søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm

Julegutten

Jeg var akkurat fylt 16 – det var sent på høsten – alle begynte å snakke om Jul – og hva de skulle gjøre. Jeg hadde ingen familie – far kjente jeg aldri, og mor var innlagt med rusproblemer. Jeg bodde på et barnehjem sammen med 8 andre gutter – og synes dagene var et pes fra ende til annen. Tenk om jeg hadde hatt noen familie, som jeg kunne feire jul sammen med – fortelle andre om hva vi gjorde. Det ble visst aldri slik. Jeg gikk på skolen der som barnehjemmet lå, i en småby med 10.000 innbyggere – alle vi fra hjemmet ble sett på som merkelige – ingen andre fikk være sammen med oss.

Jeg har funnet ut for et par år siden at jeg likte gutter bedre enn jenter – og her på hjemmet var vi bare gutter, stort sett i alderen 16 til 18. Vi hadde bare en felles dusj og badstue her, så det er klart jeg hadde hatt noen seksuelle erfaringer her også. Jeg rodde ikke at noen av de andre gutta var homo, men jammen var de bifile hele gjengen. Det visste jeg nemlig – jeg hadde hatt noen eventyr med alle sammen, men stort sett bare en om gangen. Et par ganger hadde jeg vært med å «kjørt tog» sammen med et par som er litt yngre enn meg, men det var ikke helt topp, for de snakka og drømte om fitte mens de pulte gutterompe. Særlig en som hette Ivar, han passa ofte på å komme i dusjen samtidig som meg hver dag – og det klarte han som oftest. Han var en liten nusselig sak, med svær pikk som bare elska å pule – pule meg og sprute meg full så ofte han kunne, og jeg sa jo aldri nei, han var skikkelig god å ta meg, og hadde sansen for å gi meg hele jernet til bunns så jeg gispa etter luft. Deretter brukte han å pisse i meg, «skylle meg ren» som han kalte det.

Men de fleste gutta her var litt ville av seg, så det var lite romantikk – mest tømming ?

Da hendte det noe merkelig – en dag kom det et brev til meg, fra en bror av min mor, han bodde nordpå med familien, og hadde funnet ut hvordan det sto til med meg, og lurte på om jeg kunne tenke meg å feire jul sammen med han og familien. De bodde i et lite sted ute ved kysten, et lite fiskevær på et sted jeg aldri hadde hørt om.

Jeg ga brevet til bestyreren – og tenkte som så – at dette fikk jeg vel aldri lov til. Men – etter et par uker, viste det seg at bestyreren hadde kontaktet mon onkel, og fått ordnet slik at jeg kunne dra.

Dette var i begynnelsen av desember – og jeg gledet meg stort- tenk – jeg skulle til familien min i julen, et sted utenfor barnevernet, og være der i 2 uker. Dagene gikk så sent – jeg trodde aldri det skulle bli jul, men en dag, var det endelig blitt avreisetid. Jeg måtte til Gardermoen, og om bord på et fly, tenkt – fly – min første flytur!! Turen tok 2 timer, deretter på et nytt lite fly, og 45 minutter til. Der landet jeg, i en avkrok i verden, en liten flyplass med snøfokk og iskald vind da jeg kom ut. Jeg kom meg inn i terminalbygningen så fort jeg kunne, og så meg rundt om noen ventet på meg. Ingen så på meg – så ut som alle ventet på andre men ikke meg. Me da de fleste hadde gått, så jeg det sto igjen en mann og en gutt – de så ut som de ventet noen, og jeg gikk bort. Jeg så de smilte til meg, og rakte ut hånden, ønsket meg velkommen, og spurte om jeg var Frank som kom fra Oslo. Jeg smilte tilbake, og håndhilste på begge. Mannen var lang og tynn, og hette Petter, og gutten ved siden hette Vegard, og var fetteren min. Han så ut til å være på min alder – men var mye mindre enn meg, og tynn og hengslete, med et utrolig pent og smilende ansikt.

Faren sa, at så snart vi fant bagasjen, kunne vi dra ut i bilen og kjøre hjem, det var en kjøretur på 2 timer til dit vi skulle. Vegard og jeg satt oss i baksetet, og snakket litt om løst og fast på turen, han gikk også i 1 videregående som meg, og bodde på hybel i byen i ukene, for det var for langt å dra hjem hver dag. Jeg likte han godt – han smilte så godt til meg hver gang han så på meg.

Etter et par timer, kom vi hjem til de, et stort hus nesten nede i fjæra, i ei lita bygd med få hus. Jeg tror jeg telte 13 hus med lys i da vi nærmet oss. Frem kom vi, og inn i huset, der ble vi møtt av kona hans og 2 yngre brødre Alf og Einar og ei lillesøster Bente. Huset var et stort Nordlands hus, med mange vindu, og jeg ble geleidet opp i annen etasje og helt i enden av gangen lå et stort rom som jeg skulle dele med Vegard. Rommet var digert, med en enorm dobbeltseng, så stor at det var som en trippelseng. «Oi,» sa jeg, «det var den mest digge senga jeg har sett». «Går det greit om du ligger i lag med meg» spurte Vegard. «Klart det» sa jeg, «her er jo plass til en hel haug.»

De to andre brødrene hadde rom ved siden av, og rett ved var badet, mens de andre bodde i andre ende av gangen, og hadde eget bad der.

Jeg fikk satt fra meg bagasjen, og kledd av meg ytterklær. Vegard viste meg badet, og lurte på om jeg ville ha en dusj før vi gikk ned, så langt som jeg hadde reist i dag. Jeg sa at jeg ventet litt, kunne ta det senere. Vegard sa at det var helt greit – han badet hver kveld, i boblebadet de hadde, så jeg kunne bade samme med ham.

Jeg undret meg litt til den invitasjonen – Vegard så naturlig ut, hadde de skjønt at jeg var homo? Det tegnet til å bli en spennende kveld og jul dette.

Vi kom ned i kjøkkenet, der moren Berit hadde stelt til stor kveldsmat til oss, et svært kjøkken med langbord midt i, og dekket til 7. Jeg var skrubbsulten, og kastet i meg mat – de andre lurte på om det ikke var mat der jeg kom fra, «Jo,» sa jeg « men det ble lite spising i dag, da reisen var lang». Vegard fortalte foreldrene at en kamerat av han, Olav også kom på besøk i kveld, om det var greit at han også overnattet og ble der noen dager? Hjemme hos han var det så mye fyll og bråk – at Olav ikke hadde lyst å være der i julen. «Klart det», sa moren, «det er jo flott at du får kjæresten på besøk i julen, men går det bra at dere alle tre deler rom da, det er jo bare den store sengen din der? Vegard og Olav må i hvert fall holde seg i skinnet i jula», sa hun, med et lurt smil.»

Jeg ble skikkelig paff, «Kjæreste» – datt det ut av meg? «Ja,» sa moren, «Olav og Vegard har vært kjærester i 2 år de, Olav er nesten 18 nå, og bor ofte her når det er trøbbel hjemme.» Jeg kunne ikke annet enn å svare at det var kjempetøft da, jeg hadde ingenting imot å dele rom med dem. Inni meg hamret hjertet som en damphammer, så hardt at alle måtte se at jeg hoppet opp og ned i stolen føltes det som, men ingen lot som noe.

Litt etterpå hørte vi det kom noen, og stuedøren gikk opp. Den mest nydelige gutt jeg har sett steg inn, og ropte hei til alle sammen. Så kom han bort og hilste på meg, fortalte at han var Olav, og at han gledet seg til å bli kjent med Vegard sin fetter. Jeg følte det ilte gjennom kroppen, og i drømme så jeg både det ene og det andre.

Etter mat var det kveld – og vi gutter ruslet opp i 2 etasje, og vi satt og pratet en stund, spilte musikk og så på TV som sto der. Jeg var dødstrøtt – og sa at jeg gikk og tok meg et bad, så skulle jeg sove. Olav og Vegard kastet et raskt blikk på hverandre, og Olav lurte på om et var greit at de og ble med. Jeg svarte sjenert, «Klart det. Det er deres bad, jeg er bare på besøk». Jeg rødmet, noe Vegard la merke til, og kledde av meg på rommet, slik at jeg bare sto i trusa. Olav og Vegard begynte også å kle av seg, men jeg var først ferdig, og gikk på badet. Badet var stort, og i et hjørne sto et boblebad med plass til minst 5. Jeg visste ikke helt hvordan det skulle brukes, men før jeg fikk studert det, kom Olav inn, naken! Han var et syn, lang og spinkel, men med flott sixpack mage, og lange slanke muskuløse lår. Og midt i skrittet en svær svart hårkrans hvor det hang en stor halvveis stiv pikk dekket av forhud. Jeg rødmet, jeg sto i trusa, og kjente at jeg ble hel stiv av tanken om å bade samme med de to nydelige guttene. Olav lot som ingen ting, han så på meg, og skjønte hvordan jeg hadde det, gikk rett bort og fylte badekaret med vann og startet pumpen. Så kom Vegard springende inn, han også naken, og jumpet rett i boblebadet. Han var mye mindre, også med tynn kropp, og mye mindre hårvekst enn Olav, bare en liten sort dusk i skrittet, men der hang også en lang tynn pikk, som var halvveis reist opp i stående stilling Jeg dro av meg trusa, og følte jeg trengte ikke skjule min stive pikk, jeg lot den bare vaie i luften, og følte de to andre slukte den med øynene. Pikken min er 13-14 cm lang, og jeg har bare en lys hårdusk over den, ellers lite. Jeg nøt at de så på meg mens jeg skrittet opp i badekaret

Jeg satte meg ned i motsatt ende av dem, og lot meg synke ned i det varme vannet. Vegard hadde såpeskum oppi vannet, og dermed var all nakenhet og våre felles problemer med stiv manndom skjult.

Olav og Vegard lå i ene enden, og jeg kjente føttene deres kom borti meg hele tiden, de lå og leke sloss i vannet, så hele tiden kom det en fot borti meg, noen ganger mellom beina mine og. En gang kjente jeg Vegard sin fot stryke opp på innersiden av lårene mine, og berøre ballene mine. Jeg nøt følelsen og smilte automatisk, og kastet et blikk på han. Han smilte lurt til meg, og bare fortsatte. Jammen lå han ikke der og koste med ballene mine. Han var ikke sjenert heller, bare smilte åpenlyst.

Han snudde seg mot Olav, begynte å kysse han dypt og hvisket noe til han, jeg hørte ikke hva han sa, men Olav smilte også, så snudde begge seg mot meg, og sa, at siden jeg var så sliten og hadde reist langt, så kunne de godt vaske meg, slik at jeg bare kunne slappe av. Uten å vente på svar, flyttet de seg til hver side av meg, og grep hvert sitt såpestykke, tok hver sin fot og løftet opp, og startet å såpe meg inn. Jeg rødmet enda mere – aldri hadde noen slike gutter vasket meg, men jeg fikk meg ikke til å si noe, jeg lukket bare øynene og lot de drive på.

De vasket fotbladene mine, leggene, og så oppover lårene mine. Kroppen min var dekket av skum, så de så ikke ståpikken min, men jeg åpnet noen ganger øynene mine og så på de to guttene, og så at nå var begge to skikkelig harde, deres stive guttepikker stakk opp av såpeskummet og lå buet oppover hver sin mage og dirret. Jeg slappet av, glad for at det var flere som hadde det slik. Jeg nøt følelsen av de 4 hender som jobbet sog oppover lårene mine, og spredde bena mine godt ut så de kunne komme til. Jeg kjente to hender stryke ballene mine, og gli utover den steinharde pikken min, og dro forsiktig forhuden helt tilbake. To andre hender gikk andre veien, ned i sprekken min, og sakte frem mot rompehullet mitt. Jeg følte jeg var i himmelen, og åpnet meg mer, hadde lyst å kjenne fingre inni meg, jeg elsket å bli tatt i rompa. Fingrene der nede tok hintet, og innsmurt med såpe trengte først en finger inn i mitt varme hull, deretter to. Jeg stønnet av vellyst, og kroppen min begynte å jukke mot fingrene, og den hånden som holdt hardt rundt pikken min. Hendene bak tok godt tak i de små runde rompe ballene mine, og knadde de godt, mens hendene foran lekte rundt i den lille hårdusken min og oppover magen. Jeg har aldri følt noe så inderlig godt noen gang. Hendene mine lette rundt etter noe å ta i, og kjente jeg traff en gutterompe med hver hånd. Vegard tok forsiktig hånden min, og plasserte mellom lårene sine, rundt ballene hans, mens han fortsatte å massere magen og brystet mitt. Den ene hånden hans lekte med ballene mine, de var helt glatte, da jeg brukte barbere bort håret som kom der.

Jeg kjente lenge på ballene til Vegard kjente steinene flyte rundt inni en varm og stor pung, helt glatt og myk, og kjente den harde staken bakenfor, fulgte den bakover, mot hullet hans. Da jeg traff hullet hans, og lot fingeren gli inn, hørte jeg et stønn fra han, jeg så opp og så at han hadde lukket øynene og presset rompa si litt ned over fingeren min. Olav skjønte hva som foregikk, og reiste seg opp på kne, slik at jeg så hele pikken og de lange ballene hans over vannet. Jeg flyttet hånden min fra rompa hans, og tok tak i pikken hans, den var stor – sikkert 18-20 cm lang, og hårete flotte baller. Olav lente seg mot Vegard, og kysset han, det var så fint å se, Tenk, her lå jeg og ble vasket og befølt og runket av to herlige gutter, med en herlig pikk i hver hånd, og fri tilgang til to kåte gutteromper, og de to skjønnhetene kysset hverandre vilt og hemningsløst.

Jeg gled litt nedover i badekaret, slapp ut vannet, og plasserte meg slik at jeg hadde en pikk på hver side av hodet mitt. Jeg løftet hodet, presset rompene deres mot hverandre, slik at jeg fikk to pikker inn i munnen, og to fingre inn i hvert rompehull, og sugde begge for livet. Jeg hørte herlige stønnelyder fra de to som kysset hverandre, og kjente at de nærmet seg orgasme, og jeg ville ha begges orgasme rett i min munn og ansikt. Jeg presset fingrene mine godt inn i de to kåte og såpevåte gutterompene, og kjente så en voldsom sprut i munnen min, de kom begge to, og pikkene deres gled ut litt av meg, så spermen sprutet over hele ansiktet mitt, lepper, kinn, hals, ører og nese. Jeg kort sagt følte jeg svømte i glovarm guttesperm.

Midt oppi dette hørte jeg noen andre lyder, og da jeg så opp, var det de to yngre brødrene som var på badet for å stelle seg. De så litt sjenert bort på oss i boblebadet, men fortsatt med sitt. De var også nakne med struttende guttepikker, og pusset tenner og tisset i toalettet rett ved boblebadet mens de hvisket til hverandre og så bort på oss andre. Vegard og Olav var tydeligvis vant til brødrene, for de sa ingenting, de gled bare ned ved siden av meg i karet, og begynte begge to å kysse meg, og slikke bort all spermen jeg hadde i munn, ansikt og hår, og fortsatte videre nedover brystet og magen min. Pikken min dirret av kåthet, og jeg kjente en munn fra hver side som slikket staken min og ballene mine – og det brygget seg opp en vanvittig orgasme i meg, så kraftig av spruten sto en meter opp i lufta, Olav og Vegard kappes om å få slikket i seg mest mulig sæd, og jeg følte jeg aldri ble tom, jeg bare pumpet og pumpet – og da jeg så opp, sto Alf og Einar med store øyne og beinharde pikker som de runket om kapp på. De pustet hardt – og plutselig kom de begge to, og endte spruten sin i munnen og ansiktet mitt. Da de var ferdig – begynte de å flire, og sprang ut av badet og inn på sitt eget rom, men hver sin dirrende spermvåte pikk. Olav og Vegard så den siste spruten de sendte i munnen min, og flirte, « Oj, her må vi til å slikke rent igjen, du kan ikke legge deg med ansiktet fullt av guttesperm fra småguttene.». De så gjorde, de slikket meg etter alle kunstens regler, og så vasket de hele meg med såpe og klut, jeg lå bare å så på, og tilslutt vasket de hverandre.

Jeg spurte: «Er alle i huset her homo? De så ut som de to brødrene dine likte slikt og»? «Det er mulig», sa Vegard, «men vi har et åpent forhold i huset, og ingen er sjenert for de andre, så de har gått ut og inn av alle rom siden de var små, og fått med seg det meste. Nå trengte de visst bare en Jultømming, og da passa det bra for dem at de hadde oss å se på. De er for små til å ha sex – men det driver på for seg selv – og passer på å få med seg det alle de andre gjør. Noen ganger kan jeg våkne tidlig om morgenen med at de begge er under dyna mi og leker med pikken min – og da kan det hende de gir meg en liten sprut i ansiktet også.

Etter at Olav og Vegard hadde tørket meg overalt, pusset vi tennene og gikk inn på rommet. Olav la seg i midten, og Vegard krøp naken inn i armkroken hans, og jeg krøp naken inn i den andre armkroken til Olav, og dro dyna godt over meg. Jeg var så trøtt jeg kjente det svimlet i hodet, men følelsen av å ligge så trygt og godt sammen med disse to skjønne vennene mine, var det største jeg har opplevd. Jeg kjente lukten av svettekjertlene under armen til Olav og stakk ansiktet mitt så godt inn i armkroken hans som det gikk an, og sovnet.

Jeg drømte så utrolig godt – jeg så for meg det som hadde skjedd i dag i drømme, og følte både drømmen og søvnen var en eneste lang vidunderlig orgasme. Tidlig på morgenen kjente jeg langt bort en arm rundt meg, og la meg på siden, så jeg fikk kroppen hans mot ryggen min, det var Olav, som i småsøvne holdt rundt meg, og jeg kjente en hard pikk dirre mot rompesprekken min. Jeg presset meg instinktivt mot han, tok litt spytt på fingrene og smurte meg i kosehullet mitt, og lot den stive pikken gli inn i meg. Den var stor – veldig stor og tykk, og jeg følte den fylte meg fullstendig. Plutselig kjente jeg at dyna ble løftet opp – og en liten tynne kropp krøp inn i armkroken min på andre siden, det måtte være en av brødrene som var våknet og ville kose seg litt. Jeg la armen rundt han, og han presset ryggen godt inntil magen min, og nå var jeg også blitt beinhard – da Olav hadde begynt å gli sakte ut og inn av meg. Jeg strøk magen på gutten i armen min, og jeg måtte bare kjenne på tissen hans, den var beinhard, og stor – sikkert 12-13 cm. Jeg har aldri kjent på tissen til en liten gutt. Den vare steinhard – og tynn, og forhuden dekket pikk hodet, og ballene bare begynt å bli store og hengende. Jeg dro forsiktig i forhuden, trakk den nedover staken hans, og kjente et glatt og vått pikkhode kom frem. Jeg dro den helt ned – og runket han sakte frem og tilbake. Han pustet bare tungt hørte jeg, og jukket med kroppen mot hånden min. Han var så spinkel og liten – og så herlig kåt. Jeg kjente Olav sine støt inne i rompehullet mitt gå raskere – jeg falt inn i takten, og runket pikken i samme takt, og med en hånd, lirket jeg pikken min inn mellom rumpeballene til gutten, kjente han var svett mellom beina, så pikke gled lett. Jeg kjente at orgasmen min begynte å nærmer seg – og det gjorde det visst for gutten som jeg runket, og pulte mellom de smale gutteskinkene også, jeg kjente han ble våt, det rant precum eller guttesaft fra pikken hans hele tiden, og smurte det glatte pikkhodet og staken hans. Olav tok hardt i nå, og jeg kjente han ble større – og puste tungt, før han eksploderte inne rompehullet mitt – og samtidig kjente jeg at det gikk for meg også – jeg pumpet sæden min mot rompehullet til gutten foran meg, og da gled pikken min enda lettere – så jeg kom en gang til, mot ballene hans, og jeg kjente med hånden min som runket han, at sæden min rant ut mellom ballene hans og utover pikken som jeg runket.. Da stivnet han til plutselig, og jeg kjente at nå kom han skikkelig hardt i hånden min, hele gutten ristet og han stønnet, og det sprutet ut masse seig væske fra den stive guttetissen hans. Det var en vanvittig følelse, av å være i midten i en trippel-orgasme sammen med en 2 slike kåtinger

Jeg strøk over den søkkvåte guttekroppen, strøk spermen utover magen og brystet hans, og lekte med fingrene mine i åpningen på det sædvåte lille rynkete guttehullet hans. Jeg tok all spermen mellom lårene hans og klinte på magen hans.

Så snudde jeg meg på ryggen, og så mot Olav, han lå der og puste tog smilte til meg … «Og morgen» sa han, « takk for fin måte å våkne på» flirte han. Gutten ved siden av, viste seg å være Alf, den yngste broren, og han krøp opp og la seg på magen min, med hodet under haka mi. Olav smilte lurt – «jaha, du hadde dobbel jobb du, han lurte deg og?» Jeg smilte, og lot ene hånden min leke med rompa til Alf, han var så glatt av all spermen, og jeg gned det godt inn sprekken hans, og inn i hullet hans. Jeg hørte stemmen til Vegard på andre siden, han var også våknet, med Einar i armkroken, naken han også – og Einar hadde gått løs på Vegard sin pikk, og var lengt på vei med å sluke Vegard sin sperm. Han slikket Vegars spermvåte pikk, og fikk med seg hver dråpe.

Denne julen så ut til å bli en eneste lang spermorgie med 5 kant – – – – – !

Sexmoter

Sjekk også

Det var deilig og trangt

Det var deilig og trangt : Torsdag kveld var jeg og hentet en 90cc ATV …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.