mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Den var den deiligste orgasmen
Men jeg stoppet ikke, og var over brøstet hans, over magen, og så sleiket jeg han sakte oppover den varme pikken.

Den var den deiligste orgasmen

Den var den deiligste orgasmen :

Solen hadde stekt i hele dag, slik som den gjorde vær dag. Luften var tung og klam, men likevel utrolig behagelig. Jeg og Fredrik lå på taket av leiligheten og solte oss. Etter allerede 1 uke i Kreta omgitt av lettkledde folk var tanken på sex alt som befant seg i hodet mitt, og hver gang Fredrik bøyde seg over meg for å ta en slurk av ølen, eller smøre seg inn med mer solkrem, begynte pusten min å øke.

Jeg kjente hvordan hånden hans så vidt kom nært magen min, eller kanskje puppen min, og jeg ble varm og skjelven. I et lite håp om at Fredrik ikke ville legge merke til hvordan pusten min økte, snudde jeg meg rundt på magen og åpnet bikinitoppen for å ikke risikere skille på ryggen. Jeg merket, uten at jeg så på han, at han så på meg. Igjen bøyde han seg over for å ta en slurk av ølen, og denne gangen kom han med vilje borti rumpa mi. Han strøk en finger sagte nedover, og mot den nå ganske varme fitta mi. Så la han seg tilbake.

Hjertet mitt hamret for nå, og jeg klarte ikke å få tanken på hvor stor og hard pikken hans var ut av hodet. Jeg lengtet så fælt etter å kjenne den inni meg. Med vilje snudde jeg meg rundt, og lot bikinitoppen falle av meg. Nå lå jeg der, rett ut, varm og brun med harde nipler av kåthet. Jeg begynte forsiktig og sleike og bite meg litt i leppa, og viste at Fredrik fulgte med på meg, men sånn at jeg ikke skulle legge merke til det.

Så klarte jeg ikke kontrollere meg mer. Jeg dro hånden min gjennom det varme håret mitt, og strøk meg selv sagte men sikkert nedover halsen, over puppene og ned mot den nå våte fitta. Fredrik kremtet som et spørsmålstegn på hva jeg drev på med, men jeg fortsatt nedover. Så kom jeg til bikini-kanten, og hånden min forsvant under. Jeg strøk sakte nedover, og kjente hvor våt jeg var. Så begynte jeg å gni fingeren forsiktig over klitten min, og jeg stønnet lavt for det var så altfor deilig.

Jeg så bort på Fredrik mens jeg fortsatte å ta på meg sjøl. Jeg merket at badeshortsen hans begynte å bli litt for trang. Han reise seg opp fra solsenga, og sto plutselig over meg. Øynene hans lyste av kåt het, og jeg stønnet frem «ta meg!» Han løftet meg opp og bar meg bort til madrassen vi hadde lagt i skyggen på taket. Der, nesten kastet han meg ned og la seg oppå meg. Leppen hans kysset mine så ømt, så hett at jeg kjente det nesten rant nedover låre mitt. Jeg stønnet høyt og knep øynene igjen. Så begynte leppene hans og kysse meg sagte nedover halsen, han småbet og teaset meg for han vist hvor hardt jeg lengtet etter å kjenne han inni meg. Tunga hans glei over niplene mine, og jeg dyttet bryste opp for å få han til å fortsette.

Så kjente jeg hånden hans på vei ned mot fitta mi. Han gled en finger under bikinitrusa, og kom borti klitten min. Jeg skrek og presset hånden hans lengre inn. Men han dro den opp igjen og så lurt på meg. Så orket jeg ikke mer. Jeg dyttet han over, og plasserte meg selv over han. Hånden min glei ned og på to sekunder var bikinitrusa mi borte. Jeg snudde meg sagte rundt så han kunne få se rumpa mi tydelig, mens jeg sagte tok av han badeshortsen. Under så jeg det mest sexye, deiligste jeg hadde sett på lenge. Pikken hans var stor, veldig hard og perfekt. Jeg snudde meg tilbake, og kysset han hardt, mens jeg sagte runket den harde pikken hans like over den våte fitta mi. Så visket jeg han i øret hvor utrolig mye jeg hadde lyst på han akkurat nå, og jeg kysset han nedover, akkurat som han hadde gjort mot meg.

Men jeg stoppet ikke, og var over brøstet hans, over magen, og så sleiket jeg han sakte oppover den varme pikken. Han ga fra seg et lite stønn og jeg omsluttet munnen min rundt han og sugde sagte opp og ned, etter hvert økte jeg farten og jeg kjente hvordan han ble enda hardere. Så tok jeg hodet opp, og glei forsiktig over han. Følelsen av å endelig ha den harde pikken inne meg var ubeskrivelig, jeg pustet tungt og stønnent for hver gang han båndet meg. Jeg beveget meg fort, mens jeg klemte med den ene hånden rundt puppene mine. Så lente jeg meg frem og kysset han hardt, og han tok tak i hodet mitt og holdt meg nede mens jeg rei han som aldri før.

Så dytte han meg av, og snudde meg rundt så jeg lå der helt hjelpesløs og ekstremt kåt. Han dro rumpa mi opp, og dyttet ryggen min ned, og presset seg hardt og fort inni meg. Jeg skrek og bet fast i madrassen for ikke å vekke halve byen. Han pulte meg hardt og fort og holdt meg fast i rumpa. Små, harde rapp smalt på rumpa mi, og jeg strakk den opp i håp på mer.

Jeg kjente hvordan kroppen min skalv og pusten min steg, og skrikene mine bare ble høyere og høyere. Og jeg var så nær, jeg var så nær. Han sklei en hånd frem og grep tak i puppen min og klemte til. Det var hard og veldig deilig. Så kjente jeg kroppen min ekspoldere samtidig som hans, jeg skrek og han stønnet, og jeg følte meg vektløs i 10 sekkunder. Den var den deiligste orgasmen jeg noen sinne hadde hatt.

Etterpå trakk han seg forsiktig ut, og la seg ned ved siden av meg. Jeg lå fortsatt og pustet tungt og kroppen min skalv av nytelse. Fredrik så på meg og smilte, «Skal vi gå å bade eller?»

 

Jah, ta meg i begge:

Jeg møtte henne på en bar dypt inne i mørkeste Oslo, blant utesteder og restauranter som var satt opp så innbydende som mulig for å lokke gjester inn fra vinterkulda. Utenfor var det stille så snart man kom litt bort fra hovedgatene. Færre skrålende mennesker. Inne var det straks litt mer lyd, og jeg hang fra med jakken på en knagg like ved baren, som var omtrent halvfull. Det var vel ikke så mange som var ute på byen midt i uka, og jeg likte å unngå trengselen.

Hun sto borte ved disken, i samtale med bartenderen. Hun hadde på seg en rød kjole og dinglende øreringer som påkalte oppmerksomheten – ikke at hun trengte noe ekstra for å tiltrekke seg beundrende blikk, med den kroppen. Fyldige bryster og brede kvinnelige hofter presset mot kjolestoffet og fikk mannfolkene rundt til å stirre. Jeg bestilte meg en øl og ble stående og se på henne. Flere menn av varierende utseende og alder så ut til å ville prøve seg, men hun var hyggelig avvisende til alle. Det var én som så ut til å klare seg bra; kun snakket med ham en stund og så ut til å flørte, men han gikk fra baren alene, han også. Jeg lyktes bedre. Jeg gikk bort til henne like etter at hun hadde tømt drinken sin, og tilbød meg å spandere en ny. Hun smilte og tok imot tilbudet. Jeg fortsatte med noen litt mindre åpenbare sjekkereplikker enn forgjengerne, rett og slett ved å presentere meg og spørre om navnet hennes.

«Trine», sa hun og tok hånden min.

«Pent navn», sa jeg og merket meg at hun smilte.

En halvtime senere hadde vi snakket oss inn på det emnet jeg helst ville ha henne inn på. Pleide hun ofte å treffe menn på byen?

«Nei, gjør ikke ofte det.»

«Så du går ikke ut på fest og blir med fremmede menn hjem?»

«Jeg gjør ikke sånt, jeg. Blir ikke med menn hjem uten videre.»

«Nei, respektable piker gjør vel gjerne ikke det.»

«Jeg sa ikke at jeg var en respektabel pike; bare at jeg ikke blir med deg hjem …»

«Så du vil gjerne gjøre noe urespektabelt i kveld?»

«Gjerne – jeg liker å være litt uskikkelig … men jeg må hjem i morgen, så det blir på hotellrommet mitt over gata.»

Og før jeg visste ordet av det hadde vi tatt med oss jakkene våre og forlatt lokalet. Jeg la merke til flere misunnelige blikk fra mennene rundt i lokalet idet jeg holdt opp døren for henne.

Det var kaldt ute, men hun hadde bare en kort jakke og ingenting som dekket de flotte bena. Jeg lot blikket gli oppover fra bakken: Sorte støvletter, nakne, flotte ben, en sexy rød kjolekant, mørk jakke, halvlangt brunt hår. Hun tok meg i hånda og hastet over gata til hotellet. Vi gikk gjennom resepsjonen og bort til heisen. Mens vi ventet, sto vi og så på hverandre. Hun smilte forventningsfullt og så meg i øynene. Jeg stirret tilbake og smilte like forventningsfullt. Idet heisen plinget og dørene åpnet seg, lo hun og hoppet innenfor. Jeg gikk etter henne og kunne ikke vente til dørene lukket seg; jeg la armene rundt hoftene hennes og dro henne inntil meg.

«Hva slags uskikkelige ting er det du har lyst til å gjøre, siden du ikke er en respektabel ung pike?» spurte jeg.

«Du kan godt få ta meg her i heisen hvis du vil …» sa hun og la hånden mellom bena på meg.

Pikken var allerede god og stiv, og berøringen hennes gjorde den ikke akkurat mykere. Munnene våre møttes i en het omfavnelse mens vi grafset og klemte på hverandre – hendene hennes gled oppover innsiden av skjorta og krafset meg i huden, mens jeg grep tak i rumpeballene hennes og holdt henne hardt inntil meg. Tanken på at heisdørene når som helst kunne gå opp gjorde meg vill av opphisselse, og jeg sugde henne til meg, stadig glupskere.

Dørene gled opp med et pling, og vi ble tatt på fersken av et eldre par. Leende og rødmende småløp vi bortover gangen og nådde rommet hennes. Hun låste seg inn og dro meg etter seg mens hun rev av meg klærne. Jeg gjorde det samme med hennes og fikk henne ned til undertøyet. Hjertet slo raskere da jeg fikk legge hendene på den flotte kroppen hennes og stryke over utsiden av BHen. Brystvortene kjentes harde igjennom stoffet, og hun stønnet høyere da jeg presset håndflatene mot henne og knadde brystene.

«Du har herlige, fyldige pupper,» sa jeg og dro BHen ned slik at jeg slapp til med munnen.

«Ja, sug på dem, jeg liker det …»

Jeg sugde og slikket så mye jeg ville, og hun ville bare ha mer. Hendene mine fant veien ned mellom bena hennes, og hun dro ned trusa og lot meg slippe til. Musa hennes var varm og våt, og jeg skjønte at hun ville ha meg inn der.

«Liker du fingeren?» spurte jeg ertende idet jeg hadde presset inn langfingeren og leet på den.

«Ja … men jeg må snart ha mer … må ha kuken din …»

Hun tok et skritt tilbake og la seg på senga. Der løftet hun på bena og bød seg frem for meg. Jeg satte meg ned på gulvet ved fotenden og dro henne inntil meg. Ville kjenne smaken av henne. Hun ynket seg da hun kjente tunga, og vred seg mer og mer etter hvert som jeg slikket musa hennes mer ivrig.

«Skal jeg slikke deg til du kommer?» spurte jeg smilende, men hun ristet på hodet.

«Nei, jeg må ha det nå … Kom med kuken din …»

«Er du sikker?» ertet jeg. «Jeg liker å bruk tunga, jeg kan holde på leeenge …»

«Jeg vil ha kuk! Jeg vil ha kuken din inn i meg, kom med den!» beordret hun.

Jeg lystret og la meg over henne med hendene rundt den faste rumpa. Musa hennes var så trang at det sved i pikken da jeg trengte inn. Jeg dro den utover igjen etter bare noen centimeter, og gled sakte innover igjen. Hun brukte den ene hånden til å skille kjønnsleppene slik at jeg lettere kunne komme inn, og jeg begynte å knulle henne stadig dypere. Hun var herlig. Jeg jukket hardt inn i henne, stadig hurtigere, mens de fyldige puppene danset frem og tilbake i takt med støtene. Hun var så deilig å knulle at jeg knapt holdt ut to minutter i dette tempoet, men jeg stanset ikke, bare fortsatte å dunke løs til den knipende følelsen mellom bena ble uutholdelig.

Jeg rakk akkurat å rykke meg ut før det sprutet ut av meg. Jeg begynte å runke pikken mens de hvite strålene ble pumpet utover og landet på magen hennes.

«Jaaa, kom utover meg …»

«Uskikkelig pike, er du.»

«Ja, jeg er det,» stønnet hun mens hun smurte den klissete sæden utover seg som om det var hudkrem.

«Da vil du vel ha mer, og.»

«Ja, jeg har et leketøy du må bruke på meg, mens du knuller meg i det andre.»

«Hva vil du ha hvor?» spurte jeg smilende.

«Samme for meg,» svarte hun og rullet over til siden av senga hvor kofferten hennes lå. «Ta den og kjør den i meg,» fortsatte hun og rakk meg en blå dildo med bøyd form.

Jeg ville fortsette å knulle fitta hennes, men kjente at jeg trengte en pause etter orgasmen, så jeg begynte med dildoen. Den ville bli god og glatt av saftene hennes før den skulle inn i rumpa. Jeg førte den inn i henne og begynte straks å knulle henne med den, hardere og hardere. Hun vred seg under den røffe behandlingen, men det var tydelig på stønnene hennes at hun nøt det. Ganske snart frøs ansiktsuttrykket hennes og stemmen ble lysere idet hun kjente orgasmekrampene ta henne.

«Begge nå?» spurte jeg, og hun nikket.

Dildoen gled ut av henne og hun la bena oppover så jeg kom til begge hullene. Med litt lirking fikk jeg dyttet den inn i bakhullet før jeg selv knullet fitta.

«Jah, ta meg i begge … begge hullene mine … knull alle hullene mine, jeg er en uskikkelig pike.»

Det var en herlig følelse å kjenne den trange kanalen massere pikken mens dildoen gled frem og tilbake – jeg kjente hvordan den dyttet mot andre siden av veggen inni henne når jeg presset den innover med hånden. Trine likte det visst også – hun begynte å stønne så høyt etter hvert at det banket i veggen fra naborommet. Vi bare lo og fortsatte i samme tempo; kanskje enda litt røffere. Det gikk for henne to ganger – det skulle stadig mindre til. Etter orgasmene takket hun, og ble liggende og puste tungt før jeg fortsatte behandlingen. Jeg ville også komme igjen, og begynte å pule henne taktfast i rolig tempo for å klare det. Snart var jeg bare fokusert på det, og hun begynte selv å ta seg av dildoen. Jeg knullet den trange fitta hennes til svetten rant av hele kroppen. Til slutt kjente jeg nok en gang de små krampene som jeg ikke kunne holde tilbake. Hun ba meg komme, og jeg overgav meg til orgasmen. Hun smilte og jeg presset pikken helt til bunns og tømte meg der inne.

Vi ble liggende og klå på hverandre en stund etterpå – jeg klemte på de deilige puppene og hun satte neglene i meg og brukte tennene. Ingen av oss hadde fått nok, og vi ante begge at vi kom til å holde på langt utover natten. Etter en stund sa Trine:

«Jeg har rommet til i morgen, vil du bli over og ta meg et par ganger til?»

«Du er en virkelig uskikkelig tøs, du, er du ikke?»

«Ja, det er jeg da.»

«Hva ville mannen din si om han fikk vite at du knuller fremmede menn på byen?»

«Da ville han nok jult meg opp.»

«Jeg får gi deg litt ris når vi kommer hjem, da.»

«Ja takk.»

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.