søndag , 1 august 2021
Forside / Alminnelig sex / Badeturen – Alminnelig sex

Badeturen – Alminnelig sex

BadeturenAlminnelig sex

Skal fortelle noe som hendte meg en gang, da jeg skulle ta en tur tidlig på morgenkvisten for å ta meg et morgenfriskt bad tidlig en morgen.

Pakket ned noen håndklær og litt mat og en thermos med kaffe i en liten ryggsekk. Kastet den på nakken å la i vei, klokken kunne vel være rundt 8 på morgekvisten. Bodde den gangen i Oslo, så jeg måtte ta bussen ett godt stykke for å komme meg til «marka». Det var godt å varmt denne dagen, så gikk i «kortbukkser» og T-skjorte. Turen tok en halv times tid, så jeg satt å leste i en bok den tiden det tok å komme frem til holdeplassen der jeg skulle gå av.

Endelig fremme, tok ryggsekken på skuldrene å la i vei oppover i marka.

Gikk oppover i skogen å nøt det fine været, ikke ett menneske å se så tidlig på morgenen. Det var bare jeg og fuglene som var «oppe» så tidlig.

Jeg hadde fått et tips om at det var en fin badeplass et stykke herfra. Så jeg hadde vel gått en halv times tid, så åpnet det seg en nydelig badeplass. Med et tjærn som lå å badet seg i solen med «fuglekvitter» til.

Jeg fant meg en fin plass, bak en bergknaus å satte meg ned å hørte på naturens lyder.

Liker meg i naturen, er vel også en «naturist» liker å være naken når jeg har anledning til det. Så her var det ikke et menneske i nærheten så tidlig på morgenen, så jeg tok av meg shortsen. Var nå i «adam`s» drakt.

Løp ned til vannkanten og hoppet uti med et «plask» herlig, men litt kaldt til å begynne med.

Utpå tjærnet lå det en «badebrygge» som alle kunne bruke, så jeg svømte dit ut. Krabbet meg opp på den, og la meg på ryggen for å slappe av å slikke litt sol. Sola skinte fra en skyfri himmel, og det var godt å varmt.

Jeg måtte ha sovet en stund å jeg synes jeg hørte et «plask», tittet rundt meg men så ingen. La meg ned igjen, og kjente det «pirret» i underlivet mitt….Jeg ble varm å «småkåt» der jeg lå å slikket sol.

Det begynte å «pirre» veldig godt i underlivet mitt nå da, jeg glinset av solkrem og svette. Nedentil hadde pikken min vokst seg hard å stiv, så jeg to tak i den å tok noen «runketak» forsiktig frem og tilbake .

Plutselig hørte jeg noen små plask ved siden av meg på bryggen, og opp av vannet kom du.

Jeg skvatt til, trodde jeg var alene jeg da. Prøvde å skjule min «manndom» så godt som mulig, men nå er jo ikke jeg noen «smågutt» nedentil eller da.

Det var ikke så godt å skjule den ute et eneste håndkle da….

Så jeg lot det være til slutt…Du ble sittende på bryggekanten å se på meg, sa ingen ting. Du hadde på deg en bikini (mini) som skjulte minimalt….

Du ble blankere å blankere i øynene dine, og du pustet fortere nå. Jeg tenkte, «hva skjer nå?» Jeg hadde ikke tenkt tanken ferdig, føre du kom krabbende bort til meg (jeg hadde jo reist meg opp). Jeg sto helt stille, da du grep og tok tak i pikken min….du gapte opp og lot tunga di rotere rundt pikkhodet mitt.mmmm.

Ble helt stiv i kroppen, men det du gjorde nå var utrolig godt. Du slikket å tok pikken min helt inn i munnen din, så nå gjorde jeg små «jukkebevegelser» mot munnen din. Var blitt veldig kåt på deg nå. Det ble ikke sagt et eneste ord mellom oss, så vi viste vel hva som kom til å skje.

Det glinset av pikken min av mine kåtsafter, da jeg dro den ut av din munn.

Jeg la deg forsiktig ned på ryggen, og to forsiktig av deg din bikini (både overdel og underdel). Det oste kåthet av deg nå, pustet tungt du nå.

Akkutat store nok bryster, brystvortene var harde å sto rett ut….

Nedentil var du barbert, og det passet meg bra….liker nemlig «barberte» fitter veldig godt mmmm. Så nå begynte jeg å kysse deg oppover bena, oppover låra å opp til magen….Opp til brystene, tok brystvortene i munnen og rullet tunga rundt dem. Nå begynte du å «stønne» tettere, og du var blitt veldig kåt du også nå. Jeg lot tunga mi gå nedover magen din igjen nærmet meg den barberte og varme «grotta» di. Det glinset av safter mellom bena dine nå – jeg lot tunga mi dele dine «lepper», så våt du var – du ynket deg – vred deg som en «ål» nå.. Jeg drikker dine safter, smaker salt og lukter kåthet av hele deg nå..

«Borer» tunga mi langt inn i «fitta» di nå, finner klitoris og biter forsiktig i den. Mmmmm, jeg elsker å suge å slikke fitta di. Nå er jeg virkelig kåt på deg. Nå reiser jeg meg opp – kryper over deg, og du tar tak i pikken min å leder meg til din «våte grotte» Du ynker deg, og det kommer noen små «skrik» da jeg trenger inn i din våte fitte. Synker helt inn i deg å blir liggende rolig en liten stund, kjente på at du «melket» meg med dine «fittemuskler» du er så trang og god. Jeg begyner å bevege meg ut og inn av deg, sakte å rolig. Herlig, herlig.

Du legger et ben på hver side av hodet mitt, så jeg kommer helt inn i deg….

Og nå ber du meg om å «knulle» deg hardt. Men jeg er ganske rolig enda, med forsiktige og sakte tak «knuller» jeg deg. Du ber meg om å bli tatt «hardt», men jeg må nyte den trange, gode å våte fitta di nå…Tar brystvortene dine i munnen min å suger å slikker på dem.

Er utholdene, så jeg knuller deg i mitt tempo nå. Det glinser av svette og kåtsafter av våre kropper nå. Jeg kjenner dine muskler strammer rundt pikken min, du er flink til å bruke dem. Du begynner å bevege deg voldsomt under meg nå, du går opp i bro nå. Du sier at det «går» for deg nå, skriker rett ut – prøver å holde en hånd over munnen din, men får bare håpe ingen andre hører oss da….

Du faller til ro igjen, og jeg er fremdeles inne i deg. Jeg er fremdeles hard å «kåt» enda, så jeg «støter» ut og inn av deg enda.

Begynner å kjenne at jeg snart skal «komme» jeg også da. Begynner å øke tempoet nå. Støter pikken min fortere ut og inn av deg nå – så godt…Du begynner å bevege deg igjen….Svetten renner å saftene våre smelter sammen…Lukter kåthet lang vei.

Øker tempoet nå å begynner å kjenne at det er like før for meg nå aaahhhhh Deilig, så deilig å kjenne deg rundt pikken min. Du «melker» meg igjen nå..musklene dine strammer så godt rundt den. Det kribbler i pungen min nå, så jeg øker tempoet mere nå. Du skriker å ynker deg igjen.

Nå knyter det seg i pungen min, setter opp takten. Pumper ut og inn av fitta di . Drar den ut av deg, setter meg opp – du tar sen i munnen og slikker i deg saftene våre. Samtidig går det for deg igjen, du får «spasmer» og du suger forsiktig i det «lilla» pikkhodet mitt, da «går» det for meg også – kaskadene fosser ut, jeg skriker rett ut.

Du er helt herlig, deilig du «melker» meg helt tom

Legger meg ned igjen å klarer å lede pikken min inn i deg igjen. Ligger helt rolig å kjenner dine siste «trekninger» Vi puster tungt begge to, og jeg forteller deg at dette var det «BESTE» jeg har fått så lenge jeg kan huske….Og du var helt enig i det……

Trakk eg ut av deg…og rullet meg forsiktig ut i vannet…Takket for en spennende opplevelse, og det samme gjorde du der du lå svett og andpusten…

Jeg svømte tilbake til plassen min på stranda, kom frem å kledde på meg shortsen igjen. Tittet bort til «brygga», men da var du borte………..

Tenkte da at det kan bli flere morgenturer å flere badeturer til dette tjærnet heretter….Takk for en spennende tur…………..

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *