søndag , 1 august 2021
Forside / Bondage / Store pupper, rund rumpe

Store pupper, rund rumpe

Store pupper, rund rumpe

Den nye naboen tvers over gangen er en lubben kvinne. Hun bor alene, og er rund på en deilig måte. Kroppen hennes er ikke feit, men stor og svulmende, med en rund rumpe og store, vaggende bryster. Hun er omtren tredve, singel, og jeg begynte straks å følge med på henne gjennom kikkhullet i døra når hun kom og gikk.

Ikke lenge etterpå begynte jeg å være naken og runke når hun plukket opp avisen. Jeg sørget for å få orgasme akkurat idet hun viste kløften mot meg der jeg sto naken bak døra.

En lørdag morgen jeg sto slik, bruker hun lang tid på å lese forsiden. Det er stille i gården og jeg gir fra meg en liten lyd idet det går for meg, med øynene festet på kløfta hennes der de tunge puppene nesten falt ut av toppen.

Hun går sakte mot den ulåste døra mi mens hun holder avisen sin i venstre hånd, og plukker opp min, en annen avis, som for å sammenlikne forsidene. For første gang står hun like foran meg, og jeg har på nytt en kraftig ereksjon. Plutselig river hun døra mi opp, dytter meg inn i gangen og lukker døra bak seg mens hun sier: «Står du her og runker mens du kikker på meg, din gris? Tror du jeg er døv?»

Skamrødmen velter inn over meg, men nabokvinnen hadde ikke sagt sitt. Hun gir meg et nytt dytt, denne gangen så jeg naken går over ende, i gangen inne i leiligheten min. Hun griper øret mitt i et knipetak, skammen og min nakne forsvarsløshet gjør det enkelt for henne å få overtaket. «Dette skal du straffes for!» sier hun idet hun drar meg inn på soverommet og gir meg et spark i rumpa. «Opp i senga!» kommanderer hun.

Før jeg rekker å protestere har hun funnet et belte og et slips. «På magen!» roper hun. Jeg legger meg lydig, og hun binder høyre hånd og venstre bein til sengestolpene. Jeg er fastlåst diagonalt og hun går ut.

Det blir stille igjen. Jeg begynner å tenke på hva som har skjedd. Vil noen finne meg? Hva har hun tenkt å gjøre? Samtidig er situasjonen ekstremt opphissende, og jeg runker meg selv med min ledige venstre hånd. Da smeller et piskeslag over min rygg og rumpe. Hun har stille kommet inn igjen og er tilbake. «Hvem har gitt deg lov til å runke?

Uskikkelige gutt, dette blir mer straff!» En serie slag med flat hånd mot skinkene mine følger, før hun knytter både hender og føtter med tau til sengestolpene. Deretter fester hun albuene mine til knærne med et tau rundt knehasene. Resultatet er at jeg sitter i en sammenkrøket posisjon på alle fire. Jeg er steinkåt. Nabokvinnen har kledd av seg litt, og spaserer rundt i sitt vanlige undertøy, stor BH og liten truse, sort undertøy mot den lyse huden hennes. Hennes utilgjengelige mykhet er enda mer påtrengende enn gjennom kikkhullet i døra.

«Hva gjør man med uskikkelige gutter som deg?» sier hun plutselig etter lang stillhet. «Har du ikke lært å la naboene være i fred?» Jeg svarer ikke. Nabokvinnen stiller seg ved siden av sengen så jeg kan se når jeg snur hodet. «Var det dette du ville se?» spør hun og tar av seg BHen.

De tunge puppene velter ut, og duver med hver minste bevegelse, brystvortene knallharde. «Slikk dem!» kommanderer hun, og jeg er ikke vond å be, selv om stillingen jeg sitter i er smertefull. «Flink gutt!» Hun går ut av trusa og setter et bein på sengekanten. Hennes møtepunkt mellom den runde magen og de tykke lårene har en liten hårdott, ellers er håret fjernet. «Slikk!» Hun smaker kåt.

Nabokvinnen går bort fra senga igjen og stiller seg bak meg slik at jeg ikke kan se henne. Når hun kommer tilbake har hun en enorm strap-on påspent, minst 30 cm. «Hvis du vil ha glidemiddel må du slikke selv!» sier hun og stiller seg opp igjen. Det begynner å demre for meg hva som skal skje, og motvillig tar jeg den svarte dildoen i munnen. Hun munnpuler meg, ganske røfft. Jeg forsøker å følge på, har aldri sugd før. Hun stopper og går bak meg. Jeg kjenner at hun er på madrassen.

Noe kaldt blir smurt inn i rumpehullet mitt før jeg kjenner en finger. Det gjør vondt, jeg prøver å slappe av, fingeren får selskap av en til. De to fingrene presser lukkemuskelen åpen mens jeg slapper av. «Flink gutt. Her kommer det du fortjener!» Jeg kjenner den kalde tuppen av dildoen mot rumpehullet mens hun griper om hoftene mine. I et, langt støt kjører hun den tykke strap-onen inn i hullet mitt. Jeg skriker høyt. Hun ler hånlig. «Slik går det med uskikkelige gutter!»

Hun starter et hardt ritt i rumpehullet mitt. Jeg kjenner prostatastimulansen som en ilning oppover ryggen, nabokvinnen holder meg rundt hoftene og drar meg mot seg, hun presser hele de 30 cm inn i min bakdør. Det er uutholdelig deilig. Etter hvert kjenner jeg at jeg holder på å komme, og hun trekker seg ut i en, lang bevegelse. Hun klatrer av. Hun kommer tilbake, og igjen får jeg hele dildoen kjapt inn i rompa mens hennes varme hender griper om hoftene.

Hun rir videre, men griper rundt kuken min i tillegg, og runker meg. Hun har satt noe på kuken, jeg ser ikke hva, hun runker som besatt og puler hardere og jeg kommer og hun roper «Kom igjen, vis meg hva du har!» mens det svartner for meg, så hardt kommer jeg.

Hun lar straponen sitte dypt i rumpa mi, mens hun naken kommer bort til meg så jeg kan se henne igjen. Hun tar plastposen av kuken min og heller sæden min i en kopp. «Nå skal du drikke,» sier hun, «hvis du vil komme deg løs igjen!» Jeg adlyder, og hun drar dildoen ut mens jeg svelger unna. Hun knytter opp min venstre hånd og kler på seg. Hun romsterer bak meg, og kommer tilbake med en saks og et nøkkelknippe. «Her er en saks. Den er ganske sløv, men du kommer deg løs, men det vil ta litt tid. Her er nøklene til leiligheten min, jeg har allerede funnet nøkler til din.

Hvis du ikke kommer til meg i morgen og lager frokost før halv ti, blir jeg nødt til å straffe deg igjen.» Døren klikker igjen bak henne.

Ør, ydmyket og øm i hele kroppen etter den harde behandlingen begynner jeg å fantaserer om søndagsfrokosten…

Sjekk også

Kveldens DOM

Kveldens DOM De obligatoriske webcam og real life møtene er unnagjort. Et par uker etter …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *