søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Første gang for Tor
Han sprutet hele satsen rett i grotteåpningen hennes før han i det hele tatt hadde fått sjansen til å komme innenfor.

Første gang for Tor

Første gang for Tor :

Nabogutten på hytta, Tor, var en knakende flott 18-åring. Vi badet ofte sammen nede i fjæra og hadde det fint sammen til tross for at jeg var 10 år eldre enn han. Fisketurer tok vi ofte sammen, eller vi satt innendørs i regnvær og spilte sjakk. Jeg hadde kjærestejente i byen, og Tor var utrolig interessert i å høre om henne. Han ville vite alt, men fikk bare se bildet og fortalt i korte trekk hvor fin hun var. Jeg spurte Tor om han hadde noen kjærest fra skolen eller byen, men han ristet bare på hodet og sa at han aldri hadde hatt noen. –Gleder du deg til første gang når du får deg et skikkelig knull da Tor?, spurte jeg litt spøkefullt, og han svarte litt rødmende at han fortsatt en tid nok måtte regne med å drive litt håndarbeid med hensyn til den saken. Tor var nok en uberørt 18-åring, tenkte jeg

Søndagen kom, og jeg fikk besøk av min venninne, Greta. Vi hadde planlagt badetur over fjorden med min 14 fots plastbåt og hadde nettopp lagt fra, da Tor dukket opp nede i fjæra.

–Har dere plass til meg?, ropte han. Greta og jeg så på hverandre. Skulle vi ta guttungen med? Greta kjente jo ikke Tor, og jeg hadde egentlig tenkt at Greta og jeg skulle ha oss en hyrdestund sammen på den lille øya Tuva ute i fjorden. Jeg syntes litt synd på Tor, og da Greta sa til meg: -Det er greit for meg, bare han tar med seg redningsvest og sitter stille i båten, svarte jeg tilbake til Tor at han bare måtte jumpe om bord. Han var ikke sen, fant seg en vest i naustet og dermed var vi tre i båten. Han hilste pent på Greta og satte seg i forstevnen.

Sola skinte fra blå himmel, og sjøen lå som et speil. Etter en drøy halvtime nærmet vi oss Tuva der en lys og fin strand helt fri for andre badende tok i mot oss. Vi trakk båten på land og tok med oss liggeunderlag og niste og fant oss en fin plass der vi slo oss ned.

Greta ville vente med badingen, så det ble Tor og jeg som først tok oss ned til fjæra for å ta oss en svømmetur. –Er det greit for deg, Tor, at vi bader netto?, spurte jeg. Tor kastet et blikk opp mot der Greta lå og sa at det var i orden for ham også hvis vi bare kom oss ut i vannet med en gang. Vi la fra oss badebuksene i båten og stupte i sjøen som hadde en fin temperatur. Vi kappsvømte og hadde det flott. Etter en stund hørte vi at Greta ropte på oss og sa at det var tid for kaffe og lefser. Da fikk jeg en spennende ide og sa til Tor: -Vet du hva, Tor, nå går vi opp til Greta slik vi er og later som ingen ting. Så får vi se hvordan hun tar det. –Er du gærn, sa Tor, tenk om hun blir sinna. –Da er vi enige da, sa jeg og vasset i land med Tor som en forsiktig skygge etter meg.

Til vår store skuffelse lot Greta som ingen ting. Hun hadde selv tatt av seg alle klær for å sole seg, og nå reiste hun seg og bare smilte til oss. Dermed var vi tre naturister som drakk kaffe og spiste lefser.

Etter kaffepausen trakk jeg meg nærmere Greta og masserte henne lett over ryggen. Jeg hadde så lyst på henne og visste at det var gjensidig. Men hva skulle vi gjøre med Tor? Da visket jeg i øret på Greta: -Er det ok at Tor får være tilskuer? Skal vi gi ham litt undervisning? Hun så litt forskrekket på meg, men dette virket vel litt pirrende på henne også, så hun nikket tilbake til meg. Dermed sa jeg til Tor: -Hvis du vil, Tor, så får du nå sjansen til å få være tilskuer til et life-show i friluft, hva sier du til det? Tor bare svelget, sa ingen ting, men gryntet bare noe til svar, så jeg forsto at dette bare var topp for ham.

Greta og jeg begynte forsiktig med litt gjensidig klemming og kyssing. Jeg klemte brystene hennes og førte hånden hennes ned til snopen min som nå sto fast og lysten og lengtet etter nærkontakt. Jeg kikket bort på Tor og så til min glede at han hadde store vanskeligheter med å skjule hva som skjedde med understellet hans. Tors snop tittet frem mellom hendene hans, og det var tydelig at han fulgte med i timen.

I misjonærstillingen gjennomførte Greta og jeg et sakte knull etter alle kunstens regler. Fra Tor hørte jeg bare noen grynt en gang i blant, ellers satt han stille og nøt det hele fra orkesterplass. Dette tente både Greta og meg, for da jeg visket i øret på henne: -Er det greit for deg at vi lar Tor få prøve hvordan det føles?, svarte hun faktisk at det kunne være spennende. Jeg visste at Greta tok P-piller, så dette skulle gå fint. Jeg steg opp fra mitt gode leie, snudde meg mot Tor og sa på en selvfølgelig måte: -Nå Tor er det din tur. Har du lyst til å prøve. Du skal få full opplæring etter hvert. Tor så forskrekket på meg, deretter på Greta som bare lå der på underlaget og smilte til ham. –Bare kom, Tor, det er helt i orden, sa hun.

Jeg tok tak i Tors arm og fikk han på beina. Snopen hans sto som en velvoksen agurk. Han holdt hendene foran seg men lot seg likevel villig føre bort til Greta. Greta reiste seg og omfavnet ham samtidig som hun kysset ham dypt og inderlig. Hun la seg på ryggen og trakk Tor ned mot seg. Men det ble for mye for Tor da hun grep rundt snopen hans og nærmest styrte den mot sin lille grotte. Spenningen ble for stor for ham, og han sprutet hele satsen rett i grotteåpningen hennes før han i det hele tatt hadde fått sjansen til å komme innenfor. Du verden, tenkte jeg. Vi må ta en pause.

Etter en kort pause ba jeg Tor legge seg på ryggen. Greta og jeg satte oss på hver side av ham og lekte ham stiv igjen. Greta satte seg nå over skrevs på Tor og fikk styrt snopen hans på plass der den var ventet. Tor bare gurglet av opphisselse. Så begynte Greta å ri ham sakte, og nå gikk det bra. Nå klarte han seg bedre, han smilte og fulgte rytmen. Men da Greta økte farten greide han ikke å holde seg lenger, og med et dyrisk brøl gikk det for ham. Greta bare red ham helt vilt til han var helt tømt før hun ga ham et inderlig kyss og reiste seg. –Du var flink, Tor, nå er du ikke jomfru lenger, sa jeg. Han bare smilte over hele ansiktet.

Nå var det min tur. Jeg gled lett inn i helligdommen som var gjennomsmurt med Tors sæd. Det gjorde meg faktisk litt ekstra lysten, så det varte ikke lenge før Tor fikk være vitne til at Greta og jeg avsluttet med en himmelsk orgasme.

Det begynte å kveldes og vi kledde på oss og dro ned til båten. Så dro vi tilbake over fjorden, men da vi skulle sette av Tor ved hytta der familien hans holdt til, dukket faren til Tor opp nede i fjæra og spurte hvordan han hadde hatt det. Tor svarte ham med et bredt glis: -Du skulle bare ha visst hvor fint jeg har hatt det og hvor mye jeg har lært på denne turen.

Turen var nok vellykket for oss alle tre, tenker jeg.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *