søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Ekstrahjelpen – Aldersforskjell

Ekstrahjelpen – Aldersforskjell

Ekstrahjelpen – Aldersforskjell :

En av mine nærmeste kollegaer har tre døtre. Den eldste, Charlotte, jobbet hos oss med forefallende kontorarbeid i ferier og når hun hadde fri ellers. Vi jobber i et firma med ca. 20 ansatte og de fleste av oss sitter i et kontorlandskap med skillevegger, enten alene eller to og to. Charlotte er en ganske stille jente, litt beskjeden og rolig av natur. Det første året hun jobbet hos oss så spurte hun når hun trengte hjelp, men bortsett fra det sa hun ikke stort. Nå var det sommerferie, hun hadde akkurat fylt 16 og skulle gå over fra ungdomsskole til videregående. Fortsatt var hun stille og beskjeden, men hun ga litt mer av seg selv når man pratet i lunsjen osv. Etter at hun hadde vært hos oss noen dager så falt det seg slik at hun skulle hjelpe meg med en del ting jeg hadde liggende, og det ble naturlig at vi snakket litt mer sammen, selv om det stort sett dreide seg om jobb.

Jeg små-spøkte litt med henne når jeg skulle forklare hva hun skulle gjøre for å bryte isen litt mer, men ikke noe alvorlig, og etter det tødde hun litt opp og virket trygg på meg. Jeg forsøkte ikke å legge an på henne for å si det sånn, men var bare normalt hyggelig mot henne ispedd min vanlige humor som hun etter hvert begynte å le av. Charlotte hjalp noen andre kollegaer noen dager, før hun skulle hjelpe meg igjen. Hun ble sittende ved et skrivebord som stod på den andre siden av en skillevegg bak mitt skrivebord, litt kronglete komunikasjonsmessig, det ble en del flying fram og tilbake, men det gikk veldig bra.

En onsdag morgen kom hun som vanlig sammen med sin mor, det var en veldig varm og fin sommerdag og jeg så at hun i dag hadde valgt skjørt i stedet for bukse, jeg hadde aldri sett henne i annet enn bukse før.

Denne dagen skulle hennes mor og far i en begravelse til en bekjent, så mor måtte forlate kontoret midt på dagen. Mor gjorde avtale med meg om at Charlotte kunne bli på kontoret så lenge jeg var der, men at hun måtte gå og ta bussen hjem hvis jeg dro før mor og far kom tilbake. Charlotte virket mer åpen enn vanlig i dag, kanskje hun rett og slett begynte å bli tryggere på kontoret og tryggere rundt meg. Etter som hun nå hadde fått mer erfaring, ble hennes arbeidsoppgaver mer komplekse og hun kom stadig rundt hjørnet for og spørre om ting. Hun er en veldig pliktoppfyllende og nøyaktig pike.

Klokken ble 16, og de fleste kollegaene reiste hjem. Så ringte Charlotte sin mor, de hadde blitt invitert på en minnestund etter begravelsen og hun lurte på om jeg kunne svippe Charlotte hjem når vi var ferdige på jobb. De regnet ikke med å komme hjem før tidligst kl. 20. Jeg sa at det ikke var noe problem, det skulle jeg ordne.

Charlotte kom rundt til meg for å spørre om noe igjen. Lokalet var tomt bortsett fra oss. Hun stod halvveis bak meg på venstre side. Hun bøyde seg fram for å se bedre hva jeg viste henne på skjermen. Jeg kjente hun kom nær albuen min, og det tok et par sekunder før jeg skjønte hvor albuen traff henne. Hun flyttet seg ikke av den grunn. Hun fikk svar på spørsmålet og gikk tilbake til sin egen plass. Det tok kanskje ti minutter så var hun der igjen, spurte om noe litt lenger ned på siden. Igjen bøyde hun seg fremover, og igjen kjente jeg albuen min berøre henne. Jeg skjøv albuen bitte litt bakover. Hun takket for hjelpen og gikk tilbake på plass. Fem minutter senere gjentar det hele seg, hun kommer og nå spør om noe jeg vet hun kan, men jeg lot som ingenting. Hun stiller seg på samme sted, hennes helligste hviler mot albuen min, jeg kan nesten kjenne varmen fra henne. Jeg tør ikke se opp på henne, hva skjer nå? Jeg kjenner det hardner litt til i buksa og jeg får forbudte tanker i hodet. Hun later som ingenting, går tilbake til sin plass. Nå tar det nøyaktig 8 minutter før hun kommer og spør enda mer, jeg merker hun presser seg forsiktig mot albuen min nå. Er hun våt? Eller er det bare jeg som drømmer, det kjennes varmt mot albuen. Hun spør et spørsmål som er vanskelig å svare på. Jeg må nesten se det på din skjerm sa jeg med litt grøtet stemme. Hun gikk til sin egen plass og jeg fulgte etter, stirret på den faste rompen innenfor sommerskjørtet. Hun satte seg ned og jeg stilte meg skrått bak henne. Jeg måtte bøye meg fram for å peke mot skjermen. Albuen hennes treffer mitt skritt eller omvendt. Pikken er halvstiv, jeg tror hun merker det, jeg mener å kjenne at hun presser albuen enda litt til mot pikken min. Jeg mister nesten balansen og må støtte meg på bordet, hånden min lander delvis over hennes. Den blir liggende akkurat litt for lenge før jeg trekker den bort og legger den ved siden av hennes. Jeg ser engstelig på henne, hun lar lillefingeren sin gli bort til hånden min mens jeg jeg forklarer ferdig. Jeg merker at jeg blir en smule beklemt og snakker litt anspent. Blikket mitt møter hennes. Lillefingeren hennes stryker over tommelen min. Albuen hennes beveger seg oppover pikken min, nå er det ikke tvil. Jeg kjenner at jeg nesten hiver etter pusten, jeg var ikke forberedt på dette tidligere i dag. Hun gjentar det. Jeg ser ned på henne, forbi ansiktet og ned i den vesle åpningen øverst i blusen hvor jeg kan se toppen av hennes ungpike bryster. Hun ser at jeg stirrer og stryker albuen opp og ned over mitt bankende lem og ser på meg med et litt rart blikk, jeg ser hun svelger. Jeg tar hånden hennes, snur stolen med henne i og drar henne opp. Jeg ser ned på henne. Ikke et ord til noen sa jeg. Hun nikket. Jeg fører hånden bak henne og klemmer og stryker rompa hennes forsiktig mens jeg fortsatt holder henne i hånden med den andre.

 

Jeg drar opp skjørtet og masserer og klemmer på den deilige faste rompa hennes med begge hender før jeg går løs på knappene i blusen. Hun lar det skje. Jeg knepper opp knapp for knapp med skjelvende hender, til alle er åpnet. Hendene mine glir over skuldrene hennes, tar tak i blusen og sakte glir den av henne mens vi står og ser på hverandre. Jeg tror nesten ikke at dette kan skje. Jeg stryker henne over armene, opp over skuldrene, nedover ryggen og oppover siden, så bak på ryggen igjen. Jeg åpner bh’n hennes, tar tak i stroppene og drar den ned over armene hennes. To små faste ungpike-bryster stirrer på meg og jeg stirrer på dem. Jeg setter meg ned på kne og slikker den ene puppen og klemmer forsiktig på den andre, før jeg slikker den andre og klemmer den første. Brystvortene blir stive under min behandling. Den ledige hånden min glir nedover siden, så over rompa, nedover låret og så opp igjen under skjørtet og klemmer rompa hennes. Hm, var det et svakt stønn jeg hørte? Jeg fortsetter å slikke og suge puppene hennes, mens jeg får åpnet skjørtet hennes, og det glir nedover hennes slanke ben og hun står der kun iført en hvit bomullstruse. Hendene mine griper om rompa hennes igjen, jeg kjenner, jeg klemmer og stryker samtidig som jeg slikker puppene hennes etter tur. Den ene hånden glir nedover baksiden av låret hennes og tar framsiden opp igjen. Jeg lar den gli over trusen hennes på framsiden og så nedover det andre låret. Så returnerer hånden men stopper når den ligger over trusen hennes, jeg reiser meg opp igjen. Hånden min snur, fra vendt oppover til vendt nedover. Jeg beveger hånden nedover, fingrene glir over skambenet, jeg ser henne dypt i øynene, jeg bøyer meg frem og kysser henne lett på munnen. Nesten umerkelig tar hun et lite skritt til siden med det ene benet. Fingeren min glir sakte nedover, jeg kjenner sprekken og fingeren glir i den igjennom trusen, jeg kjenner varmen der nede mot hånden. Fingeren glir noen ganger frem og tilbake fra toppen av sprekken og til åpningen av grotten hennes. Jeg trekker trusen litt ned og en finger glir innenfor og splitter sprekken hennes. Et lite gisp kommer fra henne når fingeren glir i den fuktige sprekken og treffer klitoris. Jeg tar tak i hånden hennes og legger den over min stive pikk. Hun begynner å klemme den utenpå buksen. Jeg slikker puppene hennes etter tur igjen. En finger finner hullet hennes og glir litt inn samtidig som jeg masserer klitorisen. Jeg løsner beltet i buksen min med den andre hånden, åpner knappen og drar ned buksesmekken og henter fram pikken. Jeg legger hånden hennes på pikken og hun klemmer og drar i den, jeg kjenner den stivner i hennes hånd. Hun fortsetter å dra i den mens jeg småfingrer henne. Jeg kysser henne på munnen, i halsgropen, og slikker henne lett bak øret samtidig som mine fingre koser seg med pikemusa hennes.

 

Hun fortsetter å dra min stive pikk. Etter en liten stund tar jeg tak rundt henne og løfter henne opp på pulten. Jeg går ned på huk, sprer bena hennes og begynner å slikke henne. Hun har en fin mus med en liten stripe av hår, tydelig barbert. Hun sukker, hun er kåt og våt. Jeg kjenner saftene hennes renner og jeg slikker klitorisen hennes. Tungen vandrer opp og ned i musa hennes, den pendler mellom klitoris og hullet hennes. Jeg stikker tungen litt inn, hun smaker deilig. Etter en stund reiser jeg meg, jeg drar pikken noen ganger mens jeg ser på henne. Hun sitter fortsatt oppå pulten med sprikende ben. Jeg går inntil henne mellom hennes ben og legger pikken mot åpningen hennes. Jeg styrer den opp og ned i sprekken hennes noen ganger før jeg legger den mot åpningen igjen, presser den forsiktig litt inn, hodet er halvveis på vei inn. Jeg ser på henne, mitt blikk møter hennes. Jeg ser lyst, jeg ser glede men også et snev av usikkerhet. Jeg merker åpningen er trang, best å ta det litt forsiktig tenker jeg, hun har sikkert ikke vært med mange og sikkert ikke en voksen. Jeg lar tommelen min massere klitoris litt før jeg tar tak rundt livet hennes og presser pikken forsiktig lenger inn. Au sa hun i det hodet forsvant innenfor og jeg kjente jeg møtte motstand. Litt forundret stopper jeg opp og kjente at motstanden ga seg. Jeg trakk pikkhodet halvveis ut igjen før jeg førte det inn i henne igjen, mindre motstand nå. Hun er trang, veldig trang, jeg kjenner den trange musa hennes omslutter pikkhodet mitt som et trangt men vått hylster. Jeg presser litt lenger inn, hun gisper. Jeg trekker litt ut igjen, pikkhodet nesten i åpningen, før jeg på ny støter innover i hennes kjærlighetskanal. Jeg trekker meg utover igjen før jeg på ny kommer inn i henne, litt lenger for hver gang. Etter noen ganger er nesten hele pikken inne i henne.

 

Jeg øker tempoet litt og masserer klitorisen hennes samtidig med tommelen. Den våte med trange kanalen hennes omslutter pikken perfekt, og jeg merker at jeg må ta det rolig for at det ikke skal slutte for fort. Jeg merker at det bygger seg hos meg og må ta meg sammen for ikke å jokke på og la det gå med en gang. Med beherskede tak fortsetter jeg å pumpe meg inn og ut av henne, jeg kjenner jeg blir varm, det samme gjør hun, jeg ser huden hennes glinser mot meg. Jeg føler jeg har mer kontroll, øker farten litt, jeg kjenner det er litt mindre friksjon, litt mer fuktighet, det blir enda våtere. Hun blir urolig, jeg pumper på og masserer ivrig rundt klitorisen hennes, hun blir mer urolig. Hun rister, hun skjelver litt, kroppen hennes strammer seg, jeg ser munnen hennes blir stram, hun kommer med et hikst og et lite skrik samtidig som det ble veldig vått, jøss tenkte jeg, det gikk for henne.

 

Jeg kjenner det er like før for meg også, jeg trekker meg ut, ser det er litt blod på pikken, akkurat, jeg har lekt bokseåpner, det var overraskende i utgangspunktet, men hadde fått mine mistanker når jeg møtte motstand som ga seg. Jeg lar pikken gli i sprekken hennes noen gang før jeg ber henne ronke den. Hun begynner å dra i den, litt sakte, jeg sa litt mer, og så ronker hun den hardt en liten stund, litt mer sier jeg og jeg kjenner varmen som strømmer igjennom meg, jeg stivner og kommer som en kanon. Jeg spruter ut over magen hennes, hun får også en god dose i hånden. Hun smiler til meg. Jeg bøyer meg over henne og kysser hennes munn. Det var deilig sier jeg. Ja det var det svarte hun. Jeg finner frem noe tørkepapir fra en skuff og tørket det verste, før vi gikk nesten nakne til toalettet og fikk vasket oss. Klokken 20 ble hun sluppet av hjemme hos seg selv.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.