatte kyssingen og stakk nå 2 fingre inn i fitta mi. Herregud for en himmelsk følelse! Kroppen min ristet. Ryggen min spente seg i en bue og jeg var der.

Aaah jeg kommer, ropte jeg. Orgasmen skylte over meg som aldri før. Jeg hadde aldri kjent en følelse så intens og fantastisk. Jeg var svett og helt ferdig.

Emma kysset meg en siste gang, hoppet ned fra benken og begynte å kle på seg. Da var vår time for i dag over Caroline. Jeg setter deg opp på en time neste uke hvis det er ok for deg.

Utmattet som jeg var, klarte jeg så vidt å stamme fram et forsiktig ja. Ok, flott. Da sees vi, sa hun og gikk ut av rommet. Jeg ble liggende ett par minutter. Bare stirret i taket, med det største smilet noensinne. Jeg vet ikke om dette var starten på ett liv som bifil, eller om det var et av ungdommens mange erfaringer. Men godt var det. Utrolig godt.

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.