søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Fantasier & drømmer / Endelig kom regnet

Endelig kom regnet

Endelig kom regnet

Hadde ligget på stranden i snart to uker uten å orke å reise inn til byen for å shoppe. Litt krise, det blir liksom ingen riktig ferie om man ikke får shoppet litt.

Nå hadde det begynt å regne, men likevel var varmen trykkende og jeg tok bare på meg en luftig kjole. Inne i butikkene var det jo enda varmere, nesten som i helvetet.

Jeg gjorde unna butikk etter butikk. Slitsomme selgere var det verste jeg visste, derfor tilbrakte jeg ikke lang tid i hver butikk.

Den siste butikken før lunch ble en klesbutikk, ”måtte” bare anskaffe en ny kjole. Som alle butikker i Tyrkia var denne også ganske kaotisk. Det var klær over alt, trangt, små rom og ganger, ikke helt som en velorganisert norsk butikk…

Jeg stiger inn i den mørke butikken, det er ingen der. Deilig at selgeren ikke merker at jeg kom inn, de var som regel ganske innpåslitne. Rusler rundt og titter på utvalget, hører at det er noen lengst inn i butikken, men holdt meg litt unna for å få lov til å gå i fred.

Etter en stund kommer jeg bort dit hvor jeg hørte det er noen, og får et lite sjokk!

En kvinne står på kne foran selgeren og utfører intensiv oralsex, jeg kan ikke røre meg men blir stående bak mitt hjørne å se. Hjelp, det er noe av det mest opphissende jeg har sett i hele mitt liv!

Jeg har ingen tanke på å gå glipp av dette nå. Kan nesten ikke puste når jeg ser at mannen lukker øynene og nyter, det murrer i mitt underliv og jeg trykker hånden mot utsiden av kjolen. Bare den berøringen får meg til å skjelve. Speilene rundt paret gjør at jeg ser skuespillet fra flere vinkler, og den trange butikken, varmen og alt gjør at dette nesten blir for mye for meg.

Etter en stunds oralsex, setter mannen seg på en stol og kvinnen, som enda er påkledd, drar opp kjolen og setter seg over og rir han intensivt. Nå må jeg kjempe for ikke la en hånd gli under min kjole, er så opphisset at tøyet fra mine svarte stringtruser kjennes som et kjærtegn mot kjønnet mitt. Jeg stønner og mannen på stolen hører meg, han ser opp og smiler samtidig som han løfter kvinnen kjole så jeg tydelig kan se hvordan han trenger dypt inn i henne. Det blir nesten for mye og det føles som det skal svartne for øynene mine. Men jeg har ingen tanke på å forlate dette.

Nå stiller kvinnen seg mot stolen og mannen tar henne bakfra. Kvinnens blikk møter mitt og også hun ser ut til å tenne på at jeg ser dem. Hun løfter opp kjolen og stryker sine bryst samtidig som hun ser på mannen som trenger inn i henne bakfra. Det føles nesten som om det er jeg der på stolen, så intensivt er jeg tilstede i det hele! Snart kommer kvinnen og i en bevegelse drar hun ned kjolen og går raskt ut.

Overrasket over den brå avslutningen står jeg stille ved klærne når hun passerer.

Mannen gir meg en klem og spør på ustødig engelsk om jeg likte det jeg så. Det kunne jeg vanskelig nekte for, ettersom jeg fortsatt pustet tungt.

Han begynte å stryke armen min og spurte om jeg ikke ville ha en liten egen opplevelse. Kroppen skrek ja…. Men fornuftig som jeg er sa jeg nei takk og begynte å gå ut av butikken. Mannen kom tok tak om meg bakfra, strøk over brystene min og spurte igjen.

– Are you shure?

Hans hender fant veien inn under min åpne kjole og tanken på å forlate butikken eksisterte ikke lengre. Han masserte mine bryst og jeg stilte meg mot en benk mens hans hender for over hele min kropp. Han løftet opp kjolen og hendene hans fikk meg til å svimle av vellyst, jeg bøyer meg over et bord og lar han få utforske alt. Jeg ser mot døren og innser at hvem som helst kan komme inn, men der stopper tanken når jeg kjenner at mannen lirker av stringtrusene slik at jeg er naken under kjolen.

Jeg bøyer meg fremover og kjenner snart at han trenger seg dypt inn i meg.

Det flimrer for øynene og jeg kjenner at orgasmen ikke er så langt borte, gud hvilken følelse!

Jeg vil ha han over meg og legger meg opp på bordet og lar han komme inn i meg igjen. Jeg lukker øynene og håper at nytelsen skal vare for evig. Jeg stryker mine bryst samtidig som jeg kjenner hans lem bevege seg i min varme grotte. Snart kommer jeg i en voldsom orgasme….

Jeg blir liggende naken på bordet en stund, og snart kjenner jeg at jeg må komme igjen. Jeg

leker med meg selv og mannen har nå gått bak meg og behandler mine bryst. Herregud, hva er det jeg gjør? Har aldri vært så kåt, og så ligger jeg på et bord i en butikk i Tyrkia med en ukjent man!

Snart kommer jeg igjen i en intensiv orgasme og skjelver i hele kroppen. Mannen som nå også er opphisset igjen, stiller seg foran meg. Hva faen tenker jeg, og er nesten like kåt. Tar lemmet i munnen og suger, samtidig som jeg leker med meg selv med den ene hånden. Snart kommer den tredje orgasmen, samtidig som mannen også kommer igjen…. er dette meg?

Det føles nesten som om jeg fortsatt står ved siden av og ser på noen annen.. Nå er jeg fullstendig utkjørt og på skjelvende ben takker jeg for meg og går ut i varmen og mylderet på gaten. Som i transe går jeg inn på hotellet og lurer på om jeg har drømt eller ikke. Dette var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Rødmer nesten når jeg tenker på hva jeg har gjort – men ønsker det ikke ugjort!

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.