søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Negerpikk – analt

Negerpikk – analt

Negerpikk – analt :

Hei, jeg heter Nina og er 19 år gammel, men jeg var bare 17 år

da jeg fikk smake negerpikk for første gang. Her er min historie:

Jeg var i Los Angeles, og besøkte en vennine som var utvekslingsstudent der. Vi hadde det gøy sammen, vi klinte, drakk oss dritings og hadde sex, helt til en dag da hun klikket på meg. Hun spaserte inn akkurat i det jeg gav typen hennes en blowjob. Han hadde jo en stor fin pikk så jeg tenkte jeg kunne suge den, men neida, det fikk jeg ikke lov til. Vi sloss, grein, klorte og så stakk jeg av, sprang vekk og nedover gata.

Jeg var stresset, anspent, lei, kåt og masete. Jeg satt utenfor en butikk, da en stor, høy, muskuløs neger kom bort til meg. Han spurte hva som var galt, jeg sa at jeg sloss med venninen min og han sa at hun sikkert bare var sjalu fordi jeg var så vakker. Han spurte hvor gammel jeg var og hvor jeg kom fra og hva jeg heter. Da jeg sa det, spurte han om alle norske jenter var like sexy som meg. Jeg var kåt, anspent og teit og begynte bare å fnise.

– Look, girl, I made you smile, gliste han. It isn’t all that bad I then? But seriously, I know exactly what you need. You need to get pounded. Come with me to my motel room and I’ll give you the fucking of your lifetime.

Og jeg ble med, herregud, var det en ting jeg trengte akkurat da så var det pikk. Og pult, det ble jeg, jeg ble pult for resten av livet.

Da vi kom inn på rommet var jeg dritkåt, og han var klar over det. En fnisete norsk tenåring ville han nok utnytte, ja. Vi klinte og han kledde av meg. Jeg ville kle av han, men han bare holdt rundt håndledda mine og førte de vekk, igjen. Jeg var helt naken, og han hadde på seg alle klærne sine. Han løftet meg opp og kastet meg på sengen, og spredde bena mine fra hverandre, la meg på kanten av senga og la bena mine på skuldrene hans, slik den våte, nybarberte fitta mi kunne brukest sleikest til helvette.

Han sleika den våte tenåringsfitta mi til saft rant ut av den, han sugde den, drakk meg, dehydrerte meg for all fittesaft, til jeg ikke lenger kunne pulest i fitta fordi den var uttørket. Jeg skrek og hylte i orgasmiske skrik. Og så, like før jeg kom, tok han tak i hoftene mine og reiste meg opp på gulvet. Han fiket til meg i ansiktet.

– You came here for cock, bitch, not tongue! skrek han i ansiktet mitt, så jeg ble dritredd, og tisset litt, ned over låret mitt.

Han tok tak i håret mitt, og tvinget meg ned på alle fire. Han tvinget meg til å slikket tisset mitt. Jeg gren litt da. ”Poor baby”, kalte han meg, og sa at jeg måtte rydde opp etter meg, fordi det var folkeskikk. Mens maskaraen laga striper nedover ansiktet mitt, spjæret lårene mine fra hverandre. Han dasket meg hard på høyre rævball, slik jeg hylte. Han presset hodet mitt ned mot gulvet. Han dasket meg hard på venstre rævball, slik jeg hylte. Han stappet en finger opp i tenåringjenteanuset mitt, og tok frem en flaske horeglidekrem fra nattbordet. Han smurte meg inn fittegodt. Han spurte om jeg likte det. Han stappet enda en finger inn i meg, analt. Og så enda en. Han gnikket den våte og trange horefitta mi, mens han fingerpulte det rene og trange rumpehullet mitt. Og jeg skrek og hylte og stønnet.

Også dro han plutselig alle de farlige og erfarne fingrene sine ut av meg, og jeg falt rødmende andpusten i gulvet av at han ikke fingerpulte meg oppe, og jeg følte meg tom og fittekåt.

– Do you know what, Norwegian lolita teenage sexgirl? Jeg svarte ikke, klarte det ikke, jeg bare pustet. – I think your ready to be pounded by my big fucking cock now, are you?

Ikke analsex da, tenkte jeg og prøvde å trekke sammen låra mine, men han var for sterk, han tok en hånd rundt hvert lår og spjæret meg igjen. Han dro frem en totemaktig negerpikk på 35 centimeter og presset den inn i anuset mitt. Jeg skrek. Han fikk bare presset litt av den gigantiske, saftige, sugeguudommelige kukhodet inn i den trange endetarmsåpningen min.

– FUCKING SHIT! Look, Norwegian dildo shaven lesbian sexgirl, I’m gonna get my whole towering cock inside your tight teen asshole, and I’m gonna pound it, either you wanna or not! Og så tok han tak i hoftene mine og presset meg nedover den svære, feite negerpikken hans, til jeg skrek og hylte og slo rundt meg, og han kjørte meg helt til bunns, 35 centimeter inne i det trange horerumpehullet mitt.

Han låste meg helt fast, for at jeg ikke skulle gjøre motstand, og pumpet og pumpet den kåte fitterumpa mi full av negersæd, til det var helt fullt og rant over, til negerspermen flommet nedover de røde rævballene mine og ned på fitteteppet og horegulvet og hele negerpikkhuset hans, 20 minutter etter han først hadde begynt å pumpe, 20 minutter med vond og samtidig litt god råpuling i fitteræva. Knærne mine ble skrapet til blods av doggystylestillingen, og jeg kunne ikke gjøre noe fordi jeg var helt fastlåst, jeg måtte bare la han råpule meg ferdig, selv om jeg var ferdig lenge før han, jeg hylte av fitteorgasmesmerte, mens han kjørte den gigantiske negerpikken sin inn og ut av meg, det var så horevondt og fittegodt – så jeg skrek og skrek og hylte og hylte og stønnet og stønnet, mens jeg ble pumpet full av negersæd, der på stuegulvet, helt fastlåst, han borret seg ned i meg og fyllte meg opp, så dro han seg bare plutselig ut, og da den enorme negerpikken hans manglet i kroppen min fallt jeg bare anpusten, helt rødmende og helt anpusten, skikkelig utpult på stuegulvet i all negersæden som lå der fra før, negersæd som hadde vært inne i fitterumpa mi, og som jeg nå lå i på gulvet (magen min og de stive tenåringspuppene mine) – jeg ristet av orgasme, helt utpult, og pustet og stønnet, som en fisk på land, så utpult var jeg, jeg var leksikondefinisjonen på utpult der jeg lå og følte fitterumpehullet mitt, og at det manglet en kuk i det, og at det var befriende, men også veldig tomt.

Jeg var utpult i verdensklasse.

Han tok tak i den lille, hvite helt slappe, kroppen min og løftet lett meg opp, og tok meg med ut på badet, uten å si et ord, og la meg i badekaret og spylte meg med iskaldt vann.

Han tok godt tak i meg, og presset meg under det kalde vannet og holdt meg der i ca. 20 sekund. Jeg fikk ikke puste og var helt fortvilet. Han løftet meg så opp av badekaret, og holdt meg og pakket meg inn i hvite håndklær, og tørket meg, befølte hele den utslitte og utpulte kroppen min, slikket brystvortene mine slik de ble stive som spydspisser. Plutselig tok rev han av meg håndklærne og kastet dem i badekaret, et badekar som var fullt av iskaldt vann, og jeg følte meg utsatt naken, og jeg frøs, og han tok tak i handleddet mitt, satte meg tilbake på fanget hans og befølte meg igjen. Jeg frøs og trengte varme og klynket meg til han, negerpikken min, holdt rundt han, mens han figret meg rolig og ømt. Han bar meg med seg ut av badet, la meg på senga og pakket meg inn i de varme dynene. Jeg sovnet slik, utpulte og utslitte stakkars lille meg.

Jeg våknet av at jeg frøs. Vinduet i rommet var åpent. Jeg hørte fugler ute, måser og andre horedyr. Jeg var innpakket i bobleplast. Bare bobleplast, jeg var rullet sammen som en vårrull i bobleplast, taipet slik hendene mine lå i kryss over puppene mine. Underlivet mitt var åpent. Bobleplasten rakk bare ned til navlen. Bena mine var også taipet sammen, slik jeg lå i bobleplast. Jeg lå på gulvet mitt mellom senga og teveen.

På teveen spilte en pornofilm. En ung jente som ble rundpult av en stor, rå neger på et billig motell. Det var av meg. Hun stønnet og skrek og hylte og så veldig kåt og horete ut. På senga satt der tre menn og runket. Ingen av de var neger. Jeg sa noe til de, men de svarte ikke. De bare så på meg, både på teveen og på gulvet.

De kom bort og lugget hodet mitt opp og sprutet masse sæd i ansiktet mitt, i munnen min, i halsen min, i øynene mine og i håret mitt. Det virket som om mennene inneholdt evig med sperm. Det bare sprutet og sprutet, det verket i øynene mine, jeg kunne ikke se, jeg kunne ikke høre, bare svelge unna sperm, drikke juicen deres, gulpe den i meg, jeg hadde ikke noe valg.

Jeg luktet sperm. Håret mitt var helt fullt av stivnet sæd, øynene var klistret igjen og jeg hørte ingenting. Jeg var helt full, der jeg lå igjen, alene på gulvet av et billig motell, pakket inn i bobleplast og taip, i fosterstilling, mens en film av meg mens jeg blir rundpult av en gigantisk negerpikk ruller på teveen bak meg.

Da den spanske vaskedama fant meg slik, 5 timer etter, var jeg fortsatt utpult av negerpikken, noe jeg egentlig fortsatt er i dag.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.