mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Gymlæreren
Hun stønnet høyere og raskere! jeg følte at jeg begynnte å nerme meg en kraftig orgasme!

Gymlæreren

Gymlæreren:
Det er slutten på en en lang skole uke vi skulle avslutte uken med gym i de 2 site timene.PÅ vei opp til gymsalen følte jeg at jeg ble litt små kåt.Siste gang jeg hadde sex var for over en måned siden å jeg, hadde sinnykt lyst til å ha sex.Da vi komm inn i gymsalen fikk vi beskjed av gymlæreren å sitte ned for i dag fikk vi besøk av en student som skulle ha oss i gym timene i en stund framover. Så komm studenten ut av lærer garderoben, hun var noe av det deiligste jeg hadde sett på lenge, hun va brunette,velltrent, å de peneste øyene du kan forestille deg. Hun sa Hei jeg heter Silje, jeg ska lede dere i gym timene framover. Jeg så på hene lysten vokste i meg, jeg ble stein kåt!

Nå skulle vi deles opp i lag til en fotball turnering. Vi ble delt opp i fire lag.Mitt lag ble trukket til og møte Siljes sitt lag. Mitt under kampen så kom jeg til og takle Silje. Hun falt å jeg var komm fort for å hjelpe henne opp. Etter fallet blåste hun av gymen. Vi fortet oss nedtil garderobene for å dusje men jeg klarte ikke få Silje ut av tankene mine, jeg begynte å få sex fantasier om henne. Jeg tenkte at det ikke var så lurt å dusje nå. For jeg had en stå på størelse med Eifel tårnet! SÅ jeg ventet til at alle var ut av garderoben. Jeg lot klærne falle å hoppet i dusjen. Jeg begynte å ronke mens jeg tenkte på Silje. Pluteselig hørte jeg at en kvinne komm inn i garderoben jeg tenkte va faen gjør jeg nå.

Jeg sto der stiv av skrekk! Hun kom inn dusjen å sa det er dær du står! Jeg fikk litt vondt i stad! Jeg kunne trengt litt massasje på låre! Hun begynte å ta av seg klærne Jeg tenkte nå bli min fantasi virkelighet.kroppen hennes var fantastisk,men store faste pupper!hun kom inn i dusjen sammen me meg,så begynnte vi å kline.kuken min ble straks stiv og hun begynnte å stønne svakt. hun tokk hånden på kuken min å begynnete å ronke meg,d var fantsatisk godt.sammtidelig så tokk jeg silje på fitta,hun stønnet kraftig,med tonge pust.så bevegde hun seg sakte ned på kner og tokk den stive kuken min inn i munnen hennes.

hun ronket meg sakte mens hun sugde kraftig.etter en stund så ba hun meg legge meg på gulvet i dusjen med en kåt lav stemme.jeg la meg ned på ryggen straks på d varme badegulvet. hun satt seg over meg og tokk tak i kuken min å stappet den sakte opp i den trange våte musa hennes.straks den var helt opp i fitta hennes så stønnet hun kraftig å tokk tak i brystkassen min med ett fast tak. så begynnte hun å bevege hoftene sine rundt i sirkler!d var helt fantastisk! Hun var veldig veltrent og var derfor veldig mjuk i hoftene.

Ettervert så begynnte hun å ri hardere å raskere,jeg tokk tak i de faste puppene hennes og presset kuken hardere inn i hun! Hun stønnet høyere og raskere! jeg følte at jeg begynnte å nerme meg en kraftig orgasme! Hun hylte og presset rompa hardt ned på kuken min,å der kom min orgasme sammtidelig med hennes! den var sinnsykt god! vi reiste oss opp fra golvet å dusjet sammen, å så på verandre å smilte.
Den fredagen glemmer jeg aldrig.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *