søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Mine erfaringer med de voksne kvinner, del V
Britt grøsset og stønnet fornøyd da hun merket hva som skjedde, og hun klemte fitta skikkelig til ytterligere en gang og skviset ut enda mer sperm.

Mine erfaringer med de voksne kvinner, del V

Mine erfaringer med de voksne kvinner, del V :

Jeg vil her berette om min femte og svært så stimulerende erfaring med en moden kvinne. Akilles er mitt kallenavn, og jeg har etterhvert utviklet en særegen lyst til å ha sex med voksne damer. Ikke gamle damer, men modne, sensuelle og seksuelt attraktive kvinner som har passert de 35 og som vekker mine primærbehov og fantasier.

På sommeren etter endt sydentur valgte jeg å kjøpe ny leilighet. Etter et dusin visninger endte jeg opp med en nyoppusset to-roms i et selveierkompleks i et av byens bedre områder. Leiligheten lå i tredje etasje, solvendt og med grei utsikt. En drøy måned etter kjøpet flyttet jeg inn i min nye leilighet. Smakfullt minimalistisk innredet, typisk ungkar. I perioden med innflytting hadde jeg ikke sett så mye til mine nye naboer, lappene på de 11 andre postkassene tydet bare på at det var stort sett enslige eller par som bodde der. Antydning til barn var det ikke, noe som hadde avgjort kjøpet. Min interesse ble selvfølgelig vekket av at det var et par kvinnelige navn på dørene, selv om jeg ikke hadde store forhåpninger. Dette kunne være alt fra unge studiner til gamle enkefruer. Likevel, noe ved den feminine håndskriften på døren i etasjen under meg pirret underlivet mitt, og pikken min tar sjelden feil hva god fitte angår. Jeg begynte selvfølgelig å fantasere omkring en passelig kvinne med frodige former og røde lepper og fikk meg noen gode runk i min nye leilighet.

Første søndagen etter at de skitne tanker og fantasier hadde begynt å løpe løpsk satt jeg på verandaen med en kopp kaffe. Etter noen døsige minutter hørte jeg et leven under meg, noe som knustes og en saftig banning. Nysgjerrig lente jeg meg så langt over verandakanten som mulig for å se hva som skjedde. Leilighetene ligger skrått, jo mindre leilighet og terrasse, dessto høyere opp. Jeg kunne derfor se mye av terrassen under meg. Jeg så ingen men registrerte et bord, to stoler og et fat med en tom kaffekopp og en tallerken. Jeg så ingen, men hørte en radio og lyden av sko som løp inne i leiligheten.

Jeg ventet i et halvt minutt og så kom det et kvinnemenneske ut. Siden jeg befant meg noen meter ovenfor så jeg bare et ruskete blondt hår med solbriller på hodet, en rosa bikinioverdel og et kort sommerskjørt. Puppene så ut til hvile godt i bikinien. Hun snakket lavt med seg selv, tydelig forbannet over ett eller annet. «Problemer», spurte jeg. Hun skvatt tydeligvis, for hun hoppet litt og dreide hodet. Det tok noen sekunder før hun skjønte at spørsmålet kom ovenfra. «Det var ikke meningen å skremme deg», sa jeg mildt og gav henne et smil. «Jeg hørte noe knusing og banning og ble bare litt nysgjerring. I tillegg var det en anledning til endelig å treffe en nabo». Jeg smilte til henne. Hun så opp på meg, begge hendene i siden. «Beklager bråket, slo kaffe på hånden etter å ha sparket i dørstokken.

Britt heter jeg, velkommen i nabolaget». Britt hadde en avslepen dialekt som pekte mot Nord Norge. Hun hadde et ganske alminnelig ansikt, men et stort bredt smil og et sett fyldige pupper som gjorde seg godt i bikinioverdelen. Pulsen min slo raskere allerede, og jeg kjente pikken bule ut innenfor shortsen. Jeg introduserte meg selv og vi ble småpratende om nabolaget og leilighetene. Jeg hadde hatt mye rett i mine antagelser om naboene forøvrig. Jeg var allerede tent og rimelig kåt på Britt. «Ta deg en tur opp da, hvis du ikke er opptatt eller har andre planer», sa jeg til henne etter at vi hadde stått sånn en stund. «Døra er åpen, og jeg har kaffe på her og». Jeg hadde et sterkt ønske om å ta henne i nærmere øyensyn og samtidig gi fantasien nok næring til mer runking og utklekking av en plan som kunne føre fram til et godt knull. «Tja, hvorfor ikke». Britt kastet på hodet og forsvant ut av synet mitt. Et lite minutt etterpå hørte jeg henne rope ute fra gangen. Ereksjonen hadde heldigvis roet seg, så da vi tok hverandre i hånden var jeg noenlunde normal.

Jeg fulgte etter henne ut på verandaen. Hun hadde tatt en skjorte på, men brystene var likevel tydelige. Rumpa hennes virket ganske så alminnelig, hun kunne være rundt 175 cm og hadde en relativt slank figur. Rumpe og hofter var så sbsolutt innbydende og sexy. Jeg fikk gysninger ved tanke på hva som kunne bo av seksuelle lyster og erfaringer i kroppen hennes. «Fin leilighet og stilig innredning» var det første hun sa etter at vi hadde satt oss. «Takk, typisk singleleilighet vil jeg tro» svarte jeg. Hun virket ikke å plukke opp at jeg la trykk på single, men vi ble pludrende over kaffen i nærmere en time og utvekslet mye informasjon.

Britt var 37, evig ugift, men hadde en datter på 22. Jeg måpte ved dette, men Britt fortalte åpent om sin oppvekst i et pietistisk nordlandssamfunn og en datter født i synd og derfor adoptert bort ved fødselen. Sporadiske forsøk på å etablere kontakt med datteren hadde hun gjort, men datterens familie hadde visstnok emigrert til statene for mange år siden. Britt hadde utdannet seg til fysioterapeut i voksen alder etter mye frem og tilbake i fiskeindustrien, og hun arbeidet nå på et rehabiliteringssenter i byen. I Nord Norge hadde hun ikke vært på ti år og noe mannfolk hadde hun ikke «vært i nærheten av» siden den gang. Faren til datteren var en lokal wonderboy som visstnok hadde flere ungdomsgravideteter på samvittigheten. Jeg var imponert over ærligheten og fremtoningen hennes og berømmet henne for sin åpenhet foran en fullstendig fremmed.

Jeg ble etterhvert vanvittig tent av Britt. Etter å ha truffet henne og blitt kjent med henne visste jeg at jeg måtte knulle henne, selv om jeg innså at det ville bli vanskelig. Hennes livserfaring, ballast og holdninger ville bli en real utfordring. Tanken på dette gav meg skikkelig ståpikk mange ganger. I løpet av høsten la jeg ikke skjul på min begeistring for Britt og vi flørtet uforpliktende når anledningen bød seg. Britt virket aldri å ta særlig innover seg mine tilnærminger, komplimenter og intensjoner, noe som begynte å frustrere meg skikkelig. Jeg innså at kraftigere og mer direkte skyts måtte til, for knulle det skulle jeg.

Den avgjørende muligheten var min sene innflyttingsfest. Jeg la nabovarsler og invitasjoner i de elleve postkassene, og hintet på overfor Britt at hun måtte komme (komme i dobbel forstand tenkte jeg for meg selv). Festkvelden begynte og leiligheten ble etterhvert ganske så overfylt. Mine venner og venninner er ganske livlige så stemningen ble etterhvert god. Et par av studentene som bodde i blokken dukket tidlig opp, Britt kom noe senere. Hun var antrukket i et relativt kort jeansskjørt, fancy t-skjorte og sandaler. Alt ganske hipt og sexy. Jeg var svært positivt overrasket. I tillegg var hun diskret sminket. Britt så meget knullbar ut. «Hei, koselig at du kommer».

Jeg gav henne en vennskapelig klem. «Takk, føler meg ung igjen. Sjelden jeg havner på fest med så mange spreke sjeler». Hun lot øynene gli rundt. Jeg introduserte henne for endel mennesker som min nye nabo, og vi pratet litt. Etterhvert som festen gikk frem merket jeg enkelte anstøt fra mannlige festdeltakere, men hun feide de vennskapelig av. Hun virket å sette pris på tilnærmingene. Britt tok seg absolutt godt ut, magen var flat under t-skjorten og når hun satt gled skjørtet tilstrekkelig ned til å avsløre en knallrød mini-string. Dette fikk opp pulsen og jeg slet med ereksjon flere ganger.

Kvelden ble til natt og folk dro etterhvert på byen. Etterhvert var vi bare en håndfull igjen, Britt inkludert. Hun drakk lite, i likhet med meg, så hun hjalp til med litt flaskerydding og annen rydding. «Du tar deg virkelig godt ut ikveld» sa jeg mens vi sto på kjøkkenet og ordnet opp. Jeg kikket bort på henne. «Du har virkelig gjort deg selv attraktiv for endel av vennene mine», fortsatte jeg. Britt svarte ikke først. «Jeg er redd for å virke innpåsliten», hun stoppet opp. «Det er befriende og morsomt å møte så mange fordomsfrie livlige mennesker som ikke kjenner deg. Det var en morsom kveld, takk for at du inviterte meg». Hun smilte blidt. Jeg kjente jeg ble mer tent på henne. «Bare hyggelig, inviterer selvfølgelig en søt og koselig nabo», flørtet jeg til henne og passet på å se akkurat passe lenge på puppene hennes. «Du er jo den mest sexy naboen jeg har». Hun smilte forlegent, fornøyd med tilbakemeldingen. «Jeg kunne ikke unngå å se stringen din» fortsatte jeg. Nå ble hun flau. Ansiktet ble rødt «Det er ikke akkurat det jeg vanligvis viser fram», hun så ned. «Ingen ting å være flau over det» sa jeg.

«Du har en kropp og en rumpe som kler det alldeles nydelig. Jeg synes absolutt du skal vise fram den flotte kroppen din når du kan», sa jeg og la en hånd på skulderen hennes. Britt virket absolutt ikke komfortabel med situasjonen. «Slapp av», sa jeg. «Du er en skikkelig fin jente Britt, sexy, moden og single. Hvem skulle ikke være fornøyd med opptredenen din her ikveld?» Jeg strøk henne over håret. Hun virket perpleks. Jeg hadde lyst til å kysse henne, men tenkte på folket ute i stuen. «Jeg ønsker at du blir igjen når de andre går, det er noe du må vite» sa jeg. Hun nikket bekreftende men usikkert. Vi sluttet oss til restene av festen som raskt ble oppløst grunnet min kåte utålmodighet.

Etter å ha sluppet ut de siste konfronterte jeg Britt direkte med mine lyster og tanker. Hun virket ikke overrasket eller sjokkert. Hun forklarte og bortforklarte mens jeg tok hennes hånd i min og trakk henne inntil. Britt stoppet praten, jeg holdt rundt henne og nærmet meg munnen hennes. Det siste hun sa før vi kysset hverandre var «herregud». Leppende og tungen hennes virket utsultet. Hun klinte som en gal og pikken min krøllet seg i buksa av forventning. Hjertet mitt dunket og hjernen tenkte jackpot. Jeg lot hendene gli innenfor t-skjorten hennes og i retning BH’en. Jeg kneppet opp og frigjorte de behagelig store brystene hennes. Hendene søkte framsiden og jeg fikk muggene hennes i hånden. Britt stønnet høyt ved berøringen. Jeg knadde brystene mens vi sto og klinte. Hun var mildt sagt syk av lyst. «Jeg har tenkt på dette jeg og skjønner du» fikk hun stønnet ut. «Men jeg tok egentlig ikke flørtingen din og hintene dine seriøst. Hvem ville tro at du var interessert i en gammel fiskerkjerring som meg» freste hun på karakteristisk nordnorsk vis. Jeg gadd ikke svare, var opptatt med å slikke og bite i den ene øreflippen hennes. Britt skjøt underlivet sitt hardt mot mitt. Hun kunne tydelig kjenne pikken min som sto oppover mot navlen. Ereksjonen føltes enorm.

Vi slengte oss nedpå sofaen, jeg dro t-skjorten hennes over hodet og fjernet BH’en. Puppene hennes fløt ut, store og myke. Jeg begynte å kneppe opp skjørtet hennes, Britt lot meg gladelig fjerne alle plagg. Den røde stringen gikk samme vei og hun avslørte en krattskog av en fitte. Jeg svelget litt, ikke vant med en slik hårvekst. Samtidig pirret det meg rikelig siden det var lenge siden jeg hadde kjørt tunge og pikk inni et slikt kratt. Britt lente seg tilbake og skjøt underlivet fram. Opphisset ba hun meg om to ting, om å gå forsiktig fram siden hun ikke hadde hatt pikk på mange år, deretter om å ikke komme i henne ettersom prevensjon var overflødig i hennes liv. Jeg aksepterte begge vilkår. Jeg kledde raskt av meg og dukket ned i fitta hennes. Britt var veldig våt, hun hadde store kjønnslepper og en klitoris som var hoven og lysten på noe godt. Jeg kjørte tunga hardt og rett på, Britt så ned på meg med sultent blikk. Hun knadde puppene sine mens jeg slikket henne med full energi og lot tunga gli som en visp rundt klitoris. Britt stønnet og oppmuntret og kjørte underlivet sitt opp og ned i takt. «Litt mer» ba hun, «litt mer».

Jeg fortsatte til det gikk for henne. Britt sin orgasme var temmelig lydløs, men det ristet brutalt i hele dama. Jeg forsøkte å holde slikkingen gående men ristingen gjorde det umulig. Istedet stakk jeg en finger inn i hullet hennes. Det var varmt og fuktig, og behagelig trangt. Jeg lette meg fram til g-punktet og så vekselvis på Britt og fitta hennes mens jeg masserte. Etter å ha funnet punktet masserte jeg forsiktig mens jeg la meg ned og slikket klitoris igjen. Britt bifalte kombinasjonen ved å stønne svakt og jevnlig. Orgasme nummer to lot ikke vente på seg. Den kom som den forrige og forløp nesten identisk. Jeg ba Britt sette seg litt opp og trakk henne nærmere sofakanten. Jeg spredte bena hennes litt til og styrte pikken i retning fittesprekken. Hun grøsset litt idet jeg traff hullet og begynte å jukke på. Britt var virkelig trang, jeg slet med å komme særlig innover til tross for at hun var skikkelig våt og oppvarmet. Britt merket frustrasjonen for hun begynte å jobbe med og støtet mer aktivt mot. Etterhvert kom jeg til bunns og det var himmelsk. En så voksen og trang fitte gjorde meg inspirert. Jeg knullet henne forsiktig mens jeg masserte brystene hennes og lot hendene gli over lår og hofter. Kroppen hennes var kort sagt utrolig opphissende. Vi fortsatte knullingen, jeg stående på kne med pikken inn og ut i jevne rytmiske bevegelser for å forhindre en altfor tidlig utløsning. Britt satt hele tiden med fascinasjon og kikket ned på pikken min som gikk ut og inn av henne. Av og til pustet hun tungt med munnen.

Etter en fem minutters tid spurte jeg om hun hadde lyst til å ri pikken litt. Det tente henne, for det tok ikke mange sekundene før jeg satt komfortabelt med Britt ridende oppå meg. Til min store glede satt hun med ryggen mot meg, så det jeg så var en frodig rumpe som rullet rytmisk over pikken og lårene mine. Jeg holdt hardt rundt hoftene hennes, Britt stønnet mer nå og red med stadig kraftigere bevegelser. Jeg forsto at en ny orgasme var på vei. Ridningen hennes ble mer systematisk og roterende og til min egen desperasjon kjente jeg det begynne å prikke i ballene mine. Plutselig strakk Britt på kroppen og kjørte underlivet så langt fram hun klarte mens orgasmen jaget gjennom henne. Min egen orgasme var også på vei så jeg ba Britt hoppe av. «Ikke faen» sa hun delirisk mens hun red sakte frem og tilbake. «Jammen det kommer til å gå for meg øyeblikkelig» svarte jeg desperat. «Ååhh, jeg har lyst til å sitte her og kjenne det gå for deg oppe i meg» stønnet Britt ut. «Nei, nei, det går ikke.

Du var jo selv opptatt av sikkerheten her», svarte jeg bekymret. Det begynte å haste, for den behagelige kilende følelsen var faretruende nær. «Jeg vet, jeg vet» svarte hun uanfektet og uten antydning til å slutte bevegelsene. Jeg forsøkte å løfte henne av, men rakk ikke lenger enn å få hendene under rumpa hennes før utløsningen kom som en foss. Jeg stønnet høyt og skjøt ladningen opp i dypet av fitta hennes. Britt grøsset og stønnet fornøyd da hun merket hva som skjedde, og hun klemte fitta skikkelig til ytterligere en gang og skviset ut enda mer sperm. Deretter hoppet hun av og stormet ut på badet. Jeg hørte etterhevrt det ble trukket ned. Jeg satt tilbake, godt fornøyd med et fantastisk knull, men svett med tanke på konsekvensene av den enorme sædmengden jeg hadde levert i Britt. Hun kom etterhvert ut og beklaget at hun ikke at hoppet av, men det hadde vært så godt å få et skikkelig knull at hun glemte fornuften. Jeg var egentlig litt forbannet men samtidig utrolig tilfredstilt, det hadde vært pirrende og deilig, men likevel ble kvelden avsluttet noe annerledes enn påtenkt.

Vi så ikke stort til hverandre på noen uker, jeg var blant annet ute av byen med jobben i en periode, men jeg tenkte mye på den kvelden og natten. Heldigvis dumpet det inn en sms en sen kveld hvor det stod kort at alt var ok. Jeg pustet lettet ut. Britt begynte etter det på pillen og vi knullet jevnlig uten å ha noen form for fast forhold.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.