lørdag , 6 november 2021
Forside / Første gang / Harald – Aldersforskjell

Harald – Aldersforskjell

Harald – Aldersforskjell :

Jeg heter Ann-Helen og skal fortelle om min første gang som var for 3 år siden, da var jeg 16.

Jeg stod utenfor butikken sammen med et par venninner. Det var blitt kveld og vi bare hang der, prata og røyka. Vi var sikkert kjempetøffe som røyka, synes i hvert fall det selv. Jeg gikk tom for røyk og visste ikke helt hvordan jeg skulle få tak i mer, siden ingen av oss var gamle nok til å kjøpe. De som jobba i butikken kjente meg så det var ikke vits i å prøve å kjøpe en gang. Den ene venninna mi, Julie, foreslo at jeg kunne spørre noen som var gamle nok om å kjøpe for meg.

Jeg spurte et par stykker, men de sa nei. Så kom det en mann gående, jeg tok sjansen og spurte om han gadd. Greit det sa mannen og gikk inn i butikken. En stund etter kom han ut igjen. Bli med rundt hjørnet sa han bare. Jeg fulgte etter, venninne mine ble stående igjen. Her er røyken din sa han. Jeg betalte, takket ham og gav ham en klem. Du får bare si fra hvis du vil at jeg skal kjøpe noe for deg en annen gang også sa han, jeg pleier å handle i denne butikken. Jeg takket for tilbudet, men sa at jeg henger ikke så mye utenfor butikken egentlig, men at jeg skulle se etter ham når jeg var der. Det trenger jo ikke være så vanskelig sa han med et smil, du kan jo få telefonnummeret mitt. Jeg fikk nummeret og takket ham igjen. Han gikk, snudde seg og slengte et slengkyss og lo.

Koselig kjekk mann tenkte jeg og gikk tilbake til mine venninner. Jeg nevnte ikke for dem at jeg hadde fått nummeret hans, han hadde bedt meg la være å gi det til noen andre. Når jeg kom hjem sendte jeg ham en sms og takket enda en gang, egentlig for å sjekke om nummeret var riktig. Svaret kom kjapt og det raste noen sms frem og tilbake, jeg fikk bla vite at han het Harald. Ukene gikk, jeg benyttet meg av hans butikkstjenester et par ganger for å kjøpe røyk men vi hadde ikke noe kontakt utenom det. En fredag var jeg invitert på fest og jeg tok sjansen på å sende ham en sms om han gadd kjøpe litt øl for meg. Ikke noe problem, øl skulle han skaffe. Jeg møtte ham som avtalt på baksiden av butikken. Skal du dra alene spurte han, han kunne ikke se noen venninner. Ja, de andre har dratt i forveien svarte jeg, må nesten stikke sa jeg, t-banen går snart. Hvor skal du da spurte han. Jeg forklarte hvor jeg skulle. Du kan få sitte på med meg sa han, jeg skal til en kompis som bor i samme retning. Jeg takket for tilbudet og han kjørte meg dit vi skulle. Vi prata om alt mulig på turen. Jeg fikk vite at han var 38 år, singel og jobbet som selger. Når vi kom frem takket jeg for øl og transport og gav ham en god klem. Bare hyggelig det svarte han. Du får bare melde meg hvis du trenger transport hjem igjen også sa han, jeg regner med å reise hjem rundt midnatt for jeg må på jobb i morgen tidlig. Festen var bra lenge, vi drakk, jeg rota litt med en gutt og jeg ble litt småfull. Utpå kvelden blei det noe bråk og venninnene mine ville dra til en annen fest. Jeg hadde fått nok og ville hjem. Jeg sendte en sms til Harald, forklarte at de andre skulle videre og at jeg ville hjem. Jeg spurte om han fortsatt skulle hjem rundt midnatt. Han svarte at det var planen og vi avtalte sted hvor han skulle plukke meg opp. Han kom presis og kjørte meg nesten til døra, han sa at det kanskje ikke var så lurt at foreldrene mine så at jeg ble kjørt hjem, noe han selvsagt hadde helt rett i.

Ting forandret seg for meg etter denne kvelden, jeg merket at jeg begynte å bli forelsket i Harald. Jeg begynte å sende sms’er selv om jeg ikke skulle ha noe i butikken, lurte på om han hadde det bra, hva han drev på med osv. avsluttet alltid med koz og klemz og sånn. Enkelte kvelder når jeg bare var hjemme raste sms’ene frem og tilbake i ett kjør. Han kjøpte stadig røyk for meg og vi fikk våre få minutter bak butikken. Han ble bare kjekkere og kjekkere for hver dag i mine øyne. En torsdag morgen i starten av juli sendte jeg min etter hvert sedvanelige godmorgen-sms til ham.. Han fortalte at han skulle på stranden, det var så nydelig vær. Jeg spurte om han skulle dra alene, ja svarte han. Jeg spurte om jeg kunne få bli med siden venninnene mine var på ferie, og jeg kjedet meg. Det ville være hyggelig svarte han. En times tid senere møttes vi, kjørte til byen og tok båten ut til Langøyene. Det var helt herlig å få en hel dag med ham. Vi solte oss, badet, skravlet og koste oss. Jeg tok meg i at jeg lå og så på ham, kjekke karen i badebukse, hadde bare lyst til å legge meg inntill han og kysse med han. Det ble det selvsagt ikke noe av. Jeg tror han tittet litt på meg og men han var bare litt småflørtende og tok aldri initiativ til noe mer. Dagen gikk alt for fort og det begynte å bli kjølig, kvelden nærmet seg og vi måtte dra hjem igjen. Det var trangt på båten og det var ikke sitteplass til alle.

Vi fant oss en liten plass og Harald satte seg og jeg fikk sitte på fanget. Jeg kjente varmen bre seg i kroppen, så nær hadde vi aldri vært. Han kjørte meg hjem og stoppet rundt hjørnet av huset. Takk for i dag, det var en veldig koselig tur sa han. Det synes jeg også sa jeg. Jeg så på ham, sånn akkurat litt for lenge. Jeg lente meg frem, han trodde nok han skulle få en klem, i stedet kysset jeg ham på munnen. Han ble nok litt forundret, men jeg bare gikk ut av bilen litt i halvsjokk over hva jeg hadde gjort. Jeg snudde meg og vinket når han kjørte av gårde, han vinket tilbake. Etter å ha spist middag med resten av familien gikk jeg på rommet mitt og la meg på senga og funderte. Jeg var litt usikker på hvordan han hadde reagert på at jeg hadde kysset ham. Det gikk vel en times tid så kom det en takk for i dag melding fra Harald. Jeg ble utrolig lettet over at han sendte melding først og jeg kjente hjertet dunke. Jeg svarte med en gang og beklaget at jeg kysset ham. Han svarte at han bare syntes det var hyggelig selv om det kom litt overraskende på ham. Jeg lettet nesten gjennom taket, det føltes i hvert fall slik. Vi fortsatte å melde utover kvelden og natten, meldingene fløy frem og tilbake. Når den siste meldingen var sent hadde jeg sendt 122 meldinger. Vi skøya og flirte og flørta..

Jeg var i himmelrike når jeg la meg kl 0330 den natten. Jeg ble liggende våken, og når jeg først sovnet sov jeg dårlig. Jeg var opp over ørene forelsket i en mann som kunne vært faren min og drømte mange drømmer om ham. Jeg våknet ikke før kl 1200 og da lå det en god morgen melding der fra Harald. Mor og far var på jobb og jeg var helt alene i huset. Timene sneglet seg av gårde og jeg hadde sommerfugler i magen. På ettermiddagen kom det en sms, han spurte om jeg ville være med på kino. Jeg takket selvsagt ja. Han plukket meg opp bak hjørnet og vi kjørte inn til sentrum. Vi satt lengst bak i kinosalen. En stund ut i filmen tok han hånden min i sin. Jeg så på ham, han smilte til meg og klemte hånden min. Jeg var i syvende himmel, minst. Etter kinoen dro vi og tok en burger før han kjørte meg hjem. Han stoppet på samme sted som før. Jeg takket for en hyggelig kveld. Han la armen rundt meg og dro meg mot seg. Han kysset meg på munnen. Jeg gjengjeldte kysset. Kanskje vi kunne gjenta dette en gang undret han. Gjerne det svarte jeg. Jeg gikk ut av bilen og gikk rett hjem. Jeg svevde på en rosa sky. Jeg fikk nok en natt med dårlig søvn, tenkte på og drømte om Harald hele tiden.

I ukene som fulgte dro vi et på kino et par ganger og en gang dro vi på kinarestaurant. Det skjedde ikke noe mellom oss, bortsett fra de sedvanlige godnatt kyssene. Følelsene mine for Harald ble bare sterkere og sterkere. Jeg hadde aldri før vært så forelsket. En Onsdags kveld tikket det inn en sms. Det var Harald som lurte på om jeg ville komme på middagsselskap hos ham på Fredag kl 18. Hjertet mitt hoppet, jeg merket at jeg ble helt varm og visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg, på middag hos Harald, bare vi to, ingen andre. Det var nesten ikke til å tro. Onsdagskvelden og hele Torsdagen og dagen på Fredag sneglet seg av sted. Tiden kunne ikke gå fort nok. Endelig ble klokken nok til at jeg kunne gå i dusjen og stelle meg. Jeg sminket meg litt og tok på meg skjørt og bluse, måtte jo pynte meg når jeg skulle bort på middag. Til mor og far sa jeg at jeg skulle til ei i klassen og visste ikke når jeg kom tilbake. Nøyaktig klokken 18 ringte jeg på hos Harald. Han åpnet og sa, velkommen til mitt palass. Han gav meg en klem, gav meg et kompliment for mitt antrekk og viste meg bort i sofaen. Han hentet en øl til meg og en til seg selv, regner med at du vil ha en slik sa han. Jeg takket ja. Maten er klar om ca 30 minutter sa han. Vi snakket og koste oss med ølen. Tiden gikk fort og Harald gikk på kjøkkenet for å fikse maten. Ja da er det klart sa han, vil damen vennligst følge meg ?

Han tok meg galant i armen og førte meg mot en lukket dør. Han åpnet den og jeg så inn i et mørkt rom. Han gikk foran meg inn og tente 2 stearinlys som stod på bordet. Han hadde dekket et nydelig romantisk bord, han unnskyldte seg at rullgardinen var dratt ned men han hadde måttet gjøre det for å få til stemningen, det var tross alt juli og lyst ute. Han dro frem stolen for meg og var riktig så gentlemantisk. Harald hentet maten, lammelår med grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Han hadde virkelig stått på, jeg ble voldsomt imponert. Han skjenket rødvin til oss og vi begynte å spise. Maten var nydelig. Vi storkoste oss under hele måltidet. Harald var utrolig morsom og var virkelig i slag, han gav meg komplimenter så jeg nesten ble flau, en skikkelig storsjarmør i kveld. Jeg likte ham ikke noe dårligere av den grunn. Vi spiste oss gode og mette og det var enda mye mat til overs. Er du forsynt spurte han, jeg var så mett at jeg nesten fikk vondt i magen. Jeg takket for maten. Vi gikk fra bordet og satte oss i sofaen i stuen. Harald satte på litt bakgrunnsmusikk og skjenket opp vinglassene. Vi drakk, pratet og hygget oss ordentlig. Jeg hadde så lyst til å ta på ham og kysse ham, men turte ikke. Harald prøvde seg ikke heller, men jeg lengtet etter at han skulle ta et initiativ. Harald gikk og ordnet med musikken, han satte på en rad med 80-talls musikk. Musikk fra min ungdom dette vet du, liker du sånn musikk du da spurte han. Ja, mye fint fra 80-tallet svarte jeg, selv om jeg nesten ikke var født den gang. Han skulle til å skjenke mer vin, men jeg takket nei. Jeg kjente jeg begynte å bli brisen og ville ikke bli full. Han hentet cola til oss i stedet. Liker du å danse spurte han. Ja svarte jeg med håp i stemmen. Han bød meg opp på gentlemans vis. Han satte på en rolig låt og vi la armene rundt hverandre og danset tett. Ingen sa noe, jeg bare nøt å kjenne de sterke armene rundt meg og kjenne kroppen hans mot min, nærmere himmelen er det nesten umulig å komme tenkte jeg. Words med

F.R. David tonet ut av høyttalerne. Det er en nydelig låt sa jeg. Det har du helt rett i sa han og så meg rett inn i øynene. Han kysset meg forsiktig og så på meg. Sorry, skulle ikke gjort det sa han. Tull sa jeg og kysset ham. Forsiktig presset han seg mot meg og våre lepper møttes igjen, et lengre kyss denne gangen. Du er en vidunderlig jente hvisket han og strøk meg over hodet. Jeg kjente tungen hans gli inn i min munn og våre tunger møttes. Han var fantastisk flink til å kysse, så øm og god, jeg ble nesten gele i bena der jeg stod. Hånden hans gled nedover skulderen min og strøk meg over ryggen. Dansen hadde stanset opp og jeg registrerte så vidt at vi beveget oss mot sofaen. Vi sank sammen i sofaen, tett omslynget. Forsiktig la han meg ned og seg selv over. Jeg strøk ham over ryggen mens han strøk meg forsiktig over hodet samtidig som vi kysset lidenskapelig. Han strøk meg kjærlig over nakken og ut på skulderen.

Den ene hånden hans gled nedover og oppover siden min og den berørte så vidt puppen på sin vei. Den andre hånden strøk meg over ansiktet og håret. Fingrene mine lekte seg i nakken og bakhodet hans. Du er flink til å kysse mumlet han, du også hvisket jeg tilbake. Han kysset meg på munnen, pannen, kinnet og halsen. Hånden hans la seg til ro på min side i høyde med puppen og berørte puppen lett. Jeg kjente blodet bruse og en deilig varme spredde seg i kroppen min. Jeg merket tyngden av ham over benene så jeg spredde benene litt og han ble liggende imellom, jeg kveilet mine ben om hans. Hans lepper flyttet seg tilbake til mine og våre tunger møttes igjen i et langt deilig kyss. En finger strøk meg forsiktig på siden av puppen en kort stund før hånden hans gled nedover siden min og nedover låret nesten ned til kanten på skjørtet før den returnerte og tommelen strøk forsiktig på puppen igjen. Jeg kjente han presset underlivet sitt forsiktig mot mitt og han kysset meg litt mer krevende denne gangen. Hånden hans flyttet seg opp til halsen min og han lot et par fingre gli litt innunder blusen, de to øverste knappene var åpne. Jeg flyttet en hånd nedover og strøk ham over korsryggen. Den andre hånden hans gled nedover brystet mitt og over puppen. En knapp ble åpnet i blusen og hånden hans forsvant innenfor. Han strøk meg over puppen utenpå bhen. Jeg kjente fingrene hans mot min hud.

Han klemte ømt og forsiktig på puppen samtidig som han kysset meg på halsen. En knapp til ble åpnet i blusen, han dro den litt fra hverandre og kysset meg ømt nedover brystet samtidig som han forsiktig lot hånden gli ned i bhen. Han klemte forsiktig på den ene puppen samtidig som han kysset seg nedover den andre. Jeg førte hånden på ryggen hans ned mot bukselinningen og dro skjorta hans litt opp fra buksa og fikk hånden innenfor skjorten. Jeg fortsatte å stryke ham over korsryggen. Han skjønte jeg var med på leken og dro bh-stroppene ned på armene mine. Han dro bhen ned over puppene mine og begynte å kysse og kjæle med dem. Han presset seg mot underlivet mitt og jeg kjente at pikken hans var blitt stivere. Jeg lot den andre hånden gli over skulderen hans og fikk åpnet en knapp i skjorta hans. Hånden smøg seg innenfor. Han kysset og slikket puppene etter tur.

En hånd gled nedover langs benet mitt til nedenfor skjørtekanten. Hånden forsvant oppover igjen innenfor skjørtet som han samtidig fikk dradd litt oppover. Han strøk meg ned og opp på låret, helt opp til trusestrikken. Kyssingen og slikkingen på puppene mine ble mer intens. Jeg beveget hånden fra korsryggen hans og bortover mot siden samtidig som jeg presset hånden litt lenger ned i buksen hans. Han reiste seg litt opp og kneppet opp resten av knappene i blusen min og dro blusen opp fra skjørtet. Hånden hans gled nedover benet og innenfor skjørtet igjen. Den andre hånden masserte den ene puppen mens hans kysset og slikket den andre. Hånden innenfor skjørtet skjøv det ene benet mitt litt mer til siden og jeg kjente tommelen hans gli oppover på innsiden av låret. Han la seg litt over på siden og hånden hans gled over trusa mi. En varm bølge skyllet gjennom kroppen min. Hånden hans gled frem og tilbake over skambenet noen ganger og jeg kjente fingrene hans i sprekken gjennom trusa. Han reiste seg litt opp og dro meg opp i sittende stilling. Han kysset meg på munnen samtidig som han tok av meg blusen. Han åpnet bhen og tok av den også. Jeg benyttet anledningen til å åpne flere skjorteknapper og han dro av seg skjorta. Du er så nydelig hvisket han og kysset meg. Du også, hvisket jeg tilbake og kysset ham. Jeg skjønte jo hva som var i ferd med å skje, men jeg var ikke det minste engstelig. At Harald skulle bli min første var noe jeg allerede hadde drømt om flere ganger samtidig som jeg stolte på ham. Jeg hadde rota med gutter før, lekt med pikkene deres og sånn, men ingen hadde fått ligge med meg. Han åpnet knappen i buksa si og dro ned glidelåsen.

Buksen gled nedover. Jeg så han var kåt, boksershortsen hadde fått teltstang og jeg kunne se konturene av pikken hans. Han la meg ned igjen og dro opp skjørtet mitt så det ble liggende rundt magen min. Han lot hånden gli over trusen min igjen og jeg kjente fingeren som gled opp og ned over sprekken min. Han så på meg med glødende blikk. Jeg la en hånd på låret hans og med den andre tok jeg tak i pikken hans. Jeg klemte pikken forsiktig og jeg kunne kjenne den var stiv. Jeg dro litt forsiktig i den. Han dro trusen min nedover og la hånden i skrittet mitt. Han la seg ned igjen og kysset meg dypt. Jeg kunne kjenne lekne fingre i skrittet. En finger fant klitoris og masserte den forsiktig. Jeg lot hånden gli ned i boxeren hans, tok tak i pikken hans på nytt og runket ham forsiktig. Han pustet tungt, jeg tok det som et tegn på at han likte det jeg gjorde. Jeg kjente en finger leke seg i åpningen min Vi kysset dypt før han kysset meg på halsen. Han lot tungen leke seg nedover mot puppene mine. Han slikket og sugde litt på vortene. En finger lekte seg i inngangen til musa mi. Vi ble liggende slik en stund og jeg kjente jeg ble kåtere og våtere. Harald reiste seg opp og lot buksen falle helt av og tråkket ut av den. Han bøyde seg ned, dro trusen min helt av, løftet meg opp og bar meg av gårde. Han bar meg ut av stuen, fikk åpnet en dør og bar meg over dørstokken inn på soverummet. Vi har vel ikke giftet oss fniste jeg. Nei da, ikke enda smilte han og kysset meg. Han satte meg ned ved siden av sengen, fikk åpnet skjørtet mitt og lot det falle til gulvet. Han løftet meg forsiktig opp i sengen. Han dro av seg boxeren og jeg fikk se pikken hans stod rett ut. Jeg tenkte, nå skjer det, nå skal jeg bli pult for første gang.

Han la seg ned ved siden av meg, jeg kjente fingre i underlivet, han kysset meg. Det ble et langt dypt kyss. Han fortsatte med å kysse meg på halsen ned over puppene og nedover magen samtidig som han akte seg nedover. Han slikket og kysset meg på skambeinet før han snudde seg rundt i sengen og la seg inntill meg. Han kysset meg på skambeinet igjen og hendene hans spredde bena mine. Jeg kjente tungespissen bevege seg fra skambenet og nedover. Jeg tok tak i den stive pikken hans og runket han forsiktig. Tungen hans berørte klitoris og han småsugde på leppene. Tungen lekte seg litt i hullet mitt og så opp og ned i hele sprekken mellom klitoris og hullet. Harald var fantastisk til å slikke. Jeg hadde blitt slikket av en gutt før, men han var alt for hardhendt så det var ikke så godt, Harald kunne sakene sine. Jeg fortsatte å runke ham langsomt og lot fingrene leke seg litt med ballene. Vil du suge den litt for meg spurte han. Ok, men ikke stikk den langt inn svarte jeg, jeg ble nesten kvalt den ene gangen jeg hadde prøvd, men den gangen ble jeg vel mer munnpult. Nei da, du kan styre det selv svarte han, men vær forsiktig med tenner. Han la seg på ryggen i sengen. Legg deg over meg, så har du full kontroll sa han, men jeg vil slikke deg samtidig. Jeg gjorde som han ba om og la meg over ham så vi ble liggende i 69-stilling. Han dro meg på plass så han fikk musa mi over munnen sin.

Jeg kjente han begynte å slikke meg igjen. Jeg slikket forsiktig på pikken hans, det var en rar følelse. Jeg slikket hele skaftet og lot tungen få smake på hodet. Hånden min masserte ballene hans. Jeg stakk den litt inn i munnen og sugde litt på hodet. Jeg lot munnen gli litt nedover pikken hans og tungen lekte med den. Nydelig, hørte jeg han mumlet. Jeg sugde litt på pikken og jeg hørte han stønne svakt så jeg skjønte jeg måtte gjøre noe riktig. Jeg fortsatte å suge og slikke pikken mens han slikket meg, jeg var rimelig kåt nå.

Han tok tak i meg med begge hender og rullet oss over på siden. Han sluttet å slikke og trakk seg vekk. Han snudde seg og la meg på rygg og la seg over meg. Vi kysset litt og han sa igjen at jeg var nydelig. Jeg kjente pikken hans mot musa mi mens han strakte seg etter noe. Han trakk frem en pakke kondomer fra nattbordskuffen. Han satte seg opp, tok en kondom ut av pakken og rullet den på pikken sin. Han spredde bena mine og styrte pikken mot hullet mitt. Han presset på og fikk hodet litt inn. Oj, her var det trangt sa han og lo. Han presset på litt til og jeg skrek. Han ble litt forskrekket med en gang, uffda ikke meningen at det skulle gjøre vondt sa han, jeg skal være forsiktig. Du har kanskje ikke ligget med så mange spurte han.

Nei, du er den første svarte jeg. Ja da skjønner jeg at det kan gjøre litt vondt, men det blir helt sikkert godt etterpå forsikret han, det var sikkert jomfruhinna som røyk. Han trykket pikken litt lenger inn og nå gikk det bedre. Han lot pikken gli forsiktig inn og ut av musa mi og han kom lenger inn for hver gang helt til han fikk den helt inn. Han la seg ned over meg og kysset meg dypt samtidig som pikken gled inn og ut av meg. Han økte takten og det var deilig å kjenne pikken inni meg. Han var god og forsiktig med meg, han kjælte med kroppen min og vi kysset intenst. Jeg var kjempekåt nå, han økte farten litt og det synes jeg var bare helt deilig. Han pustet og peste og han stønnet. Å herregud det er deilig å knulle med deg utbrøt han. Du er så deilig og trang og god. Å du er bare deilig svarte jeg. Vi kysset og farten økte igjen. Han løftet benene mine og bøyde dem litt bakover og kom enda lenger inn, han sto nesten over meg og pumpet inn og ut. Deilig å kjenne kukroten daske mot klitoris, jeg ble ellevill der jeg lå. Plutselig stoppet han opp, pustet tungt og trakk ut pikken. Nå var det like før sa han. Bare fortsett du sa jeg, du har jo på kondom. Er ikke så glad i å sprute i kondom svarte han, kan jeg få sprute på deg ? Greit det sa jeg litt skuffet. Vi skal fortsette etterpå forsikret han. Det er bra smilte jeg. Jeg vil pule deg mellom puppene, er det ok spurte han.

Helt greit det svarte jeg, jeg hadde sett det på film men aldri opplevd det. Han satte seg forsiktig ned nedenfor puppene mine. Han dro pikken et par tak og la den mellom puppene mine. Jeg klemte dem sammen om pikken hans. Han la en hånd bakover og jeg kjente fingrene hans i musa mi. Han stakk inn en finger og en annen masserte klitoris. Han begynte å jukke mellom puppene mine. Åh nydelig utbrøt han, du har så deilige pupper. Han økte farten og stønnet. Nå kommer jeg snart. Han jukket på et par ganger til før han hylte ut og sendte ut en stor sprut. Sæden traff halsen og ansiktet mitt og jeg fikk noe i munnen. Jeg smakte på det, det smakte litt salt men var ikke så verst. Jeg tok tak i pikken hans og dro den mot munnen min, jeg slikket i meg restene fra den. Åhh kom det fra ham, han likte det tydeligvis. Når pikken var ren rullet han seg rundt og la seg mellom bena mine igjen og begynte å slikke meg på nytt. Han stakk inn først en finger og så to og fingerpulte meg samtidig som han slikket.

Hans lekne tunge slikket meg overalt og jeg kunne føle kåtheten strømme gjennom kroppen som varme elver. En hånd søkte oppover kroppen min og han begynte å massere den ene puppen. Å du er så god hvisket jeg. Jeg lå ikke stille med underlivet og jeg merket at jeg ubevisst jobbet mer og mer og brukte fittemusklene rundt fingrene hans. Så var det som om det rant over for meg, jeg hylte ut i den mest fantastiske orgasmen jeg noen gang har hatt. Alle mine tidligere orgasmer har jeg skaffet meg selv, dette var første gang en gutt klarte å få meg til å gå. Han presset fingrene sine inn i meg og slikket meg helt til jeg hikstet, jeg begynte nesten å gråte så godt var det. Likte du det vennen, smilte han. Dumt spørsmål sa jeg, jeg elsket det. Kanskje lille engelen min vil mer spurte han. Hm ja, gjerne smilte jeg tilbake. Kommer snart vennen sa han. Han kom straks tilbake med en klut. Han vasket meg først i ansiktet og så i underlivet. Pikken min har jo du vasket sa han og lo. Vil du ha en røyk først spurte han, synes det er deilig med en røykepause etter sex. Jeg takket ja. Han hentet røyk og askebeger og vi tok en røyk på sengekanten. Han la armen rundt meg og kysset meg på halsen. Jeg lente meg mot ham og våre lepper møttes i et vått kyss.

Vi røkte ferdig. Han lente seg mot meg og kysset meg igjen. Hånden hans strøk meg over låret før den fant veien mellom mine ben. Jeg tok tak i pikken hans, den var nå rimelig slapp. Jeg runket den forsiktig og den reiste seg i hånden min. Jeg kjente en finger gli inn i meg og en annen massere klitoris. Vi kysset og jeg masserte ballene hans med en hånd. Jeg kjente jeg ble kåt igjen. Vi la oss ned i sengen med benene dinglende utenfor kanten. Pikken hans var stein hard igjen nå. Han reiste seg opp og satte seg på huk på gulvet. Han spredde benene mine maks og begynte å slikke meg igjen samtidig som han fingerpulte meg. Jeg lå og nøt det hele. Han slikket meg en stund og jeg kjente de varme følelsene gli igjennom kroppen. Han skjønte jeg begynte å bli klar igjen. Han reiste seg opp og dro meg opp i sittende stilling. Pikken hans dinglet rett foran meg. Jeg skjønte hva han ville. Jeg tok tak i pikken og runket den litt. Den ble stivere og jeg begynte å slikke på den. Jeg lut tungen slikke langs hele skaftet og suttet litt på hodet. Jeg åpnet munnen og begynte å suge på den.

Først veldig forsiktig, så litt hardere. Han stønnet og la hendene rund hodet mitt. Han holdt hodet mitt stille og begynte å munnknulle meg. Jeg kjente den deilige pikken hans gli inn og ut av munnhulen min. Han var forsiktig og stakk den ikke for langt inn. Vil du prøve å ta den litt lenger inn spurte han. Går det da, spurte jeg litt skeptisk. Hvis vi er forsiktige så sa han. Ok, men stopp hvis jeg sier fra da sa jeg. Han lovte det. Snu deg rundt med hode hengende utfor kanten sa han. Jeg gjorde som han ba meg om. Han holdt hodet mitt og førte pikken forsiktig inn i munnen. Pust igjennom nesen sa han. Pikken kom lenger og lenger inn helt til den var helt inne. Jeg kjente jeg hadde den ned i halsen, men det var ikke så ille som jeg hadde trodd. Han munnknullet meg rolig og jeg sugde så godt jeg kunne. Åhhh nydelig hvisket han. Han fortsatte med noen støt til før han trakk seg ut. Pikken var klissvåt av spytt. Han ba meg legge meg helt opp i sengen igjen. Han kysset meg dypt og så la han seg over meg i 69-stilling. Pikken hang rett over munnen min og jeg begynte å suge den igjen.

Tungen og fingrene hans var igjen på oppdagelsesferd i musa mi. Jeg masserte ballene hans med lekne fingre. Han spredde skinkene mine med en hånd og jeg kjente en våt finger bevege seg i sprekken ned mot rumpehullet mitt. Fingeren beveget seg sakte opp og ned over rumpehullet, han presset forsiktig mot åpningen og den gled litt innenfor. Han fingra meg i musa og forsiktig i rumpa samtidig som han slikket leppene og klitoris. Deilig spurte han. Hm ja svarte jeg. Gjør det samme med meg ba han. Jeg slikket på fingeren og lot den gli i rumpesprekken hans, lot den leke litt med hullet hans og trykte den forsiktig inn. Hmm kom det fra ham. Jeg trykket fingeren litt lenger inn og begynte å fingerpule ham samtidig som jeg holdt pikken hans med den andre hånden og sugde ham. Kåthetens varme bredde seg i kroppen min og underlivet mitt beveget seg i takt med slikkingen og fingringen hans. Han skjønte nok at det var like før jeg kom og han stoppet behandlingen. Han rullet av meg og satte seg opp i sengen. Han fant frem et nytt kondom. Kom her sa han. Han tok kondomet ut av pakken og gav meg det. Prøv å ta det på. Han forklarte hvordan jeg skulle gjøre det riktig. Jeg rullet det på den stive bankende pikken hans. Sett deg oppå ba han og la seg ned. Jeg spredde leppene og lot musa mi synke ned på pikken. Strekk bena mot meg og sitt oppreist sa han. Jeg gjorde som han sa. Han satte seg opp igjen og jeg satt liksom på fanget hans med hodene våre mot hverandre. Nå legger du bena dine rundt ryggen min og hendene rundt nakken min, dette kalles for Lotus-stillingen forklarte han.

Han kysset meg. Han tok tak under skinkene mine og løftet meg opp og ned samtidig som han slikket puppene mine. Jeg kjente pikken dypt inne i meg. Jeg skjønte fort poenget og begynte å løfte meg selv opp og ned. Han flyttet en hånd ned mellom bena mine og jeg kjente en finger massere klitoris forsiktig. Den andre hånden var under rumpa mi og en finger gled inn i hullet der bak. Jeg følte meg ganske fylt opp med pikk i musa og finger i rumpa samtidig. Jeg red ham sakte mens han samtidig masserte klitoris og han slikket på puppene mine. Han stønnet svakt. Jeg var vanvittig kåt nå og beveget meg raskere opp og ned på den stive staven. Hmm nydelig visket jeg. Åh du er så god svarte han. Han bøyde hodet bakover, strakte hals og kysset meg. Våre tunger møttes og jeg merket jeg begynte å nærme meg. Han flyttet hendene og holdt meg fast i siden og vi rullet rundt i sengen med pikken fortsatt inne i meg. Han kysset meg grådig før han trakk seg ut av meg. Still deg på kne og len deg framover ba han, jeg vil ta deg bakfra. Jeg gjorde som han ba meg om. Han stilte seg bak meg og bøyde seg ned. Jeg kjente tungen hans mellom skamleppene og han slikket ivrig klitoris og presset så tungen inn i meg. Han brukte fingrene på å spre skamleppene og tungen boret seg inn og han lot den vibrere inni meg. Tungen forsvant ut og ble erstattet med fingre. Jeg kjente tungen gli bakover og han begynte å slikke rumpehullet mitt. Han brukte den andre hånden til å skille skinkene mine og tungspissen lekte seg forsiktig i åpningen. Han trakk tungen ut og slikket meg grundig rundt åpningen. Han reiste seg opp så han ble stående på kne bak meg og jeg kjente den stive pikken mot musa mi. Han presset den inn og begynte å knulle meg sakte. Hånden hans gled over skambeinet og jeg kjente fingre leke med klitoris.

En finger gled over rumpehullet og jeg kjente han presset den inn. Pikken og fingeren knullet meg i takt. Jeg stønnet av velvære. Åh du er så god hvisket han, så trang og deilig. Han økte farten litt og jeg kjente den deilige pikken langt inn i musa mi som ble ekstra trang på grunn av fingeren i rumpa. Han byttet fra pekefinger til langefinger og jeg kjente den tok større plass og kom lenger inn. Nå hadde han fingra meg så lenge at det gjorde ikke vondt selv om den var litt større. Han tok meg hardt og stønnet høyt. Jeg stønnet jeg også, kjente at nå begynte jeg å nærme meg. Å gud nydelig stønnet jeg. Jeg merket fingeren knulle meg hardt i rumpa. Plutselig dro han pikken og fingeren ut. Jeg skjønte ingenting før jeg hørte et svupp når han dro av seg kondomet. Han presset pikken mot rumpa mi. Han brukte hendene til å spre skinkene og pikkhodet gled litt inn. Han presset den litt lenger inn. Det gjorde litt vondt, så han stoppet litt opp. Forsiktig presset han den litt lenger inn før han dro den litt ut igjen. Han støte den inn igjen, litt lenger inn denne gangen før han vilte og dro den utover igjen.

Etter et par tre støt var han kommet langt inn og jeg var blitt vant til å ha den der. Han masserte klitoris og brukte en finger i musa mi. Han økte tempoet og jeg hørte han pustet tungt. Åh så trang og god sa han. Han pulte meg med jevne harde støt og jeg begynte å synes det var godt. Han pustet og peste og knullet meg med en voldsom fart. Han tok tak i hoftene mine og spente fra. Han hylte ut og jeg kjente en hard sprut inne i rumpa mi. Han sank over meg og vi rullet sammen på sengen. Han fikk kjapt igjen pusten og la seg mellom bena mine. Tunge og fingre behandlet musa mi drevent. Hans følsomme behandling drev meg snart til nye høyder. Kroppen spente seg og jeg hylte. Den sterkeste orgasmen noen sinne drev gjennom kroppen min. Han krøp oppover og kysset meg. Han la seg på siden av meg og jeg la meg til rette på armen hans. Vi ble liggende å kline en stund og slappe av, utslitte og tilfredse. Etter en stund tok han meg i hånden og dro meg ut av sengen. Han leide meg til dusjen, han skrudde på vannet og fant frem dusjsåpe og shampo. Vi dusjet og såpet hverandre inn mens vi kysset litt innimellom. Etter dusjen tørket vi oss og satte oss i sofaen i stua og tok en røyk. Klokka på videoen viste 00:30 og jeg sa at det var på tide å komme seg hjem. Jeg kledde på meg og vi kysset hverandre godnatt. Jeg dro rett hjem, hilste så vidt på mor og far før jeg gikk og la meg. En sms kom med takk for en deilig kveld. Han håpet vi kunne gjenta det senere. Han sa også at han var glad i meg. Jeg svarte takk det samme. Vi holdt kontakten og det ble en del besøk hos ham med mye deilig sex.

Vi skjønte begge at siden jeg var så ung ville ikke mor og far like forholdet vårt noe særlig så vi kunne bare møtes i smug, noe som blir veldig slitsomt i lengden. Vi ble etter hvert enige om at våre veier måtte skilles, som Harald sa, det er viktig at du får levd ungdomstida di, jeg er ferdig med min for evigheter siden. Etter ca 6 mnd valgte Harald å flytte, som han sa, han klarte ikke å leve med meg så nær når han ikke kunne ha meg. Vi har holdt kontakten siden pr sms og telefon. Jeg vet han har fått seg ny kjæreste, en som er på hans alder, men han sier at ikke kan glemme meg. Selv har jeg bare måttet innse at Harald er u-oppnålig for tiden og jeg har også fått meg ny kjæreste som er 1 år eldre enn meg. Vi har det bra sammen, både i og utenfor sengen, men jeg glemmer aldri Harald og har et håp om at det blir oss to en gang i fremtiden.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *