søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Joggetur

Joggetur

Joggetur

Det var deilig å føle naturen på denne måten. Ingen å se på lang av avstand.

Var det nå hun skulle klare å slå seg selv og rundetiden sin der inne i skogen. Det var lenge siden hun hadde følt seg i så god form som nå. Livet hadde tatt en brå vending da kjæresten hennes hadde forlatt henne til fordel for en annen. Hun hadde lenge følt seg usikker på seg selv, til hun innså hva som måtte gjøres. I over ett år hadde hun kun konsentrert seg om jobb og trening. hun følte seg fri. Ingen andre å ta hensyn til enn seg selv. Noen km inne i skogen stoppet hun ved ett tjern, hun ville tøye beina litt. De føltes litt stive ut idag, hun var enig med seg selv at det var byturen i går som hadde skylden. Høye heler var ikke hennes ting lengre, mye mer komfortabel i joggesko. Mens hun stod der å tøyde ut hørte hun plutselig noe. Hun snudde seg rundt og overraskelsen var stor da hun så det var en mann som kom løpende mot henne. Hvem kunne dette være tenkte hun. Han kom nærmere og nærmere. Hun stivnet til, hun var da ikke vant til å møte folk her ute. Dette var hennes fristed hvor sminke ikke var obligatorisk å ha på seg og håret ikke trengte å være gredd.

Før hun rakk å tenke ferdig tankene sine stod han der rett forran henne.

-«hei» sa han…

Hun fikk såvidt tomlet frem ett hei før han fortsatte

-«trengte du å tøye ut du også.. jeg pleier alltid å stoppe her for å tøye»

Hun så forskrekket på han så hørte hun seg selv -«jeg er så stiv etter byturen i går, så det er vondt å bevege seg i dag, normalt tøyer jeg ikke før jeg er hjemme».

Hva skulle det bety, hvorfor sa hun det på den måten. Hun ville jo ikke virke overlegen og sannheten var jo den at hun tøyde lenge før hun kom hjem, rundt 7 km var hun stiv i beina.

-«noen er bedre trent enn andre» sa han og trakk på smilebåndet. hun smilte tilbake. Hun så nå at dette var en kjekk mann i slutten av 20 årene. Øynene var grønn/grå. Han hadde tre dagers skjegg, mørkt tykt hår og når han smilte kom det frem smilehull i kinnene hans. Han var høy i forhold til henne og bred over skuldrene. Hun gransket han opp og ned der han stod å tøyde ut beina. Han var så absolutt godt trent og gjennom den hvite trøya kunne hun skimte magemusklene hans. hun ble brått revet tilbake til virkeligheten i det han klappet henne på skulderen.

-«jeg får løpe videre før jeg blir kald. Kanskje vi sees her ute igjen» han jogget noen skritt bakover og smilte til henne før han snudde seg og jogget videre inn i skogen.

Hun ble stående lenge å se etter ham. hun kunne fremdeles kjenne berøringen hans på skulderen sin. Sterke grove hender hadde han. Hun vendte nesa hjemover igjen, i en merkelig rus av noe nytt og spennende. Dette hadde hun ikke følt på lenge.

Neste dag var det på med joggeskoene igjen, men nå hadde hun gredd det lange lyse håret opp i en hestehale og sminket seg litt rundt de blå øynene i tilfelle hun skulle møte på han. Hun jogget til kjernet og latet som hun tøyde ut. Hun stod der lenge, men ingen kom. Dette gjorde hun flere dager på rad uten å møte på han. Skuffelsen var stor.Hun ville så gjerne se han igjen, hvorfor hadde hun ikke spurt om navnet hans noen måtte da kjenne han. Bygda hun bodde i var da absolutt ikke stor.

Det var lørdag igjen og venninnene insisterte på at hun skulle være med ut på byen. Etter mye om og men ble hun med. Hun gikk i dusjen og lot det varme vannet renne igjennom håret og nedover ryggen hennes. Det føles så godt. Hun lukket øynene og med ett dukket synet av han opp. Hun kunne se han så klart. Han stod der inne i dusjen med henne. Han lente seg inn mot henne og lot hendene vandre over kroppen hennes. Over de stramme brystene som nå var stive. Nedover magen og mot skrittet hennes. Hun tok på seg selv og lot som det var hans hender som befølte henne. Hun var hamrende kåt nå. ville bare føle han, ingen andre. Hun fingret seg selv mens hun manet synet av han frem. Hun stønnet høyt da hun kjente at det gikk for henne.

Ute på byen satt venninnegjengen rundt det samme bordet som alltid, de lo høyt og ett glass etter det andre ble tømt. Mens hun satt der i egne tanker kjente hun en hånd på skulderen. Det gikk ett sug igjennom henne da hun skjønte hvem det var, hun kjente igjen den hånden og den berøringen. Det var han. Hun snudde seg rundt på stolen og så opp på han. Det var virkelig han. Hun reiste seg opp og smilte til han, kjente at pulsen hennes slo fortere og fortere.

-«vil du danse?» sa han, og hun ble frivillig med ut på dansegulvet. Han dro henne tett inntil seg og hun kunne kjenne hver en muskel i kroppen hans. Han så henne dypt inn i øynene og og smilte, hun smilte tilbake. Han la hendene sine på korsryggen hennes og presset henne enda etter inntil seg. Han var så sterk og hun følte seg liten, men beskyttet i armene hans. Hun kjente at han var halvstiv der nede og dette tente henne mer enn noe annet. Hun snudde seg med ryggen til han og gnikket seg litt frem og tilbake for å vise at hun ville ha han slik som han ville ha henne. Han bøyde seg ned og hvisket til henne, akkurat de ordene hun ville høre.

-«skal vi reise?»

Hun snudde seg rundt og nikket.

De hadde såvidt klart å holde seg i taxien på tur hjem, kjøreturen hjem til han hadde virket som en evighet. Han leide henne mot inngangsdøra mens han så henne inn i øyene. Hun kjente at det brant innvendig når han så på henne og hun visste at hvert øyeblikk skulle hun få føle han. Pulsen hennes steg da han låste opp døra og dro henne inn i mørket. Han lente seg ned mot henne og kysset henne ømt på leppene før han tok tak rundt hoftene hennes og løftet henne opp. I det hun la beina rundt livet hans kjente hun at kjolen sklei opp. Han tok tak i lårene hennes og bar henne opp i 2. etasje og la henne forsiktig ned på sofaen. Hun kunne skimte smilet hans i mørket. Han la seg ned over henne, dro hodet hennes bakover og kysset henne ømt på halsen samtidig som han strøk henne på innsiden av låret. Hun bet seg i leppene og slapp ut ett lite stønn av velbehag. Han nærmet seg fitta hennes og han kjente at hun var våt. Han dro av henne kjolen og begynte å kysse henne nedover puppene, magen… så stoppet han og smilte før han fortsatte ned mellom bena hennes. Hun stønnet høyt i det den varme tungen hans sveipte over den hovne knoppen. Han vekslet mellom lette og faste slikk i et stadig raskere tempo. Hun gispet etter luft i det hun kjente at orgasmen nærmet seg. Men hun ville ikke at det skulle være over alt nå, så hun vred seg unna og la seg over han og kjente at han var hard.

Hun tok seg god tid med å få av han den tettsittende skjorta han hadde på seg og jobbet seg nedover, men nå kunne hun ikke vente lengre. Hun ville kjenne smaken av han. Han var skikkelig kåt. Kuken hun avdekket var steinhard og fristende. Hun sirklet tungen rundt det harde kjønnet og nøt smaken av mann. Hun byttet på med hender, tunge og koste forsiktig med ballene hans. Det kom stadig høyere stønn fra han og hun jobbet i takt med stønningen hans. Hun skjønte at han også var nære ved å komme så hun slapp kuken ut av munnen sin. Hun så på han med lidenskapelige øyne.

-«Hva vil du nå?» hvisket hun ut i mørket.

Uten ett ord tok han tak i hoftene hennes igjen og løftet henne over seg. Hun gled forsiktig ned på kuken hans og i det han var inne stønnet hun. Han grep tak i

håret hennes med den ene hånden, lot han den andre massere brystene hennes. Han begynte å støte forsiktig inn i henne før han økte takten litt. Hun var nå så kåt at hun kunne kjenne at fitta klamret seg rundt den harde kuken hans. Hun lente seg bakover og bet seg i leppen før hun tok hånden sin å fingret seg selv. Dette gjorde han veldig tent. Han kastet henne bakover og la seg over henne. Grep tak om håndleddene hennes og støtet inn i henne.

-«Hardere…» skrek hun av lyst.. «enda hardere, knull meg hardt».

Han støtet hardere og hardere inn i henne og hun gispet etter luft. Det var så deilig å kjenne en mann sånn igjen. Han gravde hodet ned i skuldergropen hennes.

-«jeg kommer!» ropte hun ut i luften idet hun kjente at alt strammet seg rundt kuken hans om igjen og om igjen. Han støtet noen ganger inn i henne før hun kjente at han også kom. Hun ble fylt opp, det var den deiligste følelsen hun hadde hatt på lenge. Han rullet seg over på siden og pustet tungt. Begge lå å gispet etter luft mens de så ut i mørket.

-«Skal vi gå i dusjen?» sa han.

-«Gjerne det..» svarte hun med en lattermild stemme, hun visste nemlig hva som ventet der…

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.