søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Den gang jeg var leieboer – Aldersforskjell

Den gang jeg var leieboer – Aldersforskjell

Den gang jeg var leieboer – Aldersforskjell :

Jeg var nyseparert og måtte finne meg et nytt sted å bo. Valget falt på en sokkelleilighet i en enebolig. Huseierne var et ektepar med to tenåringsdøtre på 18 og 15 år. Mannen i huset jobbet i utenriksfart og var borte i 6 uker om gangen. Jeg fikk en hyggelig deal på husleia mot at jeg hjalp til litt med praktiske gjøremål siden jeg er håndverker og relativt nevenyttig. Jeg flyttet inn og ble raskt kjent med vertskapet, veldig hyggelige folk alle sammen. Om kveldene var ofte døtrene og vennene deres i kjellerstua, som lå vegg i vegg med leiligheten min. Jeg måtte ut i gangen som jeg delte med kjellerstua for å komme ut og inn av leiligheten min. Jeg hørte ofte at de hygget seg i kjellerstua for det var ikke så tykke vegger der, derimot kunne jeg ikke høre noe fra stua enda denne lå rett over min leilighet. Tiden gikk og jeg ble bedre og bedre kjent med vertsfamilien. Etter hvert begynte jeg å få besøk av den yngste datteren, Thea, når storesøster Therese og hennes venner la beslag på kjellerstua. Thea syntes det var koselig å komme på besøk og se på tv hos meg. Hun fikk lov av foreldrene, de sa bare at hun ikke måtte forstyrre meg og sa til meg at jeg måtte si fra til henne hvis det ikke passet. Jeg syntes bare det var hyggelig med besøk, siden jeg nesten alltid tilbragte kveldene alene allikevel.

Etter en stund ble jeg spurt om jeg kunne pusse opp en gang i hovedetasjen. Mannen i huset var på sjøen og ikke var han helt fortrolig med maling og snekring heller. Jeg sa at jeg pusser gjerne opp gangen jeg. Jeg gikk i gang med jobben. En kveld jeg skulle jobbe litt med gangen forsvant husfruen og døtrene på kino og restaurant og jeg var alene i huset. Jeg skulle male denne kvelden. Jeg kom i skade for å søle litt og gikk for å hente noe og tørke opp med. Ved en feiltakelse gikk jeg inn på rommet til Thea i stedet for kjøkkenet. Pc’n hennes stod på og jeg ble litt nyskjerrig så jeg tok meg en titt. Jeg kom over masse bilder hun hadde tatt, blant annet noen av meg og av meg og henne sammen i min leilighet. Jeg bladde litt videre og fant et bilde av meg selv i bar overkropp, hun må ha sneket seg til å ta det mens jeg var på badet. Jeg gjorde meg ferdig med bildene og fant ut at hun hadde dagbok på pc’n. Jeg måtte bare sniktitte litt. Jeg hadde ikke lest lenge før jeg skjønte at jenta var litt betatt av meg for å si det sånn, men jeg hadde jo hatt mine mistanker allerede med tanke på hvordan hun oppførte seg når vi var alene, hun fant på mange unnskyldninger for å være nær meg, ta på meg osv, men hun turte tydeligvis ikke å ta det noe lenger, selv om hun hadde beskrevet hva hun kunne tenke seg å gjøre med meg.

Det gikk et par dager, så en Fredags kveld spurte Thea om hun kunne få se på tv sammen med meg. Moren hennes var ute med noen venninner og søsteren var ute med kjæresten. Bare å komme det sa jeg. Hun satte seg i sofaen ved siden av meg og vi prata og lo som vi pleier. Har du ikke noen kjæreste da plumpa det plutselig ut av meg. Nei, hun var ledig for øyeblikket så jeg fikk benytte sjansen mens jeg hadde den sa hun og lo. Hehe, du er vel litt ung avvæpnet jeg det med. Er jeg ikke det lo hun og slo til meg med en pute og vi endte opp med en liten putekrig. Vi lo så vi nesten grein begge to. Hun skulle til å slå meg puta igjen, men nå var jeg for rask og tok i armen hennes. Slipp eller så kysser jeg deg sa hun, skulle det være en trussel sa jeg med et flir og dro henne mot meg og så henne rett inn i øynene. Hun kysset meg raskt på munnen. Vi ble stående litt forfjamset begge to tror jeg. Nei nå får vi ta oss sammen sa jeg, nå begynner forresten et program som jeg vil se på tv. Jeg satte meg i sofaen og hun satte seg med ryggen inntil meg med bena opp i sofaen. Jeg la armen rundt henne og begynte å stryke henne på armen. Hun snudde seg og smilte. Stryk meg på ryggen da sa hun med et håpefullt smil. Hun la seg ned i sofaen med hodet i fanget mitt. Jeg kilte henne på armen og ryggen en stund og strøk henne over håret. Jammen stryk meg på ryggen da sa hun og lo, og dro opp genseren et godt stykke.

Jeg ble litt forskrekket, sånt hadde hun aldri gjordt før, men jeg begynte å stryke over den bare ryggen hennes fra korsryggen og opp til der genseren sluttet. Så lot jeg hånden gli innunder genseren og over bh-stroppen og opp til nakken hennes og ned igjen, strøk henne forsiktig opp og ned over ryggen og litt lenger ned for hver gang helt til jeg nådde buksekanten. På opptur skjøv jeg genseren litt lenger opp for hver gang. Jeg strøk henne over siden og over på magen helt opp til bh`n. Jeg dro genseren hennes over puppene og lot en finger gli ned mellom dem og fortsatte å stryke henne over magen og ned til bukselinningen. Jeg lot pekefingeren gli akkurat på innsiden av buksen før jeg strøk henne over magen igjen og opp over den ene puppen. Jeg klemte litt forsiktig på den. Hun protesterte ikke .Jeg fortsatte å stryke henne over magen og brystene. Hun bare smilte. Jeg lot hånden gli ned i bh`n hennes og klemte puppen forsiktig. Hun strøk meg over låret og jeg kjente en finger gli opp og ned på innsiden av benet mitt. Den kom litt lenger opp for hver gang og så helt opp til skrittet, jeg kjente fingeren berørte ballene. Det kilte og jeg begynte å bli kåt og pikken begynte å røre litt på seg. Jeg begynte å la den andre hånden gli over magen hennes og ned over buksen hennes, ned mot skrittet hennes og videre nedover låret. Hun snudde hodet og så på meg. Jeg bøyde meg over henne og kysset henne ømt. Hun besvarte kysset. Tungene våre møttes i et hett kyss. Hun var flink til å kysse tross sin alder. Jeg dro bh`n ned over armen hennes og frigjorde puppene hennes.

Det var to nydelige faste ungpikebryster som kom fram i friheten. Jeg brukte en hånd og klemte på dem mens den andre gled litt ned i buksen hennes. Det var litt trangt så jeg fikk åpnet knappen og dro ned glidelåsen. Nå fikk jeg bedre plass. Hånden gled ned i buksen hennes og jeg kjente varmen fra underlivet gjennom trusen. Jeg lot langefingeren gli gjennom sprekken. Jeg stakk hånden ned i trusa over det hårløse venusberget og fingeren fant fram til klitoris. Jeg lekte litt med den og lot den gli noen ganger i sprekken hennes som nå var blitt våt. Jeg fortsatte å bruke fingeren forsiktig på klitoris og hun spredde bena for å gi meg bedre plass. Jeg sluttet å kysse henne og sa med litt grøtet stemme, reis deg opp er du snill. Hun gjorde som jeg ba om. Jeg tok henne i hånden og geleidet henne bort til sengen. Jeg dro genseren av henne og åpnet bh`n og tok den av. Jeg slikket puppene hennes og smakte forsiktig på brystvortene. Jeg dro av henne buksa og stakk hånden ned i trusen igjen. Vi fortsatte å kysse litt til. Jeg førte hånden hennes mot pikken, hun skjønte hva jeg ville at hun skulle gjøre. Hun klemte og strøk på den utenpå buksen. Det tok ikke lange tiden før den begynte å reise seg. Jeg tok av meg skjorta og åpnet knappene i buksa. Hånden hennes gled innenfor og koste med pikken. Det var magisk å kjenne hennes hånd på pikken. Jeg sparket av meg buksa, så nå lå vi i bare trusa begge to. Vi kysset og befølte hverandre, det var helt nydelig. Endelig stakk hun hånden ned i trusa mi og begynte å runke pikken min. Bruk den andre hånden på ballene, men forsiktig sa jeg.

Hun gjorde som hun fikk beskjed om. Jeg dro av oss trusene og endelig fikk jeg se henne helt naken. Hun hadde en vidunderlig kropp. Jeg kysset henne på munnen, halsen og puppene, samtidig som jeg fortsatte å massere underlivet hennes. En finger gled inn i henne. Hun fortsatte å runke forsiktig, jeg var nesten i himmelriket. Jeg ba henne sette seg opp på sengekanten, selv hoppet jeg ut av sengen. Jeg stilte meg rett foran henne med pikken stående rett ut. Sug den ba jeg. Hun åpnet munnen og lot den gli inn. Jeg holdt henne på hodet og pumpet pikken forsiktig inn og ut av munnen hennes. Det var utrolig deilig. Det er godt sa jeg. Nå kan du slikke litt på den. Hun gjorde igjen som jeg ba om, og jeg forklarte hvordan jeg likte at hun skulle bruke tungen. Hun masserte ballene forsiktig med en hånd. Jeg roste henne for hvor flink hun var og fortalte henne at det var veldig godt. Jeg merket at det var nesten litt for godt, så jeg ba henne legge seg ned i sengen igjen, så skulle jeg gjøre det godt for henne. Jeg la meg ned mellom bena hennes og begynte å slikke henne. Klitoris fikk seg en god omgang og hun begynte å stønne svakt. Det gledet meg at det kom god-lyder fra henne. Jeg prøvde å stikke en finger inn i henne. Hm, er du jomfru spurte jeg. Ja, svarte hun.

Jeg skjønte det smilte jeg. Jeg lot være å presse fingeren inn men fortsatte å slikke henne. Hun ble stadig mer opphisset og det gjorde meg glad, hun stolte tydeligvis på meg og var komfortabel med situasjonen, litt uventet av ei på hennes alder. Jeg flyttet meg oppover i sengen igjen. Har du kosa med gutter før da spurte jeg, og det viste seg at hun hadde både sugd gutter og latt dem holde på med henne før, men aldri fått pikk inn i seg. Hvorfor ikke, ville du ikke spurte jeg ? Nei, hun hadde ikke villet det. Kan jeg få bli din første spurte jeg, ville ikke presse henne til noe hun ikke ville. Hun nikket forsiktig, kanskje litt usikker. Jeg skal være forsiktig sa jeg og kysset henne. Jeg kysset henne og masserte klitoris igjen. Hun var god og våt, så det var i allefall ikke noe problem. Hun runket pikken og den stod stiv og stram. Jeg bøyde meg over henne og fant frem en kondom fra nattbords-skuffen. Jeg åpnet pakken. Kan du ta på en sånn spurte jeg. Hun sa de hadde gjordt det på skolen. Ok, da kan du ta den på sa jeg. Jeg la meg på ryggen og hun rullet den på helt perfekt. Jeg la meg over henne og styrte pikken mot åpningen hennes. Jeg lot den gjøre seg kjent i åpningen mens jeg kysset henne.

Jeg tok tak rundt skuldrene hennes og presset på så forsiktig som jeg kunne. Au kom det fra henne i det hinna sprakk og pikken gled inn i henne. Nå er du ikke jomfru lenger sa jeg og smilte til henne. Jeg beveget hoftepartiet forsiktig frem og tilbake, pikken gled litt lenger inn for vært støt, det var utrolig trangt. Gjør det vondt spurte jeg. Nei sa hun, bare litt rart og litt godt. Etter noen støt kom jeg endelig helt inn i henne. Jeg økte tempoet litt og begynte å kysse henne igjen. Tempoet økte enda mer og jeg reiste meg opp på armene og så henne rett i øynene samtidig som jeg pumpet på. Å du er så god sa jeg, det er så godt å elske med deg. Jeg kjente hun også hadde det godt for hun begynte å gjøre motjukk. Jeg merket at det snart kom til å gå for meg, så jeg trakk meg ut og la meg ned og slikket henne i stedet. Nå fingra jeg henne samtidig med to fingre. Hun vrikket og vred på seg under min behandling og hun stønnet av lyst. Jeg lurte på om jeg klarte å få henne til å få orgasme, det er jo ikke alltid så lett med unge jenter. Jeg fortsatte å slikke etter alle kunstens regler og hun ble stadig villere. Jeg flyttet meg opp og lot pikken gli inn i henne igjen. Jeg knullet henne hardt i et høyt tempo mens hun motjokket og stønnet og svetten rant. Kroppen hennes dirret voldsomt og hun skrek ut mens jeg spente mot. Jeg la meg ned og kysset henne igjen fortsatt med pikken inni henne.

Jeg tror sannelig du fikk orgasme gitt sa jeg, hun nikket. Det er bra det jenta mi sa jeg. Jeg trakk meg ut av henne med stiv pikk. Snu deg rundt, jeg vil ta deg bakfra sa jeg. Hun stilte seg i doggy og jeg førte pikken inn i henne. Det var utrolig opphissende å se pikken jage inn og ut av ungpike-musa hennes. Jeg knulla henne i et høyt tempo og det tok ikke lang tid før jeg merket at det var like før. Jeg trakk meg ut igjen. Legg deg på ryggen igjen sa jeg. Jeg satte meg skrevs over magen hennes og dro av kondomen. Ronk den sa jeg, hun gjorde som jeg ba og det tok vel ikke mer enn 30 sekunder før jeg kjente varmen jage gjennom kroppen og orgasmen kom i et brak, jeg sprutet utover mage og pupper. Jeg la meg ned ved siden av henne og vi kysset en stund. Jeg satte meg opp i sengen, tok hånden hennes og sa, nå er det på tide med en dusj lille venn. Hva som hendte der og de neste to årene som jeg bodde der kan dere sikkert tenke dere selv.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *