torsdag , 15 april 2021
Forside / Lesbisk / Lærerinnen min og Lekent – Lesbisk

Lærerinnen min og Lekent – Lesbisk

Lærerinnen min – Lesbisk :

Lite ante jeg med mine stadige forelskelser i ungdommen rettet mot det motsatte kjønn at jeg flere år senere ville få et særdeles smakfullt vendepunkt i livet mitt. Flørting, kyssing og fantasier med mine jentevenner preget dog den ville tiden som tenåring, og jeg anså meg selv som åpen for det meste. Likevel fikk jeg ikke utløp for alle de innestengte lystene før jeg traff min lærerinne på universitetet.

-Gruppe fire til auditorium 2, gruppe fem til auditorium 6, gruppe seks.., roper den gråhårede mannen av en foreleser ut i det store rommet. ”Gruppe seks”, tenker jeg, ”det er meg det”. Jeg med mine stadige søvnvansker om nettene subber i halvsøvne til min oppropte lokasjon, og setter meg ned sammen med de andre studentene fra samme gruppe. Noen sekunder senere kommer et ukjent ansikt inn i rommet, og informerer oss om at hun vil være veilederen vår gjennom studieprosjektet. Nina. Nina heter hun. Hun kan ikke være mer enn fem-seks år eldre enn meg. ”Søt, morsom, herlig, og ikke minst sexy!”, tenker jeg om henne etter førsteinntrykket har banet seg vei til mine sanser. Halvlangt, mørkt og noe bølgete hår preger henne, og de marinblå øynene er ikke til å unngå å legge merke til. En struttende bakende vises gjennom de mørkeblå jeansene, og jeg kan så vidt skimte noen innbydende brystvorter under pologenseren. ”Likevel så heterofil som en får ei dame!”, sukker jeg i mine tanker.

Et par uker har passert og vi har det ukentlige møtet med veilederen igjen. På slutten av timen spør jeg Nina om jeg kan få et par ord med henne angående hennes hovedfelt i emnet. Hun svarer med et vennlig ja, og virker nysgjerrig men samtidig oppglødd over at jeg finner hennes felt så interessant. Vi blir sittende mens de andre går, og jeg kjenner meg litt nervøs for at jeg for første gang skal sitte alene med henne i et lukket rom. Bare jeg og hun. Hun ser forventningsfullt på meg med sine sjarmerende øyne, og jeg kjenner et enda større stikk av nervøsitet. Jeg klarer heldigvis å ro meg inn på banen, og samtalen er i gang. En samtale som er overraskende løs og uhemmet, helt fri for høytidelighet. Vi ler midt oppi det hele, og samtalen har plutselig tatt en helt annen retning enn slik den startet. Nå snakker vi om uteliv, studenttilværelse, og i tillegg har hun i en bisetning informert meg om at hun er en singel sjel. Jeg overrasker meg selv i det jeg lar hånden min stryke armen hennes lett i et avslappet og humoristisk øyeblikk, og blikkene våre møtes på en annen måte enn tidligere samtidig som det danner seg en uberegnelig stillhet i rommet. ”Faen, nå har jeg ødelagt det!”, tenker jeg umiddelbart, ”den gode, gamle og vanvittig ydmykende avvisningen kommer nå, og jeg må heretter se helt andre retninger enn mot henne i veiledningsmøtene våre. Herregud, hva har jeg gjort!”.

Det viser seg at jeg overtolker hennes reaksjon på min tilnærming i det hun fortsetter på diskusjonen vi hadde. Jeg puster lettet ut og tenker hun enten ikke forsto min tiltrekning til henne, eller at hun rett og slett bare overså det. Etter en tid igjen blir det noe stille, og hun titter undrende opp på meg. -Det er noe merkelig ved deg, Susann, noe.., sier hun og stopper opp for å tenke. -Det er noe ved deg som jeg ikke helt klarer å beskrive, forklarer hun videre med et smil om munnen. Jeg ler og sier med humoristisk sans: -Det er som de alle sier, jeg kan ikke beskrives, jeg må oppleves.

Hun reiser seg plutselig opp fra stolen og rekker ut hånden som et tegn på at hun vil jeg skal gjøre det samme. -Det er det jeg også tror, svarer hun på den noe tørre vitsen min. Nå har hun tatt tak i hånden min, og vi står tett mens vi ser hverandre inn i øynene. Jeg er usikker, og venter på en forklarende handling til ordene hennes. Det neste sekund legger hun begge sine slanke, pene hender på hofta mi og presser de velformede leppene sine mot mine. ”Å, du hellige, så myk hun er!”. ”Drømmer jeg?!”. ”Det finnes en Gud!”. All slags tanker farer gjennom hodet mitt i det jeg besvarer hennes tilnærming. Jeg kjenner hennes myke bryster mot mine små, og jeg føler på en lyst jeg aldri har vært i nærheten av med en mann.

Hendene våre farer sakte og kontrollert i alle retninger på hverandre, og noen småstønn kommer fra oss begge. -Susann, jeg kan ikke…, prøver hun å si gjennom all kyssingen og pustingen, men gir fort opp. Selv ikke en atomkrig kunne fått oss til å bryte opp øyeblikket vi har her og nå, ingenting kan løse opp det sterke limet mellom oss. Det er dette jeg har ventet på. Denne dama, denne settingen. Alt stemmer.

Jeg tar tak nederst i genseren hennes og løfter den over hodet hennes. En singlet som etterlater lite til fantasien viser seg, og mens jeg kysser henne på halsen og skuldrene trekker jeg stroppene ned frem til singletten har havnet like under de vakre, naturlige brystene hennes. Brystvortene har knoppet seg og jeg blir usannsynlig kåt og lysten av synet som møter meg. Jeg lar tunga sirkle rundt, og småbiter på henne, noe jeg antar hun liker i det hun gir fra seg små klynk. Jeg dytter henne mot bordet der vi, sammen med mange andre, for en time siden hadde vært inne på tema som omhandlet langt fra seksuelle handlinger.

Mens jeg trekker av henne buksene småkysser jeg på magen hennes, og lar henne få vite at jeg forguder alt ved henne. For det gjør jeg – hun er helt fantastisk! En sort blondetruse bærer hun rundt den feminine og formfulle rumpa si, og jeg tar tak i rumpa med begge hendene mens jeg kysser henne på innsiden av lårene. Hendene lar jeg ømfintlig vandre opp og ned langs henne, og det virker som hun har uendelig mange erogene soner slik som hun puster tungt og gir fra seg lyder. Tunga mi presser forsiktig på klitten hennes, utenpå trusa. Hun vil ha mer, det klarer jeg å lese fra kroppsspråket hennes. Jeg erter henne ved å la tunga fare langs kantene på trusa, med småstopp innom det aller mest følsomme iblant. Samtidig lar jeg fingrene mine leke med de tydelig følsomme brystvortene hennes.

Jeg adlyder nå hennes lyster, og tar trusa sakte av mens jeg ser henne i øynene som lyser av kåthet. Jeg tenker for meg selv at heldigere blir jeg bare ikke!

Det trusa tidligere skjulte møter meg med et vått og svulmende syn. Hun har frisert seg, likevel er hun ikke helt bar – akkurat slik jeg liker det. Jeg tar fingrene rundt leppene hennes, akkurat der de skjuler klitten. Jeg masserer sakte, intenst, opp og ned. Hun stryker håret mitt mens hun småstønner. Jeg legger munnen min rundt klitten hennes, og suger forsiktig og ømt. Jeg merker skjelvinger fra beina hennes, og dytter henne opp på bordet slik at hun ligger. Jeg lar en finger gli inn i henne, og jeg kjenner hvordan fitta hennes strammer rundt den. Jeg lar enda en finger gli inn, mens jeg fortsetter å suge på klitten. Jeg støter fingrene langt inn i henne, og jeg presser de mot veggene. Hun strammer til, og hele kjønnet hennes er nå rødt og oppsvulmet. Det renner våte safter ut av henne, og jeg tillater meg å smake på dem. Hun liker tydeligvis synet av det i det hun sender meg et lystent smil.

-Fy fader, så godt du smaker, sier jeg til henne så kåt som jeg også har blitt. Jeg fortsetter videre å leke med klitten hennes, og fingrene mine presser opp mot det deilige punktet hun tydeligvis har intakt. Hun gir fra seg herlige lystlyder mens jeg kjenner hun strammer godt rundt fingrene mine og kommer i en lang, kraftig orgasme. Jeg flytter ikke munnen min, men lar den omkranse klitten hennes helt til skjelvingene fra henne stopper. Jeg reiser meg over henne og kysser henne lenge. Ingen av oss har ord. Vi bare smiler, og kysser. Hun begynner å kle på seg mens jeg står og beundrer det vesenet som har gitt meg noe helt uforglemmelig. Hun går mot døra, snur seg mot meg og smiler. -Vi sees neste Torsdag, Susann.

Jeg sitter med et smil igjen, og gleder meg til å se de intetanende ansiktene på mine medstudenter ved neste møte.

 

og

 

Lekent

 

Det meste i livet er sikkert tilfeldigheter slik som denne kvelden. Men hva man gjør ut av tilfeldighetene er sikkert ikke tilfeldig. Dette skjedde for noen år siden og fikk sexlivet vårt til å ta en annen retning.

Kvelden startet ikke veldig lovende. Min kone Anne og jeg igangsatte etter middagen en krangel om det samme temaet som vi den siste tiden hadde kranglet litt for mange ganger om. Sexlivet. Sexlivet var ikke som før og vi skyldte på hverandre uten å komme noen særlig vei ut av uføret. Kort beskrevet klagde Anne på at jeg var for rask og jeg klagde på at hun var for uengasjert. Begge like lite villige til å fire og som alltid endte også dette diskusjonsforsøket om temaet i en krangel. Krangelen fortsatte mens vi gjorde oss i stand til å gå ut og innen taxien kom var krangelen absolutt ikke ferdig. Kjøreturen foregikk i taushet. Ute av taxien startet krangelen igjen og fortsatte inntil vi åpnet døren til baren hvor min kone hadde avtalt å møte en jente hun hadde blitt kjent med på jobben og hennes ektemann.

Det var bare jentene som hadde truffet hverandre tidligere. I følge Anne var kollegaen med navnet Guri en solstråle. Alltid blid og alltid med gnistrende øyne. Blond piggsveis og med knallblå øyne. Slank, men litt kraftig over hoftene. Kvinnelig i formene. men litt gutteaktig som følge av håret. Osv. Min kone hadde beskrevet henne såpass inngående at jeg nærmest så henne for meg. At hun også hadde fortalt at hun var elektriker gjorde meg sikker på at hun egentlig var lesbisk. Mannen skulle i følge Guris beskrivelse til Anne være høy, mørk og veldig sjarmerende. Jaha hadde jeg tenkt og så for meg en tusseladd som hadde vært så uheldig å gifte seg med en lesbisk kvinne. Full av fordommer hadde jeg konkludert uten å røpe konklusjonen til Anne. Guri hadde denne kvelden ringt Anne rett etter middagen for å be oss ut. Jeg hadde sagt ja i mangel av noe annet å finne på denne fredagskvelden. En kveld foran tv-en fristet tross alt langt mindre.

Vi kom først og satte oss ved bardisken for å vente. Anne med et glass hvitvin og jeg med en gin tonic som ble så fort tom at jeg bestilte en til før vi sa noe som helst. «Tror du Guri er lesbisk?» åpnet jeg konversasjonen med et flir. Anne gjengjeldte provokasjonen med en sur mine og samtalen stoppet like raskt som den hadde begynt. Vi ble sittende tause inntil Anne hoppet ned av barkrakken. Før jeg rakk å reagere var hun halvveis til døren og omfavnet et menneske med blond piggsveis.

LItt nølende gled jeg ned av barkrakken og dro med meg det halvfulle gin tonic glasset i bevegelsen. Glasset gikk i gulvet og sprutet mesteparten av innholdet oppover det ene benet på min nyinnkjøpte dressbukse. «Faan» glapp det ut av meg mens jeg bøyde meg ned for å plukke opp glasset som heldigvis ikke hadde knust. Med det tomme glasset i hånden og halvveis oppreist ble jeg stående å måpe. De tre hadde kommet bort til bardisken og stod delvis over meg. På veg opp til stående stilling hadde jeg sett Guri i øyekroken. Et uklart syn som hadde gjort så stort inntrykk at jeg stoppet bevegelsen oppover. Jeg bråsnudde hodet i retning det jeg hadde fått et glimt av. Guri var den nydeligste skapningen jeg noen gang hadde sett. Hennes smilende og knallblå øyne boret seg inn i mine på en måte som fikk meg til å begynne å sige sammen. Beina nærmest knakk under meg og jeg måtte ta meg sammen for å holde meg på beina.

Jeg klarte å slippe blikket hennes, men klarte ikke å unngå å sveipe blikket over kroppen mens jeg fikk bena til å lystre slik at jeg kom opp i normalt stående. Hun hadde på seg en tettsittende lang og svart kjole som var klistret til kroppen hennes. Kjolen fremhev det som Anne hadde beskrevet som kvinnelig. Brede hofter, kraftig innsving i livet, flat mage og velskapte bryster. Hun hadde tydeligvis ikke på seg bh så lenge konturene av brystvortene festet seg til netthinnen min. Guri ga en umiddelbar fysisk reaksjon som jeg kjente presset det venstre buksebeinet litt utover.

«Guri» sa hun da hun fanget min slappe høyrehånd og jeg fikk ikke sagt noen ting. «Og dette er Pelle» sa Anne etter en litt pinlig pause. Det fikk meg heldigvis til å vokne såpass at jeg fikk stotret frem en unnskyldning om glasset som hadde havnet på gulvet. De andre lo og den høye og mørke dukket opp i synsfeltet. Denne gangen fikk jeg svart «Pelle» uten at jeg fikk med meg hva den høye og mørke het for noe.

Vi bestilte i baren og gikk bort til et 4-mannsbord innerst i lokalet. Jentene delte en flaske hvitvin og den høye og mørke og jeg valgte det samme som hadde fuktet mitt ene bukseben. Jentene gikk først og et lite blikk i retning Guris midtparti var nok. Synet ga så kraftig reaksjon at jeg puttet venstrehånden i lommen for å kamuflere det som hadde skjedd. Den ettersittende kjolen avslørte en levende, yppig, velformet og velvoksen bakpart. «Heldiggris» tenkte jeg og flyttet blikket over til han som gikk ved siden av meg. Med et smil og et raskt blikk i retning der jeg hadde kikket hevet han glasset til en skål. Han hadde lest meg som en åpen bok. Det slo meg at den høye og mørke verken var dum eller spesielt sjalu.

Praten gikk veldig lett og heldigvis dukket navnet opp på den høye og mørke såpass ofte at det festet seg. Han het Gunnar og hadde samme utdannelse som meg. Vi hadde så mange felles kjente at det var rart vi aldri hadde truffet hverandre før. Heldigvis var Gunnar ikke fagidiot slik at samtalen fort slapp taket i karrieren og konsentrerte seg om alt mulig annet inntil Guri spurte meg om hva Anne og jeg hadde kranglet om før de kom. «Jeg har ikke sagt noe» sa Anne før jeg rakk å si noe som helst. «Dere har kranglet?!» presset Guri på. «Samlivsproblemer» prøvde jeg og fikk «sex» tilbake fra Guri.

Samtalen hadde fått et nytt spor og vi ble etterhvert personlige alle 4. Utrolig nok hadde de to andre hatt tilsvarende problemer. Problemer som de etterhvert hadde løst slik at de nå var minst like sexuelt aktive som den første tiden. «Og mye morsommere» sa Gunnar uten at han rakk å utdype hva han mente med det. Jentene skulle på toalettet og vi gjenværende fikk beskjed om å skaffe mere å fylle i glassene.

Da Gunnar og jeg stod i baren, bekreftet han mine mistanker fra tidligere på kvelden. Han hadde ikke bare lest mine tanker, men også observert min fysiske reaksjon. Med et glis og en ertende tone røpet han hva han hadde sett. «Bare morsomt» fortsatte han og jeg fant ikke noe annet fornuftig å si enn «og du da..?». Jeg er mer diskret enn deg» svarte Gunnar og lo før han litt mer alvorlig fortsatte. «Anne er veldig sexy». Jeg lo til svar. Drikkevarene stod på bardisken og jentene hadde kommet tilbake slik at jeg slapp mere av en samtale som jeg ikke helt visste om jeg likte.

Det var plass mellom bordene til å danse og Anne dro meg med før jeg rakk å sette meg ned. Musikken var av typen siste dansen og Anne presset seg inntil meg. Det gikk ikke mange sekundene før hun begynte å fortelle om hva Guri hadde fortalt på toalettet. Anne hadde spurt om hva Gunnar hadde ment med et morsommere sexliv og Guri hadde røpet at de ikke bare hadde sex med hverandre. «Hva da?» spurte jeg, men fikk ikke annet enn «kåting» til svar. Anne hadde merket presset mot fremsiden av hoften. Med en latter vred hun seg ut av dansen og gikk tilbake til bordet. «Din tur» sa hun henvendt til Gunnar og dro han opp på beina, Gunnar smilte og slo litt ut med armene samtidig som han flyttet seg litt til siden slik at jeg fikk plass til å sette meg ned. Jeg valgte Annes stol ved siden av Guri slik at jeg slapp å sitte med ryggen til de som danset. På veg ned i stolen så jeg Anne presse seg inntil Gunnar samtidig som jeg kjente Guris hånd på det ene låret. Hun presset meg ned med hånden og lot den bli liggende da jeg hadde satt meg ned.

Annes hånd ga meg en umiddelbar reisning som fikk dressbuksen til bule. «OY» hørte jeg Guri hviske inn i øret mitt før hun flyttet hånden og klemte forsiktig rundt bulen. «Hva drømmer du å gjøre med meg?» hvisket Guri som fikk det til å rykke i den som Guri nå hadde omsluttet. Jeg snudde meg mot henne og ga henne et raskt kyss på munnen før jeg begynte å hviske hva jeg drømte om. De neste minuttene ble vi sittende å vekselvis hviske til hverandre og se på de to som danset noen meter foran oss.

Det var mørkt i lokalet, men ikke mørkere enn at det var lett å få med seg hvordan dansen endret seg til noe langt mer enn bare en dans. Anne ble etterhvert stående med ryggen mot oss, Prøvende forflyttet Gunnar hendene nedover ryggen til Anne samtidig som han med blikket spurte oss to ved bordet om det var ok. Vi inspirerte han så godt vi kunne med nikk og smil før Anne fant munnen min med sin og klemte litt ekstra rundt det hun hadde i den ene hånden. Det begynte som et forsiktig kyss før Guri etterhvert ble mer og mer intens. Ikke bare i kyssingen, men også med hånden. Buksesmekken ble åpnet og jeg kjente en hånd innenfor som med vante fingre skjøv trusen ned og fikk reisningen ut i det fri. Guri slapp munnen min og bøyde seg ned i retning mitt underliv.

Mens Guri bøyde seg ned så jeg igjen mot de to som danset. Annes kjole var dratt opp og Gunnars hender var innenfor både kjolen og Annes truse. Anne stod nærmest på tærne med bena litt fra hverandre. Med begge hender hadde hun dratt Gunnar ansikt inntil sitt. I det jeg kjente Guris tunge mot tuppen ble Anne truseløs. Med en rask bevegelse hadde Gunnar dratt trusen halvveis ned på låret før han med den ene foten dro den helt av.

Mens Guri melket meg med en hånd rundt roten og en stadig mer ivrig munn så jeg hvordan Anne flyttet hendene nedover. Etter noen sekunder tok Gunnar tak rundt Annes rompeballer og løftet henne opp for å sette henne forsiktig ned på den reisningen som Anne styrte på plass. Den gled ubesværet inn før den raskere og raskere ble presset helt inn og ut.

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *