søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Den mooorsomme festen
Han lot meg sitte på dosetet, og han satte seg ned på huk, sånn at pikken hans kom i like høyt som fitta mi. Jeg var så våt.

Den mooorsomme festen

Den mooorsomme festen:

nå skal jeg fortelle om en kveld jeg var på fest. Jeg var bare 17 år, hadde rota med mange gutter, men aldri hatt sex.

jeg hadde på meg et halvlangt skjørt, og en kort topp som avdekket den flate magen min.

Jeg så egentlig ganske sexy ut. Jeg skulle dra dit med venninnen min, og siden vi var bare 17 år skulle faren hennes kjøre oss.. han kjørte oss ned til der festen skulle være, og ga Undis(venninna mi) noen penger.

det klirra i veska da vi gik ut av bilen, fordi vi hadde masse ølflasker i den. vi løp inn, og ble møtt av masse røyk og alkohollukt. vi digga detta stedet, så vi hang av oss jakkene og løp inn på dansegulvet med en ølflaske i hånda. det høres kanskje harry ut, men det er sånn det er der. etter et par øl, og vi var begge ganske brisne, så kom det inn en utrolig vakker gutt. han hadde svart halvlangt hår, som hang litt foran øynene. han var brun i huden, og hadde brune pene øyne. Jeg stod å stirra på han lenge. Plutselig kom han rett bort til meg å kyssa meg!! Jeg ble ganske sjokkert av hendelsen, og bare sto der uten å si et ord.

Da han bøyde seg fram mot meg å begynte å kline med meg, skjønte jeg hva som skjedde, og var helt med på det han gjorde. Jeg kjente jeg ble litt kåt av hans gode smak, og alt rundt meg, så til min egen store overaskelse hvisket jeg i øret hans: «skal vi ta en tur ned på toalettet?» Han ble glad, virka det som, fordi han smilte bredt og la armen sin rundt meg, når vi begynte å gå mot døra. venninna mi stod å klina med en anna gutt, så jeg bekymra meg ikke for hu.

vi begynte å kline heftig med en gang vi kom ned på doen, og vi smelte opp døra til den ene «båsa» sammenklistra i hverandres munner. jeg begynte å bli skiikelig våt nedentil, og jeg kjente at kulen i buksa hans vokste seg stor og hard. jeg ble litt skremt siden jeg hadde aldri hatt sex før vettu, så jeg var veldig nervøs, for vi visste begge hvor dette ville føre hen. han satte seg på doen og jeg satt med på fanget hans, mens vi fortsatte å kline villt. jeg holdt rundt hoset hans og klemte han nærmere meg, jeg kunne ikke få nok! han beveget hånden sin mot fitta mi, og strøk meg nedentil utenpå buksa. jeg kjente at jeg ble dritkåt og at det dirra i hele meg.
Han begynte å massere området hvor klitten er utenpå buksa og jeg så opp i taket og stønna.

Han likte det, for jeg kjente at bulen hans vokste seg stor under skrittet mitt. helt automatisk reiste jeg meg opp, mens han holdt hendene sine rundt hoftene mine. jeg begynte å ta av meg genseren og buksa, helt til jeg stod der i bare bh og g-streng. han tok opp beltet sitt, og dro ned buksa. nå satt han der i bare boxeren. jeg dro den forsiktig ned, og fram stakk en ganske stor og lang pikk, som jeg hadde lengta etter å se! jeg bøyde meg ned, og tok kukken hans i munnen, jeg tok den helt inn også ut igjen, inn og ut, inn og ut, inn og ut, helt til han kom i en voldsom orgasme, han holdt hendene rundt hodet mitt, og presset pikken inn, og sprutet inn i munnen min. det smakte deilig. og jeg svelget alt sammen.

jeg hadde aldri gjort dtte før.. han smilte og sa: «nå er det din tur!» jeg smilte, men ble samtidig litt redd! dette var ikke ingenting for meg, dette var ganske stort for meg. jeg hadde aldri gjort annet enn å kline før. han reiste seg opp, tok armene rundt meg og tok opp bh-en. han tok på de faste fine puppene mine, og klemte de. det var deilig, jeg ble dødskåt av det! han lot hendene gli ned til trusekanten og lot den skli sakte ned. øynene hans lyste opp da han så den nybarberte fitta mi. trusa var blitt våt, på grunn av jeg var så kåt. han byttet plass med meg, og satte med på dokanten, sånn at fitta var akkurat foran kanten. han bøyde seg ned og tok en hånd og masserte klitten min litt, før han bøyde seg helt ned med ansiktet. ENDELIG stakk han tunga ut og lot den gli fram og tilbake, samtidig som han fortsatte med hånda på klitten min. Det er det deiligste jeg har kjent i hele mitt liv! det tok ikke lang tid før jeg begynte å dirre og jeg kom i den lengste og beste orgasmen jeg har noen gang hatt etter dette.

Han fortsatte til jeg var helt ferdig. etter på satt han bare der og venta litt.. inegn av oss sa noe, men så plutselig sa han: » vil du…. pule?» jeg ble overaska, trodde han var feridg nå liksom.. men det var han ikke! jeg sa: «ja.. men vær forsiktig, jeg er jomfru»

Ja, det er jeg også, sa han. jeg ble litt glad, for da ble det ikke så flaut for meg. han lot meg sitte på dosetet, og han satte seg ned på huk, sånn at pikken hans kom i like høyt som fitta mi. han holdt rundt hoftene mine, og styrte pikken mot fittehullet. han presset den inn forsiktig, men han gled lett in, fordi jeg var så våt. han stod litt stille en stund, sån at jeg skulle få kjnne hvordan det føltes. etter hvert begynte han å presse seg ut og inn. det var litt vondt i begynnelsen, men så etter hvert ble det deilig som bare faen! jeg har aldri kjent noen så deilig i hele mitt liv!! jeg ropte: «KNULL MEG!! HARDT!!» han skvatt til og begynte å jukke hardere, han jaget ut og inn av meg, og jeg skrek av fryd! det var deeeilig! han pulte meg hardt som bare faen! Inn og ut, inn og ut! jeg jokka i mot, og han fylte meg helt til kanten!! toalettet begynte å riste, jeg skrek og tok hodet hans mot meg og klina med han samtidig som han pulte meg som en kanin! Vi kom samtidig i en voldsom orgasme, og begge stønna høyt og lenge! jeg rista og kjente pikken hans rase ut og innn av meg til orgasmen var helt feridg. han trakk seg ut. hade.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.