lørdag , 6 november 2021
Forside / Lesbisk / En date – Lesbisk

En date – Lesbisk

En date – Lesbisk :

Jeg var egentlig ganske så nervøs. Tenk om hun ikke likte meg? Hva om vi ikke fant tonen slik som vi hadde gjort over nettet?

Jeg skalv da jeg sto og ventet på togstasjonen.

Hadde helt klart stått opp på feil ben i dag. Alt gikk galt! Jeg var så stressa.

Først forsov jeg meg til et viktig møte. Så mista jeg bussen når jeg skulle hjem, så planen om at jeg skulle vaske, rydde og ta oppvasken før hun kom gikk rett i dass.

Rakk bare så vidt å rydde litt.

Imens jeg sto å irriterte meg over alt som hadde skjedd den dagen, hørte jeg høytaleren komme på.

Det var en mann som snakket, toget var fremme om fem minutter.

Jeg sprang inn på toalettet for å sjekke om alt var perfekt, da jeg legger merke til at alt var galt med utsende mitt i dag også.

Håret sto rett opp etter all vinden som var ute, å sminken var halvveis forsvunnet pga regnet.

Jeg ville bare sette meg ned å grine. Samtidig som jeg lurte på hvorfor jeg ble så forbanna pga det.

Hun var jo bare ei venninne, en nettvenninne.

Vi hadde småflørtet litt på MSN, men de gangene vi hadde snakket på telefonen var det helt normale samtaler, som jeg kunne hatt med hvem som helst av mine heterofile venninner.

Jeg tok meg sammen, greit jeg var litt småbetatt av henne, men hun så kun på meg som ei venninne.

Jeg lo litt for meg selv, tok litt vann i hendene å strøk de igjennom håret så det ikke skulle se så jævlig ut, motet meg opp å gikk ut.

Toget var vist kommet frem allerede.

Jeg kjente hjerte hoppe fortere i det jeg gikk mot døren for å se om hun sto ute.

“Der er du, jeg trodde du hadde stukket av jeg” hørte jeg i det jeg var på tur ut.

I det jeg snudde meg så jeg den nydelige jenta. Hun var mye penere i virkeligheten en når jeg hadde sett henne på webcam.

Det lange svarte håret var satt opp i musefletter. Jeg hadde aldri trodd en jente på 19 år ville kledd det, men hun var perfekt. Sminken var også perfekt.

Jeg følte meg som den stygge andungen der jeg sto vesiden av henne.

Hun hadde på seg en svart topp, med en ganske dyp utringning.

Jeg hørte hun lo litt, jeg viste ikke hva jeg skulle si. Hun hadde helt sikkert lagt merke til at blikket mitt var en helt annen plass en i ansiktet hennes, gud så flaut!

“Nei, jeg var bare på do en tur” sa jeg nervøst imens jeg så ned i bakken.

Nå angret jeg skikkelig på at jeg møtte opp. Kunne jo heller bare ha stukket hjem, slått av mobilen, blokket henne på msn, å aldri mer snakket med henne.

Hun ga meg en klem, imens hun spurte hvordan det gikk med meg.

Vi satte oss ned på en benk ute å tok oss en røyk, imens hun satt og klaget over det stygge været.

Faen at jeg måtte være så sjenert!

Etter regnet hadde roet seg litt begynte vi å spasere hjem.

Når vi var fremme i gangen kom jeg på at jeg hadde glemt å hente ekstramadrassen i boden.

“Det går bra” sa hun, “Vi kommer sannsynligvis ikke til å ha bruk for den”.

Jeg viste ikke hva jeg skulle svare til bake. Hva i alle dager mente hun med det?

Jeg bare smilte, å sa at jeg ordna det senere.

I mens hun slengte fra seg baggen å veska prøvde jeg å finne på hva vi skulle gjøre i kveld.

Vi kunne jo ikke bare sitte å prate hele kvelden, da ville hun sikkert synes jeg var kjedelig.

“Vi kan jo se en film i kveld hvis du vil, eller se om vi finner en fest hvis du har lyst til det” spurte jeg imens hun sto å så etter noe i vesken.

“Fy faen så vaker du er!” kom det ut av henne.

Det var absolutt ikke det svaret jeg hadde forventet.

Hun lo imens hun kom mot meg. Jeg hadde aldri hørt en så søt latter før.

Før jeg viste ordet av det strøk hun hånden igjennom håret mitt. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere.

Jeg skalv noe så jævlig imens jeg kjente sommerfugler i magen.

På en måte viste jeg hva som kom til å skje.

Før jeg viste ordet av det kysset jeg henne. Og hun kysset tilbake.

Det var helt sjukt. Jeg hadde møtt henne for første gang i hele mitt liv for en halvtime siden, å nå sto vi her å kyssa. Men jeg likte det.

Hun var så utrolig nydelig.

Jeg klarte ikke å holde meg. Jeg måtte ta på de nydelige brystene hennes!

Hun begynte å kle av meg genseren.

Jeg ble bare kåtere og kåtere av å stå der sammen med henne.

“Kom” sa hun, imens hun tok meg i hånda å fulgte meg til sengen.

Jeg tok av henne toppen før vi la oss i senga. Jeg ble helt overasket over at hun ikke hadde bh på seg, hadde aldri trodd det var mulig å få så faste bryst!

Vi la oss ned i senga, å bare lå der uten å gjøre noe, før hun satt seg opp å tok hånda si forsiktig under skjørte mitt.

Jeg gjorde det samme på henne, knapp opp skjørtet hennes forsiktig, å tok hånden min under trusa hennes.

Kunne kjenne på henne at hun var ganske våt, noe som gjorde at jeg ble enda mer kåt en jeg allerede var.

Jeg hørte på henne at hun likte det. Hun ble bare mer å mer tungpustet.

Etter en stund klarte jeg ikke å konsentrere meg. Hun hadde begynt å fingre meg, å hånden hennes bevegde seg bare fortere å fortere, å det var like før jeg kom.

Fikk nesten litt dårlig samvittighet, men jeg måtte bare gi opp å tilfredsstille henne, det var så utrolig deilig. Jeg måtte bare tenke på meg selv akkurat da.

Hun så på meg å kysset meg, imens hun tok hånden sin på det ene brystet mitt.

Og før jeg viste ordet av det kom jeg. Orgasmen raste igjennom hele kroppen min.

Jeg stønnet kanskje litt for høyt, å måtte le litt når jeg la merke til at vinduet sto åpent å at naboene sannsynligvis hadde hørt meg om de hadde vinduet åpent.

“Var det godt” spurte hun meg, imens hun smilte.

“Åja”, sa jeg, imens jeg reiste meg opp. Nå var det min tur.

Jeg drog av henne skjørtet, imens jeg nøt synet av den deilige kroppen hennes.

Hun hadde sannsynligvis barbert seg i dag. Jeg ble ganske sikker på at hun hadde planlagt dette.

Jeg beundret det vakre utsende hennes, imens jeg gjorde meg klar.

Jeg skulle slikke ei jente, for første gang. Men det gjorde ingenting, jeg var ganske innstilt på å få det til.

Det så ut som hun ble overasket, som om hun ikke hadde forventet det.

Jeg begynte å bruke en finger inni henne, imens jeg slikket klitoris. Å hun likte det, hele kroppen vred seg imens hun stønnet høyere og høyere, før hun kom.

Hun så helt utslitt ut der hun lå. Jeg la meg i armene hennes, å helt plutselig hører jeg et “faen”.

“Vi glemte jo disse” hører jeg bare imens hun henter vesken opp av senga.

Helt plutselig drar hun fram noe sexleketøy. En dildo å noe jeg faktisk ikke hadde peiling på hva var, men gledet meg til å finne ut av.

“Men det er bare fredag, vi har fortsatt hele helgen på oss”, forteller jeg henne, før jeg legger hånden min rundt henne, å sovner med et stort smil.

 

Og

Sommerjobben :

 

Jeg skjønte at nå kom det til å skje. For første gang i mitt 17 årige liv ble jeg befølte og det nokså røft av en annen kvinne. Hun var 59, kokk på pensjonatet jeg jobbet på og tysk. Stor kraftig dame som hadde lagt ann på meg siden den dagen jeg begynte å jobbe der. Først hadde jeg vært redd men ettervært hadde det utviklet seg til en viss spenning. Nå stod jeg inne på lageret, opp etter en vegg. Hun stod bak meg. Skjørtet mitt var løftet opp og trusen var nede. Harde brutale fingre befølte meg i skritt og rumpe. Når hun presset seg mot meg kjente jeg noe hardt. Jeg visst at hun hadde en strap on på seg. Den hadde jeg kjent mot bakenden min mang en ganger men dette var første gangen jeg kjente at den var ute av buksen hennes og ble presset direkte mot min nakne bak.

Jeg var ingen jomfru men hadde bare hatt sex med gutter en tre fire ganger så var ikke erfaren. Jenter eller damer hadde aldri streifet meg som sexpartnere. Kokken visket i året mitt på gebrokkent norsk at nå skal du få så mye kuk som du aldri har fått før. Hun kalte meg hore, ludder, leketøyet sitt og lesbeludder. Så kjente jeg dildoen presse mot fiittesperekken min. Hun bøyde seg fram og visket at du får bare en liten i dag neste gang skal jeg pule deg med giganten. Hun tok hånden min bak og jeg kunne kjenne kuken. For meg var den alt annet en liten så jeg grøsset litt når jeg tenkte på hva hun måtte mene var stort. Jeg bet tennene samme og gjorde meg klar og plutselig kjente jeg kuken trenge inn i meg. Den gikk forholdsvis sakte inn og da jeg kjente den kunstige pungen og hennes fittehår mot rumpen min stoppet hun litt og ventet. Nå var jeg sluttet å gispe satte hun i gang å pule meg. Det var skremmende, vondt og deilig på en gang. Hun begynte å kommentere på tysk. Jeg forstod lite av hva hun sa men det var tydelig at det var mindre pene uttalelser om meg.

Slag mot rumpe rygg og kniping av bryster fulgte med. Jeg vet ikke hvor lenge vi hadde holdt på men hun stønnet mer og mer og tilslutt skrek hun ut og jeg kunne kjenne hele kroppen hennes riste mot meg så jeg skjønte at hun hadde fått en orgasme. Jeg følte mye spenning i kroppen men det bygget seg ikke opp på samme måten som når jeg lekte med meg selv. Hun roet seg litt og dro så dildoen ut av meg snudde meg og kysset meg med tungen sin inn i munnen min. Så sa hun kle på deg vi har arbeid å gjøre. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om og når jeg var noenlunde i orden igjen sa hun at jeg kommer gå ut på kjøkkenet først du. Da jeg kom inn der stod de to andre som hadde vakt der å så mot lagerrommet som vi hadde vært på. De var noen år eldre enn meg.

De flirte sår de så meg og den ene sa liksom henvendt til den andre at jeg sa det til deg hun er ikke noe annet enn en billig lesbe. Kun fitte hun er ute etter. Jeg følte meg flau og ekkel. Så kom kokken inn med et flir rundt munnen. Hun sa noe på tysk til de to andre som jeg ikke helt fikk med meg og de lo. Så gikk hun bort til meg dro meg inn til seg og kysset meg så de andre så. Jeg fikk beskjed å få av meg trusen. Jeg skulle aldri mer ha truse på meg så lenge jeg jobbet der. Det var fornedrende og spennende på samme tid. Om kvelden måtte jeg flytte fra rommet mitt og inn til kokken. Jeg var hennes elskerinne i to måneder og lærte meg at ikke noe var for stort til å få i fitte og rumpe og at det kan være spennende og være en lekesak for både gjester og kokke.

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *