søndag , 1 august 2021
Forside / Lesbisk / Kom her – Lesbisk
Hun suger fortsatt på klitten og hun lar fingrene jobbe inn og ut av meg i samme takt.

Kom her – Lesbisk

Kom her – Lesbisk :

Endelig var det ferie og klart for den årlige vinterturen til Hafjell. En tradisjon mellom meg og tre andre venner som hadde pågått etter at foreldrene våre dro oss med da jeg var 16. Nå, to år senere, dro vi opp uten foreldre. Jeg gledet meg som en drittunge til å komme frem. Vi skravlet og lo hele veien, spente og ferieklare. Mina, Janette, Siri, Susi og jeg var alle single. Jeg for min del var ferdig med mannfolk da jeg var 15 da jeg kom ut som bifil og valgte å gå på jenter. Susi var også skeiv etter det jeg hadde hørt av noen venner av henne, men det fikk tiden vise oss.

Vi kom frem til hytta, som for min del så mer ut som en leielighet. Med TV, moderne inventarer og dobbelsenger, men koselig skulle det bli alikevel. Mina og Jeanette var fort på beina da de så soverommene og bestemte at de skulle sove på samme rom, så jeg ble pent nødt til å sove sammen med Susi. Men gjorde ingenting for meg.
Vi kledde på oss og fortet oss bort til slalombakken og moret oss i noen timer før en bedre middag i leieligheten.

Etter noen flasker med rosévin la Mina og Jeanette seg, og utrolig nok ble det ganske stille på de begge etter kort tid, men jeg og Susi satt og snakket om alt og ingenting, men jenter var stadig et tema. Hun fortalte om sine sexopplevelser hun hadde hatt med noen jenter i paralellklassen men jeg hadde ikke så mange opplevelser enda, så jeg hadde jo ikke stort å fortelle. Susi var av den litt av den sexgale typen, for uansett hvor mye sex hun hadde så ble hun aldri lei. Jeg skvatt til da hun la armen rundt meg. Hun fniste litt før hun ble helt alvorlig. -Har du virkelig ikke hatt noen spesielle sexopplevelser?- spurte hun meg og tittet storøyd på meg. De nydelige blå øynene hennes. Så unormalt blå men nydelige. Jeg nikket på hodet som tegn på at jeg har hatt et aldeles kjedelig sexliv. Hun ristet oppgitt på hodet og det blonde vakre håret hennes flagret rundt henne som en kappe. Hun la fingeren sin på leppene sine før hun satte seg nærmere meg. Gud hvor mye jeg vil kysse de akkurat nå. Vinen gjør meg helt ør. Hun setter seg overskrevs på meg mens hun strutter med puppene som en forelska tenåring mens hun borer de blå øynene i meg.

-Kom her.- kommanderer hun og tar hånda mi og leier meg inn på soverommet våres og legger meg ned på den ferdig oppredde senga. Myk og behagelig svanemadrass. Hun setter meg oppe på magen min. -Absolutt ingen interessante opplevelser?- og denne gangen høres hun litt kåt ut. Jeg nikker nektende på hodet. Hun lager en trist grimase før hun bøyer seg ned med annsiktet mot meg. -Men jeg kan underskrive, at når denne ferien er over, så har du det.- hvisker hun før hun legger fingeren på leppene mine og lar fingeren gli ned mot halsen og ned mot kløfta mi. Hun streifer de harde nipplene mine. Herregud, hun er så forførende, at bare synet gjør meg våt. Hun aker seg nedover mot lårene mine og lar hendene gli etter. De stopper ved buksekanten. De slanke fingrene hennes knepper opp knappen og jeg løfter hoftene så hun klarer å dra ned buksa mi. Den nye silketangaen kommer til syne og hun titter på meg. Det glitrer i øynene hennes. Hun lar en finger stryke nedover fitta og mellom beina mine over tangaen mens hun bøyer seg ned og kysser magen min. Hun fortsetter å kysse meg nedover mot bikinilinja og lar tangaen gli sakte av meg. Jeg ligger der helt blottet nedentil for henne. -Ta av deg singletten. Jeg vil se de nydelige puppene dine.- sier hun lavt men bestemt. Jeg gjør som hun sier, setter meg opp og tar av meg singletten og BH\’en. Hun setter seg nærmere meg og suger tak i den ene nipplen min. Jeg stønner lavt av lyst idet hun suger til hardere. Det kiler nedentil hver gang hun suger tak hardere. Hun lar tunga leke med nipplen og jeg merker selv at jeg blir våtere. Uten et ord dytter hun meg forsiktig ned på ryggen og hun er rask til å finne den våte fitta mi. Å herregud som hun tenner meg. Tunga hennes slikker rundt klitten mens fingren hennes glir sakte inn i meg. Hun lar den gli ut og inn mens hun lar tunga leke med klitten og jeg puster fortere. HUn er så god til dette. Den ene hånda hennes stryker meg på magen mens hun glir enda en finger inn i meg.

Hun løfter opp hodet og ser på meg. -Jeg skal la deg komme fort. Orgasmen kommer til å bli sinnsyk, så bit tak i puta når du kommer så du ikke vekker de andre.- hvisker hun og titter på meg. Jeg nikker til henne til svar og hodet hennes forsvinner mellom beina mine igjen. Jeg kjenner hun glir tre fingre inn i meg sakte før hun puler meg fortere. Hun øker takten litt og hoftene mine følger rytmen hennes. Hun glir de fortere ut og inn av meg og fitta mi renner. Hun suger tak i klitten min og fingrene går som tornado inni meg og jeg kjenner orgasmen i hele kroppen. Alle musker spenner seg og jeg griper tak i puta. Hun øker farten og jeg biter tak i puta samtidig som jeg skriker av all kraft. Jeg kjenner at jeg squirter og hele kroppen skjelver. Hun suger fortsatt på klitten og hun lar fingrene jobbe inn og ut av meg i samme takt.

Hele kroppen spenner seg på nytt og jeg skyter undelivet mot henne. hele overkroppen går i bro da hun gir meg enda en orgasme. Jeg skjelver og stønner mens orgasmen demper seg. Hun trekker ut fingrene og putter de i munnen. Hun legger seg oppe på meg og annsiktet hennes glinser av mine safter. Hun kysser meg og lar tunga leke med min der hun ligger oppå meg. Hun stryker meg gjennom håret. -Hvordan var det?- Hun titter spørrende på meg. -helt sinnsykt fantastisk. Har ikke hatt en sånn orgasme på lenge.- svarer jeg og smiler til henne. Hun kysser meg på munnen og reiser seg. Hun kler av seg helt naken og legger seg ved siden av meg.

-vil du prøve på meg?- spør hun og lar hånda gli nedover magen sin. Jeg lar hånda mi gli nedover den myke huden og opp mot de deilige puppene hennes. De er perfekte. Jeg lar fingrene mine gli over de og de knopper seg av berøringen. Tydelig at hun liker det. Jeg kysser henne nedover magen og ned mot fitta hennes. Hun er tydelig våt, for den glinser av safter allerede. Jeg lar hendene gli oppover lårene hennes og sprer de sakte og stryker henne over fitta. Hun gir fra seg et lavt stønn mens hun masserer puppene sine. Jeg legger meg med hodet mellom beina hennes og lar tunga gli prøvende over den våte herligheten hennes mens to av fingrene mine glir litt inn i henne. Hun blir betydelig våtere og tre fingre glir lett inn. Hun sprer beina lengre fra hverandre og klitten kommer mer til syne.

Den er oppsvulmet av kåthet og litt av saftene renner ned mot rumpa hennes. Hoftene hennes følger bevegelsene mine da jeg lar fingrene gli ut og inn av den søkkvåte fitta hennes. Hun stønner og puster mens hun masserer nipplene sine. De strutter til værs av masseringen. Jeg suger tak i klitten hennes og slikker i meg saftene hennes. Jeg lar fingrene gå fortere og fortere og jeg merker kroppen hennes spenner seg mer og mer. Jeg suger tak i klitten og puler henne fortere da jeg merker hun kommer. Hele kroppen hennes rister av orgasmen og hun puster der hun ligger.

Jeg legger meg ved siden av henne og glir fingrene inn i henne igjen. Hun lar fingrene sine finne fitta mi og vi ligger og fingrer hverandre mens vi tungene våre leker i munnen hennes. Vi stønner begge to der fingrene våre leker med de våte fittene. Fingrene hennes glir helt inn i meg og jeg følger takten hennes. -Herregud. åååh kom med meg. Slipp orgasmen.- stønner hun, og som et magisk ønske spenner fitta hennes seg rundt fingrene mine og vi kommer sammen i en enorm orgasme. Hun legger armene rundt meg og kysser meg lenge og smiler til meg. -Jeg er så glad for at vi skal være her en hel uke til.- hvisker hun. -Jeg også.- svarer jeg enig før vi sovner.

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *