mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Søsteren min
Hun var så glatt, våt og trang. Hun gjorde utmerket motjukke min lille søster, og jeg begynte å kjenne at noe var på gang med meg.

Søsteren min

Søsteren min :

Jeg var 24 år og bodde ikke lenger hjemme.Nå skulle jeg vere hjemme en uke for foreldrene mine skulle på ferie for å redde ett sktantende ekteskap. Jeg skulle passe min utesvevende søster på 17. Hun var ei lekker ung jente med en nydeleg kropp og ett søtt ansikt innrammet i kullsvart langt hår. Linda som hun heter var populær blant guttene og var på altfor mange fester etter mor sine meninger.

Jeg kom fredagskvelden og avreisen skulle vere lørdag. Vi hadde en fin familiekvel fredag og lørdag kjørte jeg dem til Gardermoen.

Etter å ha sett i kjøleskapet gikk jeg til innkjøp av det som vi trengte til over helgen.Linda skulle ikke ut sa hun,ville vere hjemm, noe jeg ikke forstod noe av.Jeg lagde fin biff og hadde rødvin til.Senere så vi litt på TV, men vi hadde ikke parabol eller kabel så det var dårleg utval. Linda gikk på badet og jeg surfet på nettet, leste på noveller og ble kåt.En novelle pirret meg, det var en gutt som ble kledd opp til jente, noe jeg drømte litt om. Da linda hadde ¨lagt seg gikk jeg på badet og prøvde mamma sin nattkjole. Nøt og ha den på og vurderte å bruke den om natten.

I min drømmeverden stod plutslig Linda der, i nattkjolen og så på meg.Det ble lenge stille, før hun kom mot meg og sa det er ok. Hun ville ikke røpe meg til mamma og pappa men da måtte jeg holde på en hemlighet også, og hjelpe henne.

Tankene mine gikk fort til at hun måtte vere lesbe eller bifil, noe jeg fullt ut ville akseptere.

Vi gikk inn i stuen igjen og begynte å prate. Hun vill vite alt om meg, hva som tente meg og om jeg brukte jenteklær.Hun satt seg etterhvert veldig nær meg, la henden om meg og sa at hun godtok alt om jeg godtok hva hun hadde gjort.Jeg fikk ikke vite hva det var, ikke enda.
Plutsleg ga hun meg ett kyss, noe uventet på det sette jeg imot, det gikk da ikke ann, men hun holdt på sitt, strøk meg på brystet.Hva var det jentungen ville?
Hun reiste seg og tok nattkjolen opp, oj hun var naken under og det jeg så var veldig pent og sexy.
Nå vil jeg se deg sa hun og lettet opp nattkjolen jeg hadde på.Tok av meg trusa og da ble det liv lillegutt. Den vokste selv om jeg prøvde å la vere. Hun dro den sakte og kysset den, kjempestiv som den nå var, og sugde.

I natt skal du knulle meg Ole sa hun bestemt. Du er den tøffeste gutten jeg vet om.

Alkohole gjorde at jeg mistet hemningene mine og ble med på det. Vi havnet i mamma og pappa sin seng. Jeg tok av henne nattkjolen og kjelte med hennes deilige faste pupper. Da jeg vill ta av meg nattkjolen ville hun at jeg skulle ha den på, ikke meg i mot det.

Jeg viste at vi kom til å ha sex, men jeg haddde ikke kondom med meg, skulle vere uten sex en uke jeg nå trodde jeg.

Hun sugde meg noe utmerket for å vere så ung, men så hadde hun vist mye sexerfaring etter alderen. Vi la oss i 69 og jeg slikket en deilig søsterfitte så det gikk for henne.

Da hun kom seg til hektene igjen vill hun ha kuken i fitta si, ikke meg i mot, var da nesten klar til å komme i 69en.

Jeg fingret henne i fitta mens hun dro i kuken. Kom sa hun kom med en gang. Jeg har ikke kondom,sa jeg, bruker du pillen? Nei sa hun. Klarer jeg å trekke meg ut i tide da? Tusen tanker svevde i hodet, men kåtheten var større enn vettet så jeg lot den saqkte gli inn.

Hun var så glatt, våt og trang. Hun gjorde utmerket motjukke min lille søster, og jeg begynte å kjenne at noe var på gang med meg. Hun sa jeg måtte bare la alt komme i henne, hun sa hun ga blaffen. Nei jeg kan ikke sa jeg. Jo sa hun, jeg er alt gravid, bare la meg få deg i meg. Tøm deg i meg. Jeg ble helt måløs, lillesøstra Linda 17 år og gravid? Etter litt tente det bare meg mye mer, jeg skal fylle opp den lille søserfitta så mye jeg kan. Jeg komi en forykende orgasme og brølte som en storokse.Vi lå utmattet og sammenklynget før jeg nervøst vill vite om hun verkleg var gravid. Jo hun var det i uke 19, men hadde ikke fått noen mage enda, men når jeg følte på henne kjente jeg at bulen var nok der.

Det ble mye sex den uken, jeg lovet å støtte henne over for foreldrene.

Det ble flerer ganger vi hadde sex mens hun var gravid, hun besøkte meg ofte

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

One comment

  1. Deilig for begge to!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *