søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Første gang – Lykkelig barndom
Aldri siden har jeg vel hatt så deilig sex som da jeg var 16 og var gravid. Det var helt vanvittig deilig.

Første gang – Lykkelig barndom

Første gang – Lykkelig barndom :

Jeg forteller min historie fordi mine opplevelser fra barndom og oppvekst ikke synes å være opplevd på samme måte av så mange andre.

Nå er jeg voksen og må bare huske tilbake til den tiden med et stort smil og henført sukk.

Min mamma var alenemor alltid. Min pappa var gift fra før og hadde en annen familie, og jeg var nok på ingen måte planlagt. Kan ikke huske at jeg møtte ham en eneste gang. Min pappa ville nok at jeg skulle bli en abort, men min mamma ville ikke det. Derfor vokste jeg opp med henne som eneforsørger.

Men hun måtte jo jobbe, og da var det ingen til å passe på meg. Dette var før barnehagens utbredelse, og dessuten var jo det dyrt, så jeg gikk aldri i barnehage.

Men min mamma hadde en mannlig bekjent på 60+ som hun fikk til å ta seg av meg alltid når hun ikke kunne gjøre det selv, og det ble ganske ofte.

Vi var ute og spaserte, eller vi var i parken eller på shopping, og jeg overnattet ganske ofte hos ham. Han hadde bare en seng, så vi sov alltid i samme seng begge to. Jeg husker det som trygt og godt å sove ved siden av ham. Da var jeg tre år.

Han var en veldig snill og omsorgsfull person. Han kysset meg mye – over hele kroppen – også på tissen. Det kilte over hele kroppen, men var spesielt godt på tissen. Jeg ville at han skulle gjøre det hele tiden, for det var så godt.

Tissen hans var ganske rar. Noen ganger var den liten og myk, og noen ganger var den stor og stiv og rød. En gang som han lå på ryggen og tissen var slik og den lå oppover langs magen hans, så satte jeg meg på den slik at den gnisset inntil min tiss. Så gned jeg frem og tilbake, og det var såååå godt. Det kilte veldig i tissen og magen min og var veldig godt. Det gjorde jeg så ofte jeg kunne etter at jeg fant ut det. Men så plutselig når jeg hadde gjort dette en stund, så pustet han veldig tungt og tissen hans begynte å sprute ut noe hvitt og klissete. Han sa det var fordi det var så godt for ham og at tissen hans ville takke meg for at jeg lagde det så godt for ham. Dette holdt vi på med i alle fall i et år – fra jeg var tre til jeg var fire.

Deretter begynte han å gni meg med fingeren på tissen min. Det var også veldig godt. Det hendte at jeg satt på fanget hans, og satte meg skrevs over hans ene lår. Dette berørte tissen min gjennom en tynn truse, og jeg pleide å gnikke meg frem og tilbake over låret hans. Det var så godt. En gang jeg satt sånn oppdaget jeg at tissen hans var blitt stor og stiv. Husker at jeg grep tak i den og tuklet veldig med den, og han ble rød og varm i ansiktet, og plutselig stønnet han veldig og buksen hans ble våt på utsiden. Og jeg lo og syntes dette var veldig morsomt.

Etter hvert lekte jeg mer og mer med tissen hans og syntes det var spennende. Husker dette som en veldig spennende og god tid.

Tror jeg var ca fire første gang fingeren hans gled inn i et hull i tissen min. Det var litt vondt, og jeg gråt litt, men ble kjærlig trøstet. Men han holdt fingeren der og etter hvert var det ikke vondt lenger, men kilte ganske godt. Og det ble bare bedre og bedre. Dette holdt vi på med lenge og ofte. Jeg forlangte ikke så sjelden at vi skulle leke den leken.

En gang på badet satt jeg på fanget hans mens han tørket meg. Jeg satt veldig urolig og hoppet og spratt litt, og plutselig så falt jeg ned på tissen hans så den gled inn i tissen min. Det gjorde vondt og det skjedde så brått.
Men plutselig var den inne. Han satt helt rolig og trøstet meg fordi jeg gråt litt. Med tissen inne i mitt hull. Tissen hans ble større og større, og han heiste meg opp og ned på tissen sin. Han brukte også fingeren for å gni på min tiss. Ahhhh, det var så godt. Plutselig så stønnet han og det rant hvit veske ut av meg, og tissen hans ble liten igjen og falt ut av meg. Det var et par måneder før jeg fylte fem.

Dette utviklet seg deretter til å bli ren sex. Vi pulte og slikket og sugde. Vi overnattet i samme seng ved alle mulige anledninger, og jeg var fullbefaren sexualpartner før jeg var 10 år. Men jeg prøvde meg aldri på andre enn ham. Tror vel at dette var så deilig fordi det hele tiden var meg som styrte showet. Vi gjorde aldri noe som jeg ikke ville. Dette er sikkert noe som jeg har dratt nytte av senere i livet.

Jeg fikk menstruasjon like etter jeg fylte 11 år. Fra da av ble alt annerledes. Han måtte bruke kondom alltid, og det var ikke så gøy. Men det hendte ganske ofte at vi ga blaffen, og han skulle hoppe av. Planen var at jeg skulle begynne med pillen når jeg ble 17 år. En måned etter at jeg fylte 16 ble jeg gravid. Jeg var bare henrykt, men gudskjelov var jeg fylt 17, slik at han ikke fikk noe trøbbel. Abort kom aldri på frågan, så vi bare fortsatte som før. Aldri siden har jeg vel hatt så deilig sex som da jeg var 16 og var gravid. Det var helt vanvittig deilig, og han som var blitt en gammel mann, fikk virkelig kjørt seg. Men han holdt godt stand. Han ble mer og mer kåt etter hvert som magen vokste. Og vokste gjorde den og ble virkelig diger. Han likte spesielt godt å bli ridd med magen oppover mot ansiktet. Jeg ble helt vill når han slikket meg i navlen, og slikket hele magen. Det var også utrolig deilig når han sugde melk ut av puppene mine etterhvert. De var jo enormt store og mørke, og melken sprutet og han ble helt vill og fikk orgasme av det og sprutet meg full. Kjente det helt opp i eggstokkene.

Vi fikk en datter, en nydelig liten bylt som han skjemte bort etter noter. Han tok mesteparten av ansvaret for henne og hun bodde for det meste hos ham. Jeg gikk jo på skole, og mamma kunne jo ikke ha henne. Men det gikk fint. Da jeg var 18 flyttet jeg hjem til ham. Han var da 76 år og still going strong. Han tok godt vare på oss begge, og jeg hadde det virkelig godt. Jeg gjorde ferdig et universitetsstudium, og hadde det fritt og godt, og ingen økonomiske bekymringer. Vår datter vokste, og ble et lykkelig barn. Tenk at han er like sprek som 86-åring som han var som 60 åring. Vi har fortsatt sex minst en gang i uken oftest flere. Faktisk så består en kosekveld hos oss i at vi f eks skal se tv. Da sitter jeg tredd tett ned på tissen hans med fitta mi,og beveger meg frem og tilbake. Sånn sitter vi og vugger frem og tilbake i lengre tid, helt til han spruter. Ikke dårlig. Men vi har ikke fått flere barn. Tror ikke han hadde lyst på flere, sikkert pga alder. Jeg sovner hver kveld med nesa i halsgropen hans, slik jeg har gjort mesteparten av livet, og orker ikke tanken på at det kanskje snart vil være slutt. Litt rart å ha vært bundet til den samme mannen i hele sitt liv, både som barn og voksen. Han selv mener at han er så sprek i dag, fordi han har hatt så mye sex mesteparten av livet.

 

Norske sexnoveller : Første gang – Lykkelig barndom

 

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *